halloween

2008-10-29 @ 04:14:56
Jag tror jag har hittat min utklädnad till halloweenfesten som är på fredag. Jag ska vara den kvinnliga verisionen av peter pan! Så allt jag behöver är ett par gröna strumpbyxor (vilket inte kommer vara svårt att hitta med tanke på dagens konstiga mode med färger, för ärligt talat.. Vem kom på idén att skapa strumpbyxor i alla världens gräsliga färger?).
Och så behöver jag en grön klänning som jag kan klippa lite i och sånt. Helst en som sitter som den ska på mig inte en såndär pösig sak så man ser ut som en .. Påse?
Nej men detta kommer bli kul!



im not pop

2008-10-29 @ 02:32:48
They said: There's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life
I said: Leave me alone because I'm alright, dad. Surprised to still be on my own..




du är oersättlig.

2008-10-28 @ 04:26:19
Jag var hos kuratorn idag. Vi pratade mycket om tillit och lögner. Och osäkerhet.

I hela mitt liv har jag fått höra av pappa att jag är guld värd, att jag är oersättlig och att han aldrig skulle göra något som sårar mig medvetet.  Varje gång så litar jag på honom och tar det han säger för det de är. Varje gång så blir jag besviken, sårad och förvirrad.

En kurator är inget som en psykolog eller en psykiatriker. En kurator är en sådan som lyssnar. Hon ger ingen speciell hjälp, för ofta när man går till en kurator så har man svaren i sig men man vill på ett sätt se klarare i den situationen som man befinner sig i, eller  det man vill prata om. En kurator har ingen speciell utbildning eller kan inte ta hand om personer som till exempel behöver speciell hjälp. Som de som är själv destruktiva eller dom som har mer allvarliga skador i sitt huvud.


En pappa är den enda mannen man ska kunna lita på i sitt liv, det är den sista mannen som sårar en och det är den enda mannen som alltid kommer finnas kvar när dom andra inte gör det.
En pappa ska älska dig för den du är och för den du kommer att bli, och stötta dig i dina beslut i livet.
En pappa ...

Varför fortsätter jag envisas om hur en pappa ska vara. Ni vet hur en pappa ska vara. Jag vet hur en pappa ska vara.
Det som gör mig osäker är.. Inte hans kärlek för mig, men.. Det han säger till mig. Han ska aldrig såra mig, han ska alltid finnas där. Vad gör jag när han inte är det? Sårat mig har han, djupt.

Han har gjort sig opålitlig. Han har gjort sina ord till luft, likaså sina löften. Han har gjort att jag känner mig som brons istället för guld. Ingenting istället för allt.
Jag vet att jag är hans allt, hans ljus i mörkret, men det är svårt att ta hans ord för det dom är när han bevisar raka motsatsen.

Är jag oersättlig, guld värd och den enda Rebecca han någonsin vill ha? Är jag en besvikelse för honom, borde jag vara någon annan än den jag är för att han ska mena det han säger? Är jag den Rebecca han hoppades på att jag skulle bli.

Anberlin - The Feel Good Drag

2008-10-27 @ 03:39:02

Gotta love this song.

stockholm 2

2008-10-25 @ 17:06:09
Lördag i stockholm stad och jag mår som jag förtjänar, precis varje dag! Och det är underbart när man mår såhär för då vet man att man har haft en helt okej kväll innan!

Dock kom vi ingenstans typ när vi festat klart, men det gjorde ingenting för ikväll ska vi gå någonstans iaf! Kvällen slutade iaf med att jag och Gurra somnade runt 8 på morgonen och vaknade kl 13 av Emeliè som ringde så gott :) Underbart.

Nejfan jag vet inte vad jag ska skriva. Det kommer inget vettigt idag.

stockholm

2008-10-24 @ 18:39:26
Nu är jag framme i stockholm efter mycket nojjande och nervositet efter att ha åkt tåg själv. Men tack och lov för Emeliè som var med mig tills tåget kom och höll mig lugn :) evigt tacksam för det.

När jag väl kom fram till stockholm så mötte Gurra mig på stationen och vi åkte direkt till systemet som planerat, men en sak var inte planerad. Lars kom bakifrån och skrämde skiten ur mig!

Visst, jag anade att han skulle komma men han nekade det så jag litade på honom. Men där var han iaf och var läskig som alltid! Och nu sitter vi hemma hos Gurra och ska förfesta sig lite och vänta på Daniela som ska joina oss :) Detta kommer bli intressant!

Jag vet inte om jag skrivit detta förut men jag kommer stanna här tills söndag, och då lär ni få en hel del bilder av mig :) Se fram emot det!

