20 års kaka

2008-08-31 @ 20:02:53
Är du en vän/bekant till mig och hört talas om att jag fyller 20 på lördag? Sitter du och tänker "Fyjävlar vad jag skulle vilja festa, speciellt om Becca kirrar fest! Vi alla minns hennes fest hemma hos henne!" ?

Skriv till mig då, på MSN, iRC eller BDB! Men om du har mitt nummer så ring :D Jag räknar med dig och om du frågar snällt, och om det finns plats, så får du ta med en kåmpiz! Dock inga sovplatser lediga, då det inte finns några. Hörsdå :D GRATZ MIG SNART !

braindead

2008-08-31 @ 18:28:58
Hej alltså, jag har inte bloggat här på aslänge, för jag bloggade på min hemliga blogg, som är privat för mig! Inget illa menat åt er som vill åt den, men där skriver jag om mina tankar (här tänker jag på Emeliè som kanske tar illa upp, men det är inget sånt, måste bara få skriva av mig för sekunden ibland!).

Bjuder på en bild så länge .Btw, jag fyller 20 på lördag och jag har inget leg. Men som Markan sa "Hellre 20 år och utan leg, än 19 med leg".


onsdag

2008-08-27 @ 20:00:59
Försökte precis ringa Emeliè, jag saknar henne! Och jag tänkte också fråga om vi kunde kirra legitimation imorgon, för det vore ju helt värdelöst o vara 20 och inte ha ett leg...
Nu ska jag duscha mig lite och sen till alle och dricka!

godnatt min skatt

2008-08-26 @ 00:44:13
Rimma är verkligen (inte) min grej. Hah reklamen nyss på tv om en parfym "Bruno Banani" helt kefft. Jag svammlar jag vet. Har endast kört instanser idag.. Handlat mat.. Boxats lite me pappa.
Heh var relativt roligt när jag och pappa boxades, vi började sparra mot varandra spontant innan vi skulle handla mat, så helt plötsligt så låser sig både hans och min högra axel, så där står jag och biffen o skriker av smärta ^^ Märks att han och jag är lika eller? Både till sätt och psyket. Korta stubiner båda två, vilket några har fått veta av egen erfarenhet. Tålamodet är inte på topp heller. Färgseende, forget it! Dålig hörsel, va? Etc. Kan hålla på i evigheter. Nu ska jag däremot sova. Stan imorgon prolly, hejs!

nattmat

2008-08-25 @ 15:19:01
Ah igår somnade jag inte förrns vid 4, IGEN. Känns ju asbra.
Men som alla vet så blir man ofta väldigt sugen på ngt att käka på när man är vaken sådär sent, och jag fick det där suget. Så jag började min jakt på något gott o smaska på. Då kommer jag på att vi har käkat pizza o kebab som middag! Jag kollar genast kylen, för någon måste ju ha lämnat en liten bit pizza där, och som jag trodde, DÄR FANNS DEN!
Den gyllene pizzakartongen. Kartongen som kunde tillfredsställa mitt behov, midas guld etc.
Så, vad händer när jag öppnar kartongen? Där ligger det en halv pizza, fylld med ananas! Finns det något värre än ananas på en pizza som man så längtat efter och sett fram emot att äta? Nej.

Knark, ett lätt sätt att umgås?

2008-08-24 @ 18:58:56
Fick en förfrågan om jag sett en drugdeal irl igår. Först satt jag i ca 5 minuter och läste om och om igen och tänkte "vad i helvete menar snubben?" så jag frågade och han menade vad han skrev. Jag svarade (ännu en gång) av instinkt "Nej."

Men efter den konversationen så började jag tänka lite för mig själv, har jag verkligen bevittnat en drugdeal irl?
Visst, jag har sett folk, vänner, dra i sig både det ena och det andra. Jag har fått förfrågningar om att vara med i den roliga kretsen och vara lika keffa som dom är, och nekat. Pga min far, som sa till mig "Becca, tar du droger så FÅR jag reda på det, och jag SKA jaga dig runt hela jorden om det så behövs och döda dig." .. Det är ett jäkla bra argument mot att inte ta droget eller vad säger ni som känner min pappa?

