stock in tha holm

2009-05-30 @ 21:47:27
Nu är jag i sthlm på spontanitets resa o////
talk to you laterz guyzzzz

blogga!

2009-05-29 @ 11:08:36
Emeliè skrev det åt mig igårkväll så jag gör väl det!

Vaknade idag och var väldigt glad :D jag vet inte ens varför för jag drömde inget speciellt och vaknade torr i munnen (sov med öppen mun antar jag). Men ikväll ska jag till Bill & Bob med Emeliè, Miriam och Marrelito! Får väl se om någon mer hookar eller om det blir vi fyra :) Hursom så ser jag fram emot det.
Ehm, har ingenting mer o skriva för jag orkar inte haha. Hejdå.


butt way

2009-05-22 @ 15:53:32
haha. lame att skratta åt sina egna ordvitsar och skämt men om inte jag gör det, vem fan gör det då?

Kom nästan nyss hem från att ha vart på vift med Emeliè. Vi käkade donken och åkte sedan till systemet för att fullborda listan för kvällen. Jag köpte ett vitt vin med en knasig flaska och tre öl och hon köpte en tre-liters bag-in-box. Sen åkte vi hem, och hon släppte av mig på ica (som man för övrigt inte hittar ett skit nu när dom byggt om) för att köpa kaffe (Zoega Forza! för jag tänkte på Juventus) och två burkar kattmat. Katten Tussan har gnällt hela morgonen för att hon inte haft någon mjukmat på sin bestämda tid och det är sjukt irriterande så Coffe gav mig en idé.

Han satt och sa till katten innan han åkte till jobbet "Put the food in tha wader!" så jag tänkte att det är fan en smart idé för då blire ju mjukmat. Så jag tog en hårding och doppade den i vattnet och gav tussan det oh hon åt! så jag tog en sil och doppade allt i vatten, och la i skålen. Hon gnällde inte mer ;) PRA PRA.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin. Ska till Emeliè klockan 19:00, men funderar på om vi kan vara här ändå för pappa ska tydligen ut och om han har förfest här hemma så kan ju hon och jag vara med, för det är ju bara hon och jag!
Måste fråga pappa när han kmr hem, för mamma visste inte. Hon vet inte heller vad hon ska göra ikväll.. Stackarn. Tror inte hon är sugen på skumparty för 18åringar..


090521

2009-05-21 @ 20:09:02
Alex var här för ett litet tag sen och det var mysigt som vanligt. Har verkligen saknat honom den här veckan, känner mig så handikappad när jag inte har busskort längre för jag kan inte åka när jag vill för o se honom.. Men då uppskattar man bara varandra lite bättre!

Imorgon äre utgång som gäller, vet inte riktigt vart det förfestas men jag ska hem till Emeliè efter att vi vart på hälla efter 16:00 och förfesta till förfesten eller nåt. Ska höra me folk nu vad som gäller imorgon.

På återseende.

Beslutsmeddelande

2009-05-20 @ 14:13:30
Text:
Avslag på framställan om bistånd till försörjning och livsföring i övrigt enligt 4 kap 1 § Socialtjänstlagen (SoL) till uppehälle för perioden 090427-090507 med motivering att sökande inte kom på inbokat besök till Sysselsättning och försörjning 090407. Den sökande gjorde därmed ingen ansökan förrän hon ringde 090508. Behovet för perioden anses därmed vara tillgodosett.

Jag får alltså inga pengar för jag inte befann mig på ett möte som jag inte blivit informerad om. Jag är så jävla arg så jag kan gråta just nu. Låt mig vara.

Ny design

2009-05-19 @ 20:10:58
Ny design är snart uppe, ska bara fixa lite till. Jag är riktigt nöjd med skiten jag fixade till höger. Vänta så får ni se! Det ser coolt ut.


Edit
Nya designen är uppe och jag diggar det :) och jag centrerade "tavlan jag hoppar ut ur" istället för att ha den till höger.

090519

2009-05-19 @ 13:52:34
Fan vad allting skiter sig nu när det börjar närma sig "löning". Först tar mitt comviq kompis slut så jag kan inte smsa folk längre. Sen tar mitt busskort slut idag så jag kan inte åka ner på stan (alla cyklar är upptagna av mina bröder). Sen har jag snart slut på snus så då lär jag vara grinig som fan tills jag får min "lön" ...

