disappointed

2009-01-31 @ 17:43:47
Uh, ikväll kommer nog bli helt okej. Även om jag är lite besviken..

Nu ska jag laga varma mackor i ugn, och äta dom, och sen gå och hämta mitt smink hos Emeliè i hennes brevlåda, sen ska jag hjälpa Marre bära saker och städa inför festen som börjar klockan 21, sen ska jag väl höra med folk vad som händer yoyo, sen bjuda dom.

Gårdagen

2009-01-31 @ 15:23:17
Okej gårdagen var inte alls sådär jätte kul som man hoppats på. Jag betedde mig sämst som vanligt (iaf på senaste tiden) och jag har ångest som fan. Tillbringade första delen av kvällen i telefonen, vilket kanske inte var allt för trevligt, och andra delen av kvällen tillbringade jag mestadels i min egen lilla värld i huvudet och sket i hur jag gjorde mot vem och vad osv osv.

Ikväll är det fest hos Marre. Jag vet inte riktigt vad jag känner för det för jag läste precis Emeliès blogg och hon vill inte dit, och jag kan förstå varför (om det beror på mig dvs). Vi får se hur jag gör, har iaf fyllekäk kvar från igår!

Personer vi minns från 2008.

2009-01-30 @ 15:11:34
Lucas Längeby
1989 - 2008



Robin "bobby" Häversjö
1991 - 2008




Gamla bilder

2009-01-29 @ 16:55:02
För ungefär två-tre dagar sen så kopplade jag in en hårddisk (hdd) i den här datorn, från min egna dator som annars bara står och tar plats då nätverkskortet är pajj, och med den hddn så medföljde bland annat the sims och anime serier och såklart GAMLA BILDER!
Så jag tänkte att jag postar lite gammalt här så ni får se :)



Okej.. Sry blir inga bilder för det är något fel, vet inte om ni har samma problem.
När jag laddar upp en bild så går det galant att välja fil men sen när jag klickar på "Ladda upp" så kommer jag till Internal server problem eller vad det står, och bilden laddas inte upp. Väldigt mysko.

Kommentera om ni har samma problem.

Ord

2009-01-29 @ 02:32:05
Ord. Förmodligen det roligaste som finns, att sitta och tänka på nya ord, gamla ord, konstiga ord, komplicerade ord och favoritord.

Ord jag diggar just nu:
Smutt
Fizzbitch
Awesome
Fantastiskt
Underbart
Yeah
Jah
Keanche (kanske)
& annou (i dunno i mumlande form)

Min helg

2009-01-26 @ 17:19:24
I fredags runt klockan fem gick jag och Emeliè en promenad och sen till ica för att köpa lite gott till kvällen, då vi skulle se på Let's Dance hemma hos henne. När vi vart på ica så gick vi hem till henne och så skulle vi laga mat, fast det var mer hon som lagade maten :D haha. Som ni alla vet så är jag helt värdelös i köket. Men jag klippte upp bacon förpackningarna iaf!
Det hon lagade var baconinlindad fläskfilé med potatisgratäng, sås (minns inte vad den hette) och sallad! Det var supergott, som alltid när hon lagar mat :)

När maten var klar så gick vi till övervåningen för att äta samtidigt som vi såg på Let's Dance, och när vi käkat klart vart det såklart till att hugga in på chipsen o colan ;) moahaha. Och så gjorde vi såklart massa roliga videos med hennes laptops webcamera! Bland annat så var hennes näsa med xD hahahha!

