irc mirc smirc

2010-06-29 @ 00:35:48
<dev-hda0> Damn... while coming home from the store, this drunk came up to me, and was like,
<dev-hda0> "Hey, you big black nigger! Loose-lips McGee, why don't you go back to your monkey relatives? Bet you couldn't even add 1 + 1."
<dev-hda0> And I calmly respond, "What's the derivative of cosecant(x)?"
<dev-hda0> he just replied, "fuck you" and left...
*** Join: Elexon
<Elexon> shit, I just got owned so badly by a black guy on the street...

Quote 4

2010-06-27 @ 22:39:45
When you take revenge on somebody, you are actually paying them the highest compliment possible. It's like saying, "You've affected my life to such an extent that I must reciprocate. I must affect your life as deeply as you have mine". Revenge may be the ultimate Hallmark card. Yeah. When you think of it like that, the cliché is true. Revenge *is* sweet.


- Prisoner #95H522 Augustus Hill


Quote 3

2010-06-27 @ 22:28:48
People say: "She broke my heart." That's bullshit, man! The heart can't break, it's a muscle. Muscles tear, muscles cramp. Yeah, the heart's a muscle. So is the brain. So is the dick.

--

Augustus Hill: I never lie. Not 'cause I'm so honest, but because I have a bad memory. And you can't be a good liar if you got a bad memory.

--

Augustus Hill: People are defined by three things. Their heads- how they think. Their hearts- what they feel. Their dicks- who they fuck. At the end of the day, each of us has to answer one question. One, not so simple question. Who am I?


- Prisoner #95H522 Augustus Hill

Midsommar i bilder

2010-06-26 @ 22:33:19


Andra delen av bilderna kommer upp senare, möjligen imorgon tillsammans med en film! Stay tuned.

telefonslamptal

2010-06-24 @ 10:41:54
Ända sedan 05 imorse har det ringt en gång i timmen från ett dolt nummer och varje gång jag svarar så lägger dom på. Normalt sätt så är det mamma som ringer med dolt nummer hit, så jag ringer henne och kollar vad hennes problem är, men hon hade inte ens rört sin mobil på hela morgonen. Skumt tyckte jag och somnade om tills nästa samtal ägde rum.

När jag vaknade klockan 10 så gick jag direkt till ica för att köpa lunch tills vi åker och badar så jag inte svälter ihjäl. Och dumt nog så tänkte jag inte alls på att köpa solskyddskräm på apoteket medans jag ändå var på gång, utan kom på det när jag var hemma. Aja, jag får väl ta smällen antar jag.

Sen har jag ett myggbett på vaden som är stort.

UBUNTU COLA

2010-06-22 @ 17:35:37

Den smakade helt okej. En blandning mellan Cola Light och Cola Cherry.

Beccapartiet.

2010-06-22 @ 12:38:06
Som politiker i Beccapartiet så jobbar vi främst att täppa till hungriga munnar hos de arbetslösa, vars aktivitetsstöd inte räcker till mat en hel månad då varorna går upp i pris konstant. Vi inriktar oss mestadels hos arbetslösa som bor själva och betalar hyra.

En viktig fråga i samhället är att skaffa jobb åt arbetslösa. Vi siktar mot att starta ett företag där de som är kvalificerade får jobb. Vi vill få bort de arbetslösa ungdomarna/äldre från gatorna!

återkommet sen, jag hungrar ihjäl.

fest hos Nadia

2010-06-20 @ 15:07:53



Min outfit.

quote 2

2010-06-18 @ 16:44:34
The worst stabwound is the one to the heart. Sure most people survive it, but the heart is never quite the same. There's always a scar. Wich is meant, i guess, to remind you that even for a little while, someone made your heart beat faster. And that's a scar you can live with. Proudly. All the days of your life.

