Dag 2 Utan Emeliè

2008-05-29 @ 14:34:21
Igår vart det en spontan utgång, Daniela ringde mig på morgonen o frågade om jag sett alla som var utklädda på stan och nej det hade jag inte för jag hade totalt glömt bort det :(((((((( sad poor me. Men som tur var så fick jag se bilder idag på VLT.SE :) och jag tror jag dog när jag såg Dani? HAHAHAH En blå haj! Jisses säger jag.
Aja, anyway, så frågade hon om jag skulle ut ikväll för det var en studentfest, Calypso, oh jag sa att ja inte visste så la vi på och habblahabbla. Sen åkte jag ner på stan med Mamma och köpte en studentklänning, ett par vita studentskor, en ljusrosa BH till studentklänningen (då den var aningen genomskinlig upptill, och då fick vi tips om en hudfärgad eller en ljusrosa då vit syntes ganska mkt igenom) och en skinnjacka som mamma bjöd på för hon tyckte jag borde ha en :) Så jag är väldigt nöjd :D

Under tiden vi var på stan så fick jag först ett sms från Jownaz "Spåret dirr" men jag kunde inte svara så fattig som jag är, och sekunden efter får jag ett sms av Alle som frågar om vi ska ut ikväll och så sa han att han fått jobb (GRATTIS, nu får du packa kött!), men som sagt så kunde jag inte svara. Så Alle ringer mig precis när vi köpt skorna och jiddrar om något, hörde inte riktigt då hans telefon är knäpp som fan, och jag sa typ "ja men jag ringer dig sen när jag kommer hem". Och så pratade vi på msn senare, och jag gick med på att dra ut :P Fick 100kr av mamma (trots att jag fått massa saker redan :x så det var snällt

Så vi gick ut och hade förfest hos Daniela med några i hennes klass (dock bara killar) och det var fullsmockat på silk där Calypso festen hölls men vi stannade o dansade cpmkt ^^ Jag låtsades vara vimmel fotograf så jag kunde få lite bilder på snygga killar. Och det funkade finfint!
Sen träffade jag en del jag kände igen, tills det var dags att dra, för jag hade ihjältrampade fötter och svett överallt, vilket var väldigt snuskigt och enda gången det hänt mig på krogen satteh. Inte fresht. Då trallade vi iväg hem, jag Este och Alle. Det gick ju inga bussar.


Idag så har jag tagit det chill. Dock så dog jag typ när jag köpte snus.
Gick till ica, pantade lite cola flaskor, tog ett icakort så man kan köpa snus, tänkte "ah där är grov lös, och under ligger grov portion, tar den då!" tänkte, MMMMMM fräsh snus, betalar, tar ut snuset ur automaten, gick till tobak, köpte en 6kr cola, gick ut, öppnade colan och tänkte MMMMM fyfan va gott. Öppnar dosan med snuset, oh vad ser jag? WHITE PORTION!11!11!1 jag tänkte "VAFAN I HE LVETES JÄVLA CPLAND, JAG FÅR TORRA JÄVLA TEPÅSAR ISTÄLLET FÖR EN FRESH OCH MYSIG SNUS!!!!" Jävla ica. Sen när har dom börjat sälja white portion i grov snus? Jag börjar bli lack. Så nu sitter jag med fitt torra snus påsar, istället för en fräsh o saftig snus. Skithelvete.

Aja nu kommer lite bilder om det jag skrivit. HEHE.

    
Gårdagens outfit då:
Klänning: H&M
Hudfärgade strumpbyxor: Ica
Väska: Fått av Emeliè när jag fyllde 19
Kamera: Youtube kamera!!1
jag vet, jag cheatade med strumpbyxorna xD

Dag 1 Utan Emeliè

2008-05-28 @ 12:41:38
Har precis vaknat, vetefan vart Emeliè är just nu. Kanske på planet? Kanske på bussen till hotellet? Kanske i poolen? Det vet jag inte som sagt! Vi får hoppas att hon är lycklig och aningen utvilad, då hon bara sov en timme inatt innan dom åkte iväg.

Mamma och pappa är just nu ute och äter lunch (: mysigt. Det är så jag vill ha det! En man som bjuder på lunch sådär spontant och kärleksfullt! Jag däremot fick inte följa med.. För jag inte är gift eller kär eller har pojkvän xD lol. Så mamma smugglade 100kr till mig så jag kan äta ngt från ica iaf. Visade sig att vi inte hade någon mat hemma. Bara grönsaker.

Idag ska jag och Mamma åka ner på stan, när hon kommit hem, och köpa studentklänning. Jag vet.. Det är sjukt sent att göra det nu, men vi hade beställt en jättefin en, men den har blivit försenad och försenad och allt.. Så vi skiter i den och köper en ny istället. Måste ha studentskor också, oh jag tänkte att jag vill inte ha 10cm klackar på mig, så det räcker med ett par ballerina skor eller så. Eller några med låg kilklack.

Tänkte lägga upp gårdagens bild också, hade klänning på mig och jag var väldigt feminin ska ni veta. Kände mig som en riktig kvinna! Tills jag bytte om senare på kvällen till mina skejt jeans, en tshirt oh en luv tröja.. xD Jag är på väg till kvinnovärlden, ge mig lite tid bara!
Tänkte att ni kan få se bild på min söta snygga myskatt ^^ hon är bäst!

 

we will remember

2008-05-27 @ 10:16:07
Rest in Peace Lucas Längeby. We will remember you, we will not forget.
You will always be with us in our hearts, as we will be in yours.
We will meet again.


foto taget av mig i skolan på vårt LAN.