Och i lördags så tog jag det lugnt hela dagen tills vi skulle ut på krogen, jag jonas marre raffa alex och este. Este var den som stod för förfesten, även om det bara var jag och alex som kom dit och jag har ingen aning om hur det gick till, men vi mötte upp de andra på stan iaf.
VI drog som vanligt till Konrad innan kl 22 för att komma in gratis och bara betala garderoben som är 20kr. Var ganska segt där inne och så var man ju nykter och då vart det inte roligare.. Men efter krogen, runt 01 så drog vi till donken för att folk skulle äta. Synd att man är fattig! Men då ringde jag pappa och tänkte höra vart han var och kolla läget, för han var nämligen på ormberget hemma hos Reine och festade, så då sa Reine åt oss att ta en taxi dit för han var tvungen o träffa Alex som pappa tydligen snackat om hela kvällen. Så det gjorde vi! Väl där så vart det bestämt roligare, för vi vart bjudna på sprit och vin och man vart lite salongsberusad och Reine styrde musiken vilket var fantastiskt! Han hade ett djbord och allt, så musiken var perfekt!
Vi stannade där tills klockan 6-7 på morgonen innan vi fick tag på en taxi och åkte hem till Rebecca på Gidde och sov kvar här då hon var i Ludvika över helgen. Sen har jag bara vart här med Alex tills idag, ska väl hem snart eller senare.

Jobbigt bara att tiden gick för fort när man var här för tanken var att jag skulle hem och gå en promenad med Emeliè men nu är det försent.. Ska gottgöra henne rejällt. Funderar på nästa helg faktiskt. Har något speciellt planerat, som jag inte kan skriva här då hon läser min blogg dagligen, eller varje gång jag skriver. Men jag kan lova att det är något alldeles extra!

Mika

2009-01-24 @ 14:00:18
Finns det något bättre än att vakna till Mikas toner på morgonen? Näe!

lugg

2009-01-23 @ 23:45:22
Btw, funderar på att klippa mig en egen lugg .. Men jag vet inte om jag vågar ta fram saxen :D
Får funderas på imorgon efter jag städat. För jag var fan snygg med lugg, bara det att den var kanske lite tunn.. En tjockare blire. För jag börjar tröttna på min snedlugg.. Sen blire färga håret i framtiden (eller tona, men same shit) och sen klippa sig. IM GUUD.


Pjanoo

2009-01-23 @ 23:37:27
Imorgon ska vi nog ut på krogen! Fast jag ska inte dricka, som ni alla vet redan förmodligen :) Iaf inte så jag blir full, ett löfte jag ska hålla till slutet av februari! Få vi se hur det går.

Nu peppar jag musik och fnissar lite åt Emeliès näsa. FNISS

ojojoj

2009-01-23 @ 16:46:28
Jag tror Emeliè kommer bli lite småtjurig på mig för jag kommer prolly komma aningen sent till lekparken för våran promenad. Har ingen ursäkt för det heller, utom att jag segade för mycket. Ska snart föna håret och sen springa fniss.

Sen kommer mamma bli lite småtjurig för att jag inte diskat än, men det hinner jag inte med nu och jag får väl göra det när jag kommer hem från Emeliè och min myskväll. Det gör nog inget. Måste fråga om pengar till snus också.. KUT DÄMIT.

Frågor och Svar

2009-01-22 @ 02:31:47
Utseende
Storlek: 170 cm
Kropp: Medel
Stil: Mig själv
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Brun

Livsstil
Civilstånd: Singular
Sexualitet: Heterosexuell
Rökning: Röker regelbundet
Alkohol: Dricker ofta
Barn: Nej, men jag vill ha
Djur: Ja
Sysselsättning/studier: Student från IT-Gymnasiet, Nätverk. Aktiv arbetslös
Studienivå: Gymnasium
Inkomst: Socialbidrag/extrajobb
Du är här för: Mig själv

Personlighet
Jag gillar:
 Att läsa böcker, titta på filmer/serier och spela tv-/data spel. Gillar också att umgås med kompisar och festar så gott som varje helg.
Jag ogillar:
Att gå upp tidigt på mornarna och åka iväg till skolan, och jag ogillar vintern, för den är kall. Ogillar också när det går dåligt på spel, eller varför inte i självaste livet.
Mina intressen:
Datorer, böcker, tv-/data spel, festa. En hel del mer som jag inte orkar skriva ner.
Jag följer modet så gott som jag kan, och jag tycker jag är ganska bra på att ha koll på vad som är inne och vad som är ute. Får såklart hjälp av mina tjejkompisar för att vara så uppdaterad som möjligt inom mode.


Har ni egna frågor till mig, skriv och jag svarar i nästa inlägg. Hur personlig som helst, hur ytlig som helst.