- Prisoner #95H522 Augustus Hill

quote

2010-06-18 @ 16:38:39
Any convert, weather he goes from communist to capitalist or from six packs a day to smokefree, ends up condemning his former practices. Because those beliefs didnt work for him they can't work for anybody. His vision becomes naral, blinded by the light. Weather he's transformed to a hindu or joins AA, he becomes a fanatic.
If you ask me, it's the fanatics who fuck up the world. It's the fanatics who think they got God on their side. The rest of us, we don't need the divine light. In the darker night all we want is enough light so we don't step our toe on our way to the toilett.

- Prisoner #95H522 Augustus Hill

Att fiska, Becco's style.

2010-06-17 @ 22:15:50
Att fiska på mitt sätt är ett bra sätt. För det involverar inga riktiga fiskar och inget trassel med lina och metspö.

När jag har en ny kontakt på msn, en ny spännande, intressant killkontant, så pratar jag relativt mycket med honom i början för att lära känna personen och se om vi har några gemensamma intressen. Sen läser jag och lär mig av det han säger, för att sedan använda det i ett senare samtal. Ex "Hur gick det på grejen du skulle göra?" "Hur mår din sjuka mormor, någon förbättring?".
Detta gör jag för att skapa en kontakt med personen i fråga. Sen efter att jag har pratat och blivit relativt personlig med honom så slutar jag skriva. Tvärt, utan förvarning.

Detta har aldrig slagit fel för mig (utom en gång, men det är ett undantag, ett väldigt ovanligt undantag), men efter jag slutat skriva och väntar någon dag så kommer alltid killen tillbaka, och skriver till mig och verkar intresserad över allt jag har att säga och göra. Om någon slutar skriva till mig helt tvärt på msn så pratar jag aldrig med personen, och det är rent av en prinsipsak jag har, dont ask!

Det är detta jag kallar fiska. Vet inte varför jag fiskar egentligen, kanske mest för att se om personen verkligen vill prata med mig och inte bara jag som är påträngande och dryg.

Åh, detta är ett utfyllnadsinlägg. Snart kommer jag tillbaka med något mer intressant att berätta om.

Samtal

2010-06-16 @ 13:01:38
Robin: Jag har över 10k på kontot. Jag har så jag klarar mig.
Jag: Jaha.. Varför får du ha så mycket pengar men inte jag! jag trodde sverige jobbade på jämställdhet mellan kvinnor och män! Men inte fan sitter jag och trycker på 10k.
Robin: Nej du sitter och trycker i köket. THATS WHY!

Mutantgetingen.

2010-06-14 @ 14:30:33
Jag ligger stillfullt i min säng, kollar på tv och tar det lugnt innan jag ska göra lunch. Då, plötsligt, hör jag ett surrande! Så jag kollar till fönstret som är öppet, och jag ser en BIGASS geting! Det där var ingen normal geting, den var stor som en fjäril, och vingarna skulle kunna starta en orkan i China. Så jag hoppar upp ur sängen, flyger till Jacks säng och skriker tillsammans med Lilly, våran katt.

När jag sen undersöker bakom gardinen så ser jag ingenting och tänker att det var ett falskt alarm, hur skulle motståndarna våga ta sig in i min bas. Så jag sätter mig vid datorn och spelar lite flashspel i hopp om att vinna en rosa laptop från Libresse, när jag ser hur Lilly börjar jaga något vid fönstret, bakom persiennerna. Jag börjar undra och bevaka hennes jakt och det är då jag ser den jävla mutantgetingen igen. Men jag var inte helt säker på att det var han, så jag drar upp persiennerna och han sitter rakt framför mig på fönstret. Jag skriker, gråter, springer till mammas säng tillsammans med panikslagna katter och ringer mor för att ta reda på vart flugsmällan är.

Mamma hade inga svar på vart flugsmällan var så jag stod där, hjälplös och ensam med panikslagna katter. Men då ploppar en plan upp i mitt huvud. Jag kan dra upp persiennerna och Jack dödar den med en tidning! Enkelt och cleant. Så jag samlar ihop mig, berättar planen för Jack som har bråttom att gå ut med sin kompis. Han går med på planen. Vi går till krigsfältet, jag drar upp persiennerna och ser den inte. Jag varna "Akta dig, han kan vara vart som helst, fönstret är stort."

