Valborgsmässoafton

2008-04-30 @ 10:36:13
Ja idag är det dagen då alla har en anledning att supa. Men jag satt och funderade lite för mig själv och det dök upp en fråga, som är väldigt bra för jag tror inte någon har den blekaste om svaret.

Varför firar vi Valborgsmässoafton?
Alla vet ju att den 30e april så fyller ju kungen år, och därmed så är det flaggdag. Och jag fick höra av mamma att vi firar denna dag för att hälsa våren välkommen.
Men traditionen grundar sig på den Heliga Valborgs kult, mot häxtro och onda andar, som uppstod speciellt efter hennes död 779.
Valborg (ursprungligen Walpurgis), var en helig föreståndarinna, född 710, och enligt legenden så var hon en engelsk prinsessa som kallades till Tyskland av Bonifatius, ärkebiskopen av Mainz, för att hjälpa till att göra tyskarna kristna. Hon blev sedermera abbedissa i Heidenheims nunnekloster, där hon dog år 779. Några år efter hennes bortgång fördes hennes kvarlevor till Eichstätt för att gravsättas den 1 maj.
Till hennes minne utvecklades en särskild kult under medeltiden, där bl.a. häxtro och motverkandet av onda krafter hade stor betydelse. För att skydda sig mot häxorna började man i Tyskland tända bål, något som egentligen härstammar från keltisk religion.

Nu vet ni det! Hela historien om varför vi firar valborg, och att allt falleri är pga en helig föreståndarinna (eller en engelsk prinsessa!). Nu ska jag väll göra ngt vettigt, hare (:

image30

The orphanage & Solning!

2008-04-29 @ 18:14:52
Som sagt så såg jag på the orphanage som är en spansk skräck film, och det var det verkligen! Både spanskt och läskigt ^^ Jag kunde inte sova sen iaf, och det är så jag vill ha det! Tur som var så hade filmen ett lyckligt slut iaf (: , men mamman hade det liiite illa ställt med hur hon hitta sin son osv. Jag ska inte spoila! Se den!

Annars så var det strömavbrott ikväll, ungefär när jag precis stängt av datorn tror jag, så alla väckarklockor och allting typ lade av i hemmet och ingen väckarklocka ringde imorse så jag försov mig halva dagen så jag passade på att sola lite på balkongen! Men först var jag tvungen att flytta och städa undan lite efter vintern och höstens bravader där ute, men det gick på ett naffs! sen satte jag igång lite skön 80-90 tals rock och låg i bikinin och gassade, hur skönt som helst! Har desutom bränt mig lite på axlarna, men resten av kroppen är okej (: känns att man solat! Hoppas de blir lite resultat iaf. Annars får jag sola imorgon efter skolan! Slutar ju lagom till lunch.

Nu ska jag föna håret och fixa mig lite, sen ska jag ut med Joel, Peter, Alle, Este och Emeliè ! älska västerås (:

Sick Nurses

2008-04-28 @ 22:58:40

Såg nyss på den filmen, och den klassas som en horror movie. Kan jag hålla med? Kort sagt, nej.
Jag klassar den som en regular japanese splatter. Otroligt mycket blod och skrik.

Man fick inte riktigt "lära känna" personerna i filmen, utan man fick typ gissa till sig hurvida dom var och hur dom kände varandra. Och en grej jag inte riktigt förstod är varför i helvette bodde dom på sjukhuset? Lite mysko.
Anyways, är typ ett spöke/vålnad som är runt o dödar sjuksköterskorna som dödade/inte dödade henne. Grejen är att jag tänkte att det är säkert som the grudge (den var freaky), men spöket eller tjejen som dog och hauntade the nurses var typ som en vanlig människa, fast med svart hår, svart kropp (god knows why) och några vita slingor i håret, som stod runtomkring offrena och posade då och då. Typ såna där fotomodell poser som man kan se i tidningar eller på internet. Ganska fult och dåligt skådespeleri. Rekommenderas inte.


Nu tänkte jag ge mig på The.Orphanage.NTSC.DVDR-BeStDvD så jag återkommer med en liten rapport senare om den.

btw, är det någon mer än jag som är sugen på att dansa på ngn fest :) Och är det någon mer än jag som är sugen på att återta gamla kontakter, som tex Daniela som det var länge sen jag träffade på fritidgen utöver skolan, och samma sak gäller Jossan. Sen saknar man Sarah en aning för det var år sen känns de som. Jaja får se hur det blir med det. Vi hörs!


Moulin Rouge

2008-04-28 @ 19:17:55
Åh jag vart så sjukt sugen på filmen nu när jag såg denna video. Men jag har ingen aning om vart den är! Säkert hemma hos Kim, när vi var tillsammns och vi hade mys på alla hjärtans dag o såg den o åt gott -.- DAMMIT.

Fail

2008-04-28 @ 16:01:15
Såhär känner jag mig idag -.-
Fick ett Emeliè redovisnings anfall idag. Skakningar, yr i huvudet etc. You name it. Aldrig har jag gjort så dåligt ifrån mig, och vart inte bättre av att jag började stamma och säga fel på en mening 5 gånger.
- When they made their second band.. sorry. When they made their first album.. eh.. sorry. When they made their second ablblum.. *sigh* sorry.. When they releadsed them second baaalbum...... When they released their second band............................ sorry. WHEN. THEY. MADE. THEIR. SECOND. ALBUM."
Behöver jag säga mer?
lolcat - fail

see more crazy cat pics

Morgon

2008-04-28 @ 08:14:36

Är det något jag verkligen hatar, förutom att gå upp, på mornarna så är det killparfym!

Jag kan inte beskriva hur mycket jag avskyr killparfym när man precis vaknat, och få känna den starka doften flyga in i min näsa och få det att sprida sig till  hjärnan. Det svider! Det stinker! Jag hatar killparfym i dessa ögonblick!
Jag menar, varför kan inte mina bröder vänta med att ta på sig parfymen tills dom själva har vaknat?
Det skulle inte passa fel om dom tog med sig parfymen ut ur rummet, och placerade den i hallen, så dom sprayar ett spray (inte fem eller sex som dom brukar) precis innan dom går ut. Då får dom säkert med sig den överblivna starka stanken ut genom dörren och iväg mot skolan, om den nu inte fastnar i trapphuset vilket är en annan femma.

Nu ska jag fixa håret, sen åka till skolan för att ha min underbara kompletteringsdag. Livet är härligt.
Något annat jag ska whina på i detta ögonblick är hur jävla kasst det är att vara hos mannen och sen åka hem. Saknaden dagen efter är sjuklig. Att vakna upp ensam och grejer. Nej fy helvete för livet idag! HEIL JOEL!

image29

Sola & Stockholm

2008-04-25 @ 08:38:16
Japp, idag drar jag iväg sådär på impuls till sthlm till karln!
Men först ska jag sola hos Emeliè, runt 11 (: Sen så blire hem o göra lunch och runt 16-17 åker jag väll ner antar jag.