Anyway, blev lite vilse från topic nu men.
Jag rensade hela min hjärna och började tänka och fundera på minnen långt bak. Och ja, jag har bevittnat en drugdeal omedvetet. Jag minns fortfarande när jag var kanske 14 år, följde med pappa för vi skulle handla pizza men vi åkte en omväg för han skulle fixa en grej med sin dåvarande kompis Clabbe (som var mammas tjejkompis snubbe vid tidpunkten), och jag följde med in till snubben och jag bevittnade hur dom dealade droger mellan sig. Pengar mot droger.

Nu när jag tänker på det här minnet så känner jag mig helt lost. Ännu en gång är Becca lost, bra där. Men hur kunde jag veta? Jag var 14 år, ovetandes om min pappas mörka sida och oskyldig. Det var då pappa var min stora förebild.

Och när vi ändå kommer in på förebilder. Jag hade Jörgen som förebild, tillsammans med min pappa. Men nu på senare tid har jag fått veta att han har vart precis där pappa är, eller var. Jag vet inte riktigt än vart pappa är i sitt liv. Är han vid vändpunkten då han förstår att han inte kan hålla på så som han gör pga oss som är hans familj? Eller är han fortfarande vid återvändsgränden där han inte längre bryr sig?
Hursom, så vet jag nu att Jörgen är inte den jag trott han är. Han är inte den som svarar i telefonen mitt i natten när det väl gäller och man behöver honom. Det har jag trott hela mitt liv i princip. Men det jag vet är att pappa svarar i telefonen mitt i natten, när det verkligen gäller är han där på 5 minuter. Oavsett vart han befinner sig.

Som när det var bråk och jag fick stryk (om man nu kan kalla det, nära på iaf), och jag ringde pappa, han svarade och sa "jag på mälaren, men jag kommer om 5 minuter." och innan det hade jag ringt Jörgen, för jag vet att han bor relativt nära. Han svarade inte ens.

Vilken vändning det här inlägget tog. Börjar handla om droger, slutar med vem jag kan lita på när det gäller.
Citerar: Jag skiter i glitter, ni skiter i lojalitet mot vänner.

boring bitches.

2008-08-24 @ 18:49:23
Jag har nog inte haft såhär tråkigt på länge måste jag säga. Det enda jag gjort idag är att se på serier och spelat wow. Käkat hamburgare.. druckit cola och is.

Aja igår sov Sofia här, Coffes brud. Jag däckade i soffan framför en bra film vid 05 ngnting. Runt 09 imorse så kom mor och far hem från deras supar äventyr ute på vattnet. Pappa hade badat med mobil, plånbok och ja .. allt! Känns som jag måste skriva lite mer seriöst skit snart. Det kommer.

Engelsk blogg = gone

2008-08-24 @ 16:47:04
Nu har jag tagit bort den engelska bloggen och bestämde mig för att använde den i privat bruk. Känn på den engelska tjockis.
Men mer seriöst, det känns som att man behöver ett lite mer privat ställe att skriva på utan att folk kan läsa det, så nej ni får inget lösenord till min privata blogg. Dock så har den fortfarande samma adress, då jag inte orkar fippla med en ny och desig etc. Hörsdå

Förra inlägget

2008-08-24 @ 01:01:28
Förra inlägget med videon kommer från anime serien Blood+ som jag håller på att kolla på nu. Det här avsnittet gillade jag mkt, för hon har äntligen börjat komma igång med sitt fightande mot the phantom, och jag är helt besatt. Kolla! Avsnitten kan ni hitta på http://www.animeviewer.net/ och ni kan också hitta många fler anime serier där. Varse.

