090429

2009-04-29 @ 11:15:50
Jag önskar att mina utslag försvinner. Självförtroendet är inte på topp.

ah här är min nya frilla.

2009-04-28 @ 21:28:19


Dagens fight 2

2009-04-27 @ 16:17:19
Cyklade fredfullt mot ica.. Sugen på cola och chips. Famlar bort i mina tankar, vilket var ett stort misstag. För när jag famlar bort i tankarna så är jag inte lika uppmärksam som jag bör vara när jag är ute i sommarens/vårens krigsfält. Jag känner en smäll i höger tinning, POW, "Vad kan detta vara?" undrar jag för mig själv när det var uppenbart för åskådare. Det var en sneak attack från en ninja-humla som tog sin chans, medans jag var borta i tankarna, att ge mig en round kick i tinningen för att sedan försvinna. Men vänta ni bara.. Nästa gång jag möter denna ninja så kommer han ångra att han någonsin sparkat mig i tinningen.. Vänta ni bara..

Dagens fight

2009-04-26 @ 19:46:43
Hittade ett kryp på mig när jag kom hem från stan med Alex, och den ba "pew pew, rooooar" så jag vart skitskraj och sopade bort den så den landade på skrivbordet. Då skrek den "wooooaoaoaoao!!" och gjorde världens karatespark mot mig, men missade så jag tog det närmaste (min snusdosa) och platta till den, för vet hut att så gör man bara inte, våldgästar en random bruds kropp. Så innan den dog flaxa den med armarna och pep "ih ih ih ih fshhhhhhh" och dog. Den krympte en hel del märkte jag när den dog så det var cool. Det var mig en jäkla fight.

07:32

2009-04-24 @ 07:34:37
Nu är jag vaken. Vaknade halvt när Alex drog till jobbet sen somnade jag om, och vaknade nu och kunde inte somna om igen. Jag är för nervös för jag ska klippa mig halv 11. Sjukt nervös. Halv 10 kommer Emeliè och hämtar mig med bilen och så parkerar vi på Löga och går ner mot stan för det fina vädrets skull. Undrar vad jag ska ta på mig..

Ikväll är det firande hos Christer (grattis!) och jag ska köpa en fin liten klänning som matchar mitt soon-to-be nya hår. Ska fråga om det är okej om Alex hookar också, han är ju min pojkvän.. Nu ska jag göra något tidsfördrivande.

Jobbgarantin

2009-04-23 @ 12:08:08
Sitter här halvt påklädd för jag ska till jobbgaranti-mötet idag. Som varje torsdag. Enda problemet jag har atm är vad fan jag ska ha till mina svarta jeans.. Det suger att inte veta faktiskt. Måste jag gå i mammas garderob för att hitta något passande och vardagligt? Måste jag be till världen att jag hittar något helt fantastiskt i min egen garderob?
Näe.. Det är hopplöst. Jag kan lika gärna klä mig helsvart och se ut som en sofistikierad konst-tönt.

Hoppas ni diggar mitt blogg flöde!

Middag

2009-04-22 @ 17:19:30
Hah jag känner mig inte lite snål med inlägg idag! Men jag tror mina läsare diggar det för jag är på sånt ultra humör idag!
Har precis tvättat håret och städat klart det mesta. Snart ska vi åka och äta middag med familjen på restaurang! Eller inte familjen, för Coffe och Jack dissade pappa men jag hookar gärna! Gratis mat är inget man tackar nej till, no no. Så ska föna frillan och göra mig cool med solbrillor och skinnjacka så folk tror jag är världens coolaste person som åker i en snygg bil inne i stan. Fan va cool jag är. Sen har man ju egen bodyguard som heter Pappa så folk tror säkert jag är en cool TJENDIZ också, inge fel. Och mamma är ju såklart min rådgivare över vad jag ska göra och inte göra. Fan vad jag är kändis.

Dom kommer ju tycka mer om mig sen när jag åker bil med Emeliè (hon har fått sin bil idag och den är FREEEESH i tell ya'), för då tror dom att Emeliè är min snygga chaufför typ och det är inge fel alltså. För hon lär ju tjäna storkovan på mig som är en cool tjendiz.

STÄDA

2009-04-22 @ 14:55:44
Fan vad adrenalinet pumpar i mig! Och allting började med att jag vaknade klockan 10 och började köpa hemmasaker som tvättmedel o skit. Och att skura toaletten hjälpte nog till lite! Och göra rent kattlådan.. Den luktade kiss så det gav mig amoniak kick, hahahahhaha! Undrar om man kan knarka på amoniak, för det luktar ju en hel del så man lär ju bli berusad vid någon punkt. Som typ med bensingaser, man blir lite snurrig i bollen. Samma sak med grejer som folk skvätter på en näsduk och gör så folk svimmar. Det är cool.

Nu ska jag fortsätta städa. Jag luktar kattkiss, FNISS.

