Memories

2008-11-30 @ 23:49:20
Älskar den här bilden på mig och pappa :)

High Life - Beatbox

2008-11-29 @ 19:48:55
Simon och Bui som beatboxar, kom ända från Värmland för att uppträda på Växhuset.


Filmat av mig, Rebecca Edlund, och jag har också klippt ihop de olika videoklippen.

Jobba på Oliver

2008-11-29 @ 18:21:11
Där hittar ni mig ikväll! Morgan ringde nämligen för en timme sen ungefär och frågade om jag ville jobba extra i garderoben på Oliver Twist inne i stan. Jag tvekade först för jag hade ju lovat att gå på bio med Emeliè och se på Twilight men jag ringde efter lite funderingar och avbokade, sen kontaktade jag Morgan och sa att jag kan jobba!

Lite tråkigt att inte gå på bio ikväll för det vore kul o se filmen, men jag behöver ju pengar så hemskt mycket! Och bio har jag tid för när som :)

Kan lugnt säga att jag är lite nervös men det ska nog gå bra, måste tänka på att vara snabb och effektiv bara, och det är jag ju när det gäller! Ah.. Kommer kännas så skönt att få pengar.
Mamma, pappa, moster och min morbror ska på glögg kväll ikväll (vilket är en lam ursäkt för att dricka alkohol), så dom är i köket just nu och "förfestar" lite innan Sofia, Coffes flickvän, ska skjutsa dom till skultuna.

Förresten, vi har fått en spis.

LJUDBLOGG 1

2008-11-29 @ 02:38:20
Testar som sagt en ny grej, ljudblogg, istället för videoblogg. Säg vad ni tycker om idén.


Lördag

2008-11-29 @ 01:54:04

Detta, mina vänner, kallar vi photoshop.

Morgon Promenad

2008-11-28 @ 18:00:17
Vaknade ett antal gånger på morgonen, men vaknade på riktigt när Emeliè ringde för andra gången och överatalade mig att ta en promenad med henne på hennes "nya väg" haha ^^ Så jag hängde med tillslut och det var en relativt bra väg måste jag säga! Fick iallafall min motion för dagen.

Och nu har jag duschat, och hjälpt till att sätta handtag på skåp, och sen ska jag ner mot stan (som jag sagt några gånger i tidigare inlägg) och umgås med folk. Fick också en fribiljett av min bror när han kom hem idag, till Oliver Twist, där Björn Rosenström ska spela tydligen, så funderar på att gå men får se, vill ju inte gå själv direkt. Sen beror det på om jag orkar också.

Nu väntar jag på mat sen ska jag fixa frillan och bli riktigt kunglig. Hejdå!

One blade

2008-11-28 @ 03:52:45
Lyckades ännu en gång förstöra min blogg design genom att först förstöra en putteliten grej, som sen blev en stor grej då jag inte kunde släppa tankarna om det, så jag tänkte att jag försöker fixa det, men gjorde det värre för jag glömde spara, och allting blev förgäves. Så jag pustade och frustade en stund och kände hur irritationen byggdes upp inom mig.. Tills jag raderade hela designen på bloggen och började om från början.
Skönt ändå att få bort alla konstiga kodningar jag gjort och krånglat med, och ta det ordentligt från början.

Jag är känd för att göra onödiga omvägar när det gäller saker, som är mycket mer komplicerade än dom borde vara. Till exempel, om jag ska göra ett instick i en text i word så använder jag ibland mellanslag och håller in den tills jag är nöjd, istället för att helt enkelt trycka på TAB knappen och komma direkt dit jag ska, eller helt enkelt använda funktionen som är till för instick i texter..
Vet inte om ni förstår vad jag menar men jag gör det. Det som är huvudsaken!

