hahahahah

2010-02-25 @ 03:47:26
Vi börjar med den här bilden

och tillägger den här!

Och så har ni en asgarvande becca resten av morgonen!

4854642

2010-02-24 @ 15:22:58
Anonym: Det var en film om en pappa som våldtar sin dotter och han frågade om det var på grund av den filmen som jag betedde mig sådär och jag sa ja, MEN JAG ÄLSKAR JU SÅNT!

lost for words

2010-02-19 @ 23:15:10
Om du har en kille som är kär i dig men du inte är kär i honom så vet jag nog hur du kan bli av med killen och förmodligen aldrig höra av honom igen. OBS, läs inte om ni har ett hjärta eller ett samvete.

- Du får killen att tro att hans känslor är besvarade, du beter dig gulligt och flörtigt och kanske till och med erkänner din kärlek för honom för att hålla honom nöjd och tro att allt är på riktigt.

- När det har gått ungefär en vecka eller två och du har honom runt ditt lillfinger och han tror på varenda ord du säger så börjar du släppa in honom i ditt liv om komplicerade saker (alla har dom så det är bara att plocka fram dom) så att han kanske blir lite avskrämd men säger fortfarande att han älskar dig oavsett vad. Oroa er inte, älska är ett så overrated ord så det spelar ingen roll vid det här laget.

- När han väl accepterat att du är komplicerad och har dåliga vanor eller tankar så börjar du ignorera honom smått, inte för mycket för då kan han bli krävande, och du ska inte låta det rinna ut ur sanden för han kommer alltid att tänka på dig (speciellt om det är hans första kärlek). Du ska bara ignorera honom så att han söker bekräftelse "du älskar mig väl fortfarande?" "Mår du bra, du verkar annorlunda".

- När du har ignorerat honom ett tag så säger du att du mådde jättedåligt förra natten (eller vilken natt/dag som helst) och att du ringde ditt ex för att få tröst för "han förstår mig verkligen och vet precis hur jag är som person". Den här killen blir nu otroligt tveksam och oförstående. "Varför ringer du honom och inte mig, varför pratar du inte med mig längre" och mera BUHU grejer.

- Här kommer slutfinishen. Ni kommer nog att ha bråkat om det där att du ringde ditt ex och att han förstår dig så väl och bla bla (ja ni behöver ju inte bråka på riktigt eftersom du inte bryr dig egentligen), han kommer känna sig sviken för du ska ju älska honom så som han älskar dig men istället vänder du dig till en gammal romans. Här fortsätter du ignorera honom och han kommer förhoppningsvis få panik (jag gillar paniker) och få på känn att det är snart slut, vilket det är, för det här var egentligen inget riktigt förhållande.

Du kommer inte ens behöva prata med honom knappt efter det här, men när ni väl gör det och han frågar "hur mår du/är något fel/vad har hänt" eller dylikt så säger du att det funkar inte, du känner dig kvävd (pga att han söker bekräftelsen och sånt och blir aningen krävande av dig) och att du inte kan leva såhär.

The End.

564894321

2010-02-19 @ 20:59:51
Konversation mellan mig mamma och pappa medans vi lyssnar och småsjunger till Pink Floyd

Jag: Fan vad ovant att vara hemma och trött en fredag.
Pappa: Jag var också trött men efter någon shot och grogg så vart jag såhär pigg!
Jag: Haha, efter den här groggen så är jag med pigg kan jag tro!
Mamma suckar.
Pappa:
Kan vi båda göra mamma irriterad! HEHEHE
Mamma: Vadå ska ni klä ut er till Pink Floyd eller?
Pappa: JA!!
Mamma: hur ser dom ut egentligen?
Jag: En ser lite halvt tjaskig ut men det är väl för att han är död.

Alla skrattar.

wii fit update

2010-02-19 @ 13:30:58
Det var 47 dagar sen sist jag använde wii fit (pga att tvn har vart upptagen etc)mn jag körde nyss och jag hade som tidigare mål att gå ner 1,5kg (just for funz), så när jag gjorde body control idag 47 dagar senare, så har jag redan gått ner 1,5kg av mig själv. Hw fun is that? så nu väger jag 55,5kg, awesum. Men jag sprang lite, körde KARAT-HEEE och gjorde hinderbanan på medium svårighetsgrad.

Och ni sm tror att wii fit inte ger något resultat och att det inte är jobbigt för det är ju "bara ett spel", ni har otroligt fel måste jag säga.


21654321

2010-02-17 @ 04:19:05
04:16 är klockan.

Nu sitter ni där framför skärmen och tänker "Vad i helvete gör hon uppe såhär tidigt?" och det ska jag säga er, jag har inte ens gått och lagt mig. Jag har bara börjat. Jag är eran nya härskare. Ni har ingen chans att överleva i den riktiga världen så länge ni inte vet om de riktiga reglerna. "Vad är dom riktiga reglerna" tänker ni då. Well, my beloved friends, that's for me to know and you to find out. Over and Fudge.

finn ett fel

2010-02-15 @ 21:16:17




















tradera och piercingar

2010-02-15 @ 20:49:20
Ikväll åker min piercing ut, även om den är kickass cool och häftig, men den skadar mig så det är inte värt. Och efter att jag råkat ge mig själv en suckerpunch på läppen så blev det en infektion och det gör ont hela tiden.