Billy

2008-05-26 @ 15:13:06

Sånt lyssnar man på va? Gyllene tider - Billy
Emeliè kom fram till att det är hon som sjunger om mig, satteh.

Idag åkte jag till skolan för att ha LAN B men det visade sig att det var mestadels dötid, så jag sa till Emeliè att jag kunde hänga me henne och klippa sig, vart bra! Fick bort de mesta slitna håret, så det var nice. Sen gick vi runt och hon shoppade det sista (?) till turkiet, som hon åker till imorgon serrni, Vart ju redigt sugen när hon började prata om det "Så fort vi kmmer fram blir det att hoppa i poolen" ja jävlar. Dags att åka eller vad säger ni?

Sen gjorde vi inte så mkt mer, jag gick till skolan me henne och stötte på Este, som skrev ut sig ur skolan, och Alle och Estes syrra.. Vågar inte stava hennes namn :D hah. Macarena? äsh. Sen gick jag och åt och Emeliè tittade på typ. Sen satt vi i skateparken oh njöt av solen innan vi begav oss hem.
En lugn och fin morgn, så nu sitter jag här och försöker komma på nya låtar till min mobil.. ska presentera sommaren nu tänkte jag.

Sen är det 9 dagar kvar till studenten!


Dagens

2008-05-25 @ 20:31:31
Dagens outfit då. Jag är väl på hugget?


Oversize tröja: Julklapp från Mor
Svarta leggins: H&M

Söndag

2008-05-25 @ 20:29:41
Igår var jag hemma hos Emeliè fast det kanske ni flesta vet? Jag vet inte. Iaf så var det roligt :)

Idag har jag inte gjort så mkt. Var och gymmade med Emeliè runt lunch där, sen kom jag hem o duschade och åt mat.
Sen tänkte jag "gud vad perfekt, en chill dag" men sen kommer Alle, Este och Pitor och plingar på med Rambo -.- så jag var tvungen o lämna gamet jag var i och gå ut, men det  var skönt det med, var ju så sjukt varmt ute ^^ nice.
Och jag förstår inte varför alla säger att jag har blivit smal, för jag märker ingenting :P kanske att min mage tynar bort (frågelåda, har ingen mage) och att mina ben blivit tajtare så. AJa, känns bra ^^

Iaf, när jag kom hem så sov mamma i soffa, och jag kunde inte låta bli.. Jag satt och åt ostbågar och jag var tvungen o lägga några på henne :D La i hennes hand, som hon hade kupad över huvudet, en i håret, en vid örat, och några på henne :D Sen satt jag och fnissade lite, Coffe kom och kollade vad jag fnissade åt och hämtade kameran direkt :D Sen det roligaste var nog när Fimpen kom och började äta xD klättrade på mamma och grejer, men hon vaknade inte ^^ Måste ha sovit gott i ostlandet!

Sen nu vaknade hon och jag hörde att hon typ smaskade, så jag går och kollar, då sitter hon och äter ostbågarna xD ooooh herre. Jag dog av garv :D

Ja min dag är bra. Emeliè åker dock om tre dagar och det är ju surt! Sen tar jag studenten om 10 dagar. Det är fett! Hon hinner hem precis tills jag tar ^^ Men hon ser mig inte springa ut, men sen äre party party in da house ^^

 

Dagens

2008-05-25 @ 00:40:24
Detta är då dagens outfit. lite tarrig bild, man ser ju inte hela kroppen men tog de snabbt innan jag gick och la mig serri. Och så har jag inte gjort rent spegeln så fläckarna är då hårspray och annat gött :D sry sry.
ENJOY.

 

Kläderna är då: 
Ett svart V-ringad tröja från H&M
En blåsvartvit blommig schal från Lindex
Ett par mörkblåa jeans som jag fått av Moder min
Ett nitbälte från H&M

Lördag

2008-05-24 @ 17:11:40
Idag har jag blivit hembjuden till Emeliès hushåll, där jag ska äta middag klockan halv 6, och sen blir det singstar, buzz och trevligt :) ser jag fram emot! även om jag kanske inte kan äta så mycket, då jag är lite känslig i magen pga bakfyllan, men det ska nog gå bra serrni :) Vi hörs sen! Uppdaterar med dagens klädsel kanske om ni har tur!

Fredagen

2008-05-24 @ 14:37:22
Orkar inte skriva så mkt om gårdagen förutom att jag hade det kul ^^ Var med Joel hos hans kompis Matte och massa andra, och jag trodde inte jag skulle känna någon men de visade sig att Tofflan var där och Mäkinen :D så det var roligt. Desutom så fick självförtroendet en kick när Matte flörtade ganska mkt på mig :P

Aja jag är hemma nu iaf, sov borta igår och gud vet varför haha. Impuls!
justja, tänkte bjuda på en bild jag lyckats ta på Joels mobil, enjoy!

 

Ändringar i Bloggen

2008-05-22 @ 23:05:03
Som ni kanske har märkt har jag gjort små ändringar i min blogg, dvs ändrat lite länkars namn etc till det engelska språket. Och detta är just för att jag vet att ni som läser förmodligen kan enkla engelska ord, och för att jag har en del norska och finska läsare som förstår lite svenska men mestadels engelska. Problemet är då om jag ska börja skriva mina inlägg på engelska eller fortsätta på svenska. Jag menar det är ju bra övning för mig att skriva på engelska, men jag uttrycker mig ganska lätt i det svenska språket.

