morgon humöret

2008-12-31 @ 11:49:08
VAFAAAAN??!

så kände jag när väckarklockan ringde imorse och Emeliè inte lät mig slippa promenaden så enkelt. mitt morgonhumör var inte det bästa.. ÄR inte det bästa atm :p  känner mig fortfarande småtjurig och lättretlig. Vart mer sur när jag såg att Coffe hade stängt av min dator inatt för jag satt o tankade massa skit -.- .. sitter också och funderar varför min tröja luktar man? har min bror lånat den och dragit en turkdusch? vafaaaan

har lust o svära. kukfitta också.

the båtten is nådddd..d..

2008-12-30 @ 19:54:39
Jag säger samma sak för 6002:e gången, jag ska aldrig mer göra så jag känner såhär. Det kvittar vilken fest de är och hur många jag känner där, jag svär om jag bara kan klara idag så ska jag ta mig i kragen och vara så glad. Känns som jag hellre vill dö men vi får se hur det går. Tacka fan för mina polare har tålamod med mig, hade jag vart dom hade jag knappt tåla att se mig.

Timbuktu - the botten is nådd
den beskriver hur fan man mår idag usch. Tacka fan att jag inte gjorde något jobbigt o pinsamt som man får ångest över. :D

Imorgon är det nyår och då ska jag dricka så jag hänger i marken när jag går.


Generellt sett så ljuger killar för att ligga

2008-12-28 @ 15:34:14
Dags att skriva om min julafton och juldagen.

Julafton vet ni ju att jag firade hemma med familjen och morfar, moster var i egypten och firade (vilket hon ångrar för det var inte sådär juligt direkt, hehe). Efter att vi firat o öppnat paketen här så bestämde jag mig för att åka taxi med Emil och Joel ner till staden och sen in på Tajjen (för alla vägar leder ju till tajjen.. whenever whatever) och vi stannade där hela kvällen, så jag drog aldrig till Oliver. Kan ha något o göra med att det kostade 50kr inträde och att Madde inte kom ner. Men det gör absolut ingenting för vi firade med öl i mängder och var en enda stor familj på tajjen. Så som det ska vara. Och jag träffade massor jag inte träffat på länge. Dags att hänga mer på tajjen, eller vad säger ni?

Lärde känna Alex Ärlig (Joels kompis Alex från Ludvika, men han bor i vås) och fyfan vilken dryg snubbe. Han var skitsnäll till en början, sen vart han elak (eller uppkäftig) sen snäll igen. Det var som att han lekte en lek med mig, katt och råtta, och jag accepterade och behandlade han som jag vart behandlad. Han diggade läget och vi snackade mest hela kvällen. Tills han vart utkastad och jag drog ut för att röka och snacka mer med honom.

Började såklart berätta lite om mig själv (och vice versa) och han älskar 4chan (desu desu) och vi hade sjukt gemenskap, och han kommer med kommentaren "Du vet väl att du kan kapa av kuken på mig när du vill?" bara för att jag kom han så nära inpå med mina intressen och kunskaper :p
Jag kände mig bra.

Sen var ju Matte där såklart, han som flörtar med stolar och bord om det inte finns tjejer i närheten, men som tur var så har vi träffats förr och han vet att det funkar inte på mig ;p så vi snackade om lite jobb och annat tråkigt tills jag tröttnade och gick.

Efter tajjen så vart det lite strul och bråk medans vi väntade på taxi. Några snubbar kom och skulle gå förbi oss och vi lade inte märke till dom förutom när dom hoppade på Hoffe, och Stiffy (ska vara glada att Stiffy inte gjorde något åt det utan bara stod och tog emot, för hade han gjort ngt hade det vart kört så galen som han är).
Sen vart det personligt (och jag tänker inte säga vad fan den där snubben sa till mig. Jag har aldrig sett han i hela mitt liv, och ändå så snackade han som om vi var bästa vänner och använde det mest personliga mot mig). Jag lackade till, slog tre snubbar, de sprang, jag sprang efter, Joel fick tag på mig, jag satt och grät. Personliga saker på fyllan är fan inte bra någonstanns. Tårar, en skadad hand som fan som fortfarande inte läkt helt. Sjukt jobbigt.