Hälsningar går till Emeliè, hon som jag kommer sakna mest :) PURRE

Fredag

2008-10-24 @ 12:33:57
Måste be lite om ursäkt till Emeliè för mitt senaste inlägg, jag tänkte inte på att jag målade ut henne som en fegis, nej nej det är inte alls det jag menar. Jag menar (och så som hon skrev) att hon är mer väluppfostrad och gör inte sånt som rotar igenom lådor. Jag är också väluppfostrad, självklart, men jag är också den som.. Ja, känner sig hemma vart jag än hamnar och då blir jag mindre hämmad och gör så som jag skulle gjort när jag är hemma. Hittills jag har inte fått någon sorts kritik om hur jag beter mig, och då menar jag av personen som bor där. Då jag känner nästan alla vi är hemma hos eller mer än 5 pers när vi är där :) Så det känns lite onödigt att fråga om jag får hämta en korkskruv eller om jag får göra si och så.

Nej onödigt. Nu ska jag duscha och raka kroppen. Och packa. Och sen ner på stan med Emeliè!

jag jag jag jag jag

2008-10-23 @ 23:00:50
Jag är en tjej som tar för sig. Vart jag än hamnar så känner jag mig alltid hemma. Okej, kanske inte så hemma att jag går direkt till kylen och kollar vad jag kan äta senare, men så hemma att jag kan vara mig själv helt enkelt.
När vi var hos Tommy på förfest i fredags så behövde vi en vinöppnare till flaskan jag och Emeliè hade med oss. Hon stod och kollade på skåpen och sa "jag kan ju inte bara rota runt", jag tittade tillbaka och började rota runt. Dock hittade vi ingen korköppnare men ni förstår vad jag menar.
Vart jag än hamnar så är jag hemma helt enkelt.

Jag är inte smart, eller intelligent, men jag är nyfiken. Jag vill veta hur saker och ting fungerar. Vad folk tänker och what makes them tick.

Exempel:
På mattelektionen så kom vi till ekvationer, en enkel grej tycker jag. Hade alltid lätt för ekvationer på något sätt. Anyway, så fann jag det urtråkigt och frustrerande ibland. Speciellt i början då jag inte alls fattade varför man använde x, y osv. Jag ville ha en förklaring till vad dom betydde, och varför man valde just det.

Man kan kanske säga att jag fascinerar mig vid historian som ligger bakom såna saker.

Exempel 2:
När jag dejtar någon (eller "umgås") så vill jag alltid veta vad personen tänker och tycker. Jag kan inte stå ut med att vara ovetandes, jag måste veta precis vad som är igång och vad som händer. Och kan jag inte få reda på det, även om jag frågat "vad är vi, vad gör vi" etc och jag inte fått svar, så blir det tråkigt. För det är samma gamla sak. Det händer ingenting och jag är ovetandes om vad fan jag har gett mig in i.

Jag måste alltid ha svar. Jag gillar inte att jag är ovetandes för länge. Och jag vill inte stå på samma ställe och trampa.
Och jag känner mig hemma vart jag än hamnar. Därför är jag bra med människor.

im watching you.

utlsafg

2008-10-22 @ 18:43:09
Jag tycks ha fått ngn sköldskador eller liknande. Hade utslag tidigare idag i ansiktet, inte sådär asmkt men typ vid tinningen pga kylan. Lite jobbigt ,lite pinsamt, men det tyder ju endast på en sak. Jag ska gå i ide! Det är inte meningen att jag ska gå ut i denna kyla :D vilket glädjer mig för då får jag sitta inne i värmen medans jag tänker på alla andra som fryser ihjäl därute :)

nu ska jag fortsätta läsa!

Ljuder av ditt hjärta

2008-10-22 @ 00:20:34
Har börjat läsa tredje boken i serien om Edward och Bella. Kan säga att jag är mer förälskad i Edward än vad jag var innan, sen hade känslorna svalnat i väntan på denna bok. Stort tack till Emeliè som lånar mig den :)

Ska nog fortsätta läsa imorgon men det blir efter jag vart på rekryteringsmässan klockan 12!
Berättade för mamma och pappa idag att jag funderade på att börja plugga och fick ett par sarkastiska kommentarer kastade i mitt ansikte, det gjorde mig sur. Dom sa bland annat "Du ska inte plugga, du ska jobba. Du är inte född till skolan helt enkelt" .. Så det gjorde mig ledsen då jag förväntade mig lite bättre stöd än det där från dom. Menar nu kan jag välja de ämnen jag vill läsa och studera, roliga ämnen som jag har velat lära mig men inte gjort på IT gymnasiet då lärarna där inte har vart av de bästa slaget. Men får se vad dom säger när jag tar upp det nästa gång.
Nu ska jag iaf chatta lite sen sova, stor dag imorgon!