Men som sagt, jag har gjort om lite i bloggen. Tog bort klockan tex. Då jag tyckte att det vart för mycket, och jag gillar enkla saker. Men däremot har jag fixat en asrolig widget/gadget i slutet av menyn till vänster! Den översätter min blogg från svenska till det språk du väljer. Även om det inte är korrekt översatt till och från så förstår man ändå vad jag har skrivit :) Så det känns asbra! Satt o fnissade lite medans jag testade den.. ^^ Som när den översatte markan till celebration of land, då vart det stort lol :D

Nu när jag har fixat bloggen så ska jag ta och lägga mig och sova, börjar bli ganska sent för mig nu. och jag har fått på mig en huvudvärk.. På återseende!

upptagen qvinna

2008-11-28 @ 01:59:58
När jag satt och tänkte igenom december månad så kom jag fram till att jag är relativt upptagen de närmsta helgerna. Vilket var aningen tråkigt då jag hoppats få tid för en Stockholmsresa sisådär innan jul.
Här följer kalendrar som visar vad jag gjort senaste månaden, och vad jag kommer göra följande månad!
Blommor symboliserar namnsdagar (tyckte det var en kul grej, att visa vilka av mina vänner som har namnsdag lol) Hjärtan är händelser och jag kommer att skriva vad dom står för.


Oktober 30-31 - Var i Sthlm med Sarah, sov hos Gustav, åkte hem på fredagen, sen vidare till Halloween fest hos Markan.
Den 7e - Var på krogen med Alle, Raffa, Marre och Jonas. Var iväg till Pluto och det var en kul kväll!
Den 22a - Var på konrad med Emeliè och Peter, åt middag hos henne och hade det trevligt som fan!
Den 28e - Ev. gå på VÄxhuset och se på massa skit
Den 29e - Gå på bio med Emeliè


Den 2a - Möte på SoF
Den 9e - Emeliè fyller 20 :DDD
Den 12e - Kurator tid
Den 13e - Lucia = Supa och Fira Emeliè (?)
Den 19e - Förmodligen till sthlm och gå på tentapuben med folk som fan
Den 24e - Julafton, dvs käka massa skit
Den 31a - Nyår, supa skallen av sig som vanligt

Sen någon gång i December så ska jag och min familj förmodligen på en julbords kryssning och som vanligt så är jag hos Emeliè varje tisdag!
Fan vad jag är kung.



Torsdag im in love!

2008-11-27 @ 20:04:23
Fattar inte varför man måste vara kär på en fredag (se; The cure - Friday im in love).

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade runt halv 9 imorse och gick väl upp då, tog mig en dusch (inte lukta usch, stå högt i kurs för det är glassigt!), sen så chillade jag bara.. Hade inget "göra mig fresh och fräsh" dag idag.. pallade inte helt enkelt.

Igår fyllde Sarah år, 20 år nu.. Stor flicka! Firade henne hemma hos markan lite, med tårta som hon hade tagit med, och muffins och bullar :) så vi satt där och hade det trevligt och såg lite på Sunes Jul, tills det var dags att åka hem med sista bussen. När jag väl kom hem så gjorde jag inte sådär jättemycket.. gick direkt till datorn såklart och började hypa mig på irc och msn med folk..

Idag har jag däremot vart på IKEA med mamma och pappa, köpte oss skåp och låd handtag till köket, så snart kan vi öppna skåpen och allt! Haha. Se bild nedan. Sen fick pappa ett brådskande samtal, en kund hade en läcka så det sprutade vatten i köket, så han race:ade hem mamma och lämnade handtagen sen så drog han och jag iväg! Jag satt kvar i bilen och det var aningen läskigt för vinden fick hela bilen att gunga, så jag satte på radion och gungade i takt.
Sen åkte han och jag till Mcdonalds och handlade middag xD Och såklart så har han nästan sönder dörren in till restaurangen, då man skulle trycka och inte dra.. Men det ordnade sig :D Fick mig ett gott fniss iaf.

Och nu när jag ätit så sitter jag här och spelar Tomb Raider: Underworld.. Har dampat ett x antal gånger, men det hör bara till spelet antar jag. Men jag hatar det ändå. Det är ju nästan som att hon är självmordsbenägen och hoppar runt bland eldiga flammor, kryper in i trånga grottor med lönnfällor överallt och massa stora spindlar och demoner. Usch.
Har iaf fått tag på båda handskarna och bältet som tillhör Thor, åskguden :) Nu ska jag bara hitta hammaren sen kan jag döda en gud. Kul va?