Äh jag behåller mitt modersmål, och frågar en del läsare över ngt så får jag översätta det properly för dom (:
Lite kul att jag har börjat använda engelska ord i språket när jag talar, lite variation i vardagen! Men ibland så hittar man inte de svenska ordet så :P

Dagens outfit

2008-05-22 @ 23:00:06

Det här är då dagens outfit. Tänkte att jag har nog aldrig lagt upp en sån här bild så varför inte börja följa trenden nu.
Tröjan har jag fått av mamma, som hon köpte på en second hand butik. Leggins kommer från H&M tror jag och tröjan jag har under, det svarta linnet, kommer också från H&M.
Under kläder = H&M och Lindex

Justja. förlåt för en mörk bild. blir bättre sen när pappa kommer hem med kameran, och då blire nog fler bilder på min bilddagbok. (som om jag inte lägger upp nog)

Efter gym snack

2008-05-22 @ 12:17:01
Igår efter gymmet så pratade jag och Emeliè om en del roliga saker, eller jag tyckte det var lite roligt faktiskt.
Det är lite kul det där med att båda våra ex har precis förlovat sig, och grejen är att om vi inte hade gjort slut (båda har sina anledningar, privata dvs) så hade vi säkert stått där med ringen på fingret :P Men inte deppar vi för det för vi visste att de personerna var inte rätt för oss och vi kommer hitta någon som är rätt och passar oss mycket bättre!

Sen gick vi och pratade om proposal bloppers, där killarna klantat sig ^^ Som en snubbe la en ring i ett champagne glas så hon skulle upptäcka den, men hon var upptagen med att titta på honom p åden där romantiska restaurangen och hon svalde ringen ^^ hahaha. Sen var det en liknande, bara det att han hade bakat in ringen i en kaka/tårta och så var dom på picknick (?) och hon tog en tugga och när hela tårtan var slut så såg han lite funderande ut och hon trodde att han reagerade på att hon hade ätit för mkt, men i själva fallet var han chockad för att hon hade svalt ringen :D

Nej jag och Emeliè ska hitta den perfekta killen och när man vet att man kommer vara tillsammans i evigheter så kommer jag och hon lämna in en lista på vad han inte får göra xD sen ger vi honom ungefär 5månaders mellanrum från och med det vi har gett han lappen och det att han friar :P Vi är planerarna, yepyep! Det måste ju bli perfekt!

Annars händer inte mycket, jag har pluggat ganska mycket igår, lämnade in min projektrapport på 5-6 sidor och då kände jag mig bra! Sen rättade jag min Engelska C Written Report, det var ungefär 3 stycken i texten som hon tyckte att jag inte hade skrivit själv för det såg för "stilrent och fint ut" och sånt klarar ju inte jag såklart -.- så jag fick skriva om dom i ngn tarrig B engelska så hon skulle godkänna mig, och det gjorde hon.
Nu har jag bara historian kvar att lämna in, hemprov Antiken och det är bara typ 3 frågor kvar på hemprovet så det går nog ganska enkelt. Och så ska jag göra datorkommunikations prov 2 idag och jag måste typ maxxa riktigt, för förra lektionen kom vi av oss lite och började prata om nätverkssladdar som sprutade blå färg, bokstavligt, och om routrar som roterade o kastade ut ip adresser överallt till de hamnade rätt, och dom hade också en varsin färg, och en dator hade varsin färg, så dom kunde passa ihop!

Äh, fråga mig inte för jag förstår det knappt själv :D
nej nu ska jag dra mig till digitaltekniken, vi hörs.

Torsdag

2008-05-22 @ 10:40:42
Älskar torsdagar för då har jag världens sovmorgon :) då blir jag glad i skolan!
Sen måste jag be om ursäkt till Emeliè för jag har vart så seg med din Header till bloggen.. Tänkte faktiskt sätta igång och bli klar idag, innan vi ska ut i spåret så håll tummarna nu ^^

För övrigt så tänkte jag fortsätta skriva i skolan för nu ska jag göra mig iordning lite granna och äta något så då har jag inte tid att sitta här på stjärten och nörda. Hejdå!

Glömde..

2008-05-21 @ 13:43:04

Justja, glömde skriva att det blir inget party för mig på fredag, för jag ska ha myskväll med mami och göra tacotårta ^^ vart så sugen när Emeliè hade ätit det hos sin moster så jag måste faktiskt prova! :) Kolla hennes blogg om ni vill se bild (finns väll någonstans, hon spammar ju sin blogg ^^)
Så om ni vill festa blire prolly på lördag, sen får vi se vad jag gör i helgen!
Btw, gymmet har fuckat mitt konto så jag har skulder där på typ 500kr :s HUR FAN HÄNDER DETTA.


Måndag

2008-05-19 @ 22:23:22
Ibland önskar jag att jag hade min dator på dygnet runt, för när man lägger sig ner för att sova så brukar jag alltid bli upptagen med en jäkla massa tankar och funderingar. Som igårkväll då jag låg och funderade över hur jag är, i förhållanden, och jämför med hur jag borde ha gjort, hur jag borde ha handlat i relationen etc. Och det var en hel del intressanta punkter jag fick i tankarna, men såklart så var inte datorn på så jag kunde blogga om det, och när jag vaknade så  var dom borta, förutom huvudämnet då. Och jag kan ju inte skriva typ 5 meningar om ämnet och sen låta det vara, det är ju waste på tid bara och eran tid.
Ni kommer här och tror att ni ska få ngt bra att läsa om, att få läsa om mig helt enkelt, men så kommer bara 5 meningar. Det är lurendrejeri. Vi hörs.

