090928

2009-09-28 @ 13:23:58
Igår satt jag och spelade wow, som vilket annan vanlig dag. Och just nu pågår Brewfest i Orgrimmar och jag har klarat nästan alla achievments, fattas bara 4 stycken så jag sa till Billy att jag ska ha Brewfest mounten, och han berättar hur svår den är att få osv. Men jag ger mig inte, utan bestämmer en tid senare på kvällen då vi ska köra BRD och skaffa mounten till mig. Då detta är ett daily quest så kan man bara göra den en gång om dagen, me nvi försökte. Så vi står i krigspositioner och nukar bossen och vips. Mounten droppar. Jag sitter och skuttar i stolen och trycker på "Need" knappen. Men det gör också Billy och Henke. "WTF" tänker jag men håller tummarna. Jag vann. Jag vann över Billy och Henke på need roll. Jag har bara sån otrolig tur ibland :D
Billy tjatade om det någon timme senare ^^

Så efter vi kört BRD så går vi in på våra alts och lvlar lite (han Mage, jag Paladin) och då kommer vi över minst tre rare mobs som vi dödar :) sweet. Kändes som en väldigt bra natt! Plus att vi snackade om barndoms barnprogram, som SAILOR MOON! MÅNPRISMA FÖRVANDLA MIG! hahah. ÅH vad vi garva sönder.

Nu ska jag köra lite daily Heroic och se om något fint droppar åt min huntard. Har precis blivit exalted med The Kalu'ak faction så jag har fått min pengu companion och mitt imba fiskespö!


Btw, detta är en ny kategori, World Of Warcraft. Ska se om jag får fler läsare från andra håll om jag skriver lite om mitt wowspelande.

090923

2009-09-23 @ 13:01:48
Åh jisses vilken underbar dag det här är! Började med tanken "Diska är bra" så jag letar fram en dvd-skiva med Depeche modes största låtar som jag har någonstanns, och när jag hittar fodralet och öppnar så ligger Dave Gahans cd Hourglass i :D:D:D:D:D Fyfan vad glad jag vart, för den cdn har vart borta i ett år nu! Fyfan :) inget kan få mig ur humör idag. Så jag har diskat o kastat sopor och ska dammsuga, och så tvättar jag. För jag är så jävla glad!



090920

2009-09-20 @ 12:38:36
Dagens horoskop från Aftonbladet.

Jungfrun 24/8-23/9

Bra dag för nöjen, kärlek och sällskapsliv. Alternativen är många. Du väljer metodiskt det du föredrar.


bilder från igår

2009-09-20 @ 02:18:41
Miriam, du får väl kommentera eller så om det är någon bild jag ska ta bort :)



Bilderna är som vanligt klickbara för större bilder.

Oh btw..

2009-09-19 @ 16:25:12
Mina bilder kommer upp senare under dagen.

090919

2009-09-19 @ 16:24:20
Igår var jag ut med Miriam som alltid är så jävla rolig att umgås med! Hade en toppenkväll och vi snackade som aldrig förr haha! Tog också en outfit bild, var ett tag sen jag la ut en sån så why not liks. Bilden är tagen av Miriam.

 

Synd på att det strulade så för Mia, men vi tar igen det for sure!
Kvällen började med att jag drog min stjärt över till Miriam där jag hjälpte henne välja kläder och så drack vi lite groggar och öl samtidigt som Michael Jackson dunkade som bakgrundsmusik. Runt 12 (tydligen, för min klocka gick en timme efter?!) och då kom vi på att det går inte att nyttja mitt vipkort på konrad så vi drog till Tabazco där vi träffade Tony, Nina och Bella så vi satt där och tog en öl, tills vi drog vidare till Bill&Bob där vi träffade bland annat Ljung, Bo och Jonis och en hel del andra trevliga människor. Så vi var där tills dom stängde och då letade vi frekvent efter en efterfest men det var torrt på den fronten så vi köpte våran korv med bröd och tog bussen hem där jag träffade Fredrik som är en barndomsvän, och vi lekte när vi var bebisar typ. När jag kom hem däckade jag omedelbart. ASSKÖNT. Idag har jag huvudvärk från ciggen och en lätt bakfylla som ska botas med kyckling med ris och curry. Cya


090917

2009-09-17 @ 17:58:48
Trodde jag överkommit denna dramavåg som alltid fanns runt hörnet, men nu fann den mig igen. Och allt bara för att Coffe överhörde mig i telefonen med Emeliè. Aja allt går att lösa, all is just a big misunderstanding.