Tänkte att nästa vecka så är det ju Valborg på onsdagen, då är man ledig på torsdagen och fredagen (fredagen är ju en klämdag så), och där på helgen så är Oscar hos sin pappa och han sa att han kommer inte orka sina småsyskon då dom väcker en så tidigt, och sen mig på kvällen, nu när han har praktik och är så jäklans trött om dagarna ^^ Så då åker jag iväg idag!

Lite jobbigt är det sådär, när jag sagt att jag ska sola hos Emeliè i helgen, varje morgon typ, och lovat o festa med folk men grejen är att det finns ingen fest att festa på utom krogen och det orkar man inte längre, krogen är tråkigt. Och alla säger typ till mig att hitta fest -.- För det är bara jag som whinar, men jag har inte hittat något så då blir såhär. Och Joel ska ändå till Hedemora och festa i helgen såatte.

Jaja, nu ska jag proppa tvättmaskinen full (: Sen ska jag göra mig iordning för solning och sen över till Emeliè :D

Hur slutar våra liv?

2008-04-23 @ 11:52:51

Igår när jag satt hos E och hade våran vanliga och mysiga tisdag, så kom jag på mig själv med och fundera lite.
De senaste veckorna, eller egentligen alltid, så har vi sagt att vi ska låta våra barn växa upp med varandra, och planerat våra liv när vi är gifta och har det bra. Karriärerna går bra, våra män är inte världens bästa vänner, men de kommer överens för min och E's skull, vilket är ljuvt.

Men tänk om allt det där inte alls slår in? Tänk om jag inte gifter mig, för Oscar säger att han inte vill det för det är religiöst och bla bla, och jag vill gifta mig bara för att jag är så rädd att allt annars inte kmr slå in i framtiden.
Och tänk om jag inte alls får det så bra med mitt underbara yrke? Tänk om jag slutar på Mcdonalds..
Och tänk om E aldrig träffar sin drömprins just för att hon är så petig och är ute efter det perfekta? tänk om någon av oss är sterila! Holy mother of god.. ta i trä.

Det vore jordens undergång om jag var steril tbh.. Även om jag inte gillar barn så mycket så skulle jag älska mina egna, så är det bara. Och vem drömmer inte om att höra små fotsteg tralla överallt i huset? Eller kanske få läxa upp sina tonnårsflickor/pojkar ? Det ser jag nog mest fram emot. När mina barn blir lite äldre, börjar gymnasiet och upptäcker nya världen, och jag får guida dom! Det jag inte ser fram emot med mina barn är nog om dom är pengaslukare... Och bitchiga oh bråkiga.. Etc! Nej fy farao i egypten.

För att lämna denna meningslösa topic (för allt kommer ordna sig, även om någon av E och mig hamnar i världens jobbigaste och tragiska skilsmässa) Så jag har lite bättre nyheter!

Hållihatten gytt folk.... DAMDAMDAM

Jag har fått jobb!
Eller nästan iaf (: skickar jag in CV + personligt brev till Lars kompis på TDC i Sollentuna, så får jag jobbet garanterat sa han, eftersom dom söker helgkonsulter som jesus sökte plågor åt faraon. Och då kommer jag jobba helgnätter (tror jag han sa) 22:00-07:00 + lite närsom , beroende på när dom ringer helt enkelt typ.
Han sa då att jag får kanske 16 700 rent efter skatten, vilket är aningen underbetalt men det är mycket pengar för en nybliven student som jag.
Ja så nu ska jag sätta mig ner och skriva ett CV, vilket jag aldrig gjort förr så det blir spännande! Heipa.


TÄVLING OM TVÅ PAR JEANS!

2008-04-22 @ 13:24:58
image28

Shopaholicmamman har ne tävling där man kan vinna två par jeans, och det känns som att man borde vinna då jag har kanske 2 par jeans xD Resten är helt trasiga.

Vill du också vara med och tävla? klicka då på denna länk -> PEWPEW (länken öppnas i nytt fönster)
Tävlingen avslutas den 27/4 och vinnaren dras genom lottning för att det ska bli så rättvist som möjligt!

Festen osv

2008-04-20 @ 22:53:25
Måste säga tack till Maddox som bjöd med mig på festen i lördags (: var riktigt cpkul även fast alla var äldre än oss ^^ !
Dock minns jag inte riktigt vad alla hette, utom typ Virres storebrorsa Fredrik som var där, Danne som bjöd på fyllekäk och öl, Emanuel (Emme) som 'tog hand om oss' typ, kände Tommy osv. Och dom där två Emelie! Hoppas Madde lägger upp bilder snart hon tog ju ganska många kort (: Vilket var roligt!
Skönt också att få träffa lite nytt folk, och jag hoppas att man ser dom igen snart! Sa åt dom att höra av sig på ngt vis om de händer ngt igen och det lovade dom (:

Japp, nu ska jag lägga mig i sängen o chilla lite.
Var ute och grillade på Lövudden med Alle, Este, Glenn (som körde) och Pjotor. Senare kom Olov!
Var sjukt kul det med (: skrattade så jag dog! Peter och Este hade världens otur och Alle var snål när de kom till mat, och Glenn är en pyroman. Jag är bara cp.

The Used - I Caught Fire

2008-04-20 @ 20:51:06

Lyssnar atm igenom några låtar som John skickade till mig för några dagar sen, och jag gillart, speciellt låten som står i topic. Så jag kollade lite på youtube och såg att låten används i en video om KH2 (Kingdom Hearts 2), som är ett av mina favoritspel (: Kan det bli bättre?


Seemed to stop my breath
My head on your chest
Waiting to cave in
From the bottom of my...
Here your voice again
Can we dim the sun..
And wonder where we've been.

Maybe you and me so..
Kiss me like you did
My heart stopped beating
Such a softer sin.

I'm Melting.. I'm Melting

(Chorus)
In your eyes..
I lost my place
Could stay a while
And I'm melting
In your eyes..
Like my first time
That I caught fire
Just stay with me, lay with me now.

Never caught my breath
Every second I'm without you, I'm a mess
Ever know each other
Trust these words are stones
Why cuts aren't healing?
Learning how to love
I'm melting, I'm melting

(Chorus)
Stay with me, lay with me now.

You can stay and watch me fall
And of course I'll ask for...

(Background Scream) Help......

Just stay with me now
We can take our pants off, stay in bed
Just make love, that's all
Just stay with me now

I'm melting, I'm melting

(Chorus x2)
(Background on 2nd Chorus) Stay with me, lay with me

In your eyes
Let's sleep till the sun burns out
I'm melting in your eyes
I'm melting in your eyes
Let's sleep till the sun burns out
I'm melting in your eyes

Mitt öde

2008-04-19 @ 17:59:54
Gissa vems öde som är räddat? Jo mitt!
Jag slipper ruttna framför datorn i all evighet, för Madde ringde och jag och hon ska på en fest på haga :) DET BLIR NICE NICE. Först ringde hon och ville ha med mig på krogen, men jag vill inte ut till ngn cpkrog, för jag har inga pengar :E men nu äre ju hemmafest hela kvällen med nytt folk och gydigt me madde!

