98347583475

2010-04-30 @ 23:34:17
Har ni någonsin känt att folk glider förbi dig i livet? Att dom redan passerat dig, att dom är left behind? Jag känner det vardagligen och jag hanterar det på det sätt att jag stänger in det inom mig som jag alltid har gjort. Det finns inget direkt att säga om det. Men nu vet ni. Jag förlorar alla runtom mig för jag har ingenting gemensamt med dom .

Dorian Gray

2010-04-29 @ 22:51:23
Jag har en grej för män från 1800-talets london. Män som Dorian Gray och kanske till och med Shakespeare. Deras klädstil, deras oförklanderliga tal och charmen. Dorian Gray (Ben Barnes) däremot har ett sånt brilliant vackert utseende så jag blir helt förförisk. Han är perfektion.

Ville bara dela med mig av det.


39845

2010-04-28 @ 21:45:53
Jag blev helt super förälskad i ett par skor. Det är första gången för mig och jag måste, MÅSTE, ha dom. Så är det bara. Din Sko, NÄSTA!


11:12

2010-04-28 @ 11:12:59

Bild på min Farmor, Farfar, Farbror Jocke och pappa med lastbilen.
Älskar bilden.


-

2010-04-28 @ 11:07:32
The Doctor: Do you wanna come with me? 'Cause if you do then I should warn you, you're gonna see all sorts of things. Ghosts from the past; Aliens from the future; the day the Earth died in a ball of flame; It won't be quiet, it won't be safe, and it won't be calm. But I'll tell you what it will be: the trip of a lifetime.

the fourth kind, Abduction.

2010-04-27 @ 23:44:34
Jag är inte mycket av en "believer" som man säger. Jag tror inte på Gud och tillfälligheter.
De få saker jag tror på är för det första en sorts andevärld. Då menar jag inte att våra s.k själar lever vidare i en annan dimension, utan jag tror på att våran materia i kroppen, det atomer som håller ihop oss lämnar ett eftermärke när våra kroppar slutar leva. Eftermärket består av elektricitet och diverse gaser från atomerna och våran hjärna. Mer vet jag inte vad jag ska säga eller tro då en del människor sägs ha kommunicerat med spöken/andar, men en stor del av det som har rapporterats och dokumenterats är till stor del fantasi och hallucinationer, och en stark vilja att se en viss person.

En annan sak jag tror på är liv på andra planeter och universum. Det är bara logiskt att det finns liv utanför Solar 3 (also known as Tellus and Earth) men jag tror att vi har ett slags gudskomplex och tror att vi är den enda livsformen som finns i världen, iallafall en stor del av oss. Men det finns annat liv, och förhoppningsvis ett större och mäktigare liv än människan. Dessvärre tror jag inte att människan är beredd på att välkomna ett nytt liv till Jorden, då vi är ignoranta med gudkomplexet jag nämnde tidigare. Jag hoppas bara att vi kan öppna våra sinnen mer i framtiden, och även om jag inte får uppleva alien life, så hoppas jag att det ändå händer.

Killar som bloggar.

2010-04-27 @ 09:45:05
Jag har på senare tid funnit mig interesserad av manliga bloggare, vilket för mig var otippat. De flesta manliga bloggare jag har sett i inet världen (vilket kanske inte är så många, men det är ändå ett par få!) har oftast vart bögiga, har en spoof blogg eller har en rent av skitblogg, men jag har börjat hitta smultronställena.
Och jag måste erkänna, det är faktiskt skönt att läsa en snubbes blogg då och då för att bryta av min vardagliga läsning av brudars liv och tankar.

asd

2010-04-26 @ 10:59:28
Hah, jag är då bra rolig. Har kvar lite chips från igårkväll när jag såg på film med Jack och så tänkte jag att det skulle vara gott med popcorn och chips nu! (För ni vet om man tar ett chips och ett popcorn så smakar det ost!)
Så jag tar fram en micropop grej, tar av plasten, kastar popcornen och lägger in plasten i micron. Tur som var så hann jag inte sätta igång micron ^^ det hade vart pinsamt kan jag säga, trots mina odugliga skills i köket!