Är nyduschad nu annars, och ska röra mig mot Emeliè till klockan 19:00 för att se på Män som hatar kvinnor, jag har ju inte sett den än hehe. Men enligt en främmande man så liknar jag tjejen i filmen? Förstår inte riktigt så får väl se på filmen.

Imorgon är jag nog sugen på utgång, men jag får inte tag på Jonte och han har min alkohol hemma hos sig (om han inte konsumerade den utan tillstånd). Men Miriam och Mia är på iaf, och förmodligen Sparvis. Ska se sen med resten ikväll.

Igårnatt gick det upp för mig att jag har vart singel ett bra tag nu faktiskt. Har träffat någon lite här och där, men ingenting direkt seriöst, bara lite fun liksom. Det som då gick upp för mig var att det här är nog en bra grej, då jag har min lilla identitetskris och gillar inte folket i Västerås så speciellt mycket just nu. Behöver vara för mig själv, if you know what i mean.

Nej, föna håret nu och fixa mig. Cya.

090916

2009-09-16 @ 21:37:05
Idag har inte vart en såndär jätterolig dag. Vaknar och spelar lite, som vanligt. Sen diskade jag och satte mig vid min dator i rummet (satt på köksdatorn tidigare, som är typ familjens dator).

Och som vanligt så krånglar min dator, får tjuvstarta den lite snitsigt sen så brukar det gå asbra o använda den. Men inte idag. Idag gick den sönder. På riktigt. Det värsta är ju att det går inte att formatera om den och sen är allt som en dans på rosor, nej nej. Den är bokstavligen trasig.

Och det är inte allt som är trasigt, märkte jag idag. Sen någon dag tillbaka har mitt headset till mobiltelefonen vart borta, och jag antog att Jack lånat det så jag brydde mig inte spec mycket för man antar ju att folk är rädda om andras saker, eller? Nej.

Ena hörluren funkar inte på den så jag flippar ur. "Det kanske bara är glapp?" Nej. Det är det inte.
Sen ska jag till ica och köpa lite grejer till maten, börjar direkt spöregna.

090915

2009-09-15 @ 19:20:39
Spoiler alert för er som inte sett klart säsong 6 på One Tree Hill, eller inte sett det första avsnittet av säsong 7.









1, När fick man veta att Peyton och Lucas lämnade One Tree Hill? Vart åkte dom?
2, Var det någon mer än mig som fann det helt ovärt att se det här avsnittet utan Lucas och Peyton? Det var ju mestadels dom man ville se när man kollade, men inte en syn.
3, Jag mindes inte att Peyton hade överlevt födseln av sitt barn och det var dåligt att dom inte hade en summary i början av avsnittet på typ alla, så man fattade allt. Det har trots allt vart ett bra tag sen dom sände programmet.

090914

2009-09-14 @ 11:55:58
Egentligen är folket i Västerås ganska instängda i sina egna små världar och är väldigt trångsynta och kan inte vara open-minded.

Om en tjej går på stan med en kille är fördomarna oftast att dom är tillsammans, och om killen i fråga har en tjej så är han otrogen, faktiskt.
Om en tjej klipper håret kort som jag har det eller ännu kortare så är hon generellt sett lesbisk och hatar killar, därför går det inte att prata med henne eller ens ge henne en blick, mer än den som säger "åfan, du är lesbo, får jag se på lite girl on girl action?", faktiskt.
Om man är arbetslös så är man inte värd mycket för världen och folk antar rent automatiskt att man är dum i huvudet och inte vet hur man använder en hjärna, och det är därför vi är arbetslösa, faktiskt.
Och om man ändå har jobb som tex på Mcdonalds, är man också stämplad som dum i huvudet för jag kan fan inget annat än att vända hamburgare och fråga "var det bra så :D?", faktiskt.
Om man försöker spara pengar, som arbetslös eller inte, och inte slösa pengar på tex alkohol eller låna ut till sina vänner så anses man som en snål jävel som gillar att göra livet surt för dom i ens omgivning, för vi gillar skadeglädje och att se andra ha astråkigt för dom inte har pengar, faktiskt.
Och så betyder det självklart att vi inte litar på våra vänner, att dom betalar tillbaka, för våra vänner är askassa rent generellt, faktiskt.


