topic

2009-02-28 @ 00:44:55
Jag mår fan inte bra. Mådde bra när jag och Emeliè var på middag och åt på stan (cafe stugan), när vi var på krogen och hade kul och spionerade lite på Alex oh sånt. Det var kul på krogen tills allting blev avdankat typ, varj u hög på koffein och det började dra sig ur kroppen och vi åkte hem. Jag är hemma hos Snigel nu där Alex bor. Han är full.

Alltså, känner som fan för att dricka, dricka dricka. Jag orkar inte bli såhär helt plötsligt. Och inte vart det bättre av en jävla fittrandom brud som hälsade på Alex och kysste honom?! Alex puttade bort direkt och pekade i panik mot mig och sa "ey, nej!! det där är min tjej *peka på mig*"
Hon går fram till mig, leende, och sträcker fram handen som för att hälsa. Jag tittar nedlåtande på henne med ett hånleende och skakar på huvudet. Hon tar bort handen och går. Jag är bara glad att jag inte var full för då hade hon fått en spark i ansiktet medans jag står och slår sönder hennes pretty-face. Så jävla mycket avsky kände jag för henne. and she wouldn't see it coming.

Nu ska jag sätta på lite musik och jag vetefan. Försöka låta bli vinet som står i hörnet kanske.

Kvällsplaner

2009-02-27 @ 13:12:35
Ikväll har jag och Emeliè bestämt oss för att åka ner på stan klockan 18:00 och gå runt och prova lite skor och kolla in lite nya kläder som kommit in. Därefter ska vi äta på restaurang och ta det lugnt innan vi går in på krogen innan 10 och dansar lite! Ser fram emot detta så jag ska snart ta en dusch och fixa håret och kläderna. Btw, så har jag och Alex vart tillsammans i 4 veckor idag, såg jag nu. fniss!

begin to doubt my state of mind

2009-02-27 @ 10:52:45
Vet att jag inte har vart den mest sociala människan på ett tag nu, och att jag nästan har isolerat mig från dom som betyder något. Jag har inte velat träffa dom eller umgåtts med dom på ungefär en vecka och det är just hur jag har mått, och mår. Det hela känns så jobbigt att le och försöka vara glad när jag uppenbarligen vet att någonting är fel med mig.
När jag har känt såhär så känner jag skuld och skam för att jag har ditchat mina vänner på det här viset, men samtidigt så känner jag lättnad att inte behöva anstränga mig, om ni förstår vad jag menar?

Anyways, igår åkte jag över till Alex, hade inte träffat han sen i måndags så det var dags tänkte vi. Satt och läsa högt för varandra ur dagboksinlägg/bloggar från 2004 och framåt. Det kändes konstigt att läsa något som jag har skrivit, fast ändå så var det inte jag som jag är idag. Och det var ganska kul att höra vad Alex skrivit när han var 16-17 år, haha. Vart mycket skratt åt det och hans jävla randomness, samt hans "personlighetsklyvning".

Idag ska jag tvätta tänkte jag, ladda tills imorgon. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Men det kommer väl i sista sekunden om inget annat. Sen imorgon så är det premiär på Club Dreams i Geccobar, där Raffa ska vara dj på ett dansgolv. Finns fortfarande fribiljetter kvar, om det är någon som är sugen på att komma dit! Alex kompis kommer också, förvånandsvärt nog! En riktigt impulsiv snubbe det där, kommer bli spännande o träffa honom.
shit shit, måste jag ju klä mig snyggt som satan i gatan! jk.

Annars då? Näe har inget mer o skriva. Hejdå.

rollercoaster

2009-02-26 @ 18:08:58
Vet inte om jag sagt det här förut men i musikvägar så går jag som en rollercoaster. Upp och ner, åt sidan, runt runt. Jag lyssnar på det mesta och det mesta lyssnar på mig. (fniss)

För ungefär en vecka sen var jag helt nere i 80-tal och sån musik. Nu är jag helt inne på hardstyle, once again. Jag kan inte motstå känslan av all bas som får mitt bröst att dunka i takt, känslan att bara vilja hoppa runt som en jävla maniac är oemotståndlig. Jag längtar tills lördag då jag får höra Raffa spela upp lite av denna underbara musik (: Och så har jag själv tankat en hel del hardstyle till datorn. Spotify verkar inte ha så mycket av det så..