Rose Red

2008-05-18 @ 01:31:44
Ännu en gång har jag kollat på Rose Red av Stephen King, och jag kan fortfarande säga att det är då en bra ruggig film alltså. Även om jag sett den typ 5-6 gånger sen 2001 så slår den alla skräckfilmer tbh..
Filmen handlar i princip om ett hus som är pure evil, och 9 personer som besöker det där huset för att undersöka dess paranormala aktivitet, men det dom 7-8 personerna inte vet är att Dee behöver egentligen bara Annie för att återuppväcka huset. Dom andra är som en sorts bonus för huset att livnära sig på.
Ska inte berätta alltför mycket men ni kan läsa lite om filmen här -> PEW

Annars så kanske man ska slagga lite nu, eller se på tv tills man blir yber trött. Hörsdå :)

image56

Gym

2008-05-17 @ 16:18:49
Japp kom precis från gymmet med Emeliè och det var inte så jobbigt som jag trodde ^^ lol. var bara whine på mig imorse serrni. det tråkiga var väll att de ösregnade på vägen hem xD
bjuder på en bild, och frågan jag ställer er är "vem vill se ut sådär, EGENTLIGEN?"
ja det är mitt ansikte :) hihi. Om jag såg ut sådär så skulle man verkligen se att jag är pappas flicka <3 !

image55

Lördag

2008-05-17 @ 12:04:48

Igår gjorde jag inte mkt alls, pga vädret. Det får mig att vilja sova tills det blir soligt igen. Var ute en stund med Emeliè innan hockeyn, käkade lite glass hemma osv.
Sen runt halv 11 på natten så gick jag och alle till Jonas och såg på Halloween. Trodde det skulle vara en skräckfilm, och visst, visa kanske blir rädda för den, men jag fann den mer spännande faktiskt.. Och aningen eww.
Sen såg vi på ngt som gick på 1an, kom in i typ.. mitten av filmen, sen chillade vi lite tills jag ville hem o sova. Men vart inte dirr trött när jag kom ut och regnet öste ner på mig och det var svinkallt, så jag drog på en film hemma när jag kom hem. The Mist <- pew pew.

Så jag la mig ungefär vid 5 eller nåt. Hörde iaf tidningen komma på morgonen så måste ha vart tidigt. Sen vaknade jag typ 11.. skit sne, skit trött, skit sne.
Är fortfarande skit sne och skit trött. Känner verkligen inte för gym i det här vädret saja. Det jag kan tänka mig att göra idag är att städa hemma för alla pengar jag fått av pappa (han var jätte snäll saja) och sen typ se på film och mysa med mig själv med godis. tack ja hejdå.
bjuder på våran projektlogga också, vilket påminner mig om att jag måste skriva klart projektrapporten....

nerdlan

becca da designah

2008-05-15 @ 16:18:16

Sitter nu och försöker få inspiration till Emeliès blogg -> BLULUL
Har iaf satt dit ett foto, men vet inte riktigt om jag vill ha det där. HMMMM.
Vet iaf färgerna jag ska använda, pastellfärger, sen får vi se vad jag kommer på.
ska iaf titta på tv o se om jag får ngn sorts inspiration där, sen lyssna på musik o äta lite.
SEN ÄR NOG HEADERN BRA BRA BRA!


Konspiration

2008-05-15 @ 10:33:52
Det skulle inte förvåna mig om mina datorer hade en sorts konspiration mot mig. "Nu jävlar ska vi förstöra för Beccan idag, vi ska inte starta!".....

För nu vill inte min stationära starta ????? Varför? Den funkade perfekt igårkväll innen jag stängde av den för att sova, men nu när jag startar den så syns bara "FUJITSU computers SIEMENS" ....
Skitliv saja!

undz undz undz baby

2008-05-14 @ 22:39:20
Tänkte uppdatera er lite på min onsdag.
Försov mig som vanligt, mina natt tider är inte sådär jätte bra, men de brukar funka att gå upp i tid, men inte denna dag! Men som sagt, försov mig, och skyndade mig att göra mig fresh till skolan, och är påklädd etc. Så jag springer till fläkten där mamma lämnar busspengar åt mig och Coffe varje morgon men ingenting ligger där.. ÅKEJ. Jag får helt enkelt sjukanmäla mig och stanna hemma. Så min dag har bestått av lite gaming med alle, körde warlock (funmap på wc3) och ägde som sjutton, och alle fick tokdamp, sen ägde han lite och jag quitta ^^ som vanligt när jag blir ägd. Sen efter ett tag tjaffsade jag med snubben på gymmet lite, samtal hit och dit, men de ordnar sig som tur är.

Senare gick jag och alle ut och jag köpte en 2L cola som vi skulle ha till maten och hockeyn ikväll, sedan gick vi runt lite och skulle hämta ut Jonas men han duschade sen åt han och vi satt i hans lekpark ett tag o pratade om spöken lite och snuskgubbar som raggar på mig, som är 30+ ungefär. Äldre till och med. Sen var jag tvungen o dra hem och käka, och sen lirade jag lite diablo med alle, tombrunnade honom, tills en fittig amazon kom in och ville mucka. och jag dog efter en fight, för jag failade med musmattan och satt o skrek i venten "VAD ÄR DET DÄR FÖR JÄVLA HORUNGE JAG SKA DÖDA DEN FITTAAAAAANNNN!!!" så mamma kom in o trodde jag bråkade med någon i telen ^^ hah, men jag förklarade vad som hände och hon skrattade bara åt mig.

Och ja, nu sitter jag här och ser på sex and the city, andra avsnittet för kvällen. Blev sjukt sugen på ett par nya skor lol. Jaja, nu hörs vi, och ni vet vad min dag har innehållit. Mycket gaming.

Foxtrot Uniform Charlie Kilo

2008-05-14 @ 16:19:39
Näe det är inte till den låten jag länkar just nu, utan nu äre Sublime - Date Rape för den är så skön och man blir glad även om texten handlar om date rape ^^ Like i care? I like it!