Behövde klaga på Västerås. Jag gillar inte folket här, och jag behöver vara för mig själv en stund.

Bästa fredagen, ever!

2009-09-12 @ 10:53:58
Nu sitter jag och lyssnar på melodikrysset med mor och far. Och ni vill väl höra om min gårdag?

Planen var att jag kommer till Emeliè klockan sju för två glas vin oc hsen skulle hennes far skjutsa ner oss på stan så vi kunde äta mat på Jensens och sen på Bio! Pappa Peter släpper av oss vid Choice garden och jag tänkte att det var det inget lurt med (för i baktankarna tänkte jag hela tiden vad som var min present från Emeliè), jag tänkte bara att det var en ursäkt för att vi skulle få röka innan vi gick in och åt, supersmart tänkte jag!

Så när vi kommer fram till resturangen så säger hon "STANNA!" så jag stod runt hörnet medans hon gick och kikade in genom dörrarna. "HMMMM" lite knasigt.

Så går vi in och tidigare sa hon att hon bokade bord för att vara säker på att vi fick någon plats att sitta vid, men hon bara rusar in, med mig hängandes på hennes arm, och jag blir helt till mig för vi kanske ksulle säga till så vi får vårat bord och allt sånt, men hon bara rusade förbi alla.

Så när vi kommer längst in, vid glassbaren, så sitter nästan ALLA mina vänner vid dett långbord och överraskar mig :D och fyfan vad glad jag blev, ni anar inte! Stod och hoppade och bara skrek för jag vart så glad och chockad och överraskad ^^ det där var det absolut bästa och... jag finner inte ens ord ^^ TACK EMELIÈ, du är verkligen världens bästa vän :) <3


Efter vi ätit mat och druckit öl/vin så drog vi vidare till Tabasco, födelsedagsbarnets val :) så jag ick hälsa på Jakob som är vakten där, så satte vi oss och började prata o skoja runt och ha jättekul ^^ sen kom Este lite senare när vi satt där, för han jobbade (han är kock på det stället? han jobbar där iaf) men han kom iaf :)
Senare drog jag och Jenny och Madde och Este till konrad snabbt för o hälsa på lite mer folk, som typ Terkan och Jonte ^^ drack lite mer, får sms av Emeliè och går tillbaka och sen har vi roligt rolig :) Skällde lite på Crille haha!! Om att han inte får såra Emeliè osv osv :)

Nu ska jag chilla, för klockan 17 kommer gäster hit för att fira mig, släkten oh så. Senare ska vi ut igen!

090910

2009-09-10 @ 18:51:54
Min dator börjar bli kaputt märker jag.. Hoppas man får en fond på lördag så man kan köpa ny burk?

Igår var jag ute på krogen med Miriam och Mia, vilket var superkul, verkligen! Länge sen jag hade såhär kul och bara kunde slappna av och göra precis vad jag känner för. Jag och Mia stod på dansgolvet och dansade så himla sjukt fult och bara hade roligt! Vilket gjorde att Miriam dog av garv, hon garva så mycket att hon låg på backen ett tag!

Efter ett par timmar på krogen känner jag hur trött jag är så jag smsar Jonte och han kommer och möter mig, vi går hem till honom och kollar på tv i typ en halvtimme, sen gör jag mig iordnng för sängen. Medans vi ligger i sängen, redo för att sova så börjar jag fråga konstiga frågor, om vilka han kände och vad han ville bli när han blir stor osv xD it was fun.

Nu idag mår jag dåligt, har märkt att jag gör det varje gång jag har druckit dagen innan. Tror det beror på kedjerökningen som huvudvärken kommer, och nu har jag haft huvudvärk ända sen i lördags då jag började röka, sen har jag rökt någon cigg varje dag tills nu och huvudvärken har bara blivit värre. Dags o säga hejdå till cancerpinnarna och snusa på heltid.

Imorgon ska jag och Emeliè äta middag på Jensens och sen gå på bio, Inglorious Bastards, som jag har velat se ett tag nu. Ska bli roligt :)

090909

2009-09-09 @ 09:42:44
Fan vilket roligt datum, och som lovat så ska jag blogga idag!