09723498240

2010-04-26 @ 10:41:38
Hej hopp, tänk om jag hade en snopp!

7qiu781947187§947§283

2010-04-24 @ 21:13:21
Grejen är hur jag känner mig dras från de andra i mitt liv, hur jag känner skillnaden känslomässigt. Det är inte att jag förlorar mina vänner irl, utan mer mentalt. Jag har ett helt annorlunda tankesätt än mina vänner och det skrämmer mig för dom finns inte i mina tankar på det sättet. Dom försvinner för dom inte förstår mig på det sätt som jag gör det.

Det känns som att jag är helt mentalt mer utvecklad än mina vänner och därför så glider dom mellan mina fingrar och jag känner mig deprimerad när jag är med några få av dom för jag känner en sorts medkänsla, en spympati för dom. För dom är mindre utvecklade än mig.

Citerar en vän jag hade: Det är som att det bara är jag som hänger med i den riktiga verkligheten medans dom går förbi och inte ser mig.

8789823492130

2010-04-24 @ 00:03:02
Att känna varenda morgon man vaknar hur alla vänner glider genom fingrarna, att livet och orken bara försvinner. Vad gör jag åt detta? Skyller det på någon annan. Låter någon annan vara min syndabock, som jag kan tänka onda tankar om utan att det rör mig i ryggen. För det är inte mitt problem, det är deras fel.

Känna bitterheten omfamna mig var något jag aldrig trodde mig få uppleva. Jag är ju optimist, naiv och underbart glad jämt. Så hur hittade bitterheten mig? Såg du en liten springa i min fasad och tog chansen? Jag förstår inte.

Why hate when you can love körde jag mycket med. Men det känns mer som Why love when you can Hate?

98745132

2010-04-23 @ 09:37:31
Så sjukt jävla piss typiskt. Idag var det tänkt att jag skulle ta en storstädning så det är kanonfint här imoron då vi ska fira pappa och Billy. För en gångs skull var jag taggad till att städa, har gjort en spellista med supersköna låtar som jag kan skriksjunga och dansa som en vilde till medans jag springer runt med skurhink etc.

MEN! Kära läsare.

Jag har nackspärr. Jag går runt som en zombie. Jag är frankenstein med nysytt huvud. Jag är handikappad. Jag är... Miserabel.
Ringde mamma nyss och var upprörd över detta med nacken och hon bara skrattade. Finns tydligen ingenting att göra åt nackspärr och det kan hålla upp till en vecka. Jag får inte göra hastiga rörelser, så att dansa som en vilde är helt uteslutet idag.

Jag är inte mycket för böner och sånt men..

Snälla, tillverkare av cola, ta min smärta från mig och hjälp mig hitta på en kickass dans till min cpmusik. Tack.

I'm Here

2010-04-22 @ 11:24:57

Jag såg nyss en underbar shortfilm (I'm Here) av Spike Jonze.

klicka >HÄR< för att se den.

8674564231

2010-04-21 @ 21:53:34
Så mycket ångest, alltför mycket ångest.
Jag låg uppe sent igårkväll och tänkte och tänkte och tänkte. Sen fick jag ångest som i sin följd blev till panik. Jag skulle inte klara av att pappa fuckar ur igen, och jag vet inte hur jag skulle reagera ärligt talat. Men det är inte det jag har ångest över egentligen (även om det spelar roll).

Det jag har ångest över är inget jag vill ta upp.
Och jag känner att människor är för mycket just nu, det är för mycket på gång. Det är för mycket jag får höra och hantera och adäökglaeöd.mglöad.,mg,a

Ska lägga mig i sängen nu och göra ingenting och försöka stänga av huvudet resten av kvällen.

8231865

2010-04-21 @ 10:30:26
Idag har min käraste farmor namnsdag, Grattis :) <3 Hoppas du firar gött med Pavarotti!

Har precis tvättat håret, och ska väl fixa mig snart för lunchning med Emeliè och Joel.