En kul nyhet är väl att jag åker förmodligen till sthlm den 6-8 Juni ^^ Kommer bli fett nice, och jag är riktigt taggad :)

Valborg bilder + Krogen förfest bilder

2009-05-18 @ 14:41:08
VALBORG bilderna är klickbara.


UTGÅNG TILL KONRAD bildena är klickbara


ALEX FRÄSHA KÖK bilderna är klickbara



090518

2009-05-18 @ 12:53:43
Något underligt hände nyss...

Coffe frågade om jag ville ha mat. Sen började han laga lunch.
Spooky.

Igår

2009-05-16 @ 12:21:13
Min bror är off the market, ingen vill ha honom...
Och gårdagen vart inte alls som planerad :p Det var tänkt att vi skulle ut på krogen till konrad så vi hade förfest hos mig och drack med mamma och alla vart så jäkla fulla, så vi drog neråt mot bussen efter att ha övertalat mamma att följa med men när vi kom dit så åkte Emeliè hem och spydde, och sen började mamma spy på busshållplatsen och vandrade hem, och jag åkte ner med alle men när vi kom ner så kände jag att jag måste hem och spy så jag vände direkt på stan, och träffade två killar som hängde med mig tills bussen kom och jag lovade dom att träffas ikväll på konrad.. får se hur det går med det :P

Så det slutade med att ingen kom till konrad och Markan stod där och väntade, stackarn! Så det var verkligen ingen bra kväll igår att supa på, det gick bara utför! Men fan så kul jag hade på förfesten :p







Till salu

2009-05-15 @ 15:29:18
En kille i 16 års åldern som bor för tillfället i Västerås. Han är blond och blåögd och sportar mycket. han spelar cs och har därför ett s.k "cs humör" ibland och har en viss attityd när man ber honom ta ut soporna tex. Han heter Jack-Daniel och är döpt efter whiskeyn.

Högst bud vinner.
Nämnde jag att han kan ta stryk som en riktig man?

090514

2009-05-14 @ 22:17:28
Var ett tag sen sist.

Äre någon mer än bara jag som alltid badar för varmt? Då menar jag riktigt riktigt varmt vatten när man badar. Fattar inte varför jag gör det, för varje gång så blir jag yr av ångorna och helt.. utmattad typ. Hela kroppen bara hänger när man går ur och jag får som samma känsla som jag brukar få när jag är i stora folk klungor och köar (tex Mcdonalds kön på lunchrushen) och allting blir tungt, andas är svårt och sen blir allt svart och jag börjar kallsvettas. Typ så blire när jag badar i den där värmen. But goddamn it feel so goooood. Älskar värme.

För övrigt så har mina tuttar börjat bli lite större sen jag började på p-piller igen. Is ok.
Krogen imorgon, förfest hos mig. Vi ses i dimman!

090507

2009-05-07 @ 15:28:40
Det är sjukt hur tjurig man blir när man inte ätit på ett tag, och sen kollar igenom köket efter något att fixa till men upptäcker då att man har ingenting att göra mer än pasta.. och ingenting till pastan. Då vart jag tjurigare. Så jag åt min pasta med oglädje. Så vad fan ska man göra nu då.

090506

2009-05-06 @ 18:36:11
Idag har jag vart på stan med Emeliè, eller inte riktigt på stan men i hennes skola och väntade på henne medans hon hade en muntlig redovisning ensam med sin lärare ^^ märktes riktigt hur nervös hon har innan! Hon skulle prata i 7 minuter så jag tänkte att det är nog inte så farligt att vänta igenom, men det hela tog ca 27 minuter (!) istället, för hon är ju en sådan pratkvarn :D Men det var okej att vänta på henne, bara för att få höra hur det var ^^ kan säga att jag saknar skolan ibland, när man var sådär nervös inför något prov och sånt..