Uppdaterar senare hur det har vart, typ när jag kommer hem! Hörsdåååråeh..

för dig gör jag det tusen gånger om

2008-04-19 @ 14:23:43
topic made me cry yesterday, lol.

Ja, så nu har man fått 2 jobberbjudanden i sthlm, som jag tackat nej till just för att jag ska plugga. Men kanske ska ta ngt så småningom? Jag vet ju inte riktigt vad jag ska göra egentligen.
Men som tur är så har jag iaf ett jobb färdigt för mig direkt när jag slutat högskolan, och då får jag mer i lön också, än vad jag skulle fått om jag tackat ja nu direkt.

Ser ni det gäller att ha kontakter! :)

Annars ska jag inte göra ett piss ikväll. Ingen kan göra ngt för Alle, Este, Madde etc är bjudna till Martinas fest ikväll, och Emeliè ska på klassfest. Och sen då? Jo jag är lämnad att förruttna vid datorn i all evighet.. Om inte min drömprins på vit häst kommer och räddar mig.
Vit häst symboliserar såklart hans bil. drömprinsen symboliserar Oscar.

Jaja, ska väll ta o kirra frulle, sen går jag väll till ica och köper lite gewdizz o chepas o kyga till ikväll, sen blire väll superhero movie, och ngn krigarfilm.
Idag är jag krigarN

Tar cykeln ner till city när bussen slutat gå

2008-04-18 @ 11:30:57
Ja idag kanske vi tar cykeln ner till city och ser på bio jag och Emeliè :D
Det ser jag fram emot, med tanke på min emo-attack igårkväll, stor frågelåda.
Och jag bara älskar hur han hoppar runt o dansar på stället i videon :D
Det är så jag får gåshud (:

Känner mig sommrig när jag hör Cykel och den här låten xD jag är konstig.


Ha en bra dag!

It is a fine day to die, becca

2008-04-17 @ 22:37:03
Oh yes indeed.

Jag kan inte direkt neka till att distans gör mig aningen svart, speciellt när han knappt har tid att prata eller nånting.
Han kanske ringde idag, men det var så man knappt hörde vad han sa pga all trafik i bakgrunden så det var jätte värt. Sen när han kommer hem så spelar han.. Svarar korta svar då och då när ett game är slut..

Sen hela grejen med att Joel är svart, just pga sitt förra förhållande, gör mig svart för det får mig att tänka på hur hemskt det måste vart. Tänker inte gå in på detaljer, tror inte det uppskattas att alla läser om vad som hänt direkt. Inte undra på att jag blir svart, hela världen är deprimerande runtom mig, och folk mår helt enkelt inte bra. Jag mår inte bra.

Det börjar bli lite läskigt, faktiskt. Blir osäker och känner att jag har ingen aning om vad som händer honom, vad jag vågar säga eller inte säga för att skrämma iväg honom, trots att vi vart vänner så länge. Jag vet inte alls vad han känner, och jag vet att jag låter som en jävla kärring som måste veta allt och allt om sin man men det är jag inte. Menar bara att det verkar som att min man inte bryr sig om att prata med mig -.- jag är lame och det är säkert överdrivet, men hur ska jag ens veta när vi knappt pratar.
Frågan är då om han är så självsäker på sig själv, och tycker att vi har det bra, så han känner inget behov av att prata med mig, eller om han bara tröttnat på mig och är säker på att jag kommer snart åka hem till honom ändå med tåget. 

Självklart förstår jag om han är trött efter praktiken om dagarna, och att det är därför som han inte vill att jag ska åka hem till honom nu under de närmaste 4 veckorna, då han inte kommer vara något sällskap pga tröttheten. Men jag tycker ändå att man väljer att prata med sin flickvän som finns 1h bort och som han inte träffar ofta, framför att spela dotA.. Ärligt talat så behöver jag inte ännu ett dotA-freak till pojkvän, det har jag redan haft och jag gillade det inte.

Jag vet iallafall hur Sarah kände när Alex hade sin fest och hon saknade Samuel så mycket, och vill vara med honom varje sekund för hon tycker om honom så mycket, men är så osäker för han kanske inte alls känner samma sak. Precis så känner jag just nu, och jag känner mig larvig, även om det är så man beter sig när man är kär. Det är sjukt jobbigt för man vågar inte riktigt säga något heller, just på grund av att verka larvig o dum i huvudet.

Jag är inte dum i huvudet och jag är inte larvig vanligtvis, men varför ska jag behöva bli det nu? Detta är ju sjukt.
Jag saknar oscar..

Torsdag

2008-04-17 @ 11:36:47
Denna vecka börjar komma till sitt slut, och det betyder att det är helg snart. Vad händer i helgen då? Ingen aning.
Emeliè ska på klassfest på lördagen.. Alle & Este har blivit bjudna på födelsedagsparty på lördagen..

Då återstår det jag, Joel, Pitor och en del! Ska vi parta eller.. ?
Nej det blir nog att gama denna helg också. Börjar känna mig som en riktig svenne. Kul helg, hörsaldrig.

Design

2008-04-17 @ 01:05:11
Tröttna på min becco-jag-är-kär-i-mig-själv design, så jag gjorde en simpel och .. kanske för stor banner (?) för bloggen. Jag gillar iaf färgerna än så länge. Sen får vi se.
Det är ju trots allt innehållet ni är ute efter, inte designen!

Okej..

2008-04-16 @ 23:57:11
Jag överreagerade ganska hårt den timmen jag läste ITG-mannens kommentar, och jag har ingen aning om varför.
Kanske för att jag inte är den där tjejen med självförtroendet på topp, kanske är det för att jag vet att jag blir övervakad under skoltid. Hursomhelst, förra inlägget får ligga kvar, då jag inte tar bort inlägg alls (en sorts policy jag har).
Har iallafall blockat hans IP och jag kommer fortsätta göra det ifall han sitter hos en kompis och är besatt av mitt liv. Nu vet vi iaf att jag har en stalker #2 ! För stalker #1 vet vi vem det är nu, och.. ja.

Däremot vill jag tipsa om Josefins blogg, som jag har länkat till i spalten åt vänster, längst ner. Hon är så kreativ och gör fyndiga och ursnygga saker av gamla skinnjackor och stövlar, Och nu ska hon också sy sin studentklänning, och jag är på helspänn för o se hur resultatet blir (: Kolla in henne här.

Annars har jag börjat töja mitt vänstra öra, har 3mm atm, som håller på att läka, sedan ska jag haffa en 4a. Haha, palla säga "haffa" men wtf ^^

Annars idag har jag inte gjort så mkt, var ute och hade en skön dag med några vänner, och sedan kom jag hem o gamade diablo (: har fått access till Markans acc, så jag kan mfa aningen bra nu! Hur kul som helst.
Så.. Lite uppdate om mitt liv. Imorgon ska jag till skolan också, hare!

