party @ este

2009-12-26 @ 18:34:32
rape @ Mr Påni


544569826

2009-12-26 @ 18:28:44
todays outfit.



and some pictures from christmas etc.

927450017

2009-12-22 @ 23:26:03
Så idag har vi inte gjort så mycket, eller iallafall inte jag. Sov typ mestadels när mor och far och farfar var iväg och handlade mat och julgran, sen när dom kom hem så åt vi middag (epic), och efter maten så diskade jag och mamma så jag och jack kunde slå in presenter :D vilket var awesome. sen hade vi lite lightsaber fight med julpappers rullarna som jag lollade åt ^^

Resten av kvällen satt jag och jack o kollade på tv, pratade trams och spelade guitar hero på min mobil tills jag vart supertrött och gick in och la mig. eller ja, jag sover ju inte nu men jag ska vilket minut som helst.

Imorgon vet jag inte vad vi gör men ni kommer få höra om det, peace.

091222

2009-12-22 @ 11:38:27
Igår kom vi fram till farfar runt halv 12 eller så, efter en lång och jobbig bilfärd i dimma och snö. Men nu är vi äntligen här och vi vart välkomnade med macka och julskinka, mums! Efter maten så gick jag direkt till sängen och däckade, jag hann inte ens bädda med sängkläder förrns jag somnade haha.

Idag väckte pappa mig relativt tidigt, iallafall för att vara mig, så jag fick frukost och sen åkte dom iväg med farfar till stan och ska handla mat, julgran och presenter så jag bestämde mig för att stanna hemma eftersom jag inte gillar kyla och jag gillar att mina presenter komme vara en överraskning för mig istället för att jag vet vad jag ska få.

Alltså det är sjukt hur mycket snö det är här nere, det är ca en meter från marken, men det är varmare här konstigt nog än vad det är i västerås. Men en sak man får se upp med här är att om man ska in till stan så får man passa sig för vinden, för vinden kan driva snön ut på vägarna och då kommer man varken hit eller härifrån, vilket är lite jobbigt.

Och nu ska jag sluta blogga och fortsätter kanske imorgon om en rapport osv osv :) vi hörs och ha en bra jul!

091219

2009-12-20 @ 16:30:44
Shit was so cash.

 

the snow was not cash.


58413996345

2009-12-17 @ 23:23:09
Julen närmar sig med snabba steg vilket jag tycker är helt underbart! Fick mig lite julkänsla tidigare idag, speciellt när jag tänkte på vart vi ska fira julafton! Familjen Edlund (förutom Coffe) åker till Skåne, Ystad på måndag för att tillbringa en vecka hos farfar och fira jul med min faster + man, vilket kommer bli så perfekt! En lugn vecka på landet med massa snö och julkänsla, att kunna sitta framför brasan och bara mysa!

På lördag ska jag och några vänner fira minijul, dvs dricka öl och umgås med förhoppningsvis skratt och happy times ^^ och imorgon ska jag er på stan och fixa mina papper så jag får pengar runt nyår, och träffa Joel såklart. Sen blir det hem för att städa.. Suck.

091209

2009-12-09 @ 12:10:33
En skitbra dag för det är Emeliès födesledag, så jag saluterar ett grattis till dig!

Annars så sitter min bror och laddar ner den nya patchen idag vilket är ganska sweet! Synd bara att våran dator egentligen behöver en ominstallation, men det är för framtida problem faktiskt, då datorn simmar på väldigt fint ändå. SÅ! Ny patch. Jag känner mig som en liten skolflicka som ska till disneyworld eller nåt :D Måste in och köra HC's så min cutey paladin kan få bättre healing gear så jag kan ersätta robin som healer i raids då han vill köra på sin hunter, OH YEAH. Men det får nog bli till senare idag eller till och med imorgon då min bror har raid typ hela dagen, vilket suger för mig men är skitkul för honom. Aff varför kan han inte köpa sin jäkla dator snart :/

Hm, annars har inte så mycket nytt hänt. Fick en voddler inbjudan av en främling häromdagen så jag testade det igår och det gick ju som det gick. Mitt grafikkort behöver verkligen bytas ut och jag hoppas mamma och pappa ger mig pengar till det på julafton. Igår hade vi ett veckomöte btw och jag borde egentligen åka ner på stan idag och skicka in papprena men jag gör det imorgon istället för det känns mer cool då. Hm, då får jag nog pengar ganska lagom till jul? eller nyår? aff. Hoppas Arti kommer till nyår btw, det vore sjukt kul! Och jag hoppas Billy slutar vara emo tills dess. Faktiskt.

215489358200

2009-12-02 @ 22:35:14
Köpte en ny tröja idag, eller mamma gjorde det åt mig, snäll som hon var. Känns som evigheter sen sist jag köpte något nytt klädesplagg till mig själv. Man känner sig ju så fin och vacker efteråt! Haha.


RSS 2.0
Test