Efter att hon var klar så följde jag henne till bilen och tanken var att jag skulle ner på stan och träffa Alex (alka) för han hade något att berätta för mig, men så blev det inte för han åkte till media markt och visste inte när han skulle ner igen. Så jag gick min korta promenad till Alex (min alex) och hälsade på lite medans Micke försökte sätta ihop sin säng, vilket inte var helt lyckat, och Alex lagade sin specialite (han har många såna) och den här gången var det konservgryta vilket såg god ut, men jag åt inte för han hade mjölk i och jag vill inte handikappa honom i matlagandet med min laktosallergi :P
Efter ett tag så åkte jag hem, eller jag gick och köpte med mig mat hem från mcdonalds för jag var ganska hungrig, och så fick jag en pratstund i telefunken med Fredrik ^^ vi skrattade mycket, som vanligt.. Det behövdes!

Samma sak med Emeliè, vi fick många skratt. Och det är sjukt hur jäkla mentalt trött jag är på brudar brudar brudar.. Att behöva sitta där och verka intresserad och fnissa lika mycket som ni gör, prata om smink och erat hår, kläder och allt annat tjejjigt ni har för er. Jag pallar det inte, ok? Jag är inte  bruden som "AMAGAAD JAG HITTA VÄÄÄRLDENS FINASTE KLÄNNING IGÅR SOM SITTER SÅÅÅÅ PERFEKT PÅ MIG SÅ ALLA KILLAR KOMMER VILJA HA MITT NUMMER FNIIIIISSSSS" ........ det där säger sig självt. "AMEN GUU HAR DU SETT MITT NYA NAGELLACK? FÄRGEN ÄR SÅÅÅÅ MIN" ........

Jag är så sjukt mentalt trött på er och jag orkar inte ens anstränga mig för att konversera och tänka ut vad fan man ska snacka med er om. För allt ni snackar om gör mig så jävla obehaglig inuti att jag vill spy. Den enda jag orkar med är fan Emeliè för hon fattar mig..
Jag blir på sånt jävla fult humör när det är ngn brud nära mig numera om jag umgås med Alex eller någon, för jag pallar inte lyssna på era röster och erat prat. Visst, ibland kan jag konversera med er och verka intresserad och glad åt det ni har för er, men jag orkar inte hålla på så längre. Inte än på ett tag, jag behöver en paus, en lugn stund åt mina tankar.
Så förlåt om jag verkar som en bitch, men sanningen att säga.... Jag är en bitch och jag hatar er. Hörs aldrig.

-

2009-05-05 @ 11:49:35
Ner mot stan jag åker, yes yes.


Samurai Champloo Intro

2009-05-04 @ 13:09:45

Some days, some nights
some live, some die
in the way of the samurai
some fight, some bleed
sun up  to sun down
the sons of the battlecry

090502

2009-05-02 @ 20:04:23
Alex lägenhet är det fräshaste jag sett :D Så jävla avis man är nu!
Det ryktas om Taj Mahal ikväll.. Vi styr dit!

Flyttdags

2009-05-02 @ 13:33:10
Idag flyttar Alex in i sin lägenhet på Engelbrecktsgatan (stavarNN?) och jag ska snart pallra mig dit och spana lite, som en riktig spion saja! Men först ska jag ta bort gammalt nagelack och måla om nytt, och dra igång med strumphosen och shorts och vara så jävla hipp som man kan. Sitter nu och dillar med Marre om valborg och hur jävla misslyckad det var och hur vi skulle ha gjort istället, men gjort är gjort.

Eh.. Off i go!

Music

2009-05-02 @ 00:00:19
Depeche Mode har äntligen släppt sitt senaste album Sounds Of The Universe. Jag är extas, det här är det bästa som någonsin hänt i år hittills. Lycka!

Favoritlåten just nu är: In Sympathy

dagens fight 3

2009-05-01 @ 18:37:48
Cyklade mot ica, som vanligt. Motståndarna trodde att jag inte är på hugget för jag är bakfull som en åsna i oceanen, men dom tror fel. Det märkte en flygare som försökte penetrera mina ögon, men vart stoppad av mina otroligt stora Nicole Richie solglasögon. Han måste ha ont nu och ligga på sjukan. Sen tror jag dom har allierat sig med en del sparvar ute i naturen för dom har flugit för nära mig idag på cykeln. Jävla krig.

RSS 2.0
Test