Onsdag

2008-04-16 @ 22:17:56
Jag frågar dig, Hemlig man på ITG, vad vill du av mig? Vad får du ut av att ens kommentera dina mogna kommentarer?
Jag föreslår att du säger vem du är. Men sen kanske du är för feg för det också, men med hjälp av din IP adress kan jag på några sekunder, med hjälp av ett par vänner, få fram dina personuppgifter samt vart du bor.
Sen är grejen ganska klar över vad som kommer hända med dig, och det hoppas jag att du förstår.
Min far, som nästan hela västerås vet vem det är, ser extra mycket efter mig, då jag är hans enda och förstfödda dotter.
Hans bästa vän, Jörgen Karlsson, ser mig som sin dotter han aldrig fått och ser väldigt mycket efter mig.
Sen har vi Pierre. Han har precis kommit ut från fängelset och ser gärna fram emot att hitta på ngt roligt och underhållande. Pierre är en väldigt nära vän, som vi ser som en familjemedlem.

Grejen är att jag ska inte ens behöva förklara detta för dig, för om du vet vem jag är, så vet du redan allt detta.
Så antingen låter du mig vara, eller så säger du vem du är. Eller så tar jag helt enkelt reda på vem du är på egen hand, det är mycket roligare när du får oväntat besök. Var beredd med en kopp kaffe, kanske Gevalia?

i put the metro in metronome

2008-04-15 @ 23:43:31
Vem är det jag försöker lura egentligen, klart jag har ork att whina?

Dagens topic är Besatt av sin partners ex ur kvinnlig synvinkel.

Flickor, flickor, flickor.. När vi väl hittar en kille, som vi tycker om och kanske till och med är kära i, så kommer det såklart upp tankar i våra huvuden om hur hans föredetta flickvänner har sett ut samt deras personlighet. Men mestadels så är vi nog nyfikna över hur de ser ut. Jag har inte mött en enda tjej som inte har dissat ner på sin pojkväns ex, och jag måste erkänna att jag själv har gjort så mot mina ex's ex.

Frågan jag ställer då är, varför är vi så nyfikna på hans föredetta flickvänner, framförallt deras utseende?
Det ska jag berätta för er, kära kvinnliga läsare, för även om ni vill medge det eller inte, så är det för att vi vill vara bättre än hans ex, på alla hörn och kanter.
Men det vi inte förstår är att när vi snokar runt och frågar saker om hans f.d flickvänner, så förstör vi bara för oss själva. När vi sedan rotar vidare (utan killens tillåtelse, som man egentligen inte behöver.. but still!) och får fram bilder, möjligtvis gamla GB/PM/Konversationer etcetc mellan din man och annat smått&gott så märker vi att hon ser ju bra ut!
Då kommer även denna fråga upp i mitt huvud; Ser hon bra ut, eller inbillar vi oss det för att vi redan har kassa självförtroenden eller inbillar vi oss det för att vi är självdestruktiva av naturen?

Jag vet inte vad ni tycker och tror, men min tanke är att vi är självdestruktiva rent generellt sätt flickor, och det finns inte mycket vi kan göra åt det tyvärr, det är så livet är.
De flesta tjejer söker anledningar för att må dåligt och vara nersatt under några dagar, tills deras man kommer och ber om ursäkt för att han har snygga ex, och säger meningar som "Det är dig jag vill ha, annars skulle jag inte vara med dig" - "Du är så mycket finare än dom" - "Men nyponrosen då.. Du är det bästa som hänt mig"
Jag kan hålla på i timmar och skriva olika fjäsk-meningar jag har fått höra under mina aktiva förhållande dagar.

Nu vart jag lite off topic här, men allt detta har med topic att göra på sätt och vis. Men det jag verkligen ville komma fram till är att de flesta tjejer frågar inte sina män efter deras ex personligen, utan sitter på Bilddagboken eller what's-her-community och snokar fram henne själv, och alla vet ju att det är bara trams att hålla på så. Men man kan inte hjälpa det, man är som besatt, och när man väl hittat henne och ser att hon är vacker och har all livsglädje i världen (ungefär), så sjunker du ner och känner dig underlägsen och är rädd att han ska dumpa dig vilken sekund som helst för han inser hur dålig du är jämfört med henne.
Grejen är att du har precis allt som hon har (nästan allt iaf), så du har ingen som helst anledning att sjunka ner i självförtroendet. Men det är som jag säger, tyvärr.. Flickor, vi är självdestruktiva och gör vad som helst för att må dåligt, helt undermedvetet.

Men varför är vi flickor så självdestruktiva? Det kan ju inte komma från naturen, eller?
Det är mycket möjligt att det kommer av ren natur i min mening. Men mestadels är det för att vi vill ha bekräftelsen, känslan av att vara bäst och mannens allt i livet, att det bara är DU som spelar roll, ingen annan, med eventuella undantag för familjen.
Det är när vi inte får bekräftelsen som vi börjar tveka och bli osäkra på oss själva, och på mannen, och det förstår jag fullständigt varför det händer. Kan man inte få bekräftelsen och den säkra känslan så är det kört, men jag menar inte att man ska kräva bekräftelse varje sekund du är med honom, våga lita på honom!

Man borde ha med konsekvenser, eller hur vi handlar när vi blir osäkra och känner oss nersatta efter all jämförelse med mannens ex? Vi kör på!

Efter att vi snokat fram våran Mans ex, beundrat.. Nej jag vill inte säga beundra, vi studerar hennes utseende, så kommer vi fram till ett beslut. Medans vi är nersjunkna i förtvivlan, ångest, osäkerhet och you name it så konfronterar vi mannen. Frågar ut honom angående henne, om han fortfarande pratar med henne, om dom brukar träffas etc. Är svaren positivt, dvs "Ja jag träffar och pratar med henne", då ger vi oftast ett ultimatum.
Antingen dumpar du hennes vänskap, eller så dumpar du våran kärlek.
Ytterst hårda ord, från någon som är sårbar och osäker på sig själv, har jag rätt? Men det är så det är, sen blir vi ännu mer osäkra och ångestfulla (är inte vi kvinnor underbara, självdestruktiv makt!) för vi har ingen aning om vad han kommer att välja, för vi vet ju inte om dom är jätte bra vänner fortfarande, och hur starka hans känslor är för dig. Jag menar vi är ju redan osäkra på vårat förhållande just pga hans snygga ex, och tror att han kommer lämna oss för att han inser att vi är sämst helt enkelt.

Anledningen till att vi beter oss såhär, ger han detta ultimatum, är för att så fort man får konkurrans, en motståndare or whatever, så är det och har alltid varit naturligt att göra sig av med hotet.
EX:
Hitler vs. Judarna
David vs. Goliath
Ceiling Cat vs. Basement Cat

Det kommer från instinkt, helt enkelt. Frågan är då, funkar detta ultimatum? Har jag något bevis?
Mitt svar blir självfallet Ja! Fast i detta bevis är jag det där snygga exet som en kvinnoföljeslagare gjorde sig av med, och jag menar, det var nog lika bra med det. Så, Ja flickor det funkar.