PC vs. MAC vs. LINUX

2008-10-21 @ 13:29:30

PC vs. MAC

2008-10-21 @ 13:28:54

Min morgon

2008-10-21 @ 11:52:28
Just nu startar jag varje morgon med ett glas C vitamin och ett halvt glad med enchinagard och en ipren! Enchinagarden dricker jag tre gånger om dagen och C vitaminen en gång på morgonen (då det står på förpackningen att man ska ta en om dagen).

Intressant va?
Idag ska jag göra rent badrummet på djupet, känns som att det behövs. Och jag tycker desutom om att göra det rent och se skillnaden på badkaret och toaletten och allt annat där inne, hur det skiner rent och är skrivet "REBECCA" över hela allt det jag gjort rent. Jag diggart.

sovmorgon

2008-10-20 @ 15:29:48
Helt sjukt, jag vaknade klockan 15 idag! Och det var bara för att telefonen ringde här hemma. Och jag känner mig sjuk.. Antar att Oscar inte fick mitt sms för jag bad honom väcka mig på ngt sätt klockan 11, dvs han kunde helt enkelt smsat mig eller ringt. Hade ju värsta planerna för dagen.. Åka ner på stan, duscha, fixa och trixa.. Aja så det kan gå. Får göra det imorgon helt enkelt.

Annars så ska jag ta mig enchinagard och c vitamin och kolla vad katten precis gjorde. hörde en smäll i vardagsrummet. Jävlar dom om dom välte vasen som står där, för då blir mamma galen och tar fram ridpiskan.

Robot answer: Complete

2008-10-20 @ 02:31:22
Det som är läskigt ibland är hur jag vet vad jag ska säga till killar jag pratar med, jag vet om jag ska säga "nej det där tycker jag inte om" eller om jag ska tycka precis som dom och lägga till en eller annan personlig kommentar till det han säger mig.

EXEMPEL:
Han: Jag gillar filmen [filmnamn], ruggigt bra!
Jag: Ja jag med, speciellt den här scenen [ordbajs]
Vi pratar om hur bra filmen är och hur bra skådespelet är osv.

ALTERNATIVT:
Han: Jag gillar filmen [filmnamn], ruggigt bra!
Jag: Nej usch den filmen gillade jag verkligen inte [säger ngt negativt igen]
Och en konversation sätter fart och han gillar det faktum att jag inte är på hans sida eller så försöker han övertyga mig om att ge den en andra chans och se den med honom i en snar framtid.

Jag anpassar svaren beroende på personen, det är som att jag scannar av killen och ser i huvudet som en liten film hur han skulle kunna reagera. Och oftast har jag rätt. Det som är läskigt är att jag gör det inte medvetet, det är som en robot som spottar ut dessa svar. Och nu behöver det inte bara vara när han snackar om en film, kan vara om en speciell maträtt, ett musik band, en hemsida etc. You get the point.
Och svarar jag fel, om min scanner har fuckat sig, så försöker jag tappert och desperat rädda mig själv.

EXEMPEL:

Han: Jag gillar filmen [filmnamn], ruggigt bra!
Jag: Nej usch den filmen gillade jag verkligen inte [säger ngt negativt igen]
Han: Varför tycker du det :s det finns inget som är fel i filmen
Jag: Amen okej, den här scenen var väl okej [ordbajs]
Vi fortsätter att ordbajsa om filmen och går vidare mot skådespelare i filmen bla bla.

Allt för att skapa en konversation om ingenting, för att få honom att prata, få honom att känna sig viktig och duktig. Nu får ni inte tro att jag är känslolös och inte har en egen åsikt när det kommer till saker, tro mig, det har jag. Men det är inte alltid jag får ut den innan roboten inom mig tagit kommando. Men det händer att jag säger precis som jag tycker och det är då som dom riktiga konversationerna kommer fram och man riktigt känner en connection och klicket.

Tror ni jag har något att öva på i framtiden, eller något att förtränga?

stockholms resa

2008-10-19 @ 23:43:12
Ja nu är det väl halvt klart, att jag ska åka till stockholm över helgen som kommer :) prolly åker jag själv, men när jag väl är där så ska jag träffa Daniela, kanske Oscar och så ska jag sova hos Gurra :) (Han som nickar Guhali och som jag trodde var ett språk). Om allt går som planerat så åker jag på Fredagen, och där på kvällen så blire en utgång eller nått, där Daniela ska närvara och jag och Gurra :) Han är min guide typ, eller den som ser till att jag inte går vilse! Och att jag åtminstone hittar tillbaka till honom om jag skulle komma ifrån. hahah, jag har tänkt på allt jag.