Och vad skådar jag inte! MUTANTGETINGEN SOM FLYGER MOT MIN NEWYORK TAVLA! Jag skriker i panik "DÄR ÄR DEN, DÖDA DEN, DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖDA!!!" och precis när han är på väg att slå till mutanten så flyger den i skräck ut genom fönstret igen och jag stänger igen snabbt som fan. Räddade. Jag var trygg igen.

Mamma ringer sen för att få en rapport om hur läget ser ut och om jag gråter fortfarande, men jag svarar lugnt och sansat att allting är klart. När jag precis lagt på så hör jag ännu ett surrande i örat, så jag dyker ner på marken och kryper ninja-style till mammas säng igen, med katterna efter mig. Hjärtat pumpar, adrenalinet flödar och jag börjar göra upp en ny plan för krig.

Men det visade sig vara en fluga som sedan Tussan jagade och åt upp.

5623123156

2010-06-14 @ 13:57:28
Runt 19 i eftermiddag ska jag och några till björnön för att.. fiska? Och annat kul. Så nu ska jag ta mig en dusch för att inte lukta usch efter min otroliga fight med mutantgetingen. Den historien kommer senare idag. Vill ni läsa om fler fighter? Kolla då under kategorin Fight-o!

Dagen efter studenten

2010-06-13 @ 16:26:29

STUDENTDAGEN D

2010-06-13 @ 16:24:41

arbetsslömedlingen

2010-06-10 @ 12:11:00
Var ju ett otroligt värt besök på arbetsförmedlingen jag hade. Jag fick hem ett brev från försäkringskassan och jag åkte dit för att fråga om det, och se om det stämde med mina datum, och så hamnar jag hos en tarkan som jag inte förstår ett enda ord av, och helt plötsligt säger han "DUN DUN DUUUUUN!" och jag fattar noll.

Micket värt.

1234557890

2010-06-09 @ 10:11:50
Igår var jag och solade med Emeliè, Madde, Este, Joseph, Alle och Robin på lövudden. Har väl fått lite färg tror jag, är så dålig på att se/märka sånt. Fick också "bada" lite tack vare Alle, som bärde ner mig till vattnet och kastade femton ton vatten på mig. Samma sak hände med Madde och Emeliè! It's a cruel world.

På fredag tar Linda studenten, och då hämtar Emeliè upp mig på morgonen, så hämtar vi hennes kusiner och sen far vi ner till stan där jag går på mitt möte, sen ser vi Linda springa ut och sånt. Sen bär det av hem till flickorna för mat och firande! Ser fram emot det :)
På kvällen vet jag inte riktigt vad som händer, men det visar sig!


23547587

2010-06-08 @ 08:51:15
Uppe tidigt ännu en dag. Väntar på att tiden ska gå så Emeliè kommer och vi åker iväg & solar. Vädret verkar lockande så vi kör på't.

För övrigt så borde Äventur eller Aventur vara ett ord i det svenska språket. Av En Tur. Ska införa det nu och börja slänga det hejdlöst överallt i mina meningar och se vart det passar in.

Becco, Språkets mästare.

InkClub

2010-06-07 @ 17:13:16
Jag är med i InkClubs tävling!
Fixade iordning den här bilden, och hoppas jag vinner :)
Detta kan är priserna man kan vinna! Jag hoppas på att få åtminstone 2-6:e pris.
>Här< kan du också vara med och tävla. (länken öppnas i ett nytt fönster/flik)

Här är min bild!


Bilder från igår!

2010-06-06 @ 11:20:27


Glad nationaldag!

875123

2010-06-05 @ 10:59:00
Ja, igår var jag som sagt ute hela dagen ungefär. Efter jag och Emeliè och Joel solat på Myran så gick vi för att spela fotboll. Fast vi kollade på medans grabbarna stojjade sig. Efter det så drog vi tillbaka hit, jag joel och Emeliè och drack en varsin öl, pratade med mor o far osv, tills det var dags att åka iväg med Jenny och Madde till SPortsbar och vänta på att Este skulle sluta jobbet. Även där vart det en öl som Madde bjöd så snällt på, TACK! När Este slutat så åkte vi hem till de och skulle se på The Human Centepiede men jag somnade i filmen och vart väckt av Madde, och då tänkte jag att det var dags att gå hemmåt innan jag fastnade i fotöljen haha.