Produktinfo

fräsh eller fresh

2008-11-26 @ 23:48:36
Imorgon ska jag nog ta och göra mig både fräsh och fresh faktiskt. Ska ta ansiktsmast, skrubba hela kroppen, hårinpackning och allt det som är bra! Kommer kännas bra :) speciellt nu när jag är inne i mina röda dagar. Och alla ni tjejer där ute vet vad jag menar när jag säger; jag känner mig ful och äcklig och så jävla ofräsh så det är inte sant. Tjock känner jag mig också, så pass att jag vill göra en fettsugning. Och jag får finnar.

Det där summerar hur jag mår nu ganska bra! Tack vare röda dagar som borde få en att känna sig mer kvinnlig, men man känner sig bara snuskig. Men som tur är så är detta helvete snart över och på fredag ska jag förmodligen till växhuset och se på några vänner som dansar och ska spela musik :) Det ska bli kul! Gratis inträde också. Men först ska jag se när jag och Emeliè ska på bio, ska nämligen se efterlängtade Twilight :D can't wait.

30 seconds to mars

2008-11-25 @ 23:25:54
Jag har kommit en bit på vägen till att finna mig själv igen, eller iallafall den jag var för ett år sen och det har fyllt mig med en askonstig känsla i hela kroppen. Jag vet inte om jag ska gilla känslan eller trycka undan den :P Det återstår att se hur jag känner imorgon.. Och vad jag tar på mig för kläder helt enkelt! Kläder gör mig som person, till en viss del. Kläder låter mig känna det jag vill känna, likaså musiken och mina teckningar! Nu vet ni det.

kanske ska rita lite ikväll?


Johan Badh - Inget med dig är underbart

2008-11-23 @ 16:41:24
Minnen från den här låten är inte o leka med! Tillägnar den här låten till en viss person också, kör på!


Lördag

2008-11-22 @ 13:44:27
Snön ligger fortfarande på backen, det känns mysigt på ett sätt, men så fort jag tittar ut så känner jag rysningar längs ryggraden, och det är endast för jag vet att jag måste gå ut idag och då kommer jag gå i snön med ett par icke-vinterskor. HELVETTE OCKSÅ.

Nu kanske ni blir lite frågelådor, "skrev hon att hon skulle gå ut, utanför lägenheten, idag?!", och ja ni läste rätt. Jag ska nämligen över till Emeliè, min käraste vän, och äta middag och sen ska vi vidare ut på krogen! Och det har jag sett fram emot ända sen hon frågade mig :) Så det ska bli kanon! Har planerat in vad jag ska ha på mig etc ^^ Fan vad jag är kung!

Hittade lite roliga bilder igår på mig, i min mobil, och jag vart lite glad ^^.. Det var inte bara på mig utan det var en förfest (eller två) från ett år sen typ :) så jag tänkte att jag lägger upptvå bilder från de.. Nu ska jag hoppa in i duschen!


Daniela, Jag, Sarah och Sara


Jag och Este (och Major som pekar finger ^^ han var tjurig för hans strumpor var blöta)

Önskelista

2008-11-21 @ 18:24:24
Gör en ny önskelista för jag kom på fler saker jag vill ha. Och den här blir lite bättre, och lite snyggare. Precis som mig!

1. Laptop
- Modell eller märke spelar ingen stor roll, men jag föredrar HP
och att den har bra grafikkort,
då den är till för mig och mitt photoshop! Denna går också.


2. Skor
   

3. Kläder
     
   
4. Väskor
 

Tills vidare.

Dröm

2008-11-15 @ 14:21:02
Det hela började när jag var ute och gick med Emeliè, tror det var en av våra promenader som vi brukar gå, men jag kände inte alls igen stället. Men efter att vi gått ett tag så får jag känslan av att vi är jagade, och helt plötsligt så befinner vi oss i ett hus, typ som ett ruckel mitt i en skog. Minns att det var skållhett inne i huset och att väggarna brann typ, eller glödde, och vi hade ingen aning om hur vi skulle ta oss därifrån. Efter att vi hade suttit oss ner i köket så känner jag en ilande känsla på ryggen (både på riktigt och i drömmen) och Emeliè börjar skrika, så ja gvänder mig om och där fanns det ingen men smärtan var kvar och på något sätt så fick jag se min rygg, och den var brännmärkt typ.. Som på den här bilden (som jag f.ö vart väldigt äcklad av igår, så det förklarar en del), och det var tre såna där märken på ryggen och jag typ.. blödde halvt för det var som blodmärken på ryggen, och jag minns känslan av hur tyget fastnade hela tiden i mina sår.

