Juli, 21. 2011

2011-07-22 @ 22:32:48

Hej jag sitter hos Utter och dricker min underbara grogg. Hans tangentbord är cp. Nu vet ni.

Jag hälsar till Struggle och Adoom och Nawp.

Hejdå.

 

<ps. jag vill ha Stefan´s kuk i min mamma medans hon slickar mig DS. /Stefan Puga.


Juli, 11. 2011

2011-07-11 @ 12:30:54
Inatt så drömde jag att jag var gravid, inte höggravid men gravid. För att fira detta så var jag på en bjudning/fest med Emeliè, Joel, Jacke, Madde och en massa folk som jag kände och alla var jätteglada för min skull. Mitt under serveringen av Emeliès mat så kände jag en otrolig smärta i magen och så kändes det som att jag kissade på mig, så jag kände på stolen jag satt på med handen för att vara säker på att jag inte kissat på riktigt, men när jag kollade på mina fingrar så var det klar rött blod och blodet slutade inte att komma. Självklart så hade jag fått missfall och alla stod och skrattade åt mig utom Emeliè och Jacke. Emeliè försökte stoppa blödningen med en kompress på min arm (wtf?) och Jacke började slå ner folk som skrattade åt mig haha.

Det var en väldigt skum och märklig dröm, vaknade och var väldigt förvirrad så var tvungen att kolla lakanen ifall det var blod där för det kändes så verkligt. Ska googla runt lite nu och se vad detta kan betyda! Inte för att drömtydning är någon sorts vetenskap men för att det är kul att se vad som kan göras av detta.

Uppdatering.
Hittade lite småspekulationer om vad det kan tänkas betyda när man drömmer om missfall.
1) Ett missfall kan betyda att du har massa saker som du måste bestämma om tex om du ska jobba eller studera.. då kan du inte bara säga ja jag jobbar bara för att bestämma om nånting.. du måste ta lite tid o fundera över det som du ska bestämma om..
2) Ett missfall är ju en förlust, och eftersom du verkar vilja ha ett barn så kan det handla om en förlust av något du verkligen velat ha, även om det nödvändigtvis inte handlar om en bebis. Missfall kan ju även tolkas som ett svek av kroppen, att din kropp sviker dig

Juli, 10. 2011

2011-07-10 @ 13:48:51
Idag är en sån hemsk dag. Det regnar och åskar utomhus. Och jag har världens lägsta självförtroende idag, vet inte varför utan vaknade såhär. Det jag inte förstår är hur jag kan bli såhär utan förvarning. Så mitt dåliga självförtroende leder till att jag blir lättretlig och tjurig, samtidigt som jag är lite ledsen och söker uppmärksamhet över hur jag ser ut. Svårt att förklara det sista men låter det stå som det står. Nu ska jag se på tv.

RSS 2.0
Test