Stan

2009-04-22 @ 10:46:26
Var på stan igår med Marre och Miriam (aka Mir. I Am) och kollade efter jeansleggins, men eftersom jag är så sjukt snål och petig med vilka jag vill ha så köpte jag inga. Antingen var dom för dyra eller för fula. Annars hittade jag snyggaste hooden på Cubus som man bara behöver ett par leggins under så är man fit for fight :) om man nu vill slåss dvs.. Så den ska jag köpa i helgen tillsammans med hårfärg och en snygg kropp. Eh.. Förstod inte de sista heller men skitsamma.

Klippning på fredag står på schemat, kort kort kort. Typ Rihanna. Typ Becca. Typ  VÄRLDEN, JAG SVÄR YAO JAG LOVAR DIG JAG SKA KLIPPA VÄRLDEN. Okej jag är ganska uppspelt och adrenalin. Ska iväg och köpa tvättmedel och sköljmedel så jag kan tvätta ALLA mina kläder och sen ska jag städa här hemma med hjälp av mina bröder (hahahahhahahhahahaha) för idag är ingen vanlig dag...

För  det är pappas födelsedag,

hurra hurra hurra :DDDD!!

Shopping

2009-04-19 @ 21:54:53


Solglasögon - kapphal 99kr
Busskort - VL 560kr
Schal - Gina Tricot 99kr
Stock snus - Pressbyrån 390kr


Förfest hos Lena, sen Konrad

2009-04-19 @ 21:50:47
 

ah.. asså.. ni vet

2009-04-19 @ 19:19:11
Ah.. Jag var på stan idag och köpte en stock snus, busskort, en schal och solbrillor. bilder kommer sen!

IM A FAKE IM A FAKE IM A FAKE

2009-04-18 @ 19:48:55


Small, simple, safe price.
Rise the wake and carry me with all of my regrets.
This is not a small cut that scabs, and dries, and flakes, and heals.
And I am not afraid to die.
I'm not afraid to bleed, and fuck, and fight.
I want the pain of payment.
What's left, but a section of pigmy size cuts.
Much like a slew of a thousand unwanted fucks.
Would you be my little cut?
Would you be my thousand fucks?
And make mark leaving space for the guilt to be liquid.
To fill, and spill over, and under my thoughts.
My sad, sorry, selfish cry out to the cutter.
I'm cutting trying to picture your black broken heart.
Love is not like anything.
Especially a fucking knife.

lies for the liars

2009-04-18 @ 10:21:41
åh jag orkar inte skriva, har loggat in och ut på bloggen 5 gånger nu och varje gång skrivrutan kommer fram så stänger jag bara ner fönstret, men ångrar mig igen och loggar in och kör samma procedur.
Kan väl säga att det var kul igår både på förfesten och på krogen, men kunde vart roligare på krogen faktiskt.. Men så är det ju alltid.
Efteråt så vart det lite bråk mellan mig och Alex, och jag är ju knäpp känner jag nu såhär dagen efter. Egentligen var jag inte så arg som jag sa att jag var igår, jag var mer rädd pga en tidigare grej som jag upplevde för någon dag sen och dum som jag är så lät jag det gå ut över Alex för att det var ett passande tillfälle helt enkelt.
Det vart iaf lugnt med min korta stubin och idiotiska humör när jag kom hem och åt Mcdonalds som jag köpt, hade fått typ 2 cheeseburgare och 2 bigmac för mycket :D vilket var bra för Coffe var ashungrig. Så han och jag satt och snackade om kvällen vi haft för mamma, som typ dog av garv ^^ funneh.
Ah juste, sen vare lite bråk på bussen, med Coffe såklart :P dom började slåss med några snubbar, och polisen kom på bussen på stora gatan och tittade mot oss så jag säger rent automatiskt "Snubbarna som bråkar är där längre bak" och Coffe, Ceder osv hänger på ^^ så polisen ignorerar oss och går bakåt medans vi pyser ut genom bussdörrarna.

Fredag

2009-04-17 @ 11:15:38
Ikväll är det utgång som gäller, med bara brudz yo! Det blir förkaka hos Lena på malmaberg (där omkring) tillsammans med Emeliè och linda och mig (maybe some more, i dunno) sen bär det av till konrad :)
Ska dra med Emeliè på VIP kortet så vi får gratis inträde, fniss. Ska också ha med mig kameran så det dyker nog upp bilder imorgon här på bloggen, annars på bdb. tjipp tjopp-

BILDER

2009-04-15 @ 21:07:18
Bilder från kameran, hittade äntligen USB till den idag. Tre veckor efter alla fester man vafan gör det. Här kommer lite. Bilderna är klickbara.




Fit's!

2009-04-15 @ 12:07:48

Man kanske ska sända in en video och joina folkmassan i japan/kina :D

30 seconds to mars - the story

2009-04-14 @ 17:26:35
Älskar låten.