NINJA

2008-05-14 @ 10:25:24
                       image52
Ninja är expert på avancerad krigskonst som gerillakrig och spionage. En Ninja använder ofta kaststjärnor men kan även ta till andra vapen och tricks som till exempel krut, rökbomber och smällare.

Ninjor är begåvade med många talanger. De är kända för att kunna göra sig osynliga, dubblera sig själva och kan till och med se in i framtiden.

Ninja skyddar dig mot fiender men kan även se till att dina hemligheter bevaras.

En ninja har två tillstånd, det svarta eller det vita. Tänk på att det är alltid Ninja som bestämmer sitt tillstånd inte du. Men man kan ju alltid önska...

{bild&text: http://www.voodolls.se/
finns också att köpa på
Charlies Inrednings Änglar
Adress: Torggatan 4, Västerås}

Lines full of misery

2008-05-13 @ 10:34:15
Tisdag idag, och det är som min måndag då jag inte gick till skolan igår pga mitt hår. Jisses säger jag bara, jag är sjukt trött på hårfärg nu, och det som är värst är väll att när jag går och lägger mig så luktar min kudde efterbehandling av alla olika sorter. Jobbigt.
Sen så kliar det i min hårbotten pga all färgning, den är så torr oh färgad och ew. Sen har jag fått lite utslag på nacken av hårfärgen, som kliar och gör ont, så jag har smörjt in med lite helosan salva, som är till för småsår eller ngt. Man brukar använda det när man tatuerat sig.

Just nu sitter jag och väntar på att datorkommunikation ska börja, intressant mhm. Ska göra klart prov 1, sen påbörja prov 2. Har ju proven muntligt då det blir mindre stressigt för mig. Sen har jag gjort klart Provinsiall årsberättelserna på historian, och skickat in. Sen har jag gjort klart halva hemprovet på Antiken. VIlket känns skönt.
Och ja.. Idag är det tisdag vilket innebär fortsättning på Desperate Housewives och vi får se om Lynette's familj klarar sig i det total trashade huset som dom tog skydd i från tromben. Mhm.. nej vi hörs, jag har fan inget att skriva.

Färgning - Färdigt!

2008-05-12 @ 19:05:06

Som ni kanske har märkt så har jag inte uppdaterat på ett tag, sen utgången faktiskt. Men det har sina anledningar, dels för att jag är för lat och dels för att jag har haft crappy hair.
Så jag tänkte lägga upp lite bilder steg för steg iaf.

   

1                      2                            3                      4

Så alltså, första blekningen gav ju resultat på hårbotten mestadels och gjorde resten av det svarta lite rödbruntsvart. Andra blekningen gjorde mig rödhårig och kritvit i hårbotten/utväxten. Tredje gjorde mig riktigt orangehårig och lite normal i hårbotten (gud vet varför eller en frisör) och tredje färgningen blev brunt för efter 2 blekningar imorse gjorde det mer orange men lite mer naturligt. Hade också en avfärgning efter 2a blekningen men ingenting hände utom att mitt hår vart slitet typ. Men de bruna gjorde allting bra, då jag fick lite ljusare slingor, så ska jag slinga blondt nästa vecka och låta solen sköta sitt. Så mig hittar ni inte så mkt vid datorn kan ni tro! Jag är ute och gör mitt hår!

Blir en bild på mitt svarta, för att hylla den tiden som varit.
image50


Utgång

2008-05-10 @ 14:07:39
Igår så var jag och Alle ute på konrad och partade, bara vi två ^^ Men vi hade det roligt faktiskt :D
Typ träffade några kompisar på Kondrad och sen när vi gick därifrån så träffade man mer ^^
Det enda negativa under kvällen var att jag började frysa ganska mkt, och hade skavsår på min högra fot. Och ja.
Men som tur var så träffade vi på Alex och han fick värma mig lite sen värmde alle mig lite xD tillslut så tog vi sista bussen hem och jag hälsade lite på Andre som satt där och så prata vi lite. Alle säger "hon är full" jag säger "nej.. Andre har sett mig full, detta är inte full", Andre nickar.
Träffade Joel också men han var på väg till pettersberg för att åka till Viktor tror jag, eller nått.

Förfest var hos Alles brorsa med Claudia, Denise, Claudias mamma ett tag (+ lillesyster) och Tonio såklart, sen kom Denises kompis. Var trevligt (: inte som en fest direkt men man satt och drack och pratade, även om dom jiddra mkt på spanska så prata dom svenska då och då xD lol.

Nu idag så ska jag städa lite för mamma köpte avfärgningsmedel så jag ska bli blond idag! Det är nervöst, som fan. Men don't worry, jag blir svarthårig igen sen efter sommaren någon gång, om jag orkar gå igenom detta helvette igen.
Hörsdå!

Fredag

2008-05-09 @ 15:51:05
Den här morgonen sög totalt, men mamma fick sig ett gott skratt!
Runt 7-8 imorse så vaknade jag av att lampan var tänd i rummet och Coffe stod och trackade Jack, och försökte få honom att gå upp och gå till skolan och han stod och skrek i ca 1h. Hotade med att bära upp honom och sånt, men misslyckades för Jack kan tydligen sparka när han är nyvaken! Så lugnade dom ner sig lite efter tjaffs o tjat, och jag säger ".. kan du släcka lampan?" med typ ybersöt röst, och Coffe säger "NEJ FÖR DU SKA OCKSÅ UPP!" och jag blir helt rasande och börjar jiddra om att jag har inte fått sova tillräckligt för han har stått och skrikit hela morgonen på Jack och att han ska lämna mig ifred för jag är trött, och han kontrar med "Men du har ju sovit hela natten." Och mamma brister såklart ut i skratt för det lät så jäkla fult! Och hon asgarvar, jag blir mer arg och tar mitt täcke och min kudde och rusar mot vardagsrummet (för att sova vidare i soffan) och när jag står i hallen så hör jag torktumlaren (ja den låter som ett jordskalv för vi måste köpa en ny) och jag börjar skrika till mamma "JAMEN SÅKLART! Torktummlaren är ju på! jag kommer aldrig få sova!!" och hon skrattar ännu mer och jag kastar täcket o kudden i soffan, sätter mig i köket och halvsover med mamma i typ 10 min tills Coffe går och jag går och lägger mig och försover mig till skolan igen.

Spännande morgon.
Och nu är det super väder ute och jag vill ut o köpa cola men Alle spelar Dota så han har inte tid än.
Sen runt kl 5 ska jag vara hemma för då ska vi göra oss iordning för att gå till Moster och fira Ludde som fyller år snart :) Då får vi också titta på deras nya boende, som är tillfälligt dock, då deras hus är vattenskadat efter en incident med toalettstolen som gått sönder. Så dom msåte bygga om typ allt.

btw, Coffe flyttar prolly över sommaren med Masse och några till en lägenhet. Sen flyttar han väll hem antar jag, vet inte riktigt hur det står till med det där. Det enda som är säkert är att dom kommer egga varandra så mkt så dom kommer tillslut dö av alkoholförgiftning eller nåt. :D
hare!

Torsdag

2008-05-08 @ 11:10:05
Just nu, vart är orken? Vart är den där glädjen jag kände för 2 dagar sen? Ingen aning.
För just nu är jag mestadels tjurig och lätt irriterad och jag med min korta stubin.. Ja det funkar inte helt enkelt. Ja skulle kunna bråka med hela världen just nu om det ska vara så.
Desutom vart man inte gladare för att min datorkom lärare Johan Wetso ringer och väcker mig, bara för att. Så jag inte skulle missa skolan idag. Man blir lite sur.

Min dröm man.

2008-05-07 @ 22:52:04
Detta här nedan skrev jag i min gamla blogg den 15 oktober 2007, och det mesta stämmer väll (en del att läsa men man står ut). Egentligen är jag inte sådär petig med killar (iallafall om man tittar på min historia av ragg/ex). Men jag lägger upp det här så att alla kan läsa och ta del av det, för jag har en aning om att jag har en del nya läsare med tanke på alla träffar jag har på bloggen :) Men det viktigaste jag tänkte skriva var nog att jag vill inte ha någon som är yngre än en 88a och du får vara 86a som äldst om du tänkte att "HEY, jag har nog en chans hos den här bruden!".
Anyway. huvudsaken är att du är snygg (jag är kanske ytlig), har en framtid (så du inte sitter hemma vid datorn och planerar att sitta där de närmaste 50 åren hos dina föräldrar i en källare) och du ska veta vad du vill ha utan krångel. Och du ska såklart vara rolig och lätt att vara med :) För jag är lätt att vara med, och jag har inga problem med nya människor.
Får gärna lämna kontakt info i en kommentar om du är intresserad, bor i västerås och är snygg ;) lol. Hare.
(btw, jag orkar inte uppdatera min gamla info om min blandning av killar. Orkar inte tänka bara)

Och en sak bara, Virres kropp är inte viktigt. Jag bara skrev det. Du kan vara smal, du kan vara muskulös, du kan vara normal. Whatever. Men.. alltså det här låter så sjukt fel men är du överviktig så .. naje.



Jag vill ha en blandning mellan Niklas, Kim, Patrik, Alex & Virre! Okej, here it goes.

- Jag vill ha Niklas ömhet och romantiska sida, och sättet som han såg efter mig hela tiden och såg till att jag mådde bra, oavsett om jag var skitfull eller nykter. Han lagade alltid god mat och vi bakade ofta och hade många mysiga kvällar och ändå många festa-sönder kvällar.

- Jag vill ha Kims sätt att få en att känna sig glad o trygg i hans familj och i honom. Och jag älskade sättet att han hade en trygg och planerad framtid, så han visste vad han skulle göra och att han hade valmöjligheter, så han inte satt framför datorn efter studenten och gjorde ingenting mer än att spela. Och jag vill kunna vara med någon, utan att göra något egentligen, mer än att bara sitta o njuta av varandras sällskap även om man gjorde helt olika saker (som när jag satt o spelade PS2 och han satt på datorn och spelade ngt flash spel eller wow).

- Jag vill ha Patriks vänskap och alla de roliga stunderna vi hade så ofta, med och utan hans vänner. Jag älskade att umgås med Patrik och hans vänner för man hade alltid roligt! Och jag saknar så otroligt mycket att man kunde prata allvarligt med Patrik och han var så förnuftig, och förstående oavsett vad det gällde. Han var alltid där och lyssnade om man mådde dåligt etc. Och jag gillade hans sätt som han stöttade mig o hans sätt att prata. Även om han är 90:a så var han mycket mer mognare än dom flesta 88:or.

- Jag vill ha Alex sex. That's it. Sättet vi hade sex på kunde inte mätas med någon annan jag haft. Han fick mig att känna mig trygg och säker på mig och min kropp och det gjorde sexet underbart, och man ville bara ha mer och mer. Jag älskade hur han fick mig att känna självförtroende igen, och att känna att jag verkligen är attraktiv osv. En sak till om Alex är att han uppskattade mig som jag var .

- Jag vill ha Virres .. Kropp. Även hur illa det låter så vill jag ha en kille med Virres kropp men inte till hel del, för dom ska inte vara alltför biffiga, men dom ska ha konturer och inte vara smala så in i helvette. Jag vill ha Virres vänskap, att han ställde upp oavsett vad det än gällde, även om jag hade fel så ställde han upp på min sida och var mig alltid trogen. Han älskade mig villkorlöst, och när han tittade på mig så kända jag hur mycket han älskade mig och det var underbart (tills jag fick skuldkänslor etc, en annan historia).

Och så vill jag ha en kille med en snygg stjärt! Jag vill ha Oscars stjärt tbh.
Varsegod o läs och är du kille o tror att du kan uppfylla mina krav, så go for it sucker.

Skitliv? Hubba bubba rosa liv?

2008-05-06 @ 22:58:36
Nej livet kan inte vara så jävla skit när man har en så bra  vän som Emeliè!Våra liv äger faktiskt (: Så slut med skitliv och fram med hubba bubba rosa liv tack!
Desutom, så failade vi när vi blev dumpade. Hon = Sms, Jag = Msn!
Gud vad jag älskar dig sockertopp :)

image39

Tisdag!11!

2008-05-06 @ 18:22:21
Vad är det här för skitliv? Nu drar vi till sthlm och blir höga för hela soc bidraget!!1
Nej skärpning sånt håller jag faktiskt inte på med, tack vare min pappas fina exempel.

Men tack och lov så äre tisdag och tisdag älskar jag för det är min och Emeliès dag då vi tittar på Desperate Housewives och Ugly Betty. Jag älskar tisdagar. Jag älskar också fredagar, för då får man en anledning till att supa till, det behövs. Skitliv. Tål att upprepas, SKITLIV. Hejdå.

Tisdag

2008-05-06 @ 09:48:50
Ja alltså sen i lördags blev jag singel igen, och det är jag väll helt okej med jag menar vi var inte tillsammans i 5 år som paret i Sanningens Ögonblick direkt. Jag är bara glad att man kan vara vänner ändå, för han är och var ändå en av dom närmsta vännerna jag har haft så. Det jobbigaste är att sakna hans underbara läppar tbh, och att överhuvudtaget att inte få träffas längre (?).

Men det här inlägget kommer inte handla så mycket om det, för .. jag är fan inte ledsen. Jag kan prata om det öppet med folk om någon frågar, som tex. Peter när vi var hos Alle igår. Och det är inte tabu att fråga mig om vad som hände, är ni nyfikna så gör det, men gör det helst IRL, för  jag är inte mycket för att skriva for the moment, jag gamar mestadels och ser på anime serier så..

Och jag har lovat er att skriva om en av mina största och värsta farhågor och rädslor, så det ska jag väll ta tag i. Annars är jag så dålig på att hålla såna här löften.
Nummer ett på listan av mina största rädslor & farhågor är....

Att vara tillsammans med en kille som jag tycker om och sen behöva vara ifrån den personen en del.
Och detta är just för att när jag var tillsammans med Niklas, så sågs vi så gott som varje dag och var aldrig utan varandra i vardagen om vi inte var i skolan dvs. Men sedan en sommar så var han borta en hel del i Thailand, Egypten, Schackturneringar etc. Och jag vart såklart paranoid (som jag ofta blir i förhållanden där jag inte har en aning om den andres känslor så värst mkt) och jag vart så sjukt rädd att han skulle sluta älska mig för att vi inte sågs så ofta. Och precis som det blev så slutade han älska mig den sommaren, den 7 juli kl 22:27. Och det minns jag för jag tittade upp på klockan när han sa att han inte älskade mig längre, heh.
Så därför vart jag väll aningen "på", iallafall så som jag känner det, med Oscar för att vi inte sågs så ofta och jag vart helt cp för jag täntke att det här kommer gå som Niklas om vi inte ses oftare, men vad skulle jag göra egentligen? Det kostar pengar att åka till sthlm faktiskt, haha.
Och det värsta är ju att jag inte pratar om det heller med någon, som till exempel killen jag är tillsammans med. Om jag gjorde det skulle jag säkert få ett lugnande samtal, eller så skulle han kanske skratta åt mig för jag är löjlig som tänker så, men vilket som skulle lugna mig faktiskt, och det behöver jag i ett förhållande där man inte ses så ofta.

En annan sak jag behöver är bekräftelse, vilket också känns dumt. Jag behöver att killen säger att jag är underbar, att jag är finast i världen, att jag är den bästa etc. Annars blir jag sådär paranoid igen och tänker att snart lämnar han mig och jag blir knäpp och blir för på, skickar sms hela tiden, ska skriva på msn hela tiden och allt.

Sen är det ju så att jag fyller 20 i år och jag har kommit över det här stadiet i ett förhållande där man är gulligull 247 och ska vara på varandra hela tiden och mysa och kyssas vart man än går. Jag har nog aldrig vart den personen, och kommer förmodligen aldrig bli den. Jag är Beccan, hon som är självsäker på sig själv när hon är singel men när hon är i förhållande så behöver hon bekräftelse och kärlek i mängder för att jag ska känna mig bra helt enkelt.
Och grejen är att i ett förhållande så behöver jag inte gulligull för att visa mina känslor, för jag visar det hellre i ord.. eller i min kreativitet. Jag menar, titta bara på min vägg vid sängen. Den är fylld med känslor och smärtor och lycka och kärlek. Alla känslor jag känner finns på min vägg. Det som är synd är att ingen kille någonsinn har .. förtjänat att se mina känslor på det här sättet. Och det är synd. Finns du där ute? Du som får mig att lyfta på benet när vi kysser varandra för första gången? Du som får mig att bli så otroligt lycklig så att alla problem i hela världen försvinner?


Ja ibland undrar jag om jag kommer hitta någon som kan förstå mina behov och få mig att känna mig helt trygg och säker på mig själv och honom. Det återstår att se.

    

Romance/tragedy movie

2008-05-06 @ 00:20:43
[00:06:44] <ninjannn_> i want to see a real love movie
[00:06:49] <ninjannn_> romance and stuff
[00:06:53] <ninjannn_> with tragedy
[00:07:25] <ninjannn_> like.. the girl have cancer or something, in the throat, and loves to sing and her manager is aboy who is secretly inlove with her
[00:07:43] <skogen> quite spesific there:P
[00:08:09] <ninjannn_> and she has like.. 1 year left to live so she wants to succeed with the singing and you notice how he fancys her more and more
[00:08:21] <ninjannn_> and in the end his love is revealed, the minutes before she dies
[00:08:28] <ninjannn_> and he kisses her in her last moment alive
[00:08:30] <ninjannn_> then she dies

I want to watch a movie like that (and dont say "a walk to remember" i've seen it already). Please come with some tips about romance / tragedy movies, im in that mood right know.

And if this movie dont exist then i would want someone great producer to make this movie, with the sound of Danny Elfman. Maybe Tim Burton should do the script? Yah i think so.
With Johnny Depp as the man and Adriana Lima or someone as pretty as her playing the girl. She should not be hot, just pretty and caring. Like Natalie Portman, although she's a jew.

Yeah well, now that's said, i'll go to bed. Cya.

Born Frustrated

2008-05-05 @ 16:31:58
Rancid är då bra allt bra.

Och jag orkar inte skriva om de jag sa att jag skulle skriva om, utan jag chillar ett tag till med det.
Hur är livet då? Det är skitliv fortfarande, med en hel del roliga stunder (: som igår tex när jag var med Alle och Jonas ute. Vi satt vid en gunga på en lekplats på bäckby, så var det några fjortisar bakom oss med moppe och var fett coola när dom stod och rökte, så påpekade Alle det.
Jonas tittar bakåt.. Ser sin lillesyster. Han säger direkt "Sofie! Vad gör du?" Och hon kommer och försöker slingra sig "Jag testa ju bara.. jag gör det ibland.. när det finns tillfälle, jag testa bara! Snälla säg inget till mamma eller pappa, snälla snälla" Och alla som känner Jonas vet att diskutera och resonera med honom är som att resonera med en vägg. Så han gick givetvis till sin mamma och berättade senare samma dag, och det vart andra världskriget hemma hos Jonas! :D
Så kan det går, tjuvröka funkar helt enkelt inte.

Nu ska jag väll ta på mig lite chill kläder, funderar på leggins och typ ngn oversixe tröja. För numera är jag chillbeccan på heltid, det ni.

Söndag

2008-05-04 @ 13:34:24
Har gjort en enkel o simpel ny desig till bloggen, jag orkade inte de andra tbh. N uhar jag bara lite problems med den gråa linjen som är mellan inläggen och menylistan typ. Får klura lite, orkar inte nu dock.

Igår så var det en normal dag i beccans skitliv, och det gillar vi inte. Var tänkt att jag skulle över till Alle och se på film men det orkade jag inte sen mot 22, så jag stannade hemma och fick sällskap av Loc på msn, och hans kompis Jonas (: Hah, fyllskallar säger jag bara. Sen satt jag och diskuterade anime med Skogen som bor i norge btw.

Idag ska jag väll ta mig ut ur rummet för o promenera lite med Alle och kanske Jonas.
Ehm annars har jag inte mkt mer och skriva. Får bli ett whine inlägg senare tror jag bestämt. Eller whine och whine, lite personligt där jag öppnar mig för allmänheten, se fram emot det saja! Det är då jag avslöjar en av mina största och värsta farhågor och rädslor. Det ni!

Annars har jag ritat smått igår, men jag blev inte nöjd så jag kastade det. JAG ÄR BRA.

Lördag

2008-05-03 @ 18:03:38

Jag tänkte skriva något väldigt personligt, men nu spelar ingenting roll.


Fredag

2008-05-02 @ 15:02:10
Jag märker att jag blir sämre o sämre på att uppdatera, eller det är vad jag tycker iallafall. Men känns inte som att jag har så mycket att skriva.

Igår satt jag iaf i 2h och ritade lite, tänkte testa radikala skuggor, mer än de mer mjuka jag har använt tidigare, och resultatet ser ni på bilden nedan.

Idag ska jag och några åka till Glenn för att grilla, jag ska grilla kött (benfri köttskiva lol). Det kommer komma kanske 14 pers hem till Glenn, en del ska dricka alkohol, en del inte (som tex jag och Emeliè). Vi ska leva på cola och kött och potatis sallad, precis så som det ska vara! Vet dock inte hur vädret är ute, det återstår att upptäcka.

Annars ska jag städa idag, för pappa ska ha champagne bjudning ikväll med några vänner, för han fick sin efterskattsedel eller något, från firman. Så han vart glad! Nu ska jag ta och börja, ge gärna kritik på bilden.

image32
Nico Robin från One Piece orginalt, men jag la till skuggorna.

tristess

2008-05-01 @ 15:19:37
i ren tristess så filmade jag min katt, Tussan, när hon tvättar sig. Måste bara påpeka att jag hatar verkligen när dom tvättar sig sådär, slickar på sin tass och sen drar över huvudet, men man ser hur dom inte kommer åt överallt och jag får som en klump i magen för det är så jobbigt. aja.
I bakgrunden hör ni Family guy EP 10 Säsong 6. Enjoy.


RSS 2.0
Test