19E jANUARI

2009-01-19 @ 23:53:57
Hur har 2009 gått hittills för mig?

Ptja, vardagsångest, apmycket alkohol för att dämpa mina hjärnvågor, ordbajsa i irkken vardagligen och så har jag tankat 50 filmer som ska kollas igenom.
Med andra ord så går det inte speciellt bra, men hoppas på ändring. Jag ska hitta ett jobb snarast, jag ska flytta hemifrån snarast, jag ska sluta vara så jävla fucking lat.

Hur har erat 2009 börjat?

Utmanad

2009-01-18 @ 22:50:22
Ja har blivit utmanad av Jossan.

Regler:
1.Länka till den som taggat dig
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3.Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg
4.Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade.

1) Jag har svårt att hantera mitt alkoholintag ibland.
2) Jag överanalyserar ofta sånt som folk säger till mig.
3) Jag använder alkoholen för att fly från mina problem.
4) Jag är avundsjuk på min bästa vän ibland.
5) Jag är rädd för att flytta hemifrån, samtidigt som jag vill det.
6) Jag är sjukt jävla lat.
7) Jag är absolut inte osäker angående min kropp.

Jag utmanar
Emeliè
Evelina
Johanna
Lotten

and that should do it.

Festbilder från Fredags - Alla

2009-01-18 @ 22:28:59
BILDERNA ÄR KLICKBARA!





 

just some thoughts

2009-01-15 @ 18:02:10
Alla vet vi att världen är cp. Det är ett faktum och att vi lever ett skitliv mer eller mindre. Vi har våra lyckliga stunder, sure, men sen kommer skitlivet ikapp lika snabbt. Tänk sen när man dör och man tänker "fan, äntligen får jag ett slut på detta, jag kommer upp till himlen (or whatever) och hare bra". Tänk då om vi reinkarneras och då suger livet i all evighet.

En annan tanke.
Alla är rädda för att bli galna, eller bli sedda som galna. Alltså psykotiskt galna. Som att man ser saker som inte finns etc, ni fattar?
Då är det ju så att vi märker inte själva om vi blir galna. Vi tror ju att allting står rätt till, det är ju våran hjärna som vi förlitar oss på för att ens kunna leva och klara av vardagen. Då återstår det åt andra att avgöra om du är galen eller inte.
Men tänk då om det bara är du som är normal och tänker vettigt, och att allt det du ser och upplever är på riktigt. Att det är dom andra som är galna som inte alls ser detta. Din hjärna är mer utvecklad än alla andras. Du är inte galen längre kommer du fram till, samtidigt som du sitter på mentalsjukhuset för att de andra som inte ser det du ser tycker du är galen.

I'll just leave this here.

Hemma hos Becca

2009-01-14 @ 16:53:21
Nu sitter jag hemma hos Becca, med Alex. Han bor ju här tills inte mycket längre, då han ska flytta så fort han får tag på någon med körkort och släp så han kan hämta en säng och flytta ut.

Tidigare var jag nere på stan. Tanken var att åka ner tillsammans med Marre så vi kunde fixa arbetsförmedlingen och SOF tillsammans, men när jag var på väg för att möta honom på bby c så ringer han och säger att han måste hem direkt för hans mamma ringde honom och sa att något hade hänt och han måste hem fort som fan. Hoppas det inte var så allvarligt som det lät, för det är ju alltid lika hemskt när något händer ens vänner och familj.
Så jag begav mig hemmåt igen för att ringa pappa och säga att jag diskat och tvättat så han kunde ge mig pengar så jag kunde fylla på mitt comviq kompis som f.ö tog slut imorse. Det fick jag och sen drog jag ner på stan. Busenkelt att fixa arbetsförmedlingen, fick min handledares nummer som jag på något sätt har missplacerat tidigare. Så imorgon kommer jag ringa henne och boka nytt möte, för jag missade det första mötet. Efter arbetsförmedlingen så lunkade jag vidare i min ensamhet till SOF för att få tag i Christina Nerins nummer, för jag måste boka nytt möte där med men dom hade tydligen stängt för alla var på möte. Och jag orkade verkligen inte sitta där och dega och sen köa för att hålla på. Nejtack, så jag drog mig mot bussen för att åka hem hit. Träffade även Raffa och Jens på stan, så vi småpratade och härjade som vanligt.