Grejen är då, kan vi inte lita på våra män? Är dom verkligen sådana svin som är otrogna när dom fått i sig någon alkoholmängd, eller får en öppen opportunity? .. Ledsen tjejer, ja det är sant i de flesta fallen (tro mig, been there as the other girl). Men för att sprida aningen glädje så finns det sådana flickor med (done that too)! Och självklart finns det fina flickor och pojkar, det svåra är att hitta dom. Vissa har tur, andra mindre tur.

Och alla vet nog vad som händer, när man ställt ultimatumet, om han väljer sitt ex, det är ganska uppenbart. End of story. Tror jag har fått med det mesta som täcker denna situation. Någon dag kanske jag uppdaterar detta inlägg, så kolla gärna flera gånger om ni vill veta vad jag kommer på.
Sen ska mitt inlägg om mina negativa sidor etc upp så småningom.

Men jag tycker att de som läst detta, känner igen sig även om det bara är en mening som biter dig i hjärtat, prata med din man, och om du nu är så nyfiken på ex så fråga honom, prata lugnt och lämna det sedan. Lär dig släppa taget och tro på dig själv, för det är så det ska vara. Var säker på dig och din Man, det är du skyldig honom om du är så nyfiken.
Dessutom så beter sig säkert killar likadant som oss tjejer, så det är inget att bråka om egentligen.

cute is what we aim for

2008-04-15 @ 22:08:27

Vad är det som händer nu då?

Jag har vart sjuk, egentligen hela helgen dock bara smått, som sen övergick till stort i måndags. Men det hindrade mig inte från att vara ute och träffa Emeliè, Alle, Jonas, Madde, Peter etc. Nejdå, utan jag klädde mig i vårkläder, och åkte ner på stan med Alle för att köpa en mic och en glass.
Mitt osmarta drag att ha vårkläder trots att jag är sjuk var int egenomtänkt, då det började regna när vi kom ner på stan och gått igenom H&M, och regnet fortsatte tills vi kom till Bäckby.

Egentligen så har jag stor lust att skriva om mina negativa sidor, mina dåliga vanor och saker jag inte borde göra, men ändå gör. Men tyvärr så får jag hålla igen på det ett tag, för jag orkar inte skriva sönder mina fingrar endast för att behaga mina läsare, och för att (ärligt talat) trycka ner mig själv och saker som jag gör.
Förresten, jag är inte så jättekär i livet just nu.

Rekommendation: Cute is what we aim for - The curse of curves

image26

WILLKÅMMEN HEMX0R BECCXZ0RISTEN..

2008-04-14 @ 12:10:52
Guess who's back, back again. Beccan's back, in da game.
Jaja, jag är hemma.

Stockholm

2008-04-11 @ 08:51:04
Ja kära vänner idag åker jag iväg till Stockholm igen, över en helg, och det är underbart! Förutom det faktum att jag kanske är förföljd på stan av denne "Zana" och kan bli nerslagen, våldtagen och dödad innan jag hinner sätta mig på tåget.
Därför vore det uppskattat om någon kunde möta mig på stan kanske och käka lite lunch innan? Hålla mig sällskap och sånt. Ska nog ringa Emeliè! Om inte Alex svarar på msn först dvs. Vet hur svårt detta är för Emeliè, att jag åker iväg :/ Förlåt frun, men mannenNN kallar.

Fick annars 400kr av mor imorse, efter en promenad med Coffz0r till centrum. Hon hade nämligen glömt sin plånbok hemma, när hon i själva verket skulle lämna kortet endast. Samtal:
Coffe: Hej mamma, du har glömt din plånbok här.. Med körkort och allt.
Mor: Nej.
Coffe: .. Nehe? Men vems är det här körkortet då? Jag har inte körkort iaf.
Mor: .......... Jaha. Oj. Men (osv osv tills hon sagt åt Coffe att gå till centrum och firra flis osv)

Ja. Vi ses på söndag.

Stalker <3 Becca = ?

2008-04-10 @ 23:54:24
Fick nyss ett samtal från ett dolt nummer, och dolt nummer betyder oftast att det är mannenN som är i farten o ringer. Så jag svarade och det visade sig vara en annan man, och jag vart helt förvirrad. Trodde att det var ngn kompis som drev, eller att det kanske var den här killen som ringde förut då jag var tillsammans med Virre (när vi möblerade om i hans rum, och han ville ta telefonen o gorma, men jag lade bara på bla bla), för det lät så otroligt likt den killen. Anonym har en speciell dialekt, han låter som en bög.

De första sekunderna försökte jag få ut vem denne var och han drog ut riktigt på vem han var, och började förklara vem han var..
- Vi gick i skolan i samma byggnad
- Jag såg dig i katalogen
- Fick ditt nummer från hitta.se
- När jag ser något jag gillar så ger jag mig inte förrns jag fått det

Till slut gav han mig sitt namn, Zana. Jag känner ingen Zana och jag sa det men han gav sig inte utan började förklara att han inte vart i västerås på ett bra tag då han jobbar i Örebro, men nu är han här och ville träffa mig. Han befinner sig på Hammarby..
- Men häng med mig ut och drick lite öl under stjärnorna, och om du inte vill så har jag vin
- Gumman/Raring/Sötnos/Babe

När jag sen förklarar att jag är upptagen så säger han "Men vad gör du då?" Och missförstår mig totalt så jag säger att jag spelar tower defence wc3 så byter han ämne totalt och börjar prata spel och jag upprepar gång på gång, men jag menar att jag har en pojkvän och jag vill inte ut med dig.

Någon gång under samtalet så kommer Coffe, ungefär efter han frågade efter Emeliè's nummer så han kan prata med henne så att jag går ut med honom ikväll och efter att han sagt att han har spanat in min familj och mig ett tag. Sen säger han "du kan ju ta med dig din pappa om du vill". Och när Coffe pratar med honom börjar han hota Coffe och Coffe gör detsamma, och ringer kompisarna så att  de ska ut o döda, men jag sa nej det är ingen idé, låt det vara tills imorgon.

Det som stör mig är att jag vet inte om det var allvarligt, att det kanske är någon som försöker komma åt min pappa genom mig, eller om det är någon som driver. Jaja, Där har ni det, jag har en stalker!

Ready to fall

2008-04-10 @ 19:50:51
Ah, imorgon åker jag till sthlm, igen. Känns underbart att snart få träffa älsko.

Idag har jag vart  i skolan och pluggat som en mask. Skrattat som fasen på elektroniken då jag förstörde mitt kretskort genom att borra mitt i av misstag. Fråga mig inte ens hur!
Sen direkt efter skolan så gick jag ut med Emeliè och Peter. Vart lite rörigt när jag kom hem, dom plingade på och jag skulle kissa, och precis då ringer Joel och vill med, sen när vi är ute så kom jag på Alle och Este, så vi väntade på dom ett tag vid rösegårdsskolan, sen skulle Madde komma till alles parkering så vi drog oss dit och mötte upp henne innan vi drog till Bby rampen. Skulle vart skönt o fått skata lite men fortfarande för kallt o blött så jag skiter it.