Allt som allt var det en underbar gårdag, fast jag bränt mig på näsan och axlarna. Ikväll hoppas jag på ännu mer underbarhet och party! Ska inviga min nya klänning och mina nya skor! Awesomeness.

1243535

2010-06-04 @ 16:31:20
Sitter och dillar med lite folk på ircen. Lpe försöker få mig att köpa hans bil, baksätet är perfekt för det jag har i huvudet iaf. Wraith försöker lära mig finska på ett komplicerat sätt.

Ska snart ut och möta upp Robin och Billy med fotbollen. Vänta på Johan också och lite folk. Vi hörs :D

Inlägg tillägnat Emeliè. Mer kommer senare,

This is Peter.

2010-06-04 @ 10:14:26
Jag tycker Emeliè har blivit lite dålig på att blogga. Kanske är det för att hon har en privatblogg med lösenord, men det betyder ju inte att jag inte läser!

Jag är trött. God morgon!


öalkg

2010-06-03 @ 16:28:59
bild jag tog igår när jag var uttråkad, fniss.


klick klick

564321

2010-06-03 @ 14:37:00
Kom precis hem från två timmars shoppande på stan med Emeliè, och vi upplevde våran första spända tystnad på 19 år, men vi skrattade av det och Emeliè kom på ett nytt ord! Djupa, blandning mellan dryga och jobbiga, good work.

Jag köpte en body och en superfin kjol från Gina tricot, plus två klänningar på h&m, en som jag ska ha på mig på lördag (is awesome) och en som jag kan ha på stranden eller något sånt, när jag bara ska slappa. Så nu har jag alltså fyra klänningar! Det ni. Börjar gå uppåt på tjejstegen här.

Senare runt 20:00 ska vi till Robin och se på film (förmodligen Wolfman). Och det blir jag, Emeliè, Robin, eventuellt Joel och kanske Jakov (om han nu inte hittar på en lame excuse för att slippa).

Nu, däcka i sängen.

as promised, pictures.

2010-06-02 @ 17:41:24

bambam, boysarebackintown

2010-06-02 @ 14:00:53
Kom hem för ett tag sen från utklädnadsshowen på Rudbeck, och det var roligt ^^ vissa var bra och andra mindre bra. Måste ju säga att det var lite farligt att gå runt där på stan bland alla lammkött, både jag och emeliè (fast mer jag) vart helt till oss ^^
Borde haft en varningsskylt: WARNING, COUGAR IN TOWN!

Nu väntar jag på att Robin ska komma ur duschen, så ska vi till systemet sen köpa skor och sen leta brödröst! Solen skiner och jag kan inte vara mer lycklig måste jag säga. PEACE!

Btw, bilder kommer kanske upp senare idag, beror på när Emeliè för över osv.

08:13

2010-06-02 @ 08:15:17
Japp, jag är vaken nu. Mirakel? Nästan. Ska nämligen på utklädnadsshow med Emeliè klockan 10, så tänkte att jag kan lika gärna gå upp nu så jag är vaken när hon kommer och hämtar mig! Så jag ska snart hoppa i duschen (bokstavligen talat) och dricka lite cola för kaffeinet (kaffe har aldrig vart min grej).
Varför går jag på utklädnadsshowen? Jo, för Emeliès syster Linda är med! Hon tar också studenten den 11e Juni, och då är jag bjuden hem till dom :)

Over and out, FRIDENS!

katze

2010-06-01 @ 19:17:43
Så sjuka våra katter är. Så fort Jack äter något så ska dom absolut ha samma sak han äter, och det spelar ingen roll alls vad det är han äter. Makaroner med ketchup, kycklingsoppa, pizza. Dom äter allt han äter, och sitter till och med o tigger ibland. Dumhuven.