Hursom, så vaknade jag mitt där eller nånting och jag som nyvaken är ju helt lost, så jag trodde på riktigt att jag hade dom där brännmärkena på ryggen så jag la mig på sidan, istället för på rygg, och var väldigt nogrann med att inte låta täcket komma åt stället, så tyget skulle fastna.

Sekunden efter det så somnade jag om och lyckades på något sätt ha kvar vissa delar i drömmen som brännmärkena på ryggen, men jag hade en annan tröja på mig.
Den här gången befann jag mig i mamma & pappas sovrum och jag försökte så gott jag kunde att väcka mamma och berätta för henne om mina skador på ryggen, men hon vägrade vakna så jag gick ut ur rummet och befann mig i en hall som var vit, så jag går in i ett rum (som om jag visste precis vart jag var och vart jag skulle), och där är det ett sovrum, med en dubbelsäng, tv och ett badrum genom en annan dörr. Precis när jag gått in i rummet, så började jag klä av mig (inte naket, till underkläder) och tänkte lägga mig i sängen och se på tv och då kommer Gustav in och han har på sig en blå skjorta med korta ärmar och ett par röda kalsonger (ja.. klart jag kollade?!) och han kommer in och lägger sig i sängen bredvid mig och vi pratar men jag minns inte alls om vad, för allt jag kunde fokusera på var mina sår på ryggen som gjorde fruktansvärt ont. Minns också att han försökte hela mig på något sätt, genom att lätt stryka på mina sår på ryggen som om han masserade typ 1 mm från såren. Skitmysko.
Minns inte så mycket mer men jag minns att jag såg hans mamma (som inte var hans mamma utan en blandning mellan Niklas och Kims mamma), och jag fick en skymt av hans katt, så min slutsats är att jag var hemma hos honom när jag hade gått ut från mamma och pappas sovrum.


Läs om ni orkar, för det är relativt detaljerat då jag vaknade och startade datorn snabbt som fan bara för att kunna få med alla detaljet. Älskar att drömma, men inte när jag har gjort illa mig.

Chicago

2008-11-14 @ 23:13:02
Sitter just nu och tittar på musikalen Chicago, och har en liten 70-80 tals film kväll med mig själv, colan, snuset och chipsen!
Om jag inte misstar mig så var det hemma hos Lotten som jag såg filmen för första gången, likaså Borta med vinden och The breakfast club! Hon är den som fick in mig i denna kurva ;) Tack för den!
Älskar verkligen såna här gamla filmer, då de nyare har så många effekter och tillgjorda grejer. Inget fel med det om det blir en bra film, men ibland är man sugen på det där lilla extra som inte görs längre..
Efter den här filmen så ska jag starta A Clockwork Orange, som pappa sa att jag skulle titta på. "En galen film!" som mamma sa. Hon såg den när hon var 15 år, för en medlem i bandet Noice (som hon älskade och fortfarande gör) hade den filmen som favorit, och hon satt med öppen mun genom filmen. För ungefär 10 år sen när hon var 30 så gick den på tv, och hon satt fortfarande med hakan ner i golvet! Haha, min mamma är så söt.. Speciellt när hon blir orolig över den musiken jag lyssnar på ibland (metal aka djävulsmusik), eller spelar spel och ser på speltrailers som låter hemskt (se Diablo 3 trailer: The Wizard och spelet F.E.A.R).
Blir nog ignet supande denna helg, om jag inte får hänga med mamma på stan imorgon och göra den osäkrare än ett mentalsjukhus (se Insanitarium )

När jag satt i vardagsrummet och mös med mamma och pappa framför tvn och lite te/kaffe så pratade vi lite om nyår och julafton och pappa sa det att det vore kul att åka på kryssning och äta julbord, då det är samma pris för att boka ett bord i tex Bombardierhallen som det är att åka på kryssning. Så då blev mamma och jag glada och sa att det borde vi göra! Och nyår är lite oklart ännu.. Brukar ju fira det med moster och hennes familj hemma hos dom men nu ska ju dom till Egypten och vi vill ogärna fira själva. Så pappa skulle ringa Benson och Rosmarie och se vad som händer.
Jag gillar Rosmarie, hon är så otroligt snäll och är den bästa som Benson hittills har. Och desutom så har hon en dotter som är kanske 14 år eller så. Henne ska jag träna upp.