F.ö så skriver jag skitsegt och jag vet inte varför. Jag blandar ihop tangenterna. Det är något på tok.

personligt brev

2009-02-23 @ 12:19:14
Hej jag heter Rebecca Edlund och jag är 20 år fyllda. Sommaren år 2008 tog jag studenten från IT Gymnasiet här i Västerås. Just nu är jag jobbsökande samtidigt som jag jobbar som timanställd vikarie på Oliver Twist i Västerås, där jag hänger in jackor i garderoben.
Mitt största intresse är datorer och mjukvaran i datorn, men jag gillar också att umgås med vänner samt familjen. Jag tillbringar gärna mina dagar på ett café inne i stan och jag älskar att träffa nytt folk, speciellt på en utekväll inne i stan.
Som person är jag väldigt positiv och glad, ser allting från den ljusa sidan, och är social av mig. Det har gjort att jag har lätt att träffa nya människor och komma överens med arbetskamrater. Jag är också organiserad och tar gärna eget initiativ, kan jobba ensam såväl som i grupp.

Jag söker jobbet som croupier/dealer för jag ständigt söker nya utmaninger och tyckte genast att detta verkar som ett roligt och intressant jobb. Jag har inte tidigare jobbat inom den här branschen, men jag är väldigt intresserad efter att ha läst eran annons på arbetsförmedlingens hemsida.

Hoppas att Ni finner mig intressant och att jag kommer vidare till en intervju!
Har bifogat mitt CV och ett foto från i sommras på mig, hoppas att det går bra.

Med vänliga hälsningar,
Rebecca Edlund.

a moment of weakness

2009-02-22 @ 19:06:56
På senare tid har jag känt mig tung i sinnet och huvudet, och är ofta arg och irriterad. Jag har inte mått bra av det här.
Och oavsett hur svårt det än är att erkänna för mig själv, och er läsare, så mår jag nog inte så bra som jag alltid trott. I mina och i andras ögon så har jag alltid varit glad och en rakt igenom optimist, men jag börjar betvivla det hos mig själv nu. För jag mår inte bra i psyket och jag dränker det i alkohol för jag har intalat mig själv att alkohol löser problem. Det dämpar åtminstone det som tynger mig. Men nu när jag har druckit alkohol på senaste så har det inte dämpat, utan förstärkt det som är i mitt huvud, vilket gör mig aggressiv och ledsen och arg. Och det är inte bara när jag dricker alkohol som jag blir sådär, det har börjat komma när jag är nykter också. Jag kan ha en vanlig konversation med min bror och han säger fel sak och jag flippar totalt. Jag känner hur jag vill skrika rakt ut på honom om ingenting, och jag känner hur jag vill gå ut och leta på en ännu svagare person än mig och spöa skiten ur den personen. Men jag gör ingenting, mer än att sitta tyst och ta emot det han sagt och förvarar det långt och djupt i mig.
När jag får såna här tankar och känslor så känner jag hur det bubblar i mig, jag skakar ibland av ilska, och det läskiga är att jag inte vet varför jag mår såhär.

Mina vänner, jag orkar inte längre. Jag vill inte må såhär, och det är ingenting som man bara stänger av eller ignorerar, för det funkar inte längre. Det går inte att ignorera och jag vet inte hur illa det egentligen är. Jag vet inte hur mycket alkoholen har förstört mitt sinne och Rebecca. Jag vet inte om det går att reparera eller få bort, för risken finns ju att det stannar kvar och att jag aldrig kommer bli så som jag var förut, innan allt vart kaos i mitt huvud.
Over and Out.

Jag diggar

2009-02-20 @ 16:56:22
Pendulum - Showdown


short hair with side bangs

2009-02-20 @ 13:49:46
Hah precis när man tror att man har bestämt sig för en frisyr så hittar man en annan som skulle sitta så mycket bättre :D
Så att så här ska jag klippa mig och det är hundra procent säkert, och jag har rådslagit lite vänner och dom säger att dom kan se mig i detta så jag tänker rock n rolla på det här.


frisyrer

2009-02-19 @ 23:42:04
Ni kanske inte visste detta men jag behöver en seriös klippning och det kommer bli kort, såklart, då mitt hår faller sönder sakta men säkert. Och jag har googlat runt lite men tror jag har hittat det jag vill ha. Jag vill ha Victoria Beckhams frisyr. Ta mig inte fel, jag gillar inte människan för fem öre, men hennes hår kan jag ha. Inga problem. Och det som är skönt är att jag passar i alla frisyrer i princip, så det spelar ingen roll om jag har långt, mellan eller kort hår. BOYAH.
Annars har jag haft andra brainstormingar med Alex vid min sida. Hans ideér är .. Annorlunda. Bilder ser ni nere.

Först frisyren jag har bestämt mig för, nästan helt säkert.


Andra frisyrer jag har funderat på men inte riktigt känt mig helt nöjd med.


Frisyrer Alex tyckte.


Torsdag

2009-02-19 @ 16:20:24
Sitter hemma hos Snigel nu och väntar på att han och Alex ska komma tillbaka hit, dom är nämligen och möter Emil på råby centrum. Innan dess har vi kollat lite på hackers från 1995. En film där Angelina Jolie är vackrare än någonsin.

Nu vet ni det. På återseende.

Pityriasis rosea (Fjällros)

2009-02-18 @ 11:31:39
Har precis vart hos doktor Nerim Hasan och fått en diagnos på att jag har Pityriasis Rosea aka fjällros. Detta mina vänner är vad mina utslag är och mer om den sjukdomen kan ni läsa om här -> zoomzoomzooooom

För er som inte orkar öppna länken (som öppnas i nytt fönster) så kan jag berätta att det uppstår på hösten och våren (det är ju vår närsom så why not) och kommer självläka inom 6 veckor. Då jag har haft utslagen i två veckor så sa min läkare att jag skulle återkomma till vårdcentralen om mina utslag har blivit värre de närmaste 3 veckorna, annars behöver jag inte göra något om dom försvunnit.
Har även fått recept på kortison och några tabletter som jag ska äta tills vidare, och dom kommer lindra kliandet och utslagen.

Senare idag ska jag också till dansen med Madde, som är på wenströmska, vilket jag ser fram emot! Säger inte att jag kommer vara någe bra, då jag inte dansat sen i 8an på Bäckbyskolan, men det är ju iaf kul att försöka och lära sig igen!
Nu ska jag formatera om datorn, på återseende!

Just another monday

2009-02-16 @ 23:18:19
Vaknade imorse klockan 09:00 ungefär av att Snigel och Alex härjade så jag tänkte att det skadar väl inte att gå upp då heller. Så gjort och sagt, med mycket segande, så bestämde sig jag och Alex att åka ner på stan så han kunde byta från Handelsbanken till Swedbank, och så passade vi på att gå till UM så jag kunde boka tid för att testa mig för STD's, as usual. Tror nämligen att jag åkt på klamydia igen eller så är det ännu en vanlig urinvägsinfektion, men det visar sig. Klamydian har jag isåfall fått från Alex har han berättat så han ska fanimej också testa sig, och där med basta!
Nog om mitt kön och sexliv.

Efter stan åkte vi till Erikslund och besökte Hundman där han köpte spån till sin råtta, började bli lite smutsigt i hans bur (LILLA BUR), och så kollade vi lite på större burar åt honom, då den råttan är bra fet!
Efter det väntade jag med honom tills bussen kom, tänkte att jag kan lika gärna gå hem då jag bor så pass nära och lite frisk luft skadar ju aldrig. Och medans vi väntade på bussen så började en gammal söt tant prata med oss och visa oss sin pyttelilla portmonnä :D asgulligt! Sen ville hon bjuda oss på semlor, för hon hade precis ätit sina livs godaste semlor på ett ställe i närheten, men vi tackade artigt nej, och då började hon prata om sitt barnbarn som var 16/17 år gammal :)

Annars har inte sådär jätte mycket hänt idag, somnade runt 18 när jag slog på Underworld, vaknade strax innan 20:00 och satte mig vid datorn. Sen töjde jag örat också till 12mm, så Alex kan få tillbaka sin otroligt jobbiga drake till töjning. Den saken fastnade fan överallt! Sen har jag införskaffat mig F.E.A.R 2 Projekt Origin, och en dokummentär om Tjernobylkatastrofen då vi kom fram till att jag behöver lite mer almänbildning när vi var på stan. Så då kör jag!

what it is

2009-02-15 @ 16:10:14
Idag mår jag skit i psyket och jag vet inte vad det är, känner mig helt nere bara. Har också lite glada nyheter, som egentligen är old men som jag inte ännu skrivit på bloggen och så har jag en ny glad nyhet, men det får ni se sen. Har hittills idag peppat scrubs säsong 8, är på avsnitt 5. Så den här veckan har jag sett från säsong 4-8, kyligt.

Senare ska jag också installera om datorn, tror jag nog allt. Det jobbiga är väl att jag måste flytta över saker till externa hddn, tex bilder och lite musik. Eller om jag bara fixar delat nätverk och så mellan våra datorer så jag flyttar över allt till den. Det får vi se. Sen har jag lite bilder från i fredags också! Dom kommer här:



Och i lördags var det alla hjärtans dag firande, vilket vi kände oss lite patetiska på då vi satt där singlar (utom jag då) med post-it's i pannan och försöker gissa oss fram till vilka vi är. Men kul hade vi iaf :) Och jag lagade en kanonmiddag åt mig och Jack. Det blev kroketter med fläskfilé och bea sås, fniss! Jag kände mig så underbart bra när jag gjort klart maten och det faktiskt smakade gott!

Sen första glada nyheten som inte är gammal är ju att Alle har kommit hem och jag kunde inte sluta fnissa och le när jag såg honom :D Saknade nog honom mer än jag trodde faktiskt.

Den andra glada nyheten som är lite old är att jag och Alex har vart exklusiva/ett par sen den 30e Januari! GRATZ! Yeah (: Kan nog erkänna att han är som en sorts drog, och den bra sortens drog. Men det kan jag gå igenom sen eller så haha. Tror jag ska ringa honom nu och se vad han har för sig, hare!

Inflyttningsfest!

2009-02-13 @ 15:37:51
Ikväll är det inflyttningsfest hos Olov och Maria på hammarby :) Det ska bli roligt att se hur dom bor nu. Och såklart kommer det bli så himla kul att träffa Alle igen! Han kom hem från spanien igår, efter att ha vart där i 2 månader, så jag känner lite pirr haha ^^ vad larvig jag är.
Så snart ska jag ringa Alex och bestämma att vi möts på vägen till festen med Emeliè, sen ska jag duscha och välja ut vad jag ska ha på mig för 17:30 ska jag hem till Emeliè och göra mig iordning, like old times :)

Och förresten, jag garvar som fan åt den här videon, så ni måste kolla! "WÖHÖ!"


Min dag

2009-02-10 @ 19:50:40
Imorse såg jag på Twilight, äntligen! Och jag kan säga att jag gillar filmen, men den skulle vart bättre om jag inte läst boken faktiskt. Var ganska besviken på en del skådespelare, som tex han som spelar Edward, men det kom jag över ganska snabbt då jag vant mig vid att se honom på varenda nyhet osv pga hans berömdhet han fick av filmen. Sen kom jag in i känslorna jag kände när jag läste boken och vart väldigt emotionell. Längtar redan tills nästa film! Btw så är Jacob en jävla indian. Jag hade totalt förträngt att han är indian i böckerna, eller åtminstone härstammar från en indian-stam, så då vart jag lite fnittrig.

Gick och la mig runt klockan 07 imorse, sov till klockan 12 då Emeliè ringde mig och jag var helt stissig, och somnade sedan om till klockan 13 då jag gick upp och klädde på mig för att gå på promenad en halvtimme senare med tösen lilla. Vi gick en timmes promenad runt skälby och kollade på de nya husen och pratade om lite allt möjligt, men mestadels hennes skola och körkort. Jag har ju inte så mycket att prata om så jag lyssnade gärna på vad hon hade och säga!

Sen kom vi överens om att fira alla hjärtans dag hos henne på lördag med lite folk, och Alex såklart. Då ska vi bland annat sjunga singstar!

Och nu har jag inte mycket mer att tillägga, och har jag det så blire väl ett till inlägg. På återseende.

Staind - It's Been A While

2009-02-10 @ 16:50:10

It's been a while
Since I could
Hold my head up high
And It's been a while
Since I First saw you
And It's been a while
Since I could stand on my own two feet again
And it's been a while
Since I could call you

And everything I can remember
As fucked up as it all may seem
The consequences that i've rendered
I stretched myself beyond my means

And It's been a while
Since I can say
That I wasn't addicted and
It's been a while
Since I can say
I love myself as well and
It's been a while
Since I've gone and fucked things up
Just like I always do
And it's been a while
But all that shit seems to disappear when I'm with you

And everything I can remember
As fucked up as it all may seem
The consequences that I've rendered
I'm gone and fucked things up again

Why must I feel this way?
Just make this go away
Just one more peaceful day


And it's been awhile
Since I could
Look at myself straight
And it's been a while
Since I said I'm sorry
And it's been a while
Since I've seen the way the candles light your face
 And it's been a while
But I can still remember just the way you taste
 
And everything I can remember
as fucked up as it all may seem
To be,
I know it's me
I cannot blame this on my father
He did the best he could for me

And it's been a while
Since I could
Hold my head up high
And it's been a while
Since I said I'm sorry

bild

2009-02-10 @ 00:38:58
öhm, jag orkar inte skriva. tror jag. vi får se hur länge jag är vaken och hur mycket ork jag har då. bjuder på en bild iaf, som jag diggar.


serious business - coming soon

2009-02-08 @ 16:20:22
Snart ska jag och Alex till Snigel och ta en riktig grovstädning i hans lägenhet och det kommer rocka, fnizZ. Sen när jag kommer hem, OM jag kommer hem, så ska jag ta och skriva lite serious business, och döpa om "Beccan talar ut" till just det också, för det känns som det passar sig. HEHEHEH.

Hejdå.

slutgiltigt

2009-02-06 @ 16:38:44

Detta är loggon som dom valde! Eller Lars då :p Erik har fortfarnade sina  synpunkter, men jag är här för att göra kunden nöjd, dvs Lars!

resultatet kan ni se här:
FIZZBITCH!
länken öppnas i nytt fönster.

startup loggor

2009-02-06 @ 16:22:14

Första loggan som såg ut som något från en bilannons


andra loggan som fortfarande såg ut som första


tredje loggan, dom gillar tre kulorna, men inte fonten (som förövrigt kommer från Blade filmerna)
Ska ändra skärpan och annan font.


nu försöker jag bestämma mig för vilken font. bauhaus 93


tredje fonten. Counterfeit B


fjärde. Forte


femte. Glamour Girl


sjätte. GrilledCheese BT


sjunde. Nightclub BTN


åttonde. yelly

Grattis Joel!

2009-02-05 @ 16:48:53
Idag är det födelsen av Joel Englund som vi firar! Han har levt i 21 år från och med idag :D AWESOME!


Wake up call

2009-02-04 @ 00:16:17
Tycker ni ska kolla in länken under min profilbild här till vänster, Wake Up Call. Det är en dokummentär på 2h som är sevärd tycker jag, liksom fler tittare! Go Go Go


Entwine - Frozen By The Sun

2009-02-03 @ 15:46:47

suckerz

2009-02-02 @ 08:54:47
Haha.. Yeah. Återkommer senare idag med uppdatering.


"fizzbitch" is when you're fucking a girl, but pull out right before you cum and bust in her belly button. then you scoop it out with your fingers and either stick it in her ear or slap her in the face with it.

fuck you västerås

2009-02-01 @ 07:26:57
Nu drar jag iväg från Västerås, kommer inte vara hemma på hela dagen, kommer hem mot eftermiddagen. Hejdå!
Finns på mobilen.

RSS 2.0
Test