Idag var en bra dag, fastän vädret har vart helt kasst. Länge sedan jag mådde såhär bra och skrattade hela tiden! Beviset på att man kan fortfarande vara små fastän man är närmare 20, fantastiskt. Fick en speciell känsla i magen också, en såndär bekant känsla som jag får när jag trivs och mår ruskigt bra. Det känns nästan som när jag är kär, fast det är mer illamående hållet och samtidigt pirret och leendet på läpparna. Det är då jag vet att jag borde trappa ner lite på lyckan och gå hem lite, annars spyr jag nog. Vet inte säkert, då jag aldrig stannat länge nog i lyckan och väntat. Men jag är nöjd som det är (: jag har min lycka och jag vet att den finns runt hörnet.
Har  fortfarande lite av den känslan i magen, fast jag är ensam. Kan det vara för att det är musiken jag får av Este just nu? Det påminner mig om honom, och när vi är hemma hos honom och gör absolut ingenting, mer än att lyssna på musik och prata, jag och mina vänner. Jag älskar er mina kära.

image25
Btw, nu ska jag städa.

Mitt senaste projekt

2008-04-08 @ 17:53:38

Kära läsare, jag har påbörjat ett nytt projekt som jag kallar "Emeliè söker".
Det är i princip en bloggsida där man kan läsa lite om Emeliè och ta kontakt med mig som granskar pojkarna, och sen får Emeliè prata med dom! Eller nåt. Detaljerna är inte färdiga än. haha.
Kan besöka sidan här: http://emeliesoker.blogg.se

För övrigt så är det bara 3 dagar kvar tills jag åker till sthlm :) Jag längtar att få känna hans läppar mot mina igen ;x
Har inte mycket annat att skriva. Utom att jag hade en dröm jag inte haft på länge inatt och den gav mig the creeps. Vill aldrig mera drömma om den personen :E  Annars äre snö ute. Jag har ingenting att skriva. Och jag är en nörd :x hörsdå.


Måndag

2008-04-07 @ 16:10:11
Älsk ringde nyss o berättade att han klarade teorin :D Men först sa han att han var 1 poäng ifrån, så jag vart riktigt riktigt sur när han sa att han bara lurade mig >< Hade han vart här hade han fått en mobil i huvudet, på riktigt! Usch fär lurendrejerier.

För övrigt så har jag vart hemma från skolan idag, vet inte vad det är med mig. Har börjat komma in i en dålig fas igen. Sen så ringde de från gymmet idag och sa att dom inte kunnat ta betalt via autogiro från mig, under 2 månader så jag är skyldig dom dryga 500kr, och dom spärrar mitt kort tills jag betalt.

Grejen är att dom kunde ju ha ringt tidigare, när dom inte kunde det första gången så jag kunde gjort ngt åt saken eller något. Aja så nu ska jag och Emeliè ge upp gym tills vintern, och börja jobba och sånt nu istället då det är så fint väder ute.

Sen äre fyra dagar kvar sen åker jag till mannenNNN :))
Och idag fyller Alex 20, den jäkla gubben. GZ @ DING.

Söndag

2008-04-06 @ 21:36:31
Idag har jag verkligen gjort INGENTING, och det har vart så otroligt skönt.
Har endast suttit vid datorn och tittat på Death Note, som är en ny anime/mange serie som jag vart tipsad om. Och jag gillart! Klicka HÄR om ni vill veta lite om serien (innehållsföreteckning -> Plot)
Jag rekommenderar verkligen serien.

Annars så är det skola imorgon, känns sisådär.
Och på fredag får jag äntligen tillbringa tid med manneN <3
Känns pirrigt för det var ett tag sen, och så går tiden saktare än vanligt >< Det är olidligt! Men det positiva med distansförhållande är ju att man uppskattar varandra mkt mer, det negativa är allt typ.

Nej nu ska jag fortsätta se på Death Note. Hörsdå.

image22

Alex 20 års fest

2008-04-06 @ 13:30:25

Igår var jag på Alex 20års fest och firade honom, det var ju helt okej, massa fjortisar bara, men jag höll mig till mina vänner som jag kom med så det var ganska lugnt och kul (: Joel var ganska dragen mot slutet så Emeliè tog hand om honom och vart utnämnd till Moralkärring :D

Vi tar allt från början (varning för masstext)
Först fick jag jaga Alex lite för och få lite info angående hans spam sms om vart festen skulle vara, men närvi kommit fram till att det var på Sjöhagen så spred jag ordet vidare och började göra mig iordning och klä mig. Tänkte lite casual, ett par tajta jeans som är lite trash/rock, och en lång t-shirt som sitter lite halvt som halvt tajt. Casual helt enkelt. Sen ringer Emeliè och säger att hon ska med, för Madde fick ta med sig 2 pers, så det var underbart :D
Grejen är att Emeliè vart inte ens bjuden, men jag och Madde och alla andra vart bjudna så, kändes lite konstigt då dom är vänner trots allt. men det visade sig bara att han inte hade hennes mobil nummer, så därför han sa till Madde att ta med 2 pers. Men han kunde lika gärna sagt så till mig -.- jag och Emeliè sitter ju ihop.

Aja, efter ett tag så kom hon hem till mig, var en liten förfest som mamma o pappa dragit ihop, dom skulle också ut och fira mamma, så Pierre var hos oss, senare kom väll Moster och Patrik (vi var inte hemma då så). Pappa och Pierre hämtade kebab så satt vi och åt, jag fick en vinare av mor, som jag och Emeliè drack lite, och runt 20:40 gick vi mot B-by C och köpte lite grejjs på Ica, träffade Puga och retades lite. Sen stod vi helt enkelt o väntade på Madde som skulle skjutsa oss dit (och hem senare mot kvällen), och alle som också skulle åka med henne.
Men sen träffar vi Joel, som sprungit till ica för att hinna köpa snus innan de stängde, så vi bjöd med honom så han fick bli Maddes andra gäst för kvällen! Så han bokstavligen sprang hem för o hämta sin wirre, vin och öl! Precis när Alle kom så kom Madde med bilen och vi åkte till Alles brorsa för o hämta bailey's oh så hade vi Tilda i bagageluckan, kändes som om vi hade kidnappat henne ;o

När vi väl kom fram till festen, efter att ha mött Sarah på Sjöhagen ica, så visade det sig vara massa småkids där. Och en del som var i min årgång. Och Robban har aldrig sett så stilig ut i skjorta! Finns lite bilder på min bilddagbok om någon är intresserad.
Aja festen dög, som sagt. Emeliè Madde Tilda Alle och Joel som mådde pyton, åkte hem typ runt 1 eller så, efter att Joel druckit upp sitt vatten iaf. och efter ett tag så gick jag och Svens hem (: Var ju så nära så vi tog en promenad.. Hehehe. Men jag mrödade mina fötter känner jag.
HAH, det bästa av allt var nog ändå när jag gav Nic en käftsmäll så hans glasögon flög o blev snea. Jisses vilken karatekid jag är ^^ Aja. Synd att vi inte fick det på film :x jag hade vart kunglig då,.