Oj vad mycket jag skrev. Nu lägger jag ner. Vi hörs sen!

Länkarna öppnas i nya fönster.


Sanningens inblick

2008-11-13 @ 23:25:52
En simpel lista på vad som är värt och bäst.

  • Att använda badrummets kran istället för kökets. Varför?
    Det är simpelt, för att vattnet alltid är kallare där än vad det är i köket. Ingen aning om varför, men om ni vill veta så kan jag ta reda på det av far min som då är rörmokare.
  • Att sitta vid datorn utan byxor what-so-ever, endast trosor/kalsonger. Varför?
    För att det ger så mycket mer frihet och rörlighet när man väl sitter framför burken. Ett par jeans är endast tighta och inte så mjuka av sig, och mjukisbyxor kan ibland vara jobbiga för dom sitter inte på plats och ska vrida på sig. Shorts är ju ett alternativ, bara det att dom gärna glider upp och då sitter man ändå praktiskt taget i underkläderna på underkroppen.
  • Att använda en gaffel till att klia sig på ryggen, armen, huvudet.. Ja överallt! Varför?
    Enkelt.. En gaffel kliar dig precis som ett par naglar som du inte har. Och den når på ställen som du inte fysiskt kan nå med dina egna kroppsdelar. Och du kan justera hur hårt eller löst du vill klia. Funkar också bra till att fixa frillan!
  • Att sitta i sängen när man håller på med datorn. Varför?
    Det är helt enkelt skönare än att sitta på en hård datorstol eller en rullstol. Sängen är alltid skönast och när du är som tröttast är det bara att luta dig åt sidan så ligger du redan i sängen. Ryggstödet kanske inte är det allra bästa men fan vad du kommer sitta skönt och sova skönt sen du!
  • Att hitta på roliga svordomar när du är bra förbannad! Varför?
    Om man nu ändå ska förtära munnen med svordomar som fitta, hora och kuk, varför kan man inte göra det på ett roligare sätt så att man ändå kan skratta åt det i slutändan? Till exempel: Knullpung, snasebanan, kameltå, vildars vildar, ballifix and so on. See, much more fun!

Lazee ft. Neverstore - Hold On

2008-11-13 @ 18:23:31
Vet inte varför men jag har fastnat för den här låten så otroligt hårt, älskar den och jag blir aldrig trött på den heller. Lyssna på texten och njut!


visste du att..

2008-11-12 @ 03:33:53
Visste du att:
* Elefanter är det enda djuret som inte kan hoppa?
* Kvinnor blinkar nästan dubbelt så mycket som män?
* Det är fysiskt omöjligt att slicka på din armbåge?
* Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa men inte nedför?
* Endast en person av 2 miljarder kommer att leva till 116 års ålder?
* En snigel kan sova i 3 mån?
* En struts öga är större än dess hjärna?
* Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i en rad på tangentbordet?
* En krokodil inte kan räcka ut tungan?
* Fjärilar smakar med fötterna?
* 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen?
* 9/10 prövar om det går att slicka sig på armbågen när de läser det här..

Gratismode.se

2008-11-12 @ 00:39:39


Gör som mig och bli medlem på Gratismode.se! Där kan du samlar på dig poäng som du sedan kan byta mot presentkort på tex. H&M, Kicks och Vero Moda!
Gå in på den här länken och registrera dig nu! Passa på medans det inte finns så många medlemmar :)

länken öppnas i nytt fönster.

the good ol' days..