Fick även två roliga samtal när jag åkte bussen hit, ett var av Fredrik (som ringde mig inatt klockan 02 ungefär, för Emeliè som undrade), och det ena var såklart av frugan själv : Synn bara att mitt batteri på mobilen är så gott som dött just nu för jag hann inte ladda den innan jag skulle åka.. Men jag överlever! Ska väl dra mig hemmåt snart kanske. Ska inte sova över iaf, för jag orkar nog inte lol. Jag orkar inte sova över, bra ursäkt. VI hörs.

Bloglovin'

2009-01-14 @ 10:02:15
Glöm inte att ni kan enkelt följa min blogg på Bloglovin' där ni ser varje gång jag uppdaterar min blogg med nya och spännande (lol) inlägg!



länken öppnas i nytt fönster

Min natt

2009-01-14 @ 09:49:40
Nu har jag vart vaken i en timme och sitter nu och drar ner 21 filmer till hddn.
Vet inte varför jag vaknar nu för jag känner att jag skulle kunna sova mycket längre än vad jag gjort, gick ju och la mig runt halv 2 inatt.

Och någon gång runt 02 så ringer min mobil, och innan jag svarar så sitter jag bara och stirrar på mobilen, ringsignalen blir högre och högre, mina bröder tittar på mig med frågetecken över sina huvuden, medans jag försöker urskilja vilket öra som är vänster. För i drömmen jag hade precis innan mobilen började ringa så fick jag inte svara i vänster öra (f.ö så har jag trott att höger öra har vart vänster tills nu). Vet inte varför jag inte fick svara i vänster öra, men det kändes som att jag måste svara i höger för det var som en pusselbit från mobilen som satt där, och jag var tvungen o sätta mobilen på rätt öra för att återställa ordningen. Jag vet inte, det var konstigt iaf.

Iaf, när det ringde så frågade jag hur mycket klockan var, så sa han "två" och jag far upp ur sängen för i mitt huvud var det ju morgon, och jag var försenad som fan, min klocka hade inte ringt etc och alla såna tankar for runt i huvudet på mig samtidigt som jag sprang runt i lägenheten som en förvirrad kanin, tills jag frågar ".. på morgonen?" och han svarar "Nej på kvällen". Jag går då långsamt tillbaka till sängen och säger "Ja men då ska jag däcka i sängen igen. Hejdå" och klickar.

När jag då somnar om så drömmer jag att hela stan var fullproppad med folk för att Sarek skulle spela utanför Lindex på stora gatan. Men den ena tjejen (Sara?) var försenad, så medans vi väntade på att hon skulle dyka upp så går jag förbi Café Stugan och där på uteserveringen sitter Andrés med Joseph och äter något, så jag slår mig ner och beställer finhackad melon som jag sen äter på en planka. Senare dyker Emeliè upp och en massa andra och vi går mot Lindex för att kolla Sarek, men jag vaknar av att jag får sms från tele2/comviq som säger "Din prisplan har nu ändrats" och jag har inte comviq kompis längre.

the blood scene

2009-01-10 @ 14:45:00
Det ska min skräckfilm heta. Nu är det sagt.

du vet i skräckfilmer typ, när folk som skadat sig drar sig längs väggen och lämnar blodsspår? I've done it.

och du vet när folk som fått en yxa i huvudet eller så, och sitter ner och hänger frammåt med blod droppandes ner på golvet och bildar en pöl? I've done it.

och du vet när offrena ligger ner i marken och man ser hur blodet bara flyter fram runt huvudet? I've done it.

och du vet hur offrena som är på väg att bli mördade alltid har överflödigt med blod på kroppen och sånt? I have it.

Detta summerar min kväll väldigt bra.

Young Folks

2009-01-09 @ 19:05:16


If I told you things I did before
Told you how I used to be
Would you go along with someone like me?
If you knew my story word for word
Had all of my history
Would you go along with someone like me?