89749862

2010-06-01 @ 00:31:20
Jag såg nyss ett avsnitt av How I Met Your Mother, och det handlade om allt bagage man har med sig i hela livet. Till exempel att man har blivit lämnad vid altaret eller att man har en konstig relation till sin bror.
Mitt bagage.. Eller det är inte direkt ett bagage, utan det är mer en dålig grej som ofta skadar mig själv. Iallafall, jag vill alltid veta anledningar till varför saker är som de är. Varför folk säger och beter sig som dom gör bland annat.

Nu tänker jag ta en liten tripp tillbaka i tiden, och försöka rätta till saker för mig själv. Ni kan sluta läsa om ni vill eller låta ögonen skanna skiten ur det här. Det jag skriver nedan är det jag behöver skriva för att kunna stänga ner mitt huvud för kvällen. (och jag bara älskar punklistor! så otroligt stilrent!)

  • Varför var Alex otrogen mot mig multipla gånger, när han hade mig och sa att han älskade mig och att jag var kvinnan i hans liv?
    • Jag tror inte att han var missnöjdmed mig eller vårat förhållande, för vi hade det bra om man bortser från små saker. Men jag vet att det var en vana han hade innan vi träffades, att ha randomsex med allt och alla för att.. Förmodligen fylla ett tomrum han hade inom sig. Egentligen har jag ingen aning om varför han gjorde som han gjorde, men jag klarade mig för jag är Rebecca fucking Edlund, och ingen behandlar mig sådär utan att komma undan med det. Så jag gjorde slut. Och han tog det väldigt lätt.
  • Varför tog pappa apelsiner* när han visste hur hårt det tärde på oss?
    • Jag tror att han visste totalt och klart vad han gjorde mot oss, men jag tror inte han visste varför vi reagerade så som vi gjorde. Och eftersom vi vart så besvikna, arga, ledsna osv, så tog han mer apelsiner för att försöka glömma det. Sen att farmor dog, sen gammelmormor, och de dåliga umgängena spelade en stor roll i hans liv, det gjorde allting enklare om han hade sina apelsiner i sin kropp, för då slapp han möta verkligheten. Jag är bara glad att det är över nu och att allting är precis som det borde varit från första början.
  • Varför försökte jag fylla mitt tomrum med killars bekräftelse (och snoppar), när jag innerst inne visste att det aldrig skulle funka?
    • För jag var feg och dum i huvudet. Jag vägrade inse att det var inte kärlek från killarna som fattades i mitt liv, utan det var kärleken till mig själv som fattades. Det var förmodligen därför som jag betedde mig så som jag gjorde när min första kärlek dumpade mig. Visst gråter man när ens första kärlek dumpar en, men efter jag gråtit färdigt över min tappade kärlek så började jag gråta för att den enda personen som älskat mig är borta, och nu älskar ingen mig, inte ens jag själv. Och det var det jag var tvungen att inse, jag var tvungen att lära mig älska mig själv och acceptera mig för den jag är. Det har jag idag. Jag är attraktiv, har en underbar personlighet och massor av ambitioner, så det finns ingen anledning alls till att ingen skulle kunna älska mig igen.
  • -borttaget-
Dom här punkterna är några få saker jag inte förstår. Jag vill veta varför, och det är därför jag är så öppen om saker, kanske till och med för öppen om saker, för jag vill att de jag pratar med och är med ska veta vad jag tänker och vad som händer i mitt liv så dom kanske förstår varför jag gör som jag gör.
Exempel: Jag dricker ofta för att glömma. Därför är jag på fester och ute på kroglivet så ofta. Jag dricker för att få mod till att göra det jag normalt inte vågar. Men! Jag dricker inte för att kunna ha skamlöst sex och one night stands, det är jag klar med sen länge, just to be clear.
Wall of text, jag vet. Oh, juste. Bara för att väcka eran nyfikenhet, jag tog bort en punkt och satte den på min privata blogg. Take that motherfuckers.

*Apelsiner är kodord för you know what.

RSS 2.0
Test