april, 13. 2011 - Min dröm

2011-04-13 @ 09:41:16
Del1.
Drömde inatt att jag var på en fest med Coffe och Jacke och det var en kille där (som hade anordnat festen) och han höll på att stöta på mig hela tiden och ta på mig fastän jag sagt åt honom att sluta. Varje gång jag gått ifrån honom så dök han upp igen, omöjlig att bli av med. Tillslut så kom Coffe och såg hur han betedde sig och hur jag försökte streta emot så Coffe slog ner killen.
Direkt efter han slagit ner honom så vart det totalt kaos på festen och Jörgen kom dit med pappa för att se att vi var okej.

Del2.
Jag sitter i Jackes soffa och han pratar om ett fusk jag använt i WoW som han skulle vilja testa (drömde att jag använde ett fusk i WoW för en vecka sen ungefär, antar att det är fortsättning). Men jag kom inte ihåg hur vad fusket var men jag mindes att jag smsat det till honom så jag ber honom ta fram sin gamla mobil så vi kan kolla utkast eller skickade meddelanden, så vi kan få tag på fusket. Så han hämtar sin mobil och jag sitter och knappar runt (skärmen var sjukt skum, som en dator typ med massa boxar där det stod saker som "inställningar" etc). När jag fipplar så ser jag att om jag scrollar längre ner på skärmen så kommer andra boxar upp med sms/meningar från en tjej som heter Hanna (som tydligen var hans första flickvän ever och dom hade en hund tillsammans), hon hade skrivit massa gulligull och jag vart sjukt illa till mods och scrollade jag ännu längre ner så ser jag kärleksförklaringar från Anna om hur mycket hon älskar honom och gör vad som helst för att få tillbaka honom. Jag vart sjukt illa till mods och cpledsen, precis efter jag kastat bort mobilen från mig så kommer mamma och pappa instormande med Coffe och frågar om jag vill åka med dom hem igen eller stanna hos Jacke (dom hade köpt mcdonalds och var jättestressade för maten blev kall eller något sånt) och jag kände en ruggig ångest smyga fram medans jag försökte bestämma mig. Då håller Jacke om mig och ber mig stanna för han vill inte att jag ska åka än, så jag stannar och pappa blir irriterad över slösad tid eller nått. Sen vaknade jag.

april, 11. 2011

2011-04-11 @ 09:42:56
Usch vilken jobbig natt med jobbiga drömmar. Drömde att jag pratade med några kompisar på vent och dom sa åt mig att komma till ett spelcafé, fylla på min gametime och spela med dom. Sagt och gjort, jag packar mina grejer och drar till spelcaféet för att lana med dom. När jag kommer dit så är det ganska dov belysning och det lös rött i varje hörn fast det inte fanns några lampor där, var sjukt skumt. När jag får syn på mina kompisar så sätter jag mig ner bredvid dom och sätter upp min station av cola och roliga grejer (bland annat kina mat?!? lol) och jag hör Jakov säga till Johan "är inte det där jacke?" så jag tittar runtom mig, för vad gjorde han i Västerås liksom när han bor i Norrköping. Då ser jag att han sitter och gosar med en annan tjej medans dom spelar WoW. Så jag går fram och konfronterar honom och frågar vem tjejen var och vad han tänkte med, han svarar att eftersom jag inte spelade längre så var han tvungen att hitta en annan speltjej att vara med.
Fan vad mina ögon sprutade tårar och jag kände mig riktigt sårad, men sen vaknade jag och vart lite småtjurig på Jacke som låg bredvid mig. Vet ju uppenbarligen att det var en dröm och att det aldrig skulle hända men ändå, man blir lite paff när man drömt en sån grej och han ligger bredvid mig. Min första tanke var ju "vadfan ligger han bredvid mig för" haha.
Nog om drömmar, idag åker jag hem. Så jag bjuder på en liten låt åt er som vill. klicka >HÄR<

april, 9. 2011

2011-04-09 @ 15:26:50
Sitter på balkongen och njuter av den varma solen och de svala brisarna med Cash. Helt underbart! Smsade med Emelie nyss och hon har ett otroligt sätt att få mig att se klart i dimman. Hon har sådana visdomsord och är världens bästa som ser efter mig som en bästa vän ska. Ska snart hoppa in och diska från gårdagen (då vi åt fläskkotlett med hemmagjorda potatisklyftor).

april, 7. 2011

2011-04-07 @ 17:07:33
Uttråkad och fundersam är dagens humör. Kanske lite nedstämd också. Ska nog ta mig en tupplur snart i hopp om att det kanske rensar huvudet. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. Kanske skriver senare istället.

Uppdatering.
Har inte vart världens mest produktiva dag kan jag säga. Har tagit mig ett varmt bad, gått ut med hundar och that's it. Har vart världens blåsväder idag men solen har vart framme så det var varmt och skönt åtminstone. Ah juste, tänkte skriva att det går inte att använda enter så jag får lite mellanrum i mina inlägg när jag mobilbloggar, ska kolla in det senare om det finns något jag kan göra. Möjligheterna är lite limited när det kommer till min mobil. Tex så kan jag inte komma åt min privata blogg för jag kan inte ha stora bokstäver när jag skriver lösenord av någon konstig anledning. Nu vet ni varför mina inlägg ser ut som en enda stor klump lol.

april, 6. 2011

2011-04-06 @ 22:49:17
Precis ätit lite spicy hot med baby, my treat ofc för jag är en så bra flickvän. Han har vart ledig idag för han jobbar i helgen så vi har bara haft en riktig slackerdag med lite bus och jävelskap. Nu sitter han och raidar men snart är det över och då blire dags för The Ring! Som jag längtat. Annars då? Jag mår relativt bra, kämpar fortfarande mot mitt låga självförtroende. Vet inte riktigt varför det är så kasst, men jobbigt är det. Förut när jag såg mig i spegeln så var min första tanke positiv (ex. Fan vad snygg jag är) men nu är den mestadels negativ och jag kommer på mig själv med att sitta oh tänka på sätt jag kan bli snygg och söt igen. Varje gång jag tar på mig kläder så känner jag mig ful, när jag ska ta av mig för att sova så gömmer jag mig och försöker skyla mig bäst det går för jag vill inte att Jacke ska se mina skavanker. låter säkert som smörja för de som läser detta men jag är gravallvarlig. Nånting måste ändras och det snart.

RSS 2.0
Test