I did before and had my share
It didn't lead nowhere
I would go along with someone like you
It doesn't matter what you did
Who you were hanging with
We could stick around and see this night through

Älskar  texten till låten, relaterar nog till mig. Iaf första versen.

H&M Vårkatalog

2009-01-09 @ 13:39:48
Jag måste ju göra som alla andra.








Sådär, nu är jag nöjd.

Analysering

2009-01-08 @ 23:04:35
Jag har precis analyserat mig själv.

Anledningen till att jag har vart otrogen mot tidigare pojkvänner (läser du det här och har vart mitt ex, förlåt) är för att jag var osäker och hade lågt självförtroende!

När Niklas dumpade mig så mådde jag så otroligt dåligt och fick så lågt självförtroende, och när jag sedan gick ut på krogen eller på fester och killar visade intresse för mig, så hade jag sex med dom för att jag behövde bekräftelsen. Men det räckte inte med one night stands, eller snygga killars kukar, utan jag behövde något mer. Jag började söka det som jag hade med Niklas, den där oändliga kärleken.

Och jag hittade en kille som jag gillade, han var rolig att vara med och fyllde mitt behov av ett förhållande, men sen när jag hade det där så ville jag ha mer bekräftelse. Det vart som en drog. När man fått smaka lite av haschet så vill man ha något starkare, så man börjar med amfetamin.
Jag började vara otrogen för jag behövde mer och mer bekräftelse, jag ville känna mig så underbart jävla bra hela tiden, attraktiv och snygg och sexig. Jag ville höra att jag var bra, i sängen och som flickvän. Jag var beroende!

Men sen när man vart otrogen så mår man så sjukt dåligt för man har ju snubbe hemma som väntar på en medans man har sex i bilen på uppfarten. Så det slutar med att man dumpar honom och strular runt ett tag, tills man känner behovet av att hitta en ny snubbe, för vem vet han kanske är den som bär på oändliga kärleken!

Hittar snubbe efter snubbe, allting slutar likadant. Tills man förblir singel och ligger runt mer och mer och försöker inbilla sig att alla one night stands är for real, att snubben gillar en, fast han bara vill ha din fitta. Sen mår man dåligt för man känner sig billig och äcklig, samtidigt som man vill ha mer av bekräftelsen. Det är abstinensens tur. Den äter upp dig inifrån och man mår ännu mer skit, för man tror att ingen vill ha dig och du är äcklig för du har haft för många killar och det kommer jaga dig hela livet ska jag säga dig.

Jag har bara tur att jag inte alls är samma person som jag var då, att jag förändrades. Gick igenom den där drug-addict-behandlingen och vart frisk. Nu behöver jag inte bekräftelsen, jag klarar mig utan den för jag VET att jag duger som jag är, jag duger mer än vad jag är. Och jag behöver inte stressa fram kärleken bara för jag är 20 och snart 30.

Im good, and i know it. Och nu har jag analyserat mig själv klart. Hejdå!

Pengar

2009-01-08 @ 19:03:39
Imorgon ska jag ner till Oliver Twist och få min lön från när jag jobbade hos dom, ochdet blir runt 700kr kontant :)
Eftersom jag skickade in mina kontouppgifter lite sent så får jag antingen lön direkt på kontot till nästa månad, eller så åker jag förbi och hämtar ut dom kontant :) Och såklart väljer jag kontant!

Så nu era bitches är Becca snart rik igen!

I PUT THE METRO IN METRONOME V2.2

2009-01-04 @ 18:31:05
Svartsjuk. Ett ord som alla mer eller mindre känner igen. Men det dom inte känner igen är personen dom förvandlas till när svartsjukan slår till.

Svartsjuka är en känsla som innebär oro för en rival, särskilt när det gäller kärleksförhållanden. :quote:

Dålig självkänsla bidrar en del till svartsjukan, dvs att man är osäker över sig själv eller till och med över sitt förhållande/sin partner. Och det kan vara många olika anledningar till varför man inte litar på sin partner och har dålig självkänsla över förhållandet. Partnern kan i fråga ha missbrukat din tillit och gått över gränsen till otrohet, eller så kan det vara du som själv har historia om att vara otrogen så du känner rädsla över att din partner kanske går samma väg som du en gång gått, då du själv vet hur enkelt det kan gå till väga. Och när det kommer till att ha dålig självkänsla angående förhållandet så kan det bero på att ni kanske inte har haft det så bra som förut på senaste tiden.