Sen så hoppas vi innerligt att Becca lilla får sin lön från Burger King nu i helgen, för då är det ju löning, och får jag inte det då så ska jag ringa och kriga, det ska ni ha klart för er. Hejdå! och hej Toffast aka Stefan!

say what?

2008-10-18 @ 16:25:44
Jungfrun 24/8-23/9
Lördagen blir ganska trasslig. Huvudsakligen är det kärleksproblem som du måste tampas med. Trist.

Utgång - Konrad

2008-10-18 @ 15:40:32
Här kommer lite bilder från gårdagen då vi drog ut till Konrad i Västerås. Bilderna är tagna av Emeliè.



Bilderna är klickbara.

enjoy!

Videoblogg 3

2008-10-17 @ 16:33:47
Min tredje videoblogg om min dag. Jag är nykter!


Radiosong

2008-10-17 @ 11:11:09
Peppar till Alice in Videoland - Radiosong atm, har precis vaknat och tvättat håret. Är uppe ganska tidigt idag, om man jämför med andra dagar då jag vaknat kl 15 :D Så jag är stolt. Och hungrig nu när jag tänker efter..
Ska iaf ner på stan och utföra några ärenden, sen ska jag hem igen och städa massa massa, och sen ska jag ringa mamma och berätta hur duktig jag är.
Ja, jag söker bekräftelse. Och sällskap då jag känner mig ensam nu om dagarna. Nej nu ska jag klä mig fierce och bra, hejdå!

Lördag - Jobb

2008-10-16 @ 18:45:26
Emeliè ringde mig för ett tag sen och undrade om jag ville tjäna 600kr och självklart svarade jag ja ^^ Så vi ska jobba på lördag klockan 17:30 - 01:00 och servera åt hennes granne Danny (-i?). Så det ska bli kul att få göra något :) annars funtar jag på att dra ut imorgon eller så, men det får vi se! Nu ska jag spela lite wii igen, klarade ut Rayman Raving Rabbits igår, så jag började spela på Super Mario Galaxy och det är väl okej :) Funtar på att byta spel och klara ut bomberman istället.. Aja, vi hörs sen!

I PUT THE METRO IN METRONOME V2.1

2008-10-15 @ 16:52:30
Tillit. Bekräftelse. Uppmärksamhet. Kärlek. Vänskap.

Allt detta och så mycket mer försöker vi vardagligen samla på oss. Jag anser att vi inte kan klara oss utan dessa saker., och att dom är beroende av varandra på ett eller annat sätt.
Utan tillit finns varken vänskap eller kärlek. Utan uppmärksamhet så finns inte bekräftelse. Utan vänskap finns inte kärlek.

Frågan jag ställer mig är: Varför försöker vi så hårt för att uppnå detta. Varför kämpar vi dag in och dag ut för att känna oss älskade, litade på och bekräftade. Måste du ha en eller flera personer som tycker om dig, som bekräftar för dig att du duger precis som du är. Eller om vi ser det från en annan vinkel, behöver du en vän eller en älskare för att bevisa för omvärlden att du duger som du är, genom att få bekräftelse vardagligen.
Har vi så dåligt självförtroende att vi måste lita på andra, att dom får oss att förstå att vi är inte så kassa som vi tror? Skrämmande nog så tror jag det.

En annan sak jag har upptäckt på senaste är hur fel jag haft om personer i mitt liv, angående personligheter och hur dom känner om sig själva. Den självsäkraste personen jag mött, är inte alls i själva verket stolt över sig själv. Han har högt självförtroende, men det kan brytas ner med den enklaste förolämpningen eller kommentaren, och han mår så dåligt som jag gör varje dag.
Detta chockar mig, det får mig att se att livet är inte som i sagorna eller som på film. Det får mig att inse att dom som är snyggast i västerås också är mänskliga, och det skrämmer mig. Vem ska man då titta på och önska att man vore när man sitter på ett fik inne i stan? Det finns inga förebilder längre, det finns inga perfekta och felfria människor där ute. Dom är precis som dig och mig, och jag vill inte ha det så.

Om dom också söker bekräftelse och kärlek och är desperata efter att få höra hur bra dom är, vad ger det mig rätten att sträva efter detsamma? Jag strävar efter bekräftelse för att jag vill uppnå det som dom perfekta människorna redan har. Men om dom inte har det, vad har då jag?
Om dom söker samma saker som jag söker, vad strävar dom efter då? Vem är deras förebild som dom kollar på och tänker "Henne/honom skulle jag vilja byta plats med"? Har dom förebild eller försöker dom bli bättre än vad dom redan är, eller kollar dom på oss andra, som kollar på dom, och vill bli mer som oss? Hela världen är upp och ner, hela min tankebana är förstörd. Vad strävar jag efter? Vad vill jag uppnå? Hur vill jag se ