Läggdags

2008-07-31 @ 20:35:36
Snart så ska jag hoppa i kojen och sniffa kudde, för då börjar Hide and Seek på tv (: Den ska jag försöka se, är så otroligt trött!

Slog mig nyss att jag ska på jobbintervju imorgon, efter lunch på Burger King. Dock är det bara tim-job eller hur jag ska förklara det. Jobbar som en vikarie kan jag tänka mig, där jag hoppar in när dom ringer mig. Det jag är mest orolig över är min piercing, men den får jag självklart ta ur när jag jobbar och under intervjun (?) det får vi se. 

Ha en bra kväll, sov gott fastän det åskar och blixtrar!

utmanad

2008-07-31 @ 13:36:31
Daniela utmanade mig att svara på dom här frågorna:

Tre saker jag gör när jag vaknar:
  • Tar en morgon snirre
  • Startar datorn & fläkten
  • Kissar
Tre saker jag måste ha under dagen: 
  • Nikotin 
  • Cola 
  • Rena underkläder
Tre personlighetsdrag på mig:
  • Optimist
  • Förnuftig 
  • Kort stubin
Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
  • Spelar 
  • Läser böcker
  • Umgås med vännerna

Tre saker jag är rädd för:
  • Mörker
  • Att bli lämnad
  • Sjukdomar
Något jag drömmer om: 
  • En jävla massa pengar. 
  • Ett bra förhållande 
  • Eget boende
Tre personer jag utmanar:

I PUT THE METRO IN METRONOME V2.0

2008-07-29 @ 21:20:10
Nu känns det som att fingrarna har väldigt mycket att flöda ur sig, så att säga.

Dagens topic är; Förälskade par som förlovar sig för tidigt.

Har du haft ett förhållande i..
1 år - fail
2 år - fail
3 år - fail
4 år - gränsfall
5 år - Okey
6 år - YES, nu äre dags för ringarna, nu har vi bevisat för oss själva och omvärlden att vi kan klara av det här utan att tröttna på varandra och fortfarande vara förälskade som första dagen jag såg dig älskling.

 

Okej, dumt o sätta en siffra på det hela, som SKOGEN sa:  i guess you will get to a point where you know this is what both of you want :]

Och det är sant, vet man så vet man. Men man känner inte en person utan och innan på 1-2-3 år, så är det bara. Och på det fjärde året så upptäcker du att din fästman är en serie mördare som mördar barn och tar deras godis. just kidding.

 


Frågan jag ställer mig själv är varför dom förlovar sig efter ett 1 eller 2 års förhållande. Vad jag anser så känner man inte varandra tillräckligt för att förlova sig och jag tror att dom gör det för att markera sitt revir. Och jag vet att jag tjatar mycket om revir, men i slutändan så kommer det alltid till det. Man har ett revir, man vill att andra runtom en ska se det och man vill ha reviret för sig själv så ingen annan macho snubbe/brud ska komma och ta över det som är "ditt". Men då kommer det en följdfråga, kan du verkligen äga en person? Nej, det kan du inte. Man kan äga guld och silver, men aldrig en annan människa. Jag citerar:  Träldomen förbjöds, åtminstone delvis beroende på kristendomens utbredande, i svensk lag år 1337.

Nu kom jag lite off topic här men, det jag vill komma fram till är varför ni har så bråttom att binda er, ni är ju redan ett par och ni älskar varandra (förhoppningsvis). Om ni ändå känner samma sak och "vet" att ni ska vara tillsammans tills döden skiljer er åt, varför förlova sig det första man gör? Man vet aldrig vad framtiden har att erbjuda er. 
Det känns nästan som att ni vill få det överstökat (när jag skriver ni så menar jag er som förlovar er för tidigt), och att ni stressar genom livet utan att njuta fullt ut av vad det har att erbjuda. Med giftermål och förlovning så kommer ansvar, man ska ha tid för varandra, men inte för mycket tid.

Det är också en sak, att man kanske umgås för mycket när man är kära och förälskade, och försummar det man satte på en pedestal innan man träffade sin själsfrände. Då menar jag alltså vännerna som alltid har funnits där för dig, och dom du alltid haft roligt med och verkligen kunnat slappna av. 
Det är ett problem för de flesta killar, vad jag har hört & upplevt, att dom inte kan slappna av med tjejen dom har träffat för om dom försummar henne för mycket så blir hon tjurig och börjar tjaffsa med dig "Varför har du aldrig tid för mig, men alltid tid för alla andra, varför hittar vi aldrig på något, måste du vara så spänd" eller så kommer detta "åh du är så underbar mot mig hela tiden, jag önskar att vi aldrig skiljs åt" pressen kommer från alla håll, du vill vara så perfekt för henne som möjligt men samtidigt inte försumma dina vänner. Det är en lose - lose situation.
Men vi tjejer har det inte heller så jäkla lätt ska ni veta. Och den här situationen gäller för båda partierna. Om man är som mig och gärna går ut en helg på fest eller krogen och vill festa, dricka och ha en rolig kväll så kan man få skit för det för att killen tycker man flörtar med alla utom honom, att man blir lösaktig och pratar för mycket. Och vi tjejer klagar på ungefär samma sak, att killen flörtar och blir lösaktig.

Nu kommer vi till framtiden. Den skrämmer mig och många fler för man har ingen aning om vad som kommer att hända. Så, förlovar ni er nu och är helt övertygade om att killen/tjejen är eran själsfrände, ni är verkligen the perfect match, så kan det bli lite jobbigt om det visar sig att din bästa kill-/tjej kompis verkar mer intressant än din partner och du börjar fatta tycke för din bästis. Det är också en lose - lose situation. Låt mig förklara..

Du blir förälskad i din närmsta vän av motsatta könet och ni börjar umgås mer och mer, och du nästan, NÄSTAN, försummar din partner, och du funderar på att lämna honom och tillslut så gör du det för att det känns inte rätt. 
Eller så stannar du med din partner, för ni är ju förlovade trots allt och förväntas vara det perfekta paret enligt era övriga vänner. Och då brister din väns hjärta, för han/hon verkligen hoppades att du skulle ta steget och lämna "själsfränden" för att spendera ditt liv med honom/henne istället.
Eller så märker din partner att du umgås väldigt mycket med den där speciella vännen och blir paranoid. Han/hon börjar tjuvläsa dina sms, msn konversationer, PM på bilddagboken/whats-the-community och börjar svara i din telefon. Märker din partner att det är något lurt på gång så kommer rädslan av att denne kan förlora dig, och denne kommer att vara ensam utan närhet, så kommer han/hon ställa ett ultimatum (visst är ultimatum otroligt kul!) att antingen så väljer du din vän eller din partner. Men så finns den enkla vägen, du skiter fullständigt i ultimatumet för risken finns att din partner går åt motsatt håll, för ni har ju bara vart förlovade och tillsammans i 1-2 år, och du lämnas att dö i dina egna tårar med ditt sårade hjärta. Istället så förbjuder du din partner från att ha någon som helst kontakt med dennes vän. 

En himla masstext det vart, men jag kan bara inte förstå det hetsiga med förlovning hit och dit. Är det den nya trenden? Hitta en snygg snubbe/brud och förlova dig med personen. Det är ju som att vara tillsammans med någon som vanligt fast utan ringarna. Ringarna är bara en accessoar som smyckar ditt finger, men som du ändå tar av dig när du är ute och vistas på köttmarknaden.Jag menar inte att framstå som en pessimisst, även om jag börjar bli mer och mer som det än en optimist, vilket är otroligt synd.

Okej såhär ligger det till alltså. Konsekvenser och otrohet och en massa skit. Och det är i princip det jag vill komma fram till, det kanske är lite luddigt, kanske inte lika bra skrivet som första I PUT THE METRO IN METRONOME, men det är såhär det kan gå till. Jag brukade vara en glädjespridare, nu är jag en skitliv spridare åter igen.

Men ingen säger att det måste hända efter 1-2 års förhållande, all otrohet, paranoia och skit som jag skrivit om, utan det kan lika gärna hända när ni är 40 år gamla och har barn så det tjuter om det. Då kan man nog prata om att bryta giftermålet eller möjligen separera innan man hatar varandra och låter det gå ut över snorungarna.

Eller så inser man bara efter ett år som förlovade och mycket tid tillbringandes tillsammans att man kanske inte passar ihop trots allt, man börjar gå varandra på nerverna för små saker och man blir paranoid. För vi återkommer till detta med dåligt självförtroende. "Åh nej han kanske förlovar sig med mig bara för han inte vågar säga nej" / "Åh nej hon kanske förlovar sig med mig för mitt utseende, och får status med en snygg kille bredvid sig".


Eller så funkar det bara, jag kan ju ha fel. Unlikely but still.. 
Grattis, du har hittat snubben som står ut med dig och Grattis du har hittat bruden som faktiskt inte bryr sig om du är oskuld eller inte!

eternal snow

2008-07-29 @ 15:24:57
Det känns som att jag vill skriva så mycket men ändå så kommer det inga ord från mina fingrar. Och nu sitter jag bara här och undrar hur jag ska fortsätta efter första meningen. 

moshpit

2008-07-29 @ 09:38:53
Nu sitter jag här igen och det suger ju verkligen. Tänkte att det kanske går lätttare att sitta här om jag har musik igång, men inte mycket till hjälp det heller..
Och det värsta av allt är att dom har kulmöss! Vem köper kulmöss? FINNS dom fortfarande att köpa? Det är ju bara så sjukt irriterande att sitta med en sån mus då dom suger pingvinpung. Nu har jag fått avreagera mig lite lite.

Känner mig bara uttråkad och deprimerad och oavsett hur hemskt detta låter, så vill jag hem och spela istället för o sitta här. cp ama.

Helgen

2008-07-28 @ 09:07:10
I fredags så var det utgång för mig, och några till. Det började med förfest hemma hos Daniela och till en början var det bara jag Daniela och Adde "oll" som satt o drack på hennes balkong, men sen så ringde Jonas och kom dit med Marrelito ^^ Så vi satt väll där till typ 12 och drack, sen tog vi en taxi in till stan för att gå på pluto (: Trevlans taxichaffis, jag satt och sjöng hela vägen dit till Cara Mia och han sa att han gillade min röst och att han själv spelar synt :D sen fick jag hans nummer, så jag lätt kan få tag i en taxi.

Väl inne på krogen så intog jag och Daniela dansgolvet direkt ;) sen vart det lite shots för mig vid baren och dansa ännu mer fast med Marrelito, och jag säger det han kan verkligen dansa som jag gör, perfect match på dansgolvet yes yes. Efter ett tag så träffade vi på Jonte och Martin och dom bjöd jag på efterfesten vi skulle ha hos Daniela och dom åkte taxi dit med oss, med min speciella taxi chaufför ;) haha. Sjöng även då på vägen hem men var ingen bra musik så jag kunde inte texten :/ Men annars var det super! När vi kom fram shotta jag ännu mer av min Bacardi Razz som stod kvar hos henne, sen drog Jonte och Martin, efter att Martin hade shottat lite med mig. Då ringde jag min brorsa som tydligen hade ringt tidigare och Alle hade pratat med honom. Så han kom dit med tre av sina kompisar, Oscar Teddy och en blond jävel. Vi satt o drack och rökte och tillslut så begav vi oss vidare till Oscar för Daniela var relativt trött och Marre o Jonas satt o halvsov i takt med alla andra.

Jag och Coffe kom väl hem runt fem på morgonen och då passade vi på att gratta Jack som fyllde 16, så lördagen bestod endast av firande av lillebror med tårta o snacks. Jag införskaffade även ett gamecard till wow, då jag har fått min brorsas gamla acc, Fistaarn.

Igår var jag och badade bara med pappa, Tony och hans familj. Nicole är ju bara för söt när hon badar o springer omkring o leker :) Efter det så jagade vi mamma lite via telefonen för vi ville äta ute men hon kom hem tillslut och då åkte vi ner på stan och åt på Jin, pappa bjöd :) Tråkigt bara att Jack inte ville vara med, han skulle tälta o äta hos en kompis så vi hade en öppen plats vid bordet!

Och idag så har jag börjat på jobbcenter igen efter vårt lilla sommarlov på två veckor (tre för mig som var i skåne). Vi hörs sen då. Ring om ni vill luncha idag med mig!

Sol och bad bilder från igår

2008-07-25 @ 12:16:57
Lägger upp lite bilder från igår, som Emeliè tagit :) enjoy.


solskyddet för huvudet


Jag och Joel i djup diskussion


våran plats i skuggan, fick flytta oss konstant!


lelel skuggpeople


sista bilden, då vi hade precis ätit och Emeliè började killekilla mig i nacken.
Det bästa som finns :D ! Och censur på näsorna. Dom var pajj.

You're half a world away, but in my mind i whisper every single word you say.

2008-07-24 @ 23:54:51
Har lagt in ett youtube-klipp i menyn här till vänster, en lugnt låt om ni vill lyssna på lite chill musik när ni besöker min blogg, dock får ni starta klippet/låten själv, då den inte spelas automatiskt.

Iaf, igårkväll cyklade jag hem till Jonte relativt sent, men som jag sagt tidigare så är allt relativt. Spenderade natten där och såg på The Number 23, men såg inte alls mycket på den. Anyhow, så cyklade jag hem morgonen efter, och fick samtal direkt från Emeliè som undrade om jag ville med henne och Joel och bada. Så jag tackade ja direkt och började göra mig iordning och iväg far vi till björnön med metal musik på vägen dit och limp bizkit på vägen hem! 

När vi var där så märkte man verkligen hur olidligt varmt det var ibland och man ville bara dyka ner i vattnet, vilket jag och Joel nästan gjorde :) fegade oss lite i början men när vi kom längre ut så var det bara att ta emot kylan och svalka sig gott!
Dock vart vi jagade av bromsar, läskiga flygande djur och såg en orm, vilket var mindre trevligt xD och att jag har bränt mig lite men det resulterar i färg senare.

När vi väl kom hem så var det snabbt in i duschen och byta om (och göra några andra alternativa bilder till Glasklart's hemsida som Lars fipplar med, och jag vid sidan om som medarbetare på grafisk design), för sen vart det brått till centrum där vi bestämde oss för att äta våran middag, på Melkis, bäckbys kvarterskrog. Gott var det och jag beställde en kycklingpasta som var gudomlig! synd bara att det var så stor portion så jag inte orkade hela, men det tog Coffe hand om när han dök upp :)

Efter maten så gick vi runt lite, Svens och Peter var med oss under middagen, så vi chillade vid hällbyskolan på en bänk och var allmänt cp (skyller på solstinget jag och Emeliè hade) och sen bar det av hem :) 
Var en riktig skön dag, massa chill och mys. Nu ska jag nog titta på Pan's Labyrinth (http://www.imdb.com/title/tt0457430/) som jag vart tipsad av :) Hoppas ingen stör mig nu då!

Sola

2008-07-23 @ 11:03:43
Nu ska jag snart göra iordning lite mackor eller något annat (får se vad vi har hemma), för sen ska jag cykla iväg och sola med Daniela på löga :) blir dock inga bilder, för jag har inte laddat kameran (stupid me). Och sen runt 17:00 så ska jag och Emeliè ta en 20 minuters promenad till Max för att äta där för första gången :) Hoppas det smakar som det ska, annars blir jag besviken. 
Vi hörs, hare kanin.

hypotetiskt

2008-07-23 @ 00:11:36
Förra inlägget är bara hypotetiskt sagt, om jag skulle vilja dejta två killar.  Så gå nu inte runt och tro att jag har typ 5 killar på rad bakom mig för då tror ni fel :P Over and Out

girls just wanna have fun

2008-07-22 @ 21:40:02
Finns det en oskriven regel som säger att man inte får dejta fler än en person, eller är det upp till var och en? Och om man dejtar mer än en kille, ska man berätta det för båda då, så dom kanske börjar kämpa mera för mig? 
Tänkte på det här med oskrivna regler. När det kommer till tjejer så är det så att om jag gör slut med en kille, så får inte en av mina tjejkompisar vara på honom, för det är fortfarande mitt revir, eller hur jag ska förklara det enkelt. Men med de flesta killar (majoriteten på 90%) har inte den regeln utan säger typ "ditt ex är super het, lugnt om jag lägger in en stöt?" och killen svarar "aja, skyll dig själv hon kan vara en riktig bitch" och så är det pang på rödbetan och spelet är igång.

Tänkte om det var samma sak med att tjejer dejtar mer än en kille. Killar är det no no för, med tanke på hur tjejerna reagerar på om dom får reda på det och tjejer är väldigt måna om sina revir (dvs killar), medans killar ofta är otrogna och skaffar fler revir. Är det någon som förstår det jag ens skriver eller ska jag sluta nu?

Anledningen till att jag tar upp det här ämnet är att jag är sugen på att dejta en kille, men samtidigt sugen på att dejta en annan, för att lära känna dom. Och jag vet inte om det är fel att planera in att på tisdag ska jag se på film och äta med kille nr1 och på torsdag ska jag åka och sola och bada med kille nr2. 

Kom med kommentarer och åsikter, tack tack. Bjuder på en bild, hare kanin.



Måndag

2008-07-21 @ 16:32:55
Är på pissigt humör idag, är väl något som är på gång antar jag, något som jag inte vet om än. 
Ska iaf iväg nu och hjälpa hedberg städa sitt hus, och sen ska jag ta en cigg av honom, så som han gjort mot mig i många år nu. Hejkdå.

Inflyttningsfest

2008-07-21 @ 13:28:27
Jag hade cp kul på Markans och Bernas inflyttningsfest i lördags :) Drack min liter vin, 2 shots whiskey, och 2 50/50 grogg på bacardi som Lars bjöd på. Orkar inte skriva så mycket om festen tbh, eftersom jag är cptrött fortfarande efter den, men tydligen så var jag cp och cool som vanligt, hrhr. 
Igår så chillade jag bara hemma hos Markan, det var ju sjukt, åkte hem för o göra mig fresh o byta kläder från festen, så kommer jag dit igen typ kl 15.. stannar till klockan halv 8. Och allt vi gjorde var o se på tv, medans Lars och Badde hade slocknat i soffan och madrassen som låg på golvet xD
Tänk att tiden kan gå så fort när man bara ser på tv :s jag var i chock, men endå en skön dag :D Vila kroppen o knoppen lite.
När jag kom hem fick jag i uppdrag att köpa pizza/kebab som middag här hemma, så jag cyklade iväg o beställde pizza från min favorit bagare på Melkis ^^ Dock har jag glömt vad han heter. Men vi har alltid ngt o prata om när jag kommer :p Som tex att jag byter namn hela tiden med alla olika kort jag betalar med xD Sen står han o tittar på mig och säger sen svagt ".. har du klippt dig?" Och jag svarade att det var någon månad sen  typ.. Så tittar han lite till o säger "Nej, du är ju blond! Att jag inte såg det!" Haha :D Sist jag var där var jag ju brunette :)
Anyways, på kvällen mös jag med mamma och pappa i vårat rum, Sofia och Coffe hade okupperat vardagsrummet med våran trekstore o såg på film, så vi satt här o åt chirre me dirre (hemlagad tsatziki dipp) och såg på Batman Begins och Bams Unholy Union. Han bröt sin bestmans två fötter xD lol.

Nu har jag skrivit mkt, lägger upp lite bilder, som bevis på att jag har träffat lpe och badde (eller skägget som jag döpte honom till). Enjoy.
vi spelar ölspelet


Jag, Lpe och Maddox


Badde, jag och Maddox. Lpe i bakgrunden., Han var lycklig.


jag är cpfullglad. Lpe tittar... ?


Badde o Markan är psyched. Markan ser ut som Necromancer.


avslutar med singelfoto på Lpe. 



nöjd och klar hittills

2008-07-18 @ 11:41:20
Nu, är jag nöjd och klar hittills. Vet inte om jag kommer på ngt mer att göra :) Får se! Ska snart ner på stan, eller klockan 13:30 så kommer Emeliè vara vid min busshållplats, så det är bäst att jag är klar då serri. Sen blire party, ska hem till Emeliè klockan 18:00 och äta middag, sen ska vi göra oss iordning, och sen ska vi festa festa ^^ folk kommer efter 7 någon gång, lite drop in :) kommer bli feting nice! 

-

2008-07-18 @ 11:32:57
STÅ UT! Det kommer inte se ut såhär galet egentligen,

Blogg ändringar 2

2008-07-17 @ 19:59:30

Jag tröttnade smått på min förra banner, så jag gjorde en ny, men eftersom den är så svart och mörk så passade inte min bakgrund jag hade så jag inverterade den så den vart ljus och nu vet jag inte alls vad jag ska tycka. Kom gärna med kritik om vad ni tycker, om jag ska ändra så figurerna är svarta och bakgrunden är grå/vit. Nu ska jag nämligen ut med Emeliè, hennes nya jacka är en katastrof och äcklig sa hon nyss så jag måste få se den. Hejdå.


Blogg ändringar

2008-07-17 @ 19:19:51
Har precis gjort lite ändringar i min blogg, blir nog aldrig nöjd egentligen, men endast små ändringar kan få mig att må bra faktiskt. Lite fräshare. 

Och imorgon ska jag förbi systemet, och sen äta hos familjen Gustavsson och sen blire party. Och på lördag är det party igen, Markan och Bernas inflyttningspartyhästfest.

Har inte mycket att skriva atm. Eller det finns väl en hel del, om jag tänker efter men jag orkar inte skriva det, för jag vet inte ens hur jag ska formulera mig, s'atte.

Idag har jag och mamma vart iväg iaf och köpt en ny micro och en ny lampa till köket. Sen ska vi införskaffa en köksfläkt, spis ,kyl & frys, diskmaskin. Sen är nog mamma nöjd för tillfället, sen hittar hon väl på ngt annat att fippla med. Åh, jag längtar tills jag flyttar hemifrån. Nu ska jag sova lite o keka glass i mina rosa drömmar, hejdå.

back to the basics

2008-07-16 @ 00:58:39
Detta kommer låta helt konstigt, men jag funderar på att gå till bäckbykyrkan och prata med en präst och se om ja kan få lite holy water. Det känns ju inte helt fel att ha på sig, ifall man stöter på ngt paranormal eller något fenomen.
Nu natt-dillar jag bara men vafan. Jag vill ha holy water, så äre bara.

en bra comeback

2008-07-15 @ 02:49:15
Jag har menat att skriva blogg ända sedan jag kom tillbaka från Skåne, men jag har helt enkelt inte tagit mig den tiden så att säga. Kan kort och gott säga att jag hade det super i Skåne, som alltid, och detta år fick vi lite bättre väder än vi haft alla andra år. Jag har till och med fått lite färg på kroppen. Passade på att bada i havet också med Madde, Tommy och några, inklusive mina bröder.

Egentligen ville jag komma tillbaka till bloggen efter semestern med en stor comeback, en bra comeback, men lusten fanns inte där. Och jag har märkt på en del bloggar jag läser troget, att dom verkar ha tröttnat också. Kanske är det bara sommaren som får oss bloggare att tappa lusten, att man vill vara ute mer, njuta av ledigheten (dom som är lediga) eller så är de flesta för upptagna med att sommarjobba/jobba som fast anställd.

Jag skulle vilja skriva något, som "Förväntningar, morgondagens topic, kom och läs" men sen så vet jag att det kommer inte hända. Jag kommer skriva om förväntningar om kanske 4 veckor, det är så jag fungerar. Jag skjuter upp saker tills jag känner ett måste att ta tag i det.

Men förväntningar. Vad händer när vi förväntar oss något riktigt smarrigt, men får något tarrigt? Vi blir besvikna, möjligen sura, och tänker "såhär höga förväntningar kommer jag aldrig ha igen". Men det har vi. Men låt mig då fråga det här, Vad händer om vi förväntar oss något tarrigt, men får något smarrigt? Vi blir nöjda. Så enkelt är det. En kort uppmaning till er läsare, om jag har några kvar det vill säga, förvänta er inte så mycket, för vi vet aldrig vad vi har i förvar i framtiden.

Over. And. Out.

ystad

2008-07-09 @ 23:16:26
Sitter här i mitt rum, som är i arbetsrummet, och kunde inte slita mig från datorn när den endå stod på. Så här är jag!
Tänkte bara skriva att jag lever.. Har solat idag.. Badat idag.. Sett bio idag... Kört tärning idag.. Och mer formulerat får ni läsa om sen när jag kommer hem vilket lutar mot fredagen eller lördagen. Då får ni se bilder också. Kul kul. Nu ska jag sova, otroligt hur tidigt man lägger sig här och går upp tidigt. Och ändå är man helt utvilad. Inte som hemma då man lägger sig typ 03, och går upp kl 14. Ja, godnatt på er då.

smell ya' later

2008-07-07 @ 08:57:54
Nu har jag packat precis allt. Utom det förbaskade linnet, men jag kom på att jag klarar mig. Har ett vitt, ett mörkgrått, ett rosa och en röd. Tror jag klarar mig utan svart ^^

Ska väll snart åka, mina bröder sover fortfarande, är väll bara jag som har lite resfeber och ont i magen för jag är nervös. Samma visa varje år :P .. Mamma och pappa är nu och hämtar bilen vi ska åka i, kommer ta lite kort, men dock med mobilen antar jag.. Vet inte om det finns ngt batteri i kameran då jag inte laddat den sen fredags. Jag har bara ett litet problem... Jag måste byta örngott på min kudde (inte så fräsht med snusfläckar från oplanerade power naps), men grejen är att jag kommer förmodligen få byta när jag kommer fram till Ystad, då jag kommer dregla mer snus på kudden (jag känner mig själv). Nej jag behåller de gamla o byter där framme. Ett plus med detta är att min kudde luktar sömn & beccan så jag kommer sova galant i bilen!

Och igår så konfronterade jag Marre lite och jag skällde, gjorde han lack, han gjorde mig lack, och vi redde ut det. Sen skriver Jonas ett sms "Ring" och jag frågar han på msn vad han ville, och han frågade om jag var sur på honom, och självklart inte, frågelåda [?]...
Men så redde vi ut det hela som vi pratat och tjaffsat om i fredags, det vi kom fram till var följande:
- Ingen av oss är kära i varandra, det är bara andra som säger sånt.
- Vi ska inte lyssna på det som sägs om oss etc
- Vi är bra vänner och vi vill fortsätta ha det så oavsett vad.
Så det hela känns skönt.. Ska väll ta och prata med Alle och Peter när jag kommer hem från semestern o se o höra. 

Nu ska jag borsta tänderna, kamma håret och ta på mig strumpor. Hejdå! Vi ses om en vecka.

Och jag kommer sakna min Emeliè så som Bambi saknar sin mamma. 
(bra liknelse, lol)

Packa

2008-07-06 @ 17:32:23
Jag hatar att packa. Så är det bara. Jag skriver en lista på det jag ska ha med mig, och är ngt plagg smutsigt så tvättar jag det. Men är det ett rent plagg jag skrivit ner att jag ska ha med mig, så är det ju självklart att jag inte hittar det. Och hela packningen håller på just detta linne, hela alltet. Låter skitlarvigt men så är det.

Grejen är att jag såg det linnet i förrgår, fredags, la det i min byrålåda så jag skulle hitta det. Nu är det borta. Gone, kaputt, finito! Jag blir stressad och trött. Jag orkar inte fortsätta packa för jag är klar bara jag hittar det förbannade linnet. 

Först hittade jag inte väskan jag skulle packa i, Jacks väska, för han packar i mamma o pappas monster väska. Men nej, hans väska är spårlöst försvunnet. Så jag måste ta en annan väska men jag hittar inte det heller, så jag fick ropa på pappa som fick hjälpa mig leta, och nu har jag väskan. En megastor väska. Tur att jag kan fylla den, HRHR.

Roligt inlägg va? Handlar om ett linne.

Aja, var på stan idag och handlade en svart bikini, silverschampoo och hårspray och snus. Så nu är jag all done med shopping, tills jag kommer ner till skåne-land. Ska väll ta och tvätta håret med silvret så kanske jag kommer på vart linnet är. Hejdå

Söndag - sista dagen i västerås

2008-07-06 @ 11:46:24
SUPRISE, jag är blondin nu. Mamma hade köpt fel förpackning, så det var ingen hetta med, så jag sa till henne att rocka på, jag blir blond på riktigt! Och så sant som det var sagt, jag är blond! Med lite röda/gula fläckar såklart. så jag ska fråga Emeliè om jag kan låna hennes silverschampo idag, så får hon igen den imorgon på morgonen xD Eller nåt. Eller om jag bara lämnar den i brevlådan åt henne för dom ska bort klockan 16:00 och fira Mats som fyller år.

I fredags så firade vi Alle som fyllt 20 år, hos hans brorsa. Det var kul faktiskt :) Sen drog vi ner på Power Meet, men inte alla för en del mådde inte bra av alkohol. Men vi var ett gäng iaf och jag hittade min pappa och mamma som var redigt alkoholiserade! Sen titt som tätt så drog några hem eller nånstanns men jag stanande för jag täntke att jag åker hem med mamma och pappa, men Peter var en kämpe o stannade så länge som vi gjorde och följde med oss hem ^^ Vilket var en riktig promenad med sjuka saker!

Igår så var jag hemma hela dagen och såg på filmerna Askungen, Askungen 2, Sweeney Todd the Demon Barber on Fleet Street. Gillade inte Sweeney  Todd sådär jätte mycket då det var för mkt sång, men annars var den bra ^^. Sen ringde Alle mig och frågade om jag skulle med till en stuga i skogen där Este var med sin papi, så jag hängde med. Tråkigt bara att Emeliè kom hem så sent från Stockholm, vore kul o ha med henne så jag inte var ensam tjej :P Men Madde och Tommy och Tilda och Sammy kom senare så. 
Vi grillade lite, och hade mysigt, sen gick vi in i stugan när det började regna och åt glass. Sen åkte vi hem, eller en del åkte till Madde för att se på skräckfilm, men jag var så sjukt trött så jag sa åt Glenn att han kunde skjutsa hem mig, och då åkte Alle med hem. Skönt o sova iaf kan jag lugnt säga!

Och idag, ska jag packa packa packa, och ringa Emeliè och ut och gå lite och sen ska jag köpa snus och sen ska jag lägga in musik i min mobil, och låna en bok av Emeliè och .... ja det var nog allt. Hoppas ni har det bra utan mig i en vecka (gör nog ingen skillnad då jag knappt uppdaterar men ändå), och sup er fulla så ja får höra roliga historier. Hejdå.

svar på tal

2008-07-04 @ 14:40:40
Hemlig kille. om Men nog pratat om dig, nu pratar vi om mig:
Okej kolla nu, jag har läst din blogg i en evighet och jag vet vem du är irl osv. Ditt problem är ett problem du innerst inne vet om (som inte är ett problem egentligen, fel tankesätt bara); Du är kär i kärleken. Men samtidigt är inte det allt. Du vill ha det perfekta livet men samtidigt så har du fått hela konceptet i bakfoten. Du tänker att en pojkvän/man/whatever är lösningen på ditt tomrummet du vill fylla. Du kommer inte göra det genom att stressa över det. Du kommer däremot hitta den bästa killen på planeten på ett sätt. Häpna och hör: Älska dig själv, var dig själv, var nöjd med dig själv och sluta fråga dig själv efter varje kille "vad gör jag för fel?" Varför hittar jag inte den rätta? Och du kritiserar dig själv när du inte bör göra det. 
T ex så skriver du att du gjorde slut med en kille för du trodde han var en brat. Tror du att du hade brytt dig om du verkligen verkligen älskade honom? :) Och för att svara på din fråga du ställer till dig själv; "vad är det för fel på mig?" 
Ingenting! "felet" är att du söker en kärlek hos någon som inte finns. Visst ibland kan man hitta någon man tycker om, men det är när du hittar personen då det säger klick på en halv sekund och du skulle inte bry dig om personen i fråga är hjärndöd eller störst bäst och vackrast. Det enda kravet (stora kravet) du kommer ha är att han är din trogna käresta och livskamrat. 
En pojkvän kommer inte förfylla dig på det sättet du tror. Alla känner sig ensamma och förvirrade ibland. Du är 18-19bast? Lev livet! Om du inte vill leva livet ja.. LEV LIVET!!! 
Det största tipset jag kan ge dig är att du kommer få massa "misslyckade" förhållanden om du inte höjer upp dig ett steg och tänker att du klarar dig utan en man, är stolt och självgod. Du kan ha alla dina ideal hur en kille ska vara, att han ska ha storlek 43, bruna ögon, svart hår. (Oj nu beskrev jag mig själv) Men det kommer inte betyda ett skit när du träffar den rätte. 
Anledningen till att jag skriver allt det här är för att jag pallar inte se någon vara så ledsen över något som ska vara vackert. Och ja jag ska vara hemlig och du vet säkert vem jag är. Jag kan säga att du skulle bli helt förvånad av vem jag är av 2 anledningar. Dem kan jag inte heller säga. (Ja det är kul att vara en hemlig kille
No man is worth a single tear from a woman, peace out


Denna kommentar såg jag idag när jag satt på Jobbcenter, och läste igenom med Coffe och analyserade (som vanligt).
Vill ge lite svar på tal, och på samma gång säga att du behöver inte vara anonym, och jag tycker du har rätt i det du skriver. Skriver i punktform och citerar.

Älska dig själv, var dig själv, var nöjd med dig själv
Jag är mig själv, jag älskar mig själv och jag är nöjd med mig själv.

Anledningen till att jag skriver allt det här är för att jag pallar inte se någon vara så ledsen över något som ska vara vackert.
Jag är inte ledsen, utan jag är mer besviken på mig själv och killar som inte törs ta kontakt med en snygg tjej (alltså jag) för att lära känna henne. Okej alla tycker nog inte jag är snygg, men huvudsaken är att jag själv tycker det och utstrålar självförtroende. För är man nöjd och älskar sig själv så kommer andra älska mig för den jag är.

En pojkvän kommer inte förfylla dig på det sättet du tror. Alla känner sig ensamma och förvirrade ibland. Du är 18-19bast? Lev livet! Om du inte vill leva livet ja.. LEV LIVET!!! 
Har märkt att en pojkvän inte förfyller mig på det sättet jag förväntat mig, med tanke på att alla har ngt jag saknar. Men det kan man inte göra ngt åt om man verkligen älskar någon. För älskar man någon så är det no matter what the differences.
Jag är 19 år, fyller 20, nu har vi det avklarat. Och jag vill leva livet, jag är inte självmordsbenägen och allt skit. Jag älskar livet, livet är en gåva som jag tar väl hand om.

Ditt problem är ett problem du innerst inne vet om (som inte är ett problem egentligen, fel tankesätt bara); Du är kär i kärleken. Men samtidigt är inte det allt. Du vill ha det perfekta livet men samtidigt så har du fått hela konceptet i bakfoten.
Ja, jag är kär i kärleken. Att vilja vara behövd och känna sig älskad. Och det förklarar alla dessa killar i mitt liv och misslyckade förhållanden. Och vem vill inte ha det perfekta livet? Alla vill ha det, men med tiden märker man (då menar jag mig) att det finns inget perfekt liv. Man har det man har och man ska vara glad över att man överhuvudtaget lever.


Jag uppskattar din kommentar och det du skrivit för som sagt, du har helt rätt i det du säger, även om jag inte har den blekaste om vem du är. Och att ha en ideal kille i huvudet är bara trams. Man kan bli kär i vem som helst och man kan inte styra sina känslor. I framtiden vore det kul om du avslöjade vem du är (även om jag säkert vet det), för mina vänner (om du är min vän) behöver aldrig vara anonyma när dom kommer med kritik och åsikter om mig, för jag uppskattar ärlighet och kritik. Det gör mig endast till en bättre människa.

Over to more casual things, ska slinga håret nu, sen ska jag till E och förfesta med henne o hennes syrra Linda, sen ska vi iväg till Alle och partajja.
Annars går jobbcenter bra, jag har fått mina pengar och jag har köpt en del saker, bland annat ett par röda skor, en tunika, och en present till alle. Jag lägger upp bilder på söndag eller imorgon, ska försöka ta med mig kameran ikväll så ni får ta del av min fjortis fylla.
Och jag har inget mer att säga just nu. Förutom att på måndag åker jag till skåne-landet och stannar en vecka så ni kommer inte få höra av mig på ett tag, kul va? Ja. En paus från beccxz0risten. Hare,.

RSS 2.0
Test