Design

2009-03-29 @ 11:41:57
Har funderat nu i flera dagar på om jag ska göra en ny design, men jag vet inte riktigt hur den ska se ut än. Har iaf installerat Photoshop igen så vi får väl se hur jag gör. Kommer väl förmodligen bara skita i det och spela wow hela dagen, igen.. GR8.

Promenad

2009-03-26 @ 15:46:12
Vaknade runt 11 och då smsade Emeliè och frågade om vi kunde cykla till Erikslund! Eftersom Jack har cykelnyckeln så föreslog jag att vi gick istället, och det gjorde vi! gick först och köpte en cola, innan vi gick till din sko, tati, catalog (som är utförsäljning på allt, var helt tomt i butiken), klädhuset och sist till Inter sport. Efter våra butiksbesök så köpte vi en varsin french hot dog ^^ Emeliè vart så glad när jag gav henne pengar så hon hade råd (typ 7 kr eller nåt sånt) :D då kände jag mig som en bra vän!

Och nu har jag precis städat lite i köket, dvs diskat. Så mamma blir glad när hon kommer hem! Så nu väntar jag på att Alex ska ringa mig så han kan komma över. Egentligen borde jag ta tag i o städa undan mina kläder (jag gillar inte garderober på ngt sätt, så jag lägger kläderna vid min säng i katternas korg, kändes väsentligt) och tvätta allihopa så dom är rena och mina utslag försvinner fort. Visade sig att fjällrosen är borta, men jag har fått utslag pga Snigels katter, då dom inte är kastrerade och skvätter överallt (kissar dvs) så jag har fårr ngt sorts utslag pga det. Svider som fan när jag kommer åt de, eller har jeans på mig. På gränsen att jag kan ha trosor på mig xD hahaha.

Aja nu ska jag spela litesom tidsfördriv! Funkar perfa.

Onsdag morgon

2009-03-25 @ 09:38:12
Uppe tidigt, ännu en gång för AF's skull. Jag är trött. Och swedbanks internetbank fungerar inte. Hur ska jag kunna lita på swedbank när det kommer till internetbankering om det inte funkar. Hur ska jag kunna veta om jag har fått in min lön eller inte, innan jag åker ner på stan, om inte internetbanken funkar. Jag blir så ledsen.. Tänk om jag är jättehungrig och behöver äta på stan, men vill veta om jag har pengar innan jag bestämmer mig, så funkar inte internetbanken. Och nu är det ungefär fjärde gången jag skriver "interbetnaks" istället för "internetbank"...

Jag är trött.

Kommentar

2009-03-25 @ 00:25:16
Skatia om Mean Drunk and Facebook:
Nu får det här lugnas ner en aning. Du har fan lyckats med att chansa dig till en helt och hållet omvänd kronologisk ordning.

Lets begin: Mona Lisa är alltså manisk eftersom hon såg van Gogh skära av sig örat, ca 300 år efter att att hon först målades. Anledningen till att han skar av sig örat var att han hörde varelsen i Munchs Skriet, ett verk som skapades tre år efter van Goghs död och fem år efter att han skar av sig örat?

Seriöst, wtf?


Hah alltså meningen är att man inte ska tänka på det som att "ja men hon var inte ens född då" eller annan fakta. Var bara en kul grej :) och jag skriver svaret här då du sover nu Skatis. :D

Mean Drunk and Facebook

2009-03-24 @ 18:17:38
Skatia om Fredag:
Så, har bloggen dött typ?

Nej det har den inte. Typ inte. Nej den lever för jag lever. Och här kommer lite text om ingenting så jag får ur mig lite jag har i huvudet.

Facebook är verkligen ett sympton på vår tids sjukdom, ett förtydligande av det sociala samlivet, ett frosseri i finish och bling bling, ett farväl till det djupa och innerliga och ett hej hopp till kvantitet och hårgelé. Farväl vänner! Jag ger mig in i cyberrymden! Vänskap är inte som förr! Skriv nåt på min "wall" eller skicka en "vibrerande hamster" och du har mitt hjärta för evigt!

Målningen "skriket". Varför skriker han? Blev han trött på Mona-Lisa? Eller Mano-Lisa, för hon vart antagligen manisk när hon såg den där Van Gogh kapa av örat. Och han kapade säkert av sig örat för han hörde det där Skriket.