Ikväll ska jag ut på krogen med Miriam (hoppas hon svarar på mina frågor i hennes frågestund) och Mia, så ska vi träffa några pojkar som Miriam känner. Hon ska dejta ölglaset, jag dejtar den som är på hugget, lol :D

Nu ska jag ta lvl 78 och känna mig asbra.

090908

2009-09-08 @ 12:24:07
Fniss, imorgon äre 090909, roligt. Då måste jag blogga.

Annars händer inte mycket, det blir fira becca på lördag med massa vänner. Förfest hos mig (i guess) sen utgång till konrad, och eventuellt tabasco innan för deras drinkar är så gudomliga.
Idag var jag på mitt veckomöte på arbetslivsresurs och det är alltid lika givande. Idag skrattade vi mer än vanligt och pratade om somalier, iranier och fotbollsproffs. Och en och annan grej som jag inte minns men jag garvade så jag kved.

Nu ska jag äta mina nudlar och se på nya true blodd avsnittet. cya

090905

2009-09-05 @ 22:46:26
Idag hade vi våran ceremoni för att minnas och hedra Anneli Edlund, min farmor. Dagen började ta fart runt 11-12 på morgonen då vi fått våra uppgifter för dagen. Jag, mamma och Gun hade ansvaret för dukningen och att skära bröd och osten som skulle serveras medans Frida fixade med blomarrangemanget i rosen templet och runt borden där vi satt och åt. De andra hade såklart också sina uppgifter, men inga som jag direkt la på minnet.

Klockan 13:00 ungefär kom Frida och Jesper för att hinna hälsa lite och hjälpa till med diverse grejer. Klockan 14:00 kom gästerna i en enda stor klunga, hela 40 personer var vi. Vi stod i ca 20minuter och hälsade på varandra och småpratade innan vi gick vidare till rosen templet som farmor så mycket värdesatte och som vart färdigbyggt nästan precis innan hon åkte in till sjukhuset där hon avled. Vi trängde in oss 40 personer i templet, där en pedestal stod i mitten med ett slags fågelbad format som ett hjärta ovanpå. Hjärtat var fyllt med tre blommor som Frida plockat i farmors trädgård. Templet var omringat med vackra rosor av olika slag och jag längtar tills nästa år då vi åker hit och får se hur mycket dom har växt längs väggarna av templet.

När vi hade samlats där så började farfar prata om farmors barndom och om hennes uppväxt, hur dom träffades och vad konsten och böcker betydde för henne under hennes liv. När Frida skulle läsa upp ett brev hon skrev till farmor innan hon avled så började regnet verkligen ösa ner så vi flyttade oss in till ateljén, som farmor kallade det.

Då hon var så sjuk så kunde hon inte ta sig upp för trapporna till den egentliga ateljén så farfar byggde om garaget snabbt och därmed så flyttade hon sig dit och började måla på direkten

Brevet Frida hade skrivit var vacker, rörande och lyckligt samtidigt som det var så otroligt sorgligt. Efter henne så började Solveig prata, farfar och farmors äldsta vänner som dom känt i 40+ år. Efter dom så pratade Crillan, farfars bror som har haft borelia och mått väldigt dåligt under sitt liv då hans fru också gick bort för en tid sen. Då började allas ögon fyllas med tårar. Slutgiltigen så läste Yata upp en dikt om farmor, och om farväl.

Efter våran ceremoni så satte vi oss ner och började äta kräftor som Solveig och Kjell fiskat upp ur deras eget vatten (dom var gudomliga), och så drack vi sockerdricka till. Det var farmors önskemål, att vi skulle äta kräftor och dricka sockerdricka, då det var ett av de bästa nöjen hon haft i sitt liv både som ung och som vuxen.

Efter kräftorna (och jag åt många!) så gick jag Josef Coffe och Jack ut och tog en cigg och en öl och pratade lite generellt (Jack tog inget av alternativen, såklart), tills jag fick en huvudvärk och var tvungen att fly till mitt rum för att försöka sova bort den. Två timmar senare vaknar jag till liv och har fortfarande aningen huvudvärk, men gick upp för att ta farväl av Frida och Jesper som skulle åka hem. Sen satt vi i allrummet och pratade minnen och skrattade gott om allt.

