Autgang in das Wästra Aroz

2008-03-29 @ 19:31:40
Igår var det utgång på schemat, och vi sa först att vi skulle till BMB (blåmåne) men sen skulle Madde med så då sa vi Pluto, men eftersom alla skulle till Konrad så drog vi dit istället ^^ Alla ställena kostade ju endå pengar så det spelade ingen större roll om vart vi skulle gå och ha party.

Emeliè kom till mig runt 15:30-16:00 då jag var försenad trots att jag sa vilken tid vi skulle mötas -.- Jag har blivit för fäst vid datorn helt enkelt och tiden flyger ju bara iväg när man sitter här. Anyways så käkade jag lite fönade håret sen drog vi till Ica och hämtade ut pengar, sen hem till Emeliè så lagade hon middag åt far sin och syster, och jag åt lite där med för jag tänkte att jag ofta blir så sjukt hungrig efter krogen så jag lär ju hålla i mig ett tag!
Efter maten började vi göra oss iordning för party och sånt där, och vi drog så vi var där till 19, hos Alles brorsa. Till en början var det bara jag, Emeliè och Alle men senare kom Markan och Madde och gjorde oss sällskap. Vi drack, bråkade om musik, sjöng och drygade oss som vanligt när man har druckit sig glad med alkohol.
Efter förfestande och otålighet så skjutsade Markan ner oss till city, eftersom han inte drack ngt, och jäklar vilket jidder det var i bilen på väg ner, var inte enkelt att vägleda Markan till gratisparkeringen vid min skola.
Men jisses vad söt Madde lät när hon pratade i bilen på väg ner mot stan :D ojoj.

Väl inne på krogen träffade vi på Alex och Robban (som har klippt av sig håret, den skallen), sen kom Joel och Elin och vi träffade typ massor, iaf jag! Och jag hade ganska kul även fast jag inte ens var taggad att parta. Men efter ett tag så åkte vi hem för Emeliè hade ont i ryggen och var ganska trött så jag var en otroligt bra vän och sa "JAMEN VISST SERRI" (:
På vägen till bilen så stannade vi till på Subway för jag var sjukt hungrig och Emeliè stod o tjötade om laktos i brödet med tjejen i kassan, men det är bra så hon inte mår dåligt när hon ätit! Och jag beställde såklart en Italian B.M.T med extra bacon. Roligaste var när tjejen frågade om min dressing..

Hon: Vad ska du ha för dressing?
Jag: Assåeh... Vitlök är ju SJUKT gott!

Så jag fick vitlök xD samtidigt som jag skrattade med Markan och när hon frågade om jag ville ha en dricka så svara jag med "Assåeh.. Nej! Man har ju vatten hemma!" sen gick vi och Tommy ringde Madde och EmeliÈ gav honom lite råd och jag gav honom sexråd xD haha, jag vetefan om han uppskattade det men alla roades av mig och Madde smög in lite egna tips :D
Väl inne i bilen på väg hem till Bäckby så satt jag och rimmade på levererade ord från Madde Emeliè och Markan :D Men personligen så tycker jag att Markan smarkan knarkarn snarkarn var bäst ^^ Sen körde jag lite hiphop-freestyle och jag var grym! Mer freestyle efter alkohol!

minus under kvällen:
1. Emeliè skar sig på stripp pålen i dansburen så vi fick leta efter någon som jobbade där som hade plåster!
2. Jag brände mitt ringfinger på vänster hand efter en cigg som jag tappade när Alle kom och dansade i rökrummet.
3. Att den där tjejen bankade på toalett dörren fastän vi precis kommit in, så jag dampade lite som vanligt. Kort stubin heter det va?!
4. Jag ringde Oscar och var dryg? ;E

plus under kvällen:
1. Härligt folk och en underbar bästis (:
2. Tequila shot på krogen <3
3. Dansen med Madde och Joseph :D
4. Träffa Alex & Robban <3 (: bröderna!

image10
                                                                                       Jag och hjärtat <3

image11
                                                                                        Das partyfölkkkk <3

Vuxen eller Barnslig?

2008-03-28 @ 01:34:47
Nu när man är inne på sitt 20e år så förväntas man av andra vuxna, eller ska jag säga 20+, att man ska mogna och skaffa arbete och en framtid. Men jag vet inte om jag är redo riktigt än, man har ju hört att livet börjat när man fyllt 20!
Men å andra sidan så var mamma redan gravid när hon var 21 och fick sedan mig i september månad, och pappa kom hem från lumpen och började jobba direkt för att försörja sin lilla familj. Men det var på den tiden! Numera så ökar ju åldern för att skaffa en familj, genomsnittet i år ligger på 30, men ändå kan jag inte sluta känna stress för att jag börjar bli vuxen och måste skaffa en familj, även om jag inte ens är mogen för det än.

Jag menar att jag vill inte vara en gammal mamma, utan jag vill vara som min mamma, ung och har stil, kan relatera till sina barn och ha ungefär samma samtalsämnen som oss. Även om mamma och fler därtill inte hänger med dator snack då jag är en datornörd som kan en del?

Men grejen är att jag känner att jag mognar till för varje dag och det kanske är dags att skippa denna alternativa stil och skaffa sig en stil som passar ens ålder, gällande kläder och frisyr på håret, sminket etc. Till och med skärpa till sitt drickande?
Allt detta kom till min när jag för 5 minuter sen tog emot en video som Alex skickade till mig, och i den videon är det jag som har drucki träsprit för hela slanten och är jätte full och jätte pinsam. Man verkligen hör hur trötta Alex, Oll och Glenn är på mig och mitt svammel om ingenting och hela tiden försöker få mig att vilja åka hem till Alex och sova av mig ruset, men jag ignorerar dom totalt, för jag är ju full och glad.
Och när jag tittar på videon så känner jag att jag har verkligen förändras sen dom där tiderna då varje dag var party och vänner och man bara skulle ha kul, när jag nu om dagarna tänker på min framtid och hur jag ska klara sommaren om jag inte får något jobb, om hur jag ska kunna söka till högskolan nu när jag inte läst Ma C.
Jag är helt vilse i vuxenvärlden, samtidigt som jag försöker få ett grepp om hur allting fungerar.
Jag är nog inte redo trots allt. Kan man inte bara flytta från Västerås och leva rikt och bekymmerslöst?

Planerar redan nästa sthlm resa, kanske den 11e April? Vore ju inte helt fel faktiskt, då jag saknar Oscar ganska mkt (fastän jag nyss kom därifrån). Det jobbigaste är ju pengarna som fattas för tåg osv.. Tråkigt.

Nej jag vet inte vad jag vill ha fram av detta. Gå och lägg er.

image9
vuxen?

words unspoken

2008-03-27 @ 18:23:34
Idag ska ni veta är rekord tidigt för mig att vara uppe egentligen när det är lov (om man bortser från när jag var i sthlm då jag hela tiden vaknade tidigt?!). Imorse ringde väckarklockan 9 och jag steg upp och fixade mig tills Emeliè plingade på dörren (jag är ganska seg..) och vi drog oss ner på stan och hade oss!

Först gick vi och åt på Kalle på spången, bakpotatismenyn och hade kul som vanligt (: Hon satt o viftade med fingrarna och såg knasig ut! Sen efter maten gick vi till nordea, la in mynt i hennes konto, och sen till min bank och gjorde samma sak. Efter detta så gick Emeliè och klippte sig, elevklippning på Make-Up Store för 120kr och det blev skitsnyggt! Medans jag väntade på henne så tittade jag i en frisör tidning och såg en skitsnygg frisyr jag kommer klippa sen förmodligen, men först blir det att spara ut håret så att jag kan ha den frisyren.. och att bli blond!
Sen gick vi mot H&M och tittade efter en schal till mig men utan resultat, istället så hittade vi ett par ursnygga shorts på övervåningen som Emeliè köpte :D Dom var verkligen perfekta, så nu måste jag hitta ett par gamla jeans här hemma som jag fortfarande kan ha och göra dom till shorts, för jag är helt avundsjuk på henne atm.
Efter lite tittande och lurande så hittade jag en schal på Lindex, en vit med färgerna svart och lite marinblått, jättesnygg! Ovanligt stilfullt för att vara mig faktiskt, med tanke på min första schal som är lite åt emo/alternativa hållet. Fast den har jag tappat bort på fyllan, sist jag såg den innan jag däckade i sängen så låg den på min laptop och jag tänkte "Jävlar vad smart jag är, den hittar jag lätt imorgon" men icke..
Och efter mer tittande efter en skjorta eller blus till mig och det hittade vi på Vero Moda! Den är röd och ser jättebra ut med ett smalt skärp i midjan (: NÖJD ÄR JAG IAF!

Efter dessa fasader så begav vi oss mot Magic Lines och Emeliè skulle tatuera sig och hon var ju nervvraket själv kan jag lugnt säga, men det gick så bra så (: enda jobbiga var att hennes lillfinger somnade och det hoppade mellan hennes lillfingrar. Och killen, Johan, som tatuerade var skit trevlig och pratade och skrattade åt min Brushan tatuering och allt såntdär.

Detta köpte jag idag:
- En schal
- En röd rutig blus
- Ett nytt piercingsmycke, en kula så jag slutar sticka folk
- en 3mm töjning till mitt vänsteröra

Nu står mamma och klagar över att hon inte är gift rik och att hennes barndomsdröm var att vara en hemmafru som lagade mat till familjen och städade och hade pengar över!

nya smyckennya kläder
image8

Design

2008-03-26 @ 23:27:52
Jag är igång och klurar på hur jag vill att min design ska vara. Det blev helt plötsligt otroligt svårt att bestämma sig för hur det ska se ut när man fick så fria händer! Så vi får väll se när jag kommer igång med min fantasi, och jag kanske till och med måste be Jossan om råd eller hjälp xD Hon är ju otroligt duktig på att göra design så varför inte!

Ny blogg!

2008-03-26 @ 22:33:17

Hej mina kära läsare, nu har jag förflyttat mitt bloggande till blogg.se, eftersom fashionblogg inte tillfredsställde mitt behov av mer frihet inom designen.

Så förhoppningsvis kommer denna sida tillfredsställa mig på ett mycket bättre sätt! Självklart kommer jag att ha kvar min gamla blogg tills jag listat ut hur jag kan skapa en backup på alla mina 188 inlägg på fashionblogg, så om ni vill minnas mina goda tider på fashionblogg är det bara att läsa och njuta <3


Hoppas att jag inte tappar läsare på grund av detta.. Med tanke på min otroliga statistik på fashionblogg! Hare


RSS 2.0
Test