BLOOD +, EPISODE 11 AFTER THE DANCE

2008-08-24 @ 00:57:39


Online Videos by Veoh.com



,



snook - längst fram i taxin

2008-08-22 @ 14:10:50


JAG HAR TRÅKIGT.

Snok - mister c00l

2008-08-22 @ 14:08:06


Old timez

bilder från kolmården, lite oordning lite fint.

2008-08-22 @ 12:48:19


















































VARSEGODA NJUT OCH GLO OCH VAFAN.

eru tjock eller?

2008-08-21 @ 20:42:37
Asså jag börjar riktigt känna mig tjock nu. Måste börja komma igång med träning och allt sånt där, för när jag tar på mig ett par jeans numera så känns det som om rumpan ska hoppa ur, även om det inte gör det. Men ni fattar vad jag menar?

Det är ju alltid så, att man ser sig själv annorlunda än vad andra ser dig. Som att man kan stå framför spegeln hemma och titta på sig själv och tänka "ah min näsa är stor, min rumpa väller över byxkanten och mina bröst är som små knappnålar" när andra i själva verket tycker att man ser bra ut och inte alls ser de brister du ser!
Men huvudsaken är ju hur man själv mår och känner sig utöver sitt utseende, inte sant? Och andra må tycka jag ser feting bra ut osv och att min rumpa är kick-ass hawt men jag vill trimma lite på fläsket. Och det ska jag och Emeliè ta tag i, verkligen, när vi har tid. Annars ska jag tamejfan ut och gå. Och sluta upp med mitt nya chips beroende. Helt seriöst, jag käkar chirre varje dag med dipp och cola och snus. Det är ju snuskigt! Och äter jag inte det så går jag runt och småäter och blir FETT tjurig när jag inte har fått mitt söta i käften. Och huvudvärken ska vi inte tala om. Sockret har mig, fettet har mig. Fan ta er i röven chips tillverkare. Det är nästan så jag vill spy på all chirre jag har stoppat i mig de senaste veckorna. Kolla bara bilden från kolmården...





hEMMA

2008-08-20 @ 18:50:05
Nu 'är jag hemma från kolmården, vet inte om jag orkar skriva om allt som hände.... naej.
Men ni kan få en lista på saker.

SAKER SOM ÄR POSITIVT.
  • Allt skratt vi har kastat ur oss som vulkaner vid ett utbrott. Man har träningsvärk.
  • Våra klockrena fyllor som alltid slutar i asgarv var femte minut
  • Stugans mysfaktor, med tanke på att vi praktiskt taget bodde i varandras knän.
  • Konversationen mellan Emeliè och Joel. något i denna stil.
    Joel: Vill du ansa mina armhålor?
    Emeliè: Ja
    Joel: FÅR DU DET DÅ?
    Emeliè: JA!
  • Doppet i vattnet första natten & Maten
  • Våra grannar dom sista dagarna, Tina och Micke!
  • Sista dagen med klassisk musik, kalle anka tidningar och lite jazz. Och all annan övrig metal musik. och Rock.
  • När vi sjöng Wonderwall i bilen på vägen till kolmården "you're my wonderwaAsaaASal" som Emeliè fick skulden för. Det var jag (<- ont i halsen).
SAKER SOM ÄR NEGATIVT.
  • Bosse som stal Peters pengar och snus, men lämnade strumporna. Jävla bosse.
  • Alla getingar som älskade oss. Därav mitt högra bröst och min vänstra arm.
  • Maten som tex nudlarna.
  • Min plånbok som numera bor i Max vid .. Någonstanns.
  • Joel som misshandlade Emeliè med en Kalle Anka poket, en kotte och vatten.
  • Ljusen i duschrummet vid stugan.
Det är säkert mer saker jag glömt nämna, men jag älskade hela resan där, och jag älskade att det var vi fyra faktiskt. Och jag älskar att fyllorna var klockrena. Här kommer en video på Emelie, dock ser man inte så bra men man hör henne. Bakgrundmusik: Rammstein - DU hast.