Och imorse, när jag kokade ägg så tänkte jag på utvecklingen för hönsen. Kör en evolutions liknande karta, från början till slut.
Burägg - tillgång till sittpinne, sandbad och värprede
Frigående - kan röra sig fritt i stallar, kan sprätta och lägga ägg i rede
Ekologiska Ägg - frigående höns, utfodrade med ekologiskt foder. Tillgång till utevistelse vid tjänligt väder
Guldägg - frigående, ekologiskt foder, tillgång till TV & radio, separata rum
Smaragdägg (ett ägg för 64 kr ungefär) - Dess mor är en trygg och fri höna med tillgång till ekologiskt foder, betalkanaler, bredband, egen bostad, jacuzzi och personlig terapeut.

that's all for me.

Fredag

2009-03-20 @ 19:57:48
Nya chinos, nya trosor, feting frilla, cool sminkning och en plain vit tshirt.
Funtar på om jag ska dra med mig kameran ikväll eller inte. Det visar sig. Jag är feting cool iaf.


Min dröm

2009-03-16 @ 12:03:11
Stå ut med stavfel och skiten, för nu skriver jag bara innan jag glömmer allt.

Jag har rest fram i tiden i min dröm och jag vet att det är två år framåt och jag och Alex är inte tillsammans längre.
Drömmen börjar i ett hus, med två våningar, som jag och Alex var mycket i förut fick jag känslan av, för jag visste exakt vart och vad alla rummen låg/var. Men den här gången när jag återbesökte huset så var det inga där som jag kände igen, det var nytt folk men dom välkomnade mig. Allting var som ett kollektiv. Det var bland annat två tjejer där som var väldigt trevliga. Jag tror dom tjejerna var killarnas assistenter, för det kom fram senare att killarna hade ett eget rockband. Under hela min tid i huset med rockbandet så försökte jag kolla diskret efter Alex, försökte spana in killarna med lockigt hår extra mycket, men jag såg aldrig deras ansikten klart och jag förstod då att det var inte alex.

Men senare i drömmen, när jag hade gett upp hoppet om att hitta honom (för jag kom att tänka på att han förmodligen inte är kvar i västerås. stupid me att tro så). Men sen när jag och Emeliè hjälpte en gammal dam över den isiga biten i skejtparken med hennes rullator så kommer vi in i gallerian, och Emeliè förvandlas till min mamma, med en barnvagn, för det är min tredje bebis bror som vi har gått runt med. Vi går in i gallerian, och jag snubblar över trappstegen så jag ramlar pladask på marken, och precis när jag tittar upp så ser jag Alex genom ett fönster i en affär, han var på väg ut och så fort han är utanför dörren så är jag så rädd att han ska försvinna igen, att han itne ska höra mig så jag ropar larvigt glatt "Alex!!" och han tittar på mig. Han har en vit hood tröja på sig och vanliga jeans. Hans hår såg annorlunda ut.

Han ler mot mig och säger "Men heej, det var länge sen". Han är glad att se mig, men inte alltför glad, för det har ju gått två år trots allt. Men jag minns när jag ropade hans namn att jag tänkte "fan vad äre för dag? är det framtid eller nutid" men Alex reaktion förklarade gott och väl att det var framtiden, för han gav mig konstiga vibbar. Jag fick ingen kram när vi träffats, utan han frågar rakt ut "så vart har du varit på senaste?" jag säger att jag har vart i london (tydligen så åkte jag aldrig med honom?), amsterdam paris new york, och medans jag säger de städerna så är det som att jag får flashbacks i huvudet, minnen av att jag har vart där, så jag ljög uppenbarligen inte. Han ler mot mig och nickar efter jag berättat så jag spinner vidare konversationen (med känslan av "vad fan har jag gjort, jag vill j uvara med honom, varför tog det slut") och jag säger till honom "förväntade mig inte att se dig kvar här i västerås, hehe" han blir smånervös när jag tar ett steg framåt, och en tjej kommer fram och ställer sig bredvid honom. Hon ser ut som om hon precis kommit hem från hollywood. Stora solglasögon, en scraf och exklusiva kläder. Hon säger inte ett ord men jag vet att det är hans nya tjej och mitt hjärta brister i tusen bitar. Alex småler som för att säga förlåt, sen går dom två iväg och jag vaknar.

Helgen

2009-03-15 @ 13:12:35
I fredags var jag ute på konrad med Alle, Este, Marre, Miriam och Sami. Det var askul och jag har inte skrattat så mycket på länge :) speciellt när Este fick en cheeseburgare i ansiktet :D Och vårat citat är ju det absolut bästa "HELLO KOOTOO!" :DD

Igår var jag också ute, fast på Geccobar med Emeliè, Alle, Este, Miriam och Marre. Raffa var dj där igen så det var schysst musik och sköna människor :) Hade även då väldigt kul! Och vi kom fram till att vi ska fan tatuera in HELLO KOOTOO i sommar xD fast vi ska ha våran egen verision av det. Jag ska tex ha MACHOOTOO för jag skrev i en drive through på Mcdonalds att jag vill ha en "EL MACHO PACO!". Menade såklart nachohamburgaren men mindes inte vad den hette :D

Nåväl, här kommer lite bilder från igår, har tyvärr inga bilder från fredags.