Men Joel tog hand om mig och såg till att jag kom hem och jag är glad över det :) vi kom verkligen närmare varandra efter den kvällen, vänskapligt då. Han kallade mig för sin bästa tjejkompis (och närmsta), och jag kan ärligt säga detsamma om honom. Efter den kvällen vet man vilka som ställer upp och inte ställer upp. Stiffy bland annat (men det får man väl ha lite överseende med, men han fanns där bara för att han tyckte jag var okej). Stiffy frågade mig flera gånger om jag ville att han skulle ta hand om dom men jag sa nej. Joel frågade samma sak, jag sa nej. Dom ska inte ta stryk för något personligt jag har att ta hand om.

Dagen efter så var vi ut igen, fast nu vare jag, Emeliè och Joel, och vi drog till Konrad och träffade alla i sverige typ. Bland annat John och Jocke :) John bjöd mig på 1-2 öl, vilket var skitsnäll! Tack så mycket! Och jag vart full efter ölen jag köpt och john och sen träffar man Alex Ärlig igen, och vi snackade ännu mer. Sen drog Emeliè hem, och jag och Joel stannade till stängning och Alex hängde med oss mot busshållplatserna. Men bussarna gick inte. Sen så typ småbråkade vi på skoj och han tacklade mig så jag ramlade, jag vart tjurig för jag ville inte ligga på marken, han sa förlåt, sen försvann han snabbt som blixten, vet inte vart han tog vägen. Förrns när han sprang förbi mig och Joel och skrek "HEJDÅ!".. Jag och Joel tog taxi hem och kvällen var bra!

alla vägar leder till tajjen.

2008-12-27 @ 10:44:09

alla vägar leder till tajjen ikväll.

2008-12-24 @ 19:48:57
Sitter nu och förbereder mig för att dra ner mot stan och sen tajjen, för att sen gå till Oliver som lovat till min chef och Mogge. Hoppas han inte försöker sig på ngt, som att flörta med mig och fråga saker som "vill du hänga med och ligga?" ... Har sagt nej till honom ända sen jag sa "Vi är bara vänner från och med nu, detta funkar inte" men han verkar ändå inte förstå riktigt. Han tror vi är vänner med förmåner men det är fel. Helt fel. Bara vänner, inget mer. Tack och hej på dig.

Min julafton har annars vart brabra, lite ovant att fira utan moster och hennes familj här men det gick! Och jag fick mina älskade skor :) fyfan vad glad jag blev, gick med dom på i flera timmar tills det vart lite varmt om fötterna.. Men glad är jag nog allt! Nu ska jag dricka min snapps och sen iväg med taxi med Emil och Joel, möta upp skälbygubbs och parta. Ska nog få tag på Madde och hennes kinesvän också. Hejs.

2008-12-22

2008-12-22 @ 04:37:52
Så sjukt söt unge, att man kan bli såhär nervös är ju bara för underbart.


Födelsedagspresenter

2008-12-21 @ 01:43:52
Födelsedagspresenter. Det är en sak som alltid är lika svår att inhandla för man vill ju såklart hitta den perfekta presenten till den som fyller år.

Men en sak som stör mig är när man frågar en person vad denne önskar sig i present och dom säger "Nejmen du behöver inte köpa något åt mig!". Vad fan ska man svara mer än Jo men självklart ska jag köpa något åt dig!
För annars är man ju en dålig vän om man säger "Jaha men okej, då skiter jag i det då". Och desutom så känner man sig ju taskig för man vet ju själv att man vill gärna ha något när man fyller år, även om man säger motsatsen. Och man säger ju motsatsen bara för att man inte vill verka som en girig jävel som kräver presenter när man fyller år..

Men sen dyker en tanke upp i huvudet på mig. När dom säger "Nejmen du behöver inte köpa något åt mig".
Menar dom då..
a) Du är inte en nära vän så jag skiter i om du köper något, eller ens firar mig överhuvudtaget
b)
Du köper alltid helt värdelösa och rent av kassa presenter så dont bother
c) Både du och jag vet att du är fattig så du kommer förmodligen köpa en budget present som jag lika gärna kan kasta. Spara oss båda besväret.
d) Eller så är personen som fyller år helt enkelt ärlig och vill inte ha något speciellt i present och kräver ingenting mer än att man firar denne när det är dags.
Nejfan, alla vill ha presenter, mer eller mindre. För ärligt talat så är ju gratis gott.

Sen kan det ju hända att man köper en present till personen som man själv tycker är helt super och är skitglad över att man köpte, men personen som får presenten avskyr den. Om jag tex köper en tröja till en kompis så vill jag ju att denne ska använda den åtminstone en gång. Eller om jag köper en tavla eller en porslinsfigur så vill jag ju gärna se det framme när jag är där och hälsar på.
Sen är det ju en annan sak om min kompis tar på sig tröjan bara för att vara snäll och inte såra mina känslor, eller bara tar fram porslinsprydnaden när jag är där och hälsar på så jag inte frågar vartfan min present är.

Detta med presenter är fan bra jobbigt att ens tänka på. Jag ger upp.

Jul & Nyår

2008-12-21 @ 00:01:26
Nu har jag två frågor till er få läsare som finns kvar.

  1. Vem vill åka till Oliver Twist och parta med mig och andra kompisar den 24e December?
    Dom öppnar klockan 21:00 och förväntar sig att folk ska droppa in runt 22:00. Det är första gången som dom anordnar något sånt här och det skulle vara kul att visa dom att det kommer folk dit för att festa och umgås så dom anordnar detta nästa år, och nästa efter det! Hör av er om ni vill åka dit med mig och ha det kul.
  2. Vem vill fira nyår med mig?
    Nu är det såhär att jag har absolut ingenting för mig på nyår. Jag vill inte ut på krogen och jag föredrar att festa med vänner/bekanta och i Västerås. Det är mina enda krav på nyår, och att jag kommer ha kul såklart. För er som funderar på att bjuda mig och undrar hur många jag kommer dra med mig så behöver ni inte oroa er. Jag kommer själv och jag tar endast med mig själv och min livskamrat, alkoholen. Kontakta mig snarast för jag är öppen för förslag och jag är alltid på topp och partyhumör. Det vet ni. Kontakta mig på Msn eller på Irc eller bdb. För tillfället går det inte att kommentera mina blogg inlägg av någon skum anledning.

2008-12-18

2008-12-18 @ 17:30:55
Fan jag orkar inte. Nyår kommer bli hemma i soffan och ett champagne glas i handen. Gott nytt år!

Spore

2008-12-17 @ 23:29:30
Nu har jag suttit och spelat Spore i en evighet. Eller iaf flera timmar, går inte o sluta när man väl kommit igång och börjat skapa sin varelse bit för bit ^^ så otroligt kul.

Annars idag har jag vart på stan med Glenn (otippat, jag vet!), vi var förbi UM en stund och sen gick vi runt och han köpte ett par skor och jag kollade på skor till julklappslistan jag skriver. Sen tog vi och käkade på Vivaldis, för dom har riktigt god bakad potatis, vilket han betalade. Sen gick jag till Oliver och snackade med Petra lite, och om den 24e då dom har julöppet och lite party så jag ska dra dit runt 9-10 tänkte jag. Sen åkte vi hem och jag sitter nu här! En ganska chill dag och nu är jag ganska slut efter att ha sprungit omkring på stan.

Fick mig iaf en tänkare när jag var på väg hem från ica. Den gick ut på att jag tänker för mycket. Sug på den ni.

hej hallå dagboken!

2008-12-16 @ 21:17:44
Kom nyss hem från Emeliè, vart en tidig kväll då det var säsongsavslut tydligen förra tisdagen på Desperate Housewives så det vart bara Ugly Betty och sen kollade vi in blondinbellas tv dagbok på tre minuter. Vart lite fniss på det kan jag säga.

Tidigare idag så var vi hemma hos morfar och firade att han fyller 75 år idag, så det vart smörgåstårta och annat gott. Vart lite chockade när vi kom för han satt på golvet (frågelåda) för han hade typ ramlat av stolen. Inget allvarligt hade hänt som tur var, inget brutet eller så, men han var ganska full med whiskey lol. Första gången han dricker sen mormor dog så han tål inte allt för mycket. Lite kul var det när Coffe kom fram och skakade hand sådär manligt och sa "grattis!" och morfar pekar på honom, vänder sig till pappa och säger "Jag känner igen honom!" och ler som fan xD
Och så var det mys att träffa hans katt, Knatchen! Han är så otroligt mysig, med långt hår och ska alltid kela med en :D myspys.

Annars har jag ingen vidare update för er. Gustav har flyttat till Flemingsberg för er som är nyfikna, så var där från söndag till idag och hälsade på och ade det underbart som vanligt ^^ Och så var vi på julbord, hela min familj, i lördags och åt & drack. Sen drack jag mer för det var klassfest hemma hos Maj0r med några från klassen då.. Mysigt! Kul att träffa några igen ;) även om Silver och Carl inte tålde allt för mycket öl o sprit haha. Så det var min första fest ute i ingenstans med katter och nintendo wii! lovely.

Worlds Unbroken

2008-12-15 @ 21:19:17

Air AMV, en favorit serie btw.
Älskar låten, så njut fan :D

Girls night out!

2008-12-12 @ 16:15:51
Ja ikväll är det girls night out för att fira Emeliès 20 års dag :D
Jag kan redan nu säga att jag är lika taggad som en igelkott! Är halvt färdig nu, ska bara ta bort katthår från klänningen, platta håret och sminka mig som aldrig förr ^^ Detta kommer bli en toppenkväll!

Romeo y Julieta

2008-12-11 @ 17:50:24
Coffe har köpt något nytt snus, som smakar som godis i min mun ^^
Det heter Romeo y Julieta och såhär står det på dosan:
made from the finest hand-made tobaccos
tobacco from cuba, water from norway, made in sweden


som sagt. smakar ljuvt.


2008-12-11

2008-12-11 @ 16:37:24
Egentligen så vet jag inte ens varför jag fortfarande försöker hålla kvar Alex i mitt liv, när det är så svårt! Vi skulle ha träffats idag och umgåtts men efter att ha sagt typ två meningar till varandra på msn så märker jag att han är inte i form för det. Anledningen kanske man inte ska skriva här, då den här bloggen är officiell. Vet bara inte hur mycket mer jag orkar försöka och kämpa för att hålla kvar den lilla vänskap vi har..

Kändes iaf skönt att prata med honom i tisdags över telefon. Vi pratade nästan en hel timme medans jag satt på tåget hem från Stockholm, och vi pratade om allt möjligt och jag kände mig skitglad. Sen kom det ju fram att han var pratglad över en speciell anledning.. Då vart det lite obehagligt. Att han bara kan prata sådär med mig när han är annorlunda.

otrohet

2008-12-11 @ 12:29:02
Idag känns det verkligen som att det komma bli en ruskigt bra dag, trots all snö som attackerar Västerås!
Jag tror mitt humör beror på min två samtal imorse från Emeliè, första gången ringer hon och är jättesur och måste få klaga lite, så jag klagade med henne som en riktig bästa vän. Andra gången ringer hon och är gladare även fast hon missade bussen, så jag stannade kvar ett tag i luren tills jag höll på att råka ut för en olycka, bara för att hon inte skulle vara helt ensam.
Jag är en jäkla bra vän ibland hörrni. Och hon är en jäkel på att skälla på kärringarna som jobbar på Nordea.

Sen kom jag på att hon är otrogen mot mig, men jag vet inte vem än :/ Så nu måste jag gråta en skvätt.

Fan Emeliè, jag trodde du älskade mig! ... snyfft.

lol.

snuff

2008-12-10 @ 22:04:38
Jag har total brist på rubriker.

Idag har jag vart på ett gruppmöte som man var tvungen att gå på om man ska vara inskriven på arbetsförmedlingen, så jag satt där i en timme och sov i princip. Efter det så fångade jag upp Emeliè som hade shoppat lite för sig själv. Hon hade bland annat köpt en nyårsklänning som kommer sitta jättebra på henne (sa hon, jag har inte sett den på än), och hon åt en nuggetsmeny på Saffets innan vi for hem.

Efter det så började jag småstäda här hemma, diska och tvätta etc. Vi har precis fått kakel i köket också, så allting är klart nu utom några kontakter som ska sättas dig och lampor över diskbänken :) Är så sjukt snyggt nu så jag tror jag flyttar min säng ut dit snart och förvandlar det till mitt nya rum!