Så vad har vi då lärt oss av denna resa? Att Emeliè är mer lik sin mor än hon trott med sina pekande fingrar, som orsakade en del missledande vägar. Åka vilse. Att getingar är sega men dom gillar att bitas. Att Emeliè får ansa Joels armhår, även fast han själv inte riktigt vet själv. Att Bosse är våran arch enemy number one. Att max är bra frukost. Att soppa är vi trötta på. Att alkohol blir aldrig uttröttande.

Bilder kommer sen.

Norrköping

2008-08-16 @ 10:12:27
Om en timme drar jag iväg från västerås och hälsar mig själv välkommen till norrköping. Kul va? Joel är här kvart över 11 ungefär och hämtar upp mig, sen Emeliè. Han hämtar upp Peter först. Chattar med Emeliè nu :'D

-Emeliè- säger: ibland är det bra att jag är planeraren!
-Emeliè- säger: även om ni mobbar mig
-Emeliè- säger: buhuuu
-Emeliè- säger: >.<
-Emeliè- säger: kommer sen, ben ska rakas
B E C C O säger: nej jag gillar det
B E C C O säger: släta ben gillar jag också!

Där har ni våran konversation, hrhr.

Jag skulle ha packat igår, men jag såg på två filmer, varav en skrämde skiten ur mig. Vart helt paranoid och trodde jag hörde döende dinosaurier ute! Men sen somnade jag efter en film på 5an, Day Break.
Anyway, det jag skulle komma fram till var att jag inte packade igår, vilket hade vart smartast för nu kommer jag säkert ha glömt ngt, och det är nu jag önskar att  Emeliè hade skrivit en packlista åt mig ^^ haha. Vet knappt ens själv vad jag har med mig. Skulle ha skrivit en lista på dagar. 1:a dagen, 2:a dagen, 3:e dagen osv sov .. Så jag vet vad jag har för kläder med mig. MEn det blir att gå runt med chillz0r kläder för de mesta för jag orkar inte göra mig fin o skit om vi bara ska vara i stugan typ.

Nu kom fjärilarna i magen. hejdå, hörs om några dagar.

Jobbcenter

2008-08-14 @ 10:35:23
Snart dags att gå ner till bussen för att åka till jobbcenter med Marre, han vet inte vart det ligger så jag ska hjälpa honom dit.
Ska även äta på stan Marre bjuder, TACK!

Hah så jävla roligt. Vaknar av att han ringer mig och frågar vart jag är och vad jag gör och jag blir helt förvirrad för jag trodde att det var min väckarklocka som lät för jag brukar har ljudlös på nätterna och då är det bara larmet som låter men inte när ngn ringer. Så jag vart heelt lost och frågade gång på gång "vem är det?" och för varje sekund som gick så klarnade det för mig att det var inte en liten snubbe i min telefon som retades med mig, utan det var Marre som ringer och väcker mig..

Onsdag

2008-08-13 @ 23:22:21
Vad ska man säga.. Jag har jobbat och spelat wow idag. Fick sluta 20:00 istället för 21:00, fanns inte mkt att göra..
Alltså jag har inte så mycket att säga faktiskt, men jag kan roa er med lite bilder på mig och skit.. Fan vad jag är tråkig.









yet another monday

2008-08-11 @ 22:00:54
I helgen har jag endast jobbat, men fick tid för en utgång på fredagen med Alle, Raffa och Este, sen kom Emeliè hem från Åland så hon hängde såklart på! Men hon var ganska trött o sliten, och jag med så vart mer som en chillkväll där vi dansade då och då och var allmänna.

I söndags fick jag reda på att jag är timanställd på Burger King så jag har uppenbarligen fått jobbet. Och så fick jag nya tider på onsdag torsdag och LÖRDAG. Passande då jag ska åka till kolmården på lördag med Emeliè, Joel och Peter och vara där i fyra dagar.. Så jag ska ringa imorgon och säga att jag kan inte jobba den 16-20e då jag är bortrest och kan inte avboka. Hoppas han tar det som en man och gråter lite istället för att avskeda mig.

Idag har jag inte gjort ngt viktigt mer än att spelat och planerat vad var och en ska köpa med sig till kolmården. InterestinG:.... Okej jag är uttråkad så jag spelar nog ps2 ett tag. hejs,

Ah förresten, bilder från krogen finns på engelska verisionen. KOlla. please. i beg you! LOOK ATM E!

Theatre of Tragedy

2008-08-08 @ 19:17:43
Länge sen jag la upp en youtube video faktiskt.. Så här kommer en låt jag gillar :)


Malboro Classics

2008-08-07 @ 21:56:34
Såg nyss en kommentar i inlägget "Första Jobbdagen", från en tjej som inte lämnade någon kontaktuppgift så jag svarar här istället.
Malboro Classics affären ligger i Stockholm Outlet området eller hur man ska säga. Finns massor med affärer som har rea och dom har jätte fina kläder där. Synd bara att jag inte hade mycket pengar med mig ><
Iallafall, där hittar du tröjan!

Postat av: Nadia
Åh va söt t-shirt, vart ligger marlboro classics affären?! aldrig vart där

Torsdag

2008-08-07 @ 21:07:35
Imorgon ska jag jobba igen.. Vilket känns helt okej, för jag börjar ju klockan 12 och slutar 16. Chefen ringde ju igår och sa åt mig att jobba på söndag också, så det innebär att jag ska ta det lugnt nu i helgen. En vit helg för omväxlingsskull.

Idag har jag inte gjort ett skit, kastat sopor på morgonen... Gick ut i shorts och tshirt och tofflor, och när jag kommer ut så märker jag att det regnar fan. Så jag gick snabbt som fan och kastade och kom hem snabbt, men var blöt ändå.. Men på något sätt så kändes det uppfriskande och fresht. Inspirationen kom åter till mig! Kreativiteten är tillbaka! Så vänta bara på att något nytt kommer upp som jag ritat :) HRHR.

Annars spelade jag hela dagen, fast inte konstant.. jag är ju en såndär seg lvlare som går ifrån datorn då och då när jag är ingame. Så dingade lvl 25 idag xD nice som fan. På god väg till lvl 70.. eller?

Aja vi hörs, ha en bra dag.

Äntligen!

2008-08-06 @ 22:12:22
Nu är jag äntligen klar med designen som jag har försökt återställa, lite småändringar bara som min profilbild och sånt :) Kika gärna in på min engelska verision av denna blogg, ser identiska ut och man kan klicka fram och tillbaka mellan bloggarna så det är alltid ett plus!

En varning bara, det kommer inte så IDENTISKT i inläggen mellan bloggarna men det kommer innehålla samma information och innehåll :) så var inte rädda om ni suger på engelska (Hej Emeliè!) för ni missar inget.
Börjar annars sakna Emeliè.. SÅ jag ska ta och spela!

Kaos

2008-08-06 @ 17:31:41
Ni kanske inte har märkt det under denna timma(timmarna?) men jag har haft tok kaos i min blogg. jag råkade fucka upp min design TOTALT, och jag var ju dum att inte göra en backup innan så .. frustrerad, förbannad och allt som är negativt har beskrivit mit nu under tiden jag haft det jobbigt. Och jag vet att allt inte är som det var men jag jobbar på det, har fått tillbaka det mesta iallafall och jag ska fortsätta senare när jag orkar. Har fått riktigt ont i magen pga detta, sinnessjukt. Nu måste jag nog spela och äta något. Hejdå

Onsdag

2008-08-06 @ 11:05:03

Jag tycks inte få ur en viss kommentar jag drog iväg i måndags när jag jobbade och min chef sa "Ta kassan nu, du klarar det". Jag kontrade automatiskt, av ren instinkt, med "Nej jag vågar inte, jag är rädd".