684321

2010-04-20 @ 10:46:08
Haha, så sjukt lyckat mitt och Emeliès telefonsamtal var nyss.
Först ringer hon på min mobil, så när jag tar upp den för att svara så har mobil laddarens sladd fastnat så jag tappar mobilen och den flyger iväg med batteri och hela köret. Så jag tar ena hemtelefonen (den andra hade inget batteri) och ringer upp henne och mitt i hennes mening så dör den också för den har slut på batteri. "Jaha.." Tänker jag då. Så jag tar upp mobilen och sätter i batteriet och startar den och ringer upp henne för andra gången och vi fick äntligen avsluta vårat samtal! Sjukt bra början på dagen.

Jungfru, Virgo

2010-04-19 @ 11:05:27
Om någon trodde att Jungfrun var en blid, undfallande och oskuldsfull varelse så tar han fel.

Den som är född i Jungfruns tecken har en vilja av stål och vet precis hur hon vill ha det. Men innan hon utför en handling vidtar hon alla försiktighetsmått och alla andra möjliga sätt att gå tillväga. Förmågan att analysera är Jungfruns starka sida.

Därför är hon mer än någon annan lämpad att handskas med sådant arbete som fordrar sinne för detaljer, precision och perfektion. Hon är mycket kritisk, både mot sig själv och andra. Något som andra lätt kan uppfatta som intolerans men som egentligen är omtanke. Jungfrun tror sig nämligen veta vad som är bäst för de människor hon omger sig med. Hon menar väl och uppträder oftast på ett mycket oegennyttigt sätt. Ingen kan lyssna så deltagande som Jungfrun och hon ställer gärna upp för den som har problem. Hon ger allt men fordrar lika mycket i gengäld.

Hon är verkligen en människa att lita på. Hon är rak och sådant som hyckleri är henne fullständigt främmande.

Jungfrun är en realistisk och jordbunden människa, liksom de andra tecknen - Oxen och Stenbocken - som också är så kallade jordtecken. Men till skillnad från dessa är hon sällan till freds med nuet, drivs ständigt som en inre ångest mot nya arbetsuppgifter. Hon skulle inte klara sig en dag utan att få arbeta.

Jungfrun ser ofta mycket bra ut. Hon är alltid noga med att hålla sig fräsch och välvårdad och klär sig lite åt det sportiga hållet. En fläck på kläderna kan göra henne upprörd som ingen annan.

Du som är född i detta tecken skulle tjäna på att lära dig skratta åt dina misstag och tänka på att ingen är perfekt!

Du är organisationsmänniskan och pliktmänniskan med förmåga att analysera och gå metodiskt fram
Får du syssla med besvärliga utredningar, pillrig statistik eller jobba som revisor befinner du dig i ditt esse.
Även kuratorsjobbet skulle passa dig utmärkt, eftersom du har ett hjärta som klappar för människor i svårigheter.

Jungfrun möter sina fiender med kritisk känslokyla. Hon vet exakt hur hon ska rikta kritiken mot den person som är hennes ovän. Det första hon gör när hon möter någon är nämligen att analysera hennes beteende in i minsta detalj. Så när det kommer till konfrontation så vet hon inte bara var felet ligger hos motståndaren utan också varför.

Då tar hon kanske till pennan och skriver ett brev, med en detaljerad redogörelse, sakligt, långrandigt och omständigt byråkratiskt, något som tar fullständigt knäcken på de flesta. Lägg därtill att hon alltid stoppar sina brev i bruna kuvert och anhåller om svar senast den...

Värst drabbad av Jungfrun är den sladdriga, fladdriga men begåvade Tvillingen. Och för Skyttar kan Jungfruns beteende bli ett effektivt stopp att hindra henne från att gå vidare med sina storartade föresatser.


Försonande drag:
Jungfrun slåss aldrig och höjer aldrig rösten.

En kyss på hand...
... är kanske allt hon erbjuder sin tilltänkta partner som redan är upp över öronen förälskad i henne.

Men han behöver inte ängslas över att han inte skulle ha hennes kärlek. Handen betyder inte "hit men inte längre". Den bör tolkas som den utsträckta hand den i själva verket är.

Du som är född i Jungfruns tecken vet hur du ska trollbinda. Ditt reserverade sätt verkar som en ouppnåelig klippa på den hängivne bergsbestigaren. Han beslutar sig för att nå målet - till vilket pris som helst.

Jungfrun kan utåt sett verka kallsinnig, men innerst inne känner hon ett enormt behov av kärlek. Hon är försiktig och ger sig inte hän åt vem som helst. Först efter moget övervägande kysser hon till på riktigt.

Du som är Jungfru, välj en partner som låter förnuftet styra över känslan!

Horoskopet hittade jag HÄR

lksjdam,fs

2010-04-18 @ 15:08:44
I fredags var jag ute på Pitchers med Emelie och Joel, vi träffade en hel del också så egentligen var vi väl ute med flera.
Det hela var en rolig och bra kväll, med avslutning på saffets för mig och Joel (bakpotatis pwns när man är dyng). Var också skönt att få prata ut med honom, något som jag inte gjort på månader. När jag var klar med att prata så kände man gråten i halsen efteråt men också en stor lättnad, att jag inte är ensam och att det faktiskt finns någon som lyssnar. Men samtidigt så känner jag mig sårbar, för nu har jag blottat min insida för någon, som alltid kommer ha det i huvudet antar jag när han träffar mig.  Men jag ser det positiva i det hela, och det är att jag känner mig lättare.

Depeche Mode - Never Let Me Down Again

2010-04-09 @ 18:11:05
orkar inte lägga till youtube klippet, söka får ni själva.


I'm taking a ride
With my best friend
I hope he never lets me down again
He knows where he's taking me
Taking me where I want to be
I'm taking a ride
With my best friend

We're flying high
We're watching the world pass us by
Never want to come down
Never want to put my feet back down
On the ground

I'm taking a ride
With my best friend
I hope he never lets me down again
Promises me I'm as safe as houses
As long as I remember who's wearing the trousers
I hope he never lets me down again

Never let me down

See the stars they're shining bright
Everything's alright tonight

old picturezzzzzzzzzz

2010-04-07 @ 16:18:38
Bilder från när jag var 14-15 år, tack Emeliè!




asda

2010-04-03 @ 15:56:52
Vill ni se gårdagens outfit på alla så kan ni klicka >HÄR<

23423904802

2010-04-03 @ 15:29:31
Kanske ska berätta om gårdagen.
Vi förfestade lite hos Joel i hans rum, med gitarr, tv och dator. Och såklart alkohol. Var lite galet och vilt, med nakna karlar vid sidan om om man ville. När vi druckit oss runda om fötterna sprang vi till bussen och åkte ner till Pitchers, drack en öl och sedan gick jag och Emelié till Mcdonalds och åt, sen kom hennes syster och hämtade oss. Vart en tidig men bra kväll kan jag säga!

Emeliè klagade också på min bloggs header "Man hinner ju aldrig se något och man blir distraherad när man läser ett inlägg!". Jag säger: Det är klar du inte hinner se nått, jag är ju snabb som en tiger. Och blir du distraherad får du väll blunda på det ögat som du kollar på headern med och läsa vidare med det andra!

Easy peasy pancake, och mina skor är mina nya prinsess skor. Me love eet.

Nyköpt

2010-04-03 @ 15:25:09
Fred Perry skor från Stadium <3



Fred Perry <3 Beccos

bilder från igår

2010-04-03 @ 15:20:49
Emeliès bilder.


Mina bilder.

987098234

2010-04-02 @ 17:38:11
Idag känner jag mig nere, som att det inte alls är en bra dag. Helt utan anledning också, vilket är konstigt.
Men hoppas att jag blir piggare efter duschen och tanken på att få vara ute bland folk ikväll, men man får väl se. Vet ju aldrig vad kvällen bjuder på som tur är.

RSS 2.0
Test