Chicks before Dicks & Ny design

2008-04-05 @ 00:04:47
Har nästan precis kommit hem från Emeliè efter våran tjejkväll! Det var ingen sån där stor tjejkväll som de flesta kanske föreställer sig, utan det var bara oss söta små flickor Sarah, Emeliè och jag! Det var riktigt kul (: Mysigt att bara ta det lugnt en sån här fredagskväll, med god mat och massa gott och mysfilmer!

När jag och Emeliè hade kommit från ica, där vi handlade lite grejer till maten, och saker till marängsvissen, så gick jag direkt och hämtade Sarah som jag skulle möta på bäckby centrum, för hon har aldrig vart hos Emeliè (?), och medans jag var iväg så skötte Emeliè maten.
När Sarah kom cyklandes på sin nya fina cykel så kom Este från ingenstanns och vi stod o pratade lite, sen gick Sarah in på ica och köpte en cola innan vi begav oss till Emeliè, som vart klar med maten direkt när vi kom dit (:
Det som bjöds var Curry kyckling och ris och det vet kungligt!

När vi hjälpts åt att plocka undan efter maten så påbörjades marängsviss! Den var sjukt god och det var sjukt mkt grädde i den xD Och den som säger att det är busenkelt att vispa grädde med elvisp, har aldrig provat vispa laktosfri grädde med elvisp. Det är sjukt jobbigt att hålla i elvispen ^^

När marängsvissen var klar så satte vi oss i vardagsrummet och satte på Juno filmen (Mac äger? sparar ju senaste uppspelade filmen, även om man tagit bort den från datorn), och sen såg vi på Neverending story <3 och åt kladdkaka som Sarah bakat, och som hon lyckades med mkt väl (: Dock åt vi inte så mkt av den för vi var redan smällfeta av allt annat xD
Efter filmen var det dags att röra på sig, var ganska trötta och pömsiga >< Men tack tjejjer för en fin kväll! Måste göras om (:

Imorgon så är det party för att fira att Alex fyller år på Söndag, ser jag fram emot (:
Och imorgon fyller också sötsak år ^^ gratz babe <3
Och idag har jag köpt nikotin tuggummin, med frukt smak ^^ funkar brabra. Tack Daniel för tipset, detta funkar ju?!

Och som jag skrev i förra inlägget så hade jag sabbat min design, men egentligen orkade jag inte fixa tillbaka så jag tog mig tid att fixa en annan, som jag tror passar ganska bra? Säg vad ni tycker!

bra jobbat.

2008-04-04 @ 16:40:32
Ja jag fick rason på Emeliès blogg nyss, samtidigt som jag sabbade min. Så jag får sätta mig och göra en ny design och leka runt lite ,för just nu så .. ja.

På något konstigt sätt så mixade jag ihop Emeliès och mina html koder och bla bla. orkar inte skriva om det riktigt än. är aningen sur.

she is my sin

2008-04-04 @ 12:48:13
Lyssnar på nightwish, jag känner mig frustrerad. Det hjälper, hah.
Ska snart duscha men först ett blogginlägg. Var inte i skolan idag, börjar bli som förut igen, alla känslor och allt såntdär som jag kände förra året. Grejen är att jag inte vet hur jag gjorde för att få bort känslorna, gå om trean IGEN? Nejtack. Jag vill ut o tjäna lite pengar, skaffa mig ett liv, plugga vidare.
Alltså för någon vecka sen så hade jag allt planerat och klart för mig hur jag skulle göra, jag visste precis vad som skulle hända i sommar, efter sommaren, på studenten, allt! Men nu vet jag inte ett skit och jag vet inte hur jag ska få reda på allt igen. Måste man behöva gå tillbaka till kurator.. ?
And what's pricken över bägarn (för att irritera E med mitt nya språk), så har pappa gått runt o vart.. Sitt ovanliga jag. Som vi inte har sett på ett bra tag och det har faktiskt vart lugnt och skönt när han vart sitt glada teddybjörn pappa. Men nu är han inte det och det göre lite obehagligt att vara hemma atm.

Som tur är så ska jag bort ikväll, tjejkväll hos E med Sarah. Jag ska kirra marängsviss, och få pengar av mamma/pappa innan då jag och E går och handlar grejerna. Jag längtar... Längtar också tills den 11e, även om jag har vart lite putt o lättretlig på sistone så menar jag inget med det, det är bara trams och jag som är överkänslig pga mens och nikotinberoendet.

Och detta är andra dagen utan nikotin, gr8 huh?


wish you where..

2008-04-04 @ 00:15:51
Nu har jag suttit i typ 2h och jobbar på Emeliès header till sin blogg, och imorgon får jag väll se vad jag kan åstadkomma med mina unika kunskaper på hennes blogg. Jag är nog ganska nöjd med resultatet? Jag tror jag förmedlade hennes beskrivning hyffsat bra, med tanke på att jag inte alls är van med requests, utan bara gör det jag känner för när jag väl är igång i photoshop.
Men den blev lite rockig med hennes 2 seriösa bilder, som visar hennes blonda sida och brunhåriga sida, och en bild där hon är sig själv helt enkelt, busig, bubblig och Emeliè! Oh så lite gröna färger för grönt är skönt, och bakgrundfärgen blir då mörk grå, för att det ser helt enkelt bäst ut så.

Annars så är jag lite nere, är aningen sur osv. Har ju klarat hela dagen utan nikotin också, redigt stolt.
Sen är jag nog lite sur på Oscar skulle jag vilja säga. De senaste dagarna har vi knappt pratat alls för han tittar på Naruto och är helt okontaktbar, förutom då han svarar på spam i en mening sen är han off igen. Så, kära vänner. Är det såhär ett distansförhållande fungerar? För jag har ingen aning om hur man ska gå till väga mer än att man ska väll försöka ses så ofta det går, och det gör vi den 11e nästa helg.

Det som stör mig är att han inte verkar fatta att jag är lite sur heller, för när han är off så blir jag off och tjyrig för att vi inte pratat på ett tag och wtf. Oh sen säger han såna där söta kommentarer och är allmänt bäst, så man blir bara ännu mer sur för att han är så.. bra!

Varför orkar jag ens sitta här och klaga över det? Inte som att han läser anyways. Hörsaldrig.

Studentmössan

2008-04-03 @ 13:23:04
Ja nu har jag fått studentmössan (: Och det känns verkligen som att det är dags nu! Lägger upp en bild på den senare när jag är hemma, så att ni får se hur snygg jag kommer vara på studenten ;)
Nästa steg är att skaffa studentkläder! Allt ska vara vitt! .. Till och med mitt hår! Nej men blondt iallafall, inte vitt, då ser man ju gammal ut ;C

Ville bara uppdatera er på detta, tack och hej. Och ursäkta för min cpiga min på kortet -.- jag är inte riktigt på humör just nu.
image15

Snusfri morgon

2008-04-03 @ 10:22:49
Ja jisses, ni har läst rätt! Jag har min första snusfria morgon på länge! Och jag känner redan abstinens och huvudvärken, dettta mina damer och herrar är inte lätt.
Men Jag är tacksam över Daniels kommentar i mitt förra inlägg, där han gjorde en instickare om hur han slutade med snus, TUGGUMMI. Iofs nikotin tuggummi, och det smakar ju piss död huggorm. Minst lika starkt iaf..