Jag fick ärva en klocka som farmor alltid hade på sig. En väldigt vacker och fin klocka som inte går på batteri utan man får dra upp den själv. Farmor hade en tanke om att batterierna i de moderna klockorna skulle skicka strålningar genom huden och in i blodet så hon köpte den där. Värdet ligger mellan 5000-10 000kr sa farfar, men det är inget som jag lägger märke till. Det som betyder något är att varje gång jag har på mig klockan så kommer jag alltid att ha med mig farmor i tankarna och i hjärtat. Hon var en enastående kvinna med mycket tankar och visdom i sinnet och hon har gjort så mycket gott mot alla i sin omgivning utan att ens be om någonting i gengälld. Det var alltid "Du först, jag sen" för henne.

Jag saknar dig farmor, mest i hela världen. Och jag hoppas du hamnat i ett bra ställe där du kan vaka över oss och se våra framgångar och motgångar i livet, och jag hoppas att du träffat min mormor och din bror Erik.


Imorgon åker vi hem runt 10-11 något sånt och då kommer vi nog hem till 20:00 kan jag tro, då Jocke och dom tar många pauser i körningen. Vet inte än om jag är sugen på att träffa någon imorgon men det återstår att se. Tänker på er där hemma och jag hoppas ni inte haft en alltför tråkig helg utan mig! Vi ses :)

bilder

2009-09-04 @ 08:43:54
Måste nog fan lägga upp lite bilder från wow och min älskade Ninjaberit. Vi har haft kul tillsammans!

Här dansar vi i väntan på någon! I underkläderna bara också


Här hittade jag lejonklippen under istid


Här är det roliga i chatten. Arti är inte svensk men försöker ändå.
Keemu: Articulum my friend, what is on your mind?
Articulum: ringa på adam och beretta han at vi ska göra daily heroic
Graul: :::::::::DDDDDD
Articulum: fuck you
Articulum: I TRIED


Fick åka i Arti's sidovagn på hans motorcykel :D fyfan vad lycklig jag var där.

090904

2009-09-04 @ 08:18:19
Nu sitter jag här vid datorn, vilket jag inte kommer göra förrns på söndagnatt då jag kommer hem. Åker till skåne om två timmar ca, så ska duscha snart och packa ner tandborsten och mobil laddaren så jag kan smsa och såna grejer.
Vad jag ska göra i skåne? Begrava min farmor som avled. Jag känner mig nervös för att träffa alla igen för jag vet inte hur dom mår, eller hur man ska beskriva det. Om man säger såhär: jag skulle velat träffa dom under andra omständigheter. Sen är jag nervös för min farbror och hans fru och barn kommer också vara där, såklart. Mina kusiner (eller iaf Josef) hatar min pappa. Min farbrors fru, Gun, hatar min pappa och farmor så hon har egentligen ingenting alls att göra där.

De enda minnen jag har från mina kusiner Josef och Johannes, när vi var i skåne tillsammans när vi var små, är bråk bråk bråk. Hoppas dom kan behärska sig nu iallafall och hoppas att dom har mognat till annars blir jag bra arg.

Nu är duschen ledig så ska passa på. Hejdå, och på återseende.

090901 - kväller

2009-09-01 @ 23:03:03
Jag mår dåligt. Deppig och dyster och jag-hatar-världen-skitliv. Ska sätta mig och läsa min favoritbok. Avslutar med det bästa citatet ever.

och smärtan var allt som existerade. den fyllde världen



090901

2009-09-01 @ 15:18:06
Känns inte som att jag har tjatat om det här tillräckligt faktiskt.

JAG FYLLER ÅR PÅ SÖNDAG!!!!11
Synd bara att vi är i skåne över hela helgen för begravningen av farmor så jag kan ju inte firas, och vet inte om det kommer bli så mycket till en rolig födelsedag. Men jag är ganska säkert på att farmor skulle säga något o stil med "Klart vi ska fira! Finns inget som kan överträffa en födelsedag! Det är dags att vara lyckliga och glada".

Men ska iaf ut lite bara imorgon och ta ngn öl och umgås, sen helgen efter den här så blire fira becca på lördag :) ska försöka hitta på något. Vill inte till krogen iaf, så som jag känner nu, tror jag vill börja kvällen på tabasco och sen kanske gå vidare. För tabasco har världens godaste drinkar.

Nu ska jag göra lite nudlar och mysa framför Seinfeld boxen. (som jag förövrigt såg på spanska igår?! Kunde inte ändra ljudet eller texten oavsett hur jag gjorde. Var kul iaf!)


RSS 2.0
Test