Imorgon ska jag hänga med Alex lite tänkte jag, var så länge sen man träffade honom och ärligt talat så har jag saknat hans och mitt prat och skoj. Så det ska bli kul, sen ska jag förbi Oliver (som jag verkligen dragit mig för att göra) och skriva på papper så jag får pengar för kvällen jag jobbade där. Och på fredag äre fira Emeliè som gäller, ska hjälpa henne laga lasagnen och sånt innan gästerna kommer. Och ja, jag förvarnade henne p åatt jag är urkass i köket så hon får stå ut om det blir askass mat.

Sen på lördag vart jag bjuden på fest av Major som gick i min klass så får se hur det urartar sig, ska ändå på julbord i skultuna på lördag så då kan man lika gärna passa på att dra hem till honom efteråt då han bor där. Inte i julbordet men i skultuna. Frågan är bara hur fan man kommer hem men det visar sig väl, i värsta fall får jag väl sova över där i hans soffa eller nåt. Eller taxi, vad det nu kostar att åka hem därifrån till bby.

Det var allt hittills.. Hörsdå.

forever young

2008-12-08 @ 10:05:48
Idag var jag uppe rekordtidigt för att vara mig själv! Vaknade klockan 7 av att Gustavs väckarklockor (ja, plural) ringde och han skulle göra sig iordning till att åka till sin praktik. Kan nog säga att han åkte inte den tiden han tänkt sig ^^ .. Totally worth it.

Nu har jag precis dragit en dusch och lyssnar nu på forever young med alphaville, och det är bara för att det är det enda jag kan starta på den här datorn.. utom Pidgin (som jag lärde mig igårkväll) och firefox. Men ff har man ju kunnat sen man lärde sig gå så ..

Nej, en röka nu sen så blire sillidilli.

sthlm

2008-12-07 @ 15:03:55
Nu sitter jag i Gustavs säng och vi har precis blivit våldgästade av Lars och Badde som kom hit från Jarse. Var inte speciellt kul när man inte ens vaknat riktigt, hade vaknat 30 sekunder innan dom bankade på fönstrena, så det var bara att flyga upp ur sängen och klä på sig snabbt och öppna dörren. Tack och lov så hade dörren vart låst :D

I fredags kom jag hit runt klockan 16, alltså till Mörby centrum då, där vi köpte lite chips och cola innan vi gick hem till honom och mös ihop oss innan vi skulle på bio. Vi såg på Body of Lies, och den var väl helt okej men man förväntade sig lite mer än vad den gav en. Biosalongen var inte och leka med däremot, den var gigantisk med balkonger och skit. Rigoletto hette den, om ni vill googla lite. Efter filmen så åkte vi hem till honom och såg på lite serier (?) och låg sen i sängen och pratade tills vi somnade.

Igår så var vi och lunchade med hans föräldrar som var här i Stockholm, då åt jag en grekisk sallad som var suverän. Efter det satt vi ett tag och pratade och hade det trevligt innan vi gick från resturangen och följde hans mor och far till drottninggatan där dom skulle kolla på några engelska koppar som hon hade spanat in. Då passade vi på att åka hem med tunnelbanan och se på lite filmer och ha det mer mys. Så allt som allt har detta vart en nykter och en lugn helg, vilket känns bra med en paus i drickandet lite.

Och nu dom närmsta helgerna är jag ganska upptagen med saker och ting. Emeliè ska firas nästa helg då hon fyller år den 9e december. Då ska vi nämligen äta lite hemma hos henne sen ska vi tjejer iväg till skybar och dricka drinkar och ha en riktig girls night out.

Helgen efter det så ska jag kanske på tentapub eller fira Madde, allt beror på hur ekonomin kommer se ut då. Men skulle vara kul o komma hit igen och säga god jul och ha en säker hemresa över julen. Och spana in Gustavs nya lägenhet som han fått på Flemingsberg. En studentlägenhet, som har en spis! Gud vad han kan laga mat sen du!
Och efter den helgen så är det jul och då ska man öppna paket och dricka glögg med julmaten i magen. Sen kommer nyår och då ska man väl supa sig redlös och inte ens veta vad man heter och ännu mindre, veta vart man bor.

Där har ni en liten uppdatering om min helg, hoppas eran har vart underbar. Emeliès kryssning verkade underbar iaf!

RSS 2.0
Test