Hej

2011-09-07 @ 15:25:00
Kände att det var god tid för en uppdatering faktiskt. Lite har hänt sen sist.
Jag har fått ett jobb (!) på Max Hamburgare, jobbar deltid där. Stormtrivs verkligen och känner att jag verkligen vill jobba, till skillnad från andra jobb jag haft då man bara känner ångest.

Fyllde år igår också, hela 23 år ung. Fick finbesök av Jacke (mitt hjärta) och vi åt en mysig middag bestående av potatisgratäng med kallskuret och en sallad med fika efteråt! Vi låg i sängen hela tiden och kollade på lite serier som vi kollar endast med varandra (doctor who och True Blood) sen var det dags för honom att åka tillbaka till Enköping för jobbet. Håller tummarna för att han kommer hit på fredag och spenderar natten. Kan verkligen inte få nog av honom!

Snart ska jag dra mig till jobbet, eller om en timme kanske jag ska säga. Så ska ta och fixa mig lite smått och sånt. Hoppas på att regnet ska sluta så jag slipper cykla i det och bli sjuk.

Blir förmodligen någon sorts firande av mig på lördagen. Antingen en förfest här hemma hos mig eller en fest. Inte helt hundra än så ska försöka ta reda på det asap. Lite svårt när man är helt slut efter jobbet och bara vill sova. Hörs.

RSS 2.0
Test