2008-11-11 @ 22:26:13
Fick en bild av Alex någon timme efter jag hade skrivit mitt senaste inlägg, och jag vart så glad :D för det är minnen från sommaren, när vi satt hos Nic och söp. Det var old school! Och varje gång jag rapade så skällde hans mamma på HONOM, för hon trodde inte att tjejer som mig kunde rapa :) så otroligt fint minne, haha! Och det bästa var ju att han och Alex bodde vägg i vägg, så ibland kunde man höra hur han bankade i väggen i köket när vi gjorde plättar! Åh.. Plättar var ju det bästa som fanns, plättar efter sex, plättar efter film, plättar hela tiden! Så otroligt fint. Jag saknar plättar.
Jag vill ha plättar efter en fylla!


Oll, Nic, Alex och Jag! (med min fina, men döda, laptop med klistertrams)

the good ol' days..

2008-11-10 @ 21:10:24
Tänkte ta tillfälle i akt och visa er lite gamla bilder, för jag känner mig sjukt sentimental och nostalgisk just nu. Saknar den gamla tiden lite mycket nu :/

BILDERNA ÄR KLICKBARA!

Bild 1: Studenten och min lyckligaste dag någonsin. Oll och Korvj1mmy :) sakna.
Bild 2: Studenten, Jag och Alex (med alex mössa på mig)
Bild 3: Jag som posar otroligt snyggt i Vasa
Bild 4: Alex och Nic (som alltid var så trevlig!)
Bild 5: Jag och Alex igen, lite fullare, lite gladare!
Bild 6: Este, Virre och jag inne på Mcdonalds toalett, lyckligt!
Bild 7: Sarah och Jag på Silk tror jag det var
Bild 8: Alle och Jag på förfest hos hans brorsa, som alltid :)
Bild 9: Förfest hemma hos Este i hans rum, jag i mitten med virre och sofia, coffe och joseph och alle på vänster. Christer sitter på golvet
Bild 10: Jag som snorunge i en gungstol ^^
Bild 11: Jag Alex och Alle, förfest :)
Bild 12: Sarah, Alle, Alex och jag
Bild 13: Jag och Este, skitlycklig :)
Bild 14: Jag i Vasa, försöker vara Emo med folköl, haha!
Bild 15: Berna och jag på Näckrosen på Gryta jag gör världens hamster min och fantan hittade jag på bordet bredvid!
Bild 16: Jag leker frälsningsarmén sist vi renoverade här hemma i köket! :D
Bild 17: Jag pussar på min Heineken öl, och Oll smög i bakgrunden ^^
Bild 18: Jag i Vasa igen, gör min sommriga "wtf jag är knas" min :P
Bild 19: Jag med nyklippt hår och piercing på plats :) Tror det var dagen efter jag piercade mig eller så..


Boys dont cry

2008-11-10 @ 13:38:46

Killar som diktar och skriver poesi gillar jag. Det visar att det finns ett djup som ingen kan se när man tittar på honom, men den finns ändå där. Jag gillar den känslan när han skriver en dikt om mig och att han gör det på ett så varsamt och vackert sätt.
Sen finns det som killarna som man kanske råkar klicka förbi på bilddagboken, lunarstorm, snyggast, facebook or whatever, som skriver otroligt fina dikter, djupa dikter som man verkligen känner igen sig i. Och man tänkte "underbart, han måste ha en högre kraft inom sig". Sen kollar man vidare i hopp om att se fler dikter och läsa mer om personen i fråga. Man klickar och hamnar på en bild, där han håller en pistol i munnen och är redo att placera hjärnsubstansen på en vägg (med texten "mina innersta tankar"). Direkt så avstyr man sina tankar om att han är en högre varelse än dig själv, och man känner avsmak för honom.
Det ger mig obehag. Att en människa så enkelt är redo att ta sitt liv för att han känner sig oälskad, ensam och slapp. Framförallt att han kan skada sig själv så enkelt i tankarna, utan att ens röra en muskel i ansiktet.
Det sårar mig. Att en sådan vacker person, som har så mycket att skriva och ge oss andra vanliga människor, bara vill lämna det blankt efter sig, när han precis gett oss så mycket. Ta mig inte fel, för hans bilder är otroligt bra i mina ögon, hans dikter mäter sig inte med någons jag sett på år och dar. Men att han mår sådär.. Det känns endast fel.
Jag hatar det.