Sen kan det vara så att du litar till fullo på din partner, men du litar inte på de andra tjejerna/killarna som finns på krogen eller vart du befinner dig. Du kan till och med ha oro när det kommer till en nära vän som vistas i närheten av din snubbe/brud, för du tror att din kompis kommer ta chansen och sno honom/henne ifrån dig, eller att din partner finner din vän som en bättre/snyggare/intressantare/roligare brud/snubbe (listan kan göras lång).

Ex: Adam - din pojkvän, Sara - Mystisk tjej, Plats - Privatfest.
Adam sitter i soffan på festen och pratar med en tjej som heter Sara. Du har inte sett henne förut och hon känner varken dig, Adam eller erat förhållande. Du observerar ett tag för du litar fullständigt på Adam då ni har vart tillsammans ett bra tag och ni har haft det bra, men du kan inte låta bli att kolla för du har ingen jävla aning om vem bruden är som pratar med din snubbe. Efter ett tag så slappnar du av för du har inte sett några tecken på att hon flörtar med honom, men sen så vet du inte vad dom pratar om då musiken är hög och du står en bit bort. Let's face it, alla par sitter inte och håller varandra i handen som om ni hade varandra i ett varsitt koppel när ni är ute och socialiserar.
Efter ett tag ser du att hon börjar röra Adam på ett sensuellt sätt, börjar smeka hans arm och hand, låret, pillar i sitt hår på ett tjejjigt sätt och skrattar åt allt han säger. Tydliga tecken. Du blir svartsjuk och gör din move..

Vad gör du?
Jo du går fram varsamt men bestämt och förklarar att Adam är upptagen och att du är hans flickvän. Nu har du markerat ditt revir och hon går därifrån (förhoppningsvis).


Ex2: Adam - Din pojkvän, Sara - En bekant, Plats - Krogen.
Adam, du och några kompisar, inklusive Sara, sitter i ett bås på krogen och dricker drinkar/öl och har det trevligt och pratar. Sara vet om ditt och Adams förhållande ända sedan hon lärde känna er. Ändå så ser du att hon pratar ovanligt mycket med honom än med någon annan. Du känner att det kittlar till lite i kroppen, och inte en bra kittlande känsla, och du blir vaksam och observant och försöker sätta dig närmare och närmare Adam för att markera att han och du hör ihop och hon har ingen chans. Hon chansar ändå.  Du blir irriterad och känner svartsjukan, för hon ser ju faktiskt ganska bra ut och du blir osäker över dig själv och erat förhållande. För han fortsätter ju prata med Sara, för oturligt nog så är killar inte sådär observanta och dom är mer ignoranta när det kommer till tjejer som flörtar med dom. (-WizziZ: nej det är tjejer som är kryptiska istället för att säga "kom vi ska knulla")

Vad gör du?
Du börjar tilltala henne med en attityd som visar att du är upprörd och att hon inte alls har rätt att stöta på DIN pojkvän, och Sara tar åt sig och blir såklart tjurig och blir deffensiv och blånekar hela situationen fastän hon vet vad hon gjort. Ett tappert försök till att smita ur situationen. Du faller inte för det och ger henne en bitch-slap innan du drar iväg Adam från henne till ett annat ställe för att inte lämna tillfället öppet.


Grejen är ju, vad fan tjänar vi på att vara svartsjuka? INGENTING! Allt vi får av svartsjuka är lägre självkänsla, bråk i förhållandet för snubben tror helt plötsligt att du inte litar på honom, när du faktiskt litar på honom men inte brudarna runtom honom. Du skaffar dig fiender och foes, och måste skaffa dig ögon i nacken ifall det är någon som vill backstabba dig pga utskällningen och attityden du använde mot personen som stötte på din snubbe/brud.

Så snälla, sluta vara svartsjuka och vara självdestruktiva.

Rubrik

2009-01-04 @ 13:14:05
Skatis om Lördag:
Inget illa menat nu, men försöket till att hölja hela grejen med att du saknar någon och känner för någon i mystik känns en aning misslyckad...

Det ger något slags oproffsigt intryck, som att du snarare vill skylta med att du saknar personen men inte riktigt vågar köra det fullt ut.

Det är önskvärt att, om du inte kan göra det ordentligt, helt enkelt skippa sådana halvmesyrer. Men tack ändå.

Svar:Haha, jag kan inte sluta fnissa för du har så totalt rätt när det gäller det där.  Jag ville skylta med att jag saknar personen, och förlåt om jag inte gjorde det fullt ut. Nästa gång vet jag! 



Nu över till gårdagen, som spenderades hos Marre där det var fest. Och det var askul, som vanligt :D Lite nytt folk som utlovat, och lite gammalt folk och stämningen var bra som vanligt.. Senare idag ska jag över till Marre igen, med fler från gårdagen för att fortsätta partyt ofc.  Sen någon gång under dagen så kommer jag skriva ett såntdär "Column" inlägg, se fram emot det! Det handlar om svartsjuka denna gång.

Mina gyllene svarta skor

2009-01-03 @ 18:27:35
Jag bara måste understryka hur sköna och bra mina skor är. Jag har inte ens fått ett enda litet tecken på skavsår av dom och jag har använt dom dagligen. Det är fan så jävla underbart. JAG ÄLSKAR ER MINA KÄRA SKOR!

Lördag

2009-01-03 @ 04:25:10
Fest ikväll och det är fan något att hurra för.. HURRA! haha..
Jag har inte somnat än för det typ kittlar i halsen, vilket borde botas med vatten men inte gör det. Och idag ska inte bokstaven D funka propert på tangentbordet, intressant jag vet!

Fan jag har inget att skriva utom att jag saknar en viss person.. :)

cpcpcpcpcpcp

2009-01-02 @ 22:02:38
Jag är så sjukt ruskigt cp irriterad just nu. För det första så kan jag inte sluta nysa, för det andra så hänger min lugg och kittlar mig på kinden, för det tredje så är min dator cpcpcpcpcpcpcp och för det fjärde så är internet skitseg och det beror ju såklart på datorn och för det femte så är mitt tangentbord cpcpcpcpcpcpcp för att varje dag så beslutar den sig för att en viss tangent ska vara extra seg och det är nya tangenter varje dag och idag är det J. cpcpcpcpcpcpcp

och för det femte så verkar ingenting gå min väg idag och det är så jävla mycket som snurrar* runt i huvudet på mig och jag vet inte vad jag ska göra av det, om jag nu ska göra något åt det. Ska jag låta det snurra runt, ska jag ta ett chillpill** o sova, eller ska jag se på serier, som ändå får mig att tänka mer på snurriga saker, eller ska jag skita i om det går åt helvete och leva ändå***?

* Ja det är en hel del och jag vill inte skriva det här, nejnej. Är bara en person som vet och får veta tills vidare
** Jag tar inga piller det är bara något man säger som att "lugna ner dig ett par hekto"
*** Inte bokstavligt talat, för jag tänker inte dö. aldrig, never, nono. jag gillar livet för mycket. och jag är inte emo

jag hoppas morgondagen är bättre. faktiskt. tack. hejdå.

Kommentera mera

2009-01-02 @ 17:55:24
Ja nu kan man kommentera igen, feel free to let your fingers dance.

Sen tänkte jag lägga upp bilder på vårat färdigrenoverade kök. Det enda som fattas är väl listerna runt dörrarna, men det är ingenting som det är spec brått på. Sen så får ni stå ut med att åäö inte syns när ni kollar mitt arkiv, det går att läsa och man vet ändå vad det ska stå. Jag kommer fixa det när jag orkar läsa igenom alla kodningar, för det gör jag inte nu.

KOMMENTERA!!1... Btw, så hittar jag inte andra bilden.. Men den kommer väl sen när jag orkar söka :D jag är lat, so sue me..

klickbar, stor bild, klick-klick


RSS 2.0
Test