Summering

2009-03-10 @ 18:21:21
Sist jag skrev så nämnde jag rekryteringsmässan, vilket gick bra och jag mötte upp Alex på stora gatan. Vi gick direkt till SoF och lämnade in våra papper innan vi drog till donken där han åt lite och jag köpte en cola, sen iväg till rekryteringsmässan! Var betydligt färre folk än sist, men sen kan det ha vart för vi var nere vid 15, för vid lunch hade det vart massor enligt IKEA snubben. När vi vart där och jag propsat på Alex några arbetsgivare så drog vi ner mot staden, och jag hörde av mig till min Alex så vi kunde sammanstråla på stugan sen, sagt & gjort. Alex stannade ett tag tills hans buss kom och då drog han, så då var det bara min Alex och jag kvar. Vi satt där i timmar och gjorde ingenting typ, småpratade och rökte och satt tysta i en bekväm tystnad. Sen började vi diskutera framtiden med robotar och nano-grejer. Hetsig konversation och rolig ^^

Efter den dagen har jag inte gjort så mycket mer än att vart med Alex och myst.
I fredags drog vi igång lite drickande med öl och skit, vart full. Han vill ha med mig till London, jag säger Ja efter diskuterande och sånt. Jag vart glad :)
I lördags var jag med Emeliè till hennes tjejkompis Lena som fyllde 21 år och firade henne. Hon försökte definitivt supa ner mig, lyckades gjorde hon också! Så när jag och Emeliè drog oss hem så åkte jag till Alex som jag lovat honom och kommer in hos Snigel (som han är inneboende hos) och säger "So anyway.. I was doing this bitch from behind, see?" och flamsar runt tills jag däckar i sängen. Vaknar bakis bredvid en underbar Alex och mår prima!
Så vi drar oss och köper pizza på Råbyrian och äter, ser på cyberpunk filmer och var snuskiga.

Sen har jag inte gjort mycket mer.
Förutom att ha vart på en jobbintervju idag hos Betman Casino (fast intervjun ägde rum på Pluto Matsal & Bar)! Jag tror det gick bra, dom verkade gilla mig iaf, så jag hade nog ingenting att vara supernervös över egentligen. Förutom det faktum att dom kastade ett matteprov på oss det första dom gjorde, haha! Hjärnan fick en meltdown när han stod där och tog tid och alla tävlade om att bli klara först med flest rätt svar. För mig gick det sådär, jag och matte höhö. Men när den individuella intervjun gick bra! Jag är en begåvning.

Så medans adrenalinet och allt himmelskt pumpade i mig så tog jag tag i chansen och snacka med en greenpeace snubbe och verka jätteintresserad för att sen ge ut falska uppgifter om mig själv. Så enligt greenpeace heter jag Sara Andersson och bor i stockholm. Snubben kommer få det lite kul när han ringer mig på torsdag eftermiddag.

Han: Du vet att dom plöjer ner regnskogen vah?
Jag: Ja det är dom där jävla privatföretagarna! Dom försöker ta över världen och skapa globalisering!
Han: Ja precis! Det är hemskt! Och du verkar ganska insatt :DD
Jag: Klart man är insatt, det är våran planet man pratar om!
5 minuter senare..
Han: Du vet väl att dom skjuter valarna och sånt, det är inte bra!
Jag: Nej självklart inte! Det är ju absurdt! Vad har valarna gjort för att förtjäna ett sådant öde :o :(( !?

And so on, jag spann vidare på det där ett bra tag, haha!

Och snart ska jag få skjuts av Madde hem till henne på en sminkgrejs, så jag återkommer senare ikväll, om jag inte vill hem till Alex dvs och skvallra om min dag haha.

Rekryteringsmässa imorgon

2009-03-04 @ 14:14:28
Imorgon ska jag på rekryteringsmässan med Alex :) saknat bror aningen mycket! Ska dit runt 14-15 sen ska vi äta efteråt ^^ Kommer bli awesome. Och på något vis är jag larvigt uppspelt :P Men bäst att inte få upp mina förhoppningar allt för mycket ifall det skiter sig i sista sekunden, för då kommer jag bara bli ledsen etc och det orkar jag inte. WÖHÖ.

För övrigt gör jag bakpotatis och sallad till lunch, kändes som något bra. Hejdå!

RSS 2.0
Test