Det har fått mig att undra lite och tänka på mig själv, om hur jag är som person. Är jag verkligen den som är rädd för att prova på nya grejer, för att till exempel få en framtid eller bättre ställt i livet? Jag trodde inte det, jag trodde att jag skulle kontra med "Visst, klart jag klarar det!" men dom orden kom inte, förvånandsvärt nog. Direkt efter jag hade slängt ur mig kommentaren så kände jag hur dumt det lät och jag försökte fly genom att ta kassan fast jag inte vågade, och kände mig ännu dummare när jag frågade efter hjälp var 10e sekund ungefär (nu kommer kommentarerna: klart du inte är dum, du måste ju lära dig och du måste ju fråga om du inte kan bla bla bla).

Detta är en konstig känsla, då jag ser mig själv som en positiv person som tar för sig i livet och jobbar hårt för att finna mig själv, den rätta jag. Och det verkar som att jag är en bit på vägen, i och med att jag precis upptäckt att jag är en rädd person i naturlig väg. Tänk att en sådan liten kommentar kan få mig att tänka så mycket, det är ju fantastiskt!


Men är inte alla rädda av ren instinkt?
Klart ni är. Det är inte bara jag som är rädd av alla mina vänner, folk runtom mig och hela Sverige. Ni skulle nog inte ha kontrat eran chef med samma replik som mig men ni skulle tänka den, det kan jag slå vad om. Och det är ju givet att man är rädd när det är något nytt man ska göra, och måste göra, som till exempel när man börjar på ett nytt jobb, man ska lära sig en ny ambition eller om man får en sällsynt möjlighet. Fan, till och med om du vinner miljoner på lotto så är du rädd för du vet inte vad du ska tänka. Då är rädslan det första som face plantar dig.

Hur botar vi rädslan då?
Nej det kan vi inte. Det enda vi kan göra är att ser på saker och ting mer positivt så att det man är rädd för inte verkar lika läskigt längre. Men rädslan kommer alltid att vara där, annars skulle vi nog göra dumma saker ganska ofta. Som att hoppa utför grand canion utan säkerhetslinor, för man är inte rädd för vad som kan hända en om man gör detta.

Tack och lov för rädslan, PRAISE THE FEAR.


Tisdag

2008-08-05 @ 11:15:02
Igår jobbade jag på Burger King, som de flesta av er redan vet. 
Jag kom dit 11:30 och fick direkt gå upp och byta om, fick en tarrig tröja och en keps, och så klagade han på mina töjningar som jag fick ta ur på direkten. Snacka om att jag vart rädd över att hålen skulle växa igen.. Anyways.

Han förklarade hur allting fungerade på mindre än 5 minuter, då menar jag allt. Kassa, fritösen, färgkoderna etc. Sjukt jobbigt, för när han var klar så satte han mig direkt i kassan och jag som knappt visste vad jag skulle göra fick fråga om hjälp många gånger av Jenny och Sara som stod bredvid mig. Allt det jobbiga med färgkoder försvann ganska snabbt när jag väl fick kläm på det hela, men sen vart det jobbigare när min chef, Nihad, började ropa på mig att göra si och så medans jag serverade en kund.. "Mer pommes Rebecca! Torka bord Rebecca! Vad väntar du på Rebecca?" Då vart jag aningen tjurig, för jag är inte alls van vid att få order från någon, och speciellt inte när dom låter otrevliga på sitt eget språk. 

Det roligaste där är väl att jag är den ända svenska flickan där. Alla andra var blattar/utlänningar. Kändes som att vara på bäckby igen fast jag var på erikslund ^^ ! Men det gick bra, var lite jobbigt att förstå vad dom sa ibland.. Dom pratar ju som "Hamburgare här. Du hämta. Du göra detta" .. Och jag är ju såndär pedantisk i språket så flera gånger fick jag ett ryck då jag ville rätta till dom, men jag höll mig för jag ville inte skapa ovänner :P

Nästa gång jag ska jobba blir på Fredag och Lördag från 12-16 båda dagarna. Sen hoppas jag att ja får veta om jag fått jobbet eller inte. För jag orkar inte jobba gratis!

Första jobbdagen

2008-08-04 @ 10:06:20
Ja idag börjar jag jobba, så han kan testa mig hur jag fungerar i resturangen. Känns lite nervöst och jag skulle behöva min Emeliè här nu som kan lugna ner mig med en kort promenad. Det hade verkligen behövts igårkväll kan jag säga! För det regnade och var asmysigt ute, så då kunde vi myst ihop. Och vart blöta ihop.

Ja.. Annars händer inte mkt. Var i Stockholm igår och shoppade lite. Vart ett par shorts/badshorts från Björn Borg, röda och asmysiga. Använder dom för tillfället som sovshorts :) Sen köpte jag en t-shirt på Marlboro Classics affären, som var söt ^^ Så jag var tvungen o ha den! Sen blev det Max hamburgare som mat, mumma! En frisco var inte att leka med kan jag säga.
Annars låter min dator konstigt och jag vet inte vad jag ska göra. Hejdå.





its a fucked up life, in a fucked up world

2008-08-02 @ 21:50:09
Det är vid såna här dagar som man önskar att man inte var singel och att man hade någon att mysa med, för det här är allvarligt talat den mest tråkigaste dagen i mitt liv. Jag är bakis också.

Nu vet jag inte hur jag ska fortsätta inlägget, typiskt. Så fort jag slog på tvn så fastnade jag framför den några sekunder och nu försvann min koncentration. Nej vi får höras hejdå.

Diamanttårar

2008-08-01 @ 13:00:02
Så nu beger vi oss av, på den här promenaden
Där sossar och moderater lotsar oss till Domedagen 
Jag ler åt det som har vart, och vinkar adjö 
Har lovat att kunna skratta åt livet minst en gång innan jag dör 
Fumlar, för att hitta avtryckaren till geväret 
Och ser inte skogen, för att kalhygget är i vägen 
Så ni blundar, och skyller på en ikon som mig 
Kan man inte bli profet här, då rymmer jag hemifrån, okej ? 

Sen ser ni mig, gå på som en giljotin 
Utan nån moral, med min ståltrådsfilosofi 
Du tycker att ändamålet helgar medlen 
Jag tycker att vi borde bränna bålen, och vända seglen 
När allt jag har är en flott dröm och 12 och 90 
Allt är så verkligt nu, men bortglömt imorgon bitti 
Min sinnesstämning är ett spöregn på en kyrkogård 
Ett underbarn som är ökänt, som en virituos 
Ger vänsterhand för den högra, och en högerhand för den vänstra 
Och målar vardagen, och du vill bara döda känslan 
Så nu kan ingen frälsa dig 

Och mår du inte dåligt av att jag försvinner 
Så har du ändå aldrig älskat mig

Ryssland förbjuder EMO- stilen

2008-08-01 @ 09:40:03
http://www.mtv.se/mtv/?StoryId=67974
Lite rolig länk och lite roligt hur Ryssland försöker styra sitt folk på alla sätt dom kan. Det är ju ganska uppenbart att dom inte gillar fritänkande och yttrandefrihet då dom vill att alla ska tänka likadant och se likadana ut. Detta är bara tragiskt och jag hoppas verkligen inte Sverige tar efter detta betende.

För övrigt är jag relativt ... Nervös. Men jag har iaf kläder på mig och lite smink. Så jag bör komma igenom intervjun galant. Hejdå :)

RSS 2.0
Test