Sen funderar jag på att lägga ut någon jacka och skor på tradera. Då är det alltså jackor som jag aldrig använt och skor som jag använt kanske en gång eller så. Använder ju inte dom längre men någon annan kanske känner att dom har nytta av det så varsegod. Ska ta bild på grejerna imorgon och se vad som händer.

Matte -> Tajjen -> Pitchers

2010-02-13 @ 12:15:45


Emeliès bilder

9834509239501

2010-02-12 @ 11:57:32
Grattis Emeliè som klarade sin omtenta idag :D med 44poäng! Så ikväll blir det fira för allt slit hon har gjort för att komma såhär långt ;)
Hm.. Tänkte att jag ska väl uppdatera här oftare istället för ungefär en gång i månaden. Men dessvärre har jag inte så mycket att skriva här då jag inte gör någonting vettigt :P

Eller jo, jag sydde lite på min nyaste kjol, då några av diamanterna lossnat här och var. Det var sjukt jobbigt för nacken, men jag gjorde det.

Btw så blir det nog Kåren ikväll för er som undrar. Jag diggar verkligen att ölen kostar 20kr.


perfect skin

2010-02-12 @ 00:58:00
Det är så roligt när jag googlar mig själv och första träffen är min gamla blogg. Jag var sarkastisk, det är inte roligt :( Mitt irriterande sätt att skriva saker på är outhärdligt.

Anywayz! Imorgon blire utgång och det ska bli kul! Om jag vore synsk skulle jag se in i framtiden imorgon och sen kommentera det för mig själv "THIS IS GOING TO BE EPIC, I KNOW IT!".

Idag var jag ute på promenad förresten, med Emeliè, vilket var länge sen faktiskt. Så det var kul och uppfriskande. Men mina ben brände när jag väl var hemma XD vart är ni muskler? Borta? LIES!

Aja, systemet imorgon runt 13-14, ngn som ska med så äre bara o hojta. Erikslund och Joel är chaufför ofc.

And btw, love is complicated.

54686132

2010-02-10 @ 23:51:57
Varje gång jag målar naglarna så känner jag mig extra fin, och jag vågar inte riktigt ta i saker eller klia mig är det kliar ifall jag försör målningen. Konstigt va? Men jag gillar lukten!


Are you the real spiderman or just another dork in a suit?

2010-02-10 @ 20:28:49
Haha, thats so ironic cuz Peter Parker (aka Spiderman) is in fact a dork in a suit!

982782938409

2010-02-08 @ 00:57:47
Satt nyss och läste gamla blogginlägg jag hade på lunarstorm (ja, jag har kvar mitt konto) och jag kom på mig med att le och bli förälskad i känslan jag fick. De mesta blogginläggen handlade om kärlek, vänskap och jag såg hur jag lös av självförtroende. Vad hände med flickan som hade världen i sin hand? Vad hände med kärleken jag hade att ge?
Jag har vart singel nu sen slutet av sommaren 2009 och jag har inte haft sexuellt umgänge sen dess heller. Jag gjorde ett val att vänta och se vad som händer om jag slutar leta runt killar, och hittills har ingenting hänt. Jag började tro att jag hade känslor för en killkompis, och jag tror fortfarande det, men jag har inget pirr när jag ser honom. Så jag börjar tro att det inte är äkta utan känslor av ren desperathet.

Jag vill ha tillbaka mina känslor jag hade för vänskap och kärlek. Jag vill ha pirret och det där fåniga leendet man har när man är förälskad. Fast det kanske bara var en grej man hade när man gick på gymnasiet/högstadiet. Det försvann nog när jag passerade 20års gränsen.

But i hope not..

45684568

2010-02-03 @ 23:08:59
Kära bloggen, jag har PMS.
Jag, såsom många andra kvinnor, lider av PMS just nu. Hela dagen har gått från glad till arg på en sekund för saker jag normalt inte bryr mig om. Nu sitter jag och är tjurig för mamma glömde att köpa gummibjörnar åt mig, och det känns som att min värld kretsar av dessa små varelser och jag måste ha dom innan jag dör. Jag känner mig som ett barn, som skriker på affären för dom inte får sin leksak dom vill ha, och jag skäms. Men eftersom PMS är en kvinnosak så ska jag sitta här med all min rätt och vara tjurig över de glömde gummibjörnarna. Kanske har vi mer tur imorgon mina vänner.

PMS är en bitch, bloggen.

9547825

2010-02-03 @ 02:51:10
Kära bloggen, jag har syndat.
För första gången på många år har jag vidarebefodrat ett kedjebrev jag fick på min mailadress. Jag läser aldrig kedjebrev utan kastar dom direkt för jag tycker dom är irriterande och tar upp onödig plats i cyberspace. Men något fick mig att öppna brevet och läsa vad det innehöll och för en sekund tänkte jag att detta var bara värdelöst men ändrade mig snabbt och fick för mig att detta kunde vara legit. Så jag skickade vidare brevet i synd.

Förlåt mig bloggen, jag har syndat.

RSS 2.0
Test