Ja men det här verkar ju gå bra! Bara jag håller mig borta från nikotin och godis, som förmodligen skulle kunna funka som en ersättare, men tror nog att det är minst lika svårt att sluta med socker, som det är med nikotin, båda ämnena har sådan otrolig beroendeframkallning.

Nej nu ska jag sluta skriva och göra mig iordning för skolan! Bjuder på en video, se om ni känner igen någon!
Jag kände igen massor.. Bäckby </3


Tatuering

2008-04-02 @ 17:54:22

Nu har jag googlat runt och kollat på olika tatueringar för att få ideér eller små urklipp av vad min nästa tatuering ska bestå av, och jag har en viss aning. Ska ta och skriva ut bilderna, gå till tatueraren och få hjälp med att skissa upp allt och få lite mer ideér kanske.


Vill nog ha med liljor i tatueringen, för det ska vara typ.. Två stora blommor i rött typ. Men får se. Gillar liljor och deras betydelse. Ni kan läsa om dom på wikipedia .

Sen är jag på G med att sluta snusa och det känns hårt i kroppen och sinnet kan jag säga. De som säger att det är en barnlek att sluta med något man är beroende av har uppenbarligen inte försökt ngt.
Grejen är att jag vill verkligen sluta snusa och röka för jag känner mig snuskigt äcklig när jag gör ngt av dom, samtidigt som jag inte vill för att det är gott (iaf med snus tycker man). Men den delen av mig som inte vill sluta med nikotin är förmodligen beroendet. Känns som jag kommer sakna det och att det kommer lämna ett tomt hål inom mig, men det går ju såklart över när man väl har utfört uppdraget. Så det känns bra, jag är på gång.
Har tagit tre snus idag och det är fan framsteg, jag kan det där med att minska ner på detta. Förut så tog jag en halv dosa på en dag och nästa dag tog jag ena halvan och sen var det slut, då fick man köpa nytt för ca 40kr. Och för dom 40kr kunde jag ha lagt undan för att kunna åka till sthlm o va med Oscar :/ <3 Som jag saknar förträffligt mkt.

Men som tur är så åker jag dit den 11e april (: stannar hela helgen! Det är nice. Tråkigt bara att jag inte är där i helgen då han fyller år på lördag och ska äta på restaurang  och ha det mysigt, men då ska jag ha tjejkväll med Emeliè och Sarah! Jag fixar marängsviss, Sarah skulle baka ngt, oh Emeliè står för maten och filmen, eftersom det är hos henne vi ska vara!

Nu ska jag återgå till tvspelandet. Nice. Hare!


High Hopes

2008-04-02 @ 10:36:36
Ja måste bara posta en video, även om det känns lite tjatat o posta 2 st på rad, men den här ger mig gåshud på riktigt. Tycks inte gå att posta själva videon i min blogg atm (gud vet varför, ellerblogg.se) så jag länkar bara!

http://www.youtube.com/watch?v=BVUTQ7stBng&feature=related

Videon är en Live konsert med Pink Floyd - High Hopes, och jag skulle ge vad som helst för att få stå där och se dom spela live. När jag hör den här låten så blir jag genast gladare, och känner sommar känslan och jag känner hur mycket jag längtar till sommaren, att bara få vara med mina vänner, ta det lugnt i solen på bäckbyrampen, löga eller på gryta. Jag tänker speciellt tillbaka till sommaren -07 då det var bröderna och jag mot världen. Jag Alex Este Robban och Alle. Den sommaren var nog den bästa någonsinn, speciellt dagen då vi inte gjorde någonting, jag Sarah Este och Alex. Bara gick omkring i stan, lekte lite, satt i gräset och bara pratade, eller sa ingenting alls.
Det är nog den värdefullaste dagen i mitt liv måste jag säga, den 27e Maj 2007.

      image14

Aion vs. Guild Wars 2

2008-04-01 @ 15:06:32
Nu har jag ett dilemma, har på senaste tiden vart inne på att börja gama Aion, som kommer ut i september (om det inte blir försenat), men nu så har en kille i min klass aka Sneglarn visat mig Guild Wars 2 och det verkar ju också ganska fett och det är gratis desutom.
Men grejen är att Aion är så sjukt grymt, grafiken, klasserna och allt! Man har till och med vingar som änglar (: jätte fint!

Desutom så är det 1 april idag. Jag har blivit lurad 1 gång.. Eller egentligen 2 men. Imorse satte jag mig och åt frukost med mamma och pappa och pappa säger att han har vunnit på lotto och jag tänker direkt att han har säkert bara vunnit 50kr eller nåt.. Men han säger att han har vunnit 150 000:- ;o Och säger också att han tänkte paya körkort för mig och Coffe och köpa en ny moppe åt jack, kanske dra till sthlm och shoppa osv, och jag blir helt extas! Jag får massa visioner i mitt huvud om hur underbart det vore att få shoppa sönder och hur gydigt det vore med körkort och friheten! Så jag skiner upp som världens solstråle, tills han säger "Vad är det för datum idag?" och jag säger "jag tror det är den... 1a april..." sen blir jag fedt tjyrig.

Men han tröstade mig med att säga att jag kan nog få en slant till sthlm den 11e april för att han drog ett sådant dumt skämt ;( Desutom så har jag ett april skämt åt mamma senare idag ;) Hon kommer flippa!

aja kolla in denna video iaf, official trailer of Aion. Får se hur jag gör senare.



Äntligen!

2008-04-01 @ 08:15:40
Äntligen så kan man logga in på blogg.se ^^ Paniken jag och Jossan hade igår var inte att leka med!
Så iag får vi väll se vem som vinner Jossans designtävling (: Spännande! Hoppas på mig ^^

Satt nyss på Facebook.com vilket jag inte gör ofta och hade fått en notification om "Compare HOTTNESS" Så jag kollade in det lite, fick rösta på några pojkar jag har som vänner på facebook och sen fick jag se mina Rivals.
På Rivals står det vilka som är "Hotter than me" och de som jag är "Hotter than" .. Och grejen är!

1. Att alla som är Hotter than me, är tjejer som visar halva brösten på sina visningsbilder
2. Är yngre än mig, kanske maxåldern är 18.
3. Det är snuskhummrar som förmodligen röstar på tuttfiorna.

Vad är grejen liksom? Ska man bli uppmanad att visa sina bröst på en bild för att man ska vara het? Nej det tycker inte jag. Men egentligen så har dom inte mycket att gå på, röstarna dvs. Jag menar, a) röstarna känner förmodligen inte personen i fråga som dom röstar på b) allt dom har att utgå ifrån är deras bröstbilder.

Och när det kommer till killarnas bilder så tar man ju den som ser sliskigast ut? Eller den som är mest vältränad, etc.

Jag förstår inte världen idag. Vi hörs.

RSS 2.0
Test