Den här är okej också.


its a mess to find a dress

2009-04-12 @ 19:33:33
Kollar runt lite nu på vår och sommarklänningar ^^ har bestämt mig för att köpa min första riktiga klänning. Annars har det bara vart studentklänning och såna klänningar och det är inte riktiga klänningar tycker jag :p Så nu slår jag till vid nästa pengainkomst!

denna diggar jag mycket just nu:


Men den här var inte dålig heller:



Denna är inte fel heller:




Fattibloggen

2009-04-07 @ 14:48:19
Har börjat läsa Fattigbloggen på senaste och jag gillar den, att hon granskar hur olika kommuner tar hand om sina socialbidragare och det faktuk att hon själv har börjat gå på socialbidrag för att se hur vi har det. Ta er gärna en titt!

Fattigbloggen

5 April

2009-04-05 @ 12:08:53
Inatt sov Alex hos mig, för han skulle upp och jobba tidigt och det är kortare väg att gå till Haksta från mig, än från snigel. Det var mysigt och trångt i min 90 säng ^^ haha. Men lite jobbigt att han skulle upp kl 04 för att göra sig iordning och gå, ville ju ha honom hos mig längre, såklart! Låg och bad honom stanna längre oh sånt ^^ haha. Men vad ska man göra, han måste ju jobba för att få pengar och få lägenhet så..

Längtar tills han får sin egen lägenhet så man kan vara där lite mer, och slippa vara här när hela min familj är hemma, som dom alltid är ungefär!

Sköna nyheter är ju att våren äntligen är här och sommarkänslorna är på hög nivå! Var på bäckby rampen igår med folk och njöt av solen ^^ var riktigt varmt! Var nästan så man svettades när man gick mot rampen i skinnjacka bara. Men det förstår man ju för jackan är svart,solen gassade på i rygen på mig :P Logiskt bara.

Nu ska jag göra lite tacolunch av det som blev över igår, hoppas ni får en bra dag!

Grattis Emeliè :DDD

2009-04-03 @ 12:06:25
Stort mega super glatt grattis till Emeliè som har tagit körkortet idag :D Jag är så himla glad för din skull! Och ikväll får jag åka min första tur med dig i bilen :) Jag hoppas du har laddat med glad musik så vi kan gliiiiiida till partyt! :D


Konstig dag

2009-04-02 @ 19:06:16
Idag har jag haft en konstig dag.

När jag gick hemmåt efter en kort promenad i solskenet med Marre så kände jag hur allting saktade ner och gick i slow motion, så jag tittar ner på fötterna och ser att jag går löjligt långsamt och jag tänker "Fan vad långsamt jag går, kommer ju aldrig komma hem..". Det var skitkonstigt, och jag har upplevt det flera gånger idag, tex när jag ska gå till badrummet eller liknande. Allting saktar ner i mitt huvudet och jag går i riktig slowmotion.

Sen när jag var och handlade på ica så rundade jag ett hörn där det stod kartonger med varor i, och jag fick för mig att det var en katt så jag tog världens omväg runt för jag ville inte att katten skulle gå mellan mina ben och jag skulle ramla.
Jag undrar vad det är som fått mig att vara helt knasig. Förmodligen så är det förkylningen som leker med huvudet, men det låter ju bara mer konstigt, för sen när har en förkylning lekt med sinnet? Jag vet inte svaret, men gör du så kommentera. Detta kan inte tolereras!

Jack-Daniel

2009-04-01 @ 16:51:08
Min lillebror Jack är nog en av de renaste människorna jag vet om. Han duschar varje dag när han vaknar och stylar håret och är väldigt pedant med varenda hårstrå.
Sen duschar han före innebandyträningarna, och efter. Han använder en såndär roller för att ta bort katthår från sina strumpor (!), tröjor&jeans (oavsett färg och om katthåren syns).

I mitt tidigare inlägg så berättade jag att jag var och är sjuk. Kanske därför jag formulerar mig lite konstigt i de här inläggen för jag vet inte hur jag ska skriva. Mitt huvud är kaos. Börjar iaf må lite bättre nu, men kan vara ipren tabletten och sömnen jag fick nyss. Och maten.

Nu ska jag se på Låt den rätta komma in och mysa.

Sjuk

2009-04-01 @ 10:14:21
Så jävla dålig timing av mig att bli sjuk. Igår fyllde mamma år och redan då på morgonen kände jag att halsen var helt fucked up. Tog en ipren och tog det lugnt hela dagen med tårta och sånt shit. Går och lägger mig, sover asdåligt, vaknar klockan 8 och är helt slut i kroppen och har ont överallt plus att min hals har fuckat ur totalt.

Drömde om wow inatt igen, jag var mitt pet Bahamas denna gång. Sjukt tufft att sprinta och hålla på. Vill inte drömma det igen.

Och Alex fyller år idag :) hela 23 år. Smsade honom igår när han var på jobbet och frågade om vad han ville göra för att fira och han sa "det är bara en födelsedag, man fyller ju år varje år", jag kontrade med "ja men man fyller inte 23 varje år!" så han och jag skulle brainstorma och återkomma om planerna idag. Synd att jag är sjuk.

RSS 2.0
Test