När jag var omkring 15 års åldern så umgicks jag med en kille lite då och då, mestadels som vänner men vid den åldern så kretsade mycket omkring kärlek och hitta en pojkvän om man är tjej. När vi var hos honom så kunde han helt enkelt klappa till sig själv, skada sig själv, och tycka att det var.. Tufft? Att han var cool? Att han imponerade på mig, genom att visa sin styrka och hur hårt han kunde slå sig själv utan att han egentligen brydde sig om smärtan.
Det gav mig obehag. Jag mådde illa för jag kunde inte förstå vad som driver en människa till att skada sig själv på det sättet. Och hur han inte ens brydde sig och att han tyckte att han var fräck som kunde göra allt det där mot sig själv.
Jag var rädd. Om han så enkelt kan göra sig illa, utan att ens rycka på axlarna, vad kunde han då göra mot mig?

dagens

2008-11-06 @ 18:19:55
Dagens humör: Neutral
Dagens mående: Pigg i kropp o själ
Dagens borde: Ringt till soc..
Dagens frisyr: Kort och ruffsigt.
Dagens smink: Gårdagens
Dagens klädsel: Strumpbyxor, mjukisbyxor, linne & tshirt
Dagens planer: tvspel!
Dagens materiella vill ha: Laptop!
Dagens längtan: Pengar, som vanligt :P
Dagens fundering: Vem är jag
Dagens beroende: Snus som fan
Dagens tråkigaste: arbetslös och fattig
Dagens roligaste: När jag väckte min bror!
Dagens sämsta: Mina funderingar
Dagens Bästa: jag såklart

enough said.

2008-11-06 @ 01:46:42
[ninjannn]: FAN KAN INTE NÅGON I HELA DEN HÄR VÄRLDEN BARA PLINGA PÅ OCH FRÅGA "HEJ JAG BEHÖVER INTE DEN HÄR MACKAN, VILL DU HA DEN?"
[ninjannn]: blir fan lack
[ninjannn]: vad är det med er människor
[ninjannn]: finns folk som svälter i sverige också, inte bara i somalia

[ninjannn] = Jag.

brutalt

2008-11-04 @ 03:39:25
Känns som att det var ett tag sen jag skrev i min blogg.. och det har ju sina anledningar.
Men jag tänker inte skriva om hur min dag har varit, vad jag har gjort etc etc.
För jag tänker inte skriva om någonting egentligen, jag tänkte bara säga "Hej allt är bra, jag lever och jag är bra"

Okej ger er lite mer att suga på tills nästa gång.

jag har ingenting att vakna för på mornarna, jag sover bort mina dagar och jag har ingen självkontroll längre. Och precis för kanske någon minut sen så verkligen kände jag hur mitt självförtroende sjönk något brutalt. Endast för att jag kollade igenom min bilddagbok på nyligen upplagda bilder, tanken var "varför i helvete la jag upp dom här bilderna?!" och sen känslan "du vet att du inte har något att se fram emot på dagarna, så varför ens försöka"

Något åt det hållet, där står jag just nu. Antar att det bara är en svacka, som i berg och dal banor, där vagnen åker ner fort som fan och man skriker för man vet inte vad som kommer efteråt, men när nerförsbacken är avklarad så åker du upp och du känner solen mot dina kinder och allting ordnade sig.

Jag längtar tills solen rör mina kinder igen och jag hoppas det är snart. Framförallt så hoppas jag att jag kommer få den där pushen som jag och Markan snackade om tidigare idag. Behöver verkligen någonting att gå upp för på mornarna, även om det är den minsta sak som att jag ska upp till jobbet, eller motionera med musik i lurarna, eller känslan av att idag kommer jag att få träffa den personen. Något liknande. Jag vet inte vad jag ska ta mig till just nu, är förmodligen bara trött yra jag har då jag inte ska sova ikväll och inte imorgon för att ställa framåt dygnet och jag får tillbaka rytmen i livet. Sen kan jag börja motionera igen, kanske till och med springa. Sen tar jag och äter rätt och försöker få allting på en bra sida istället för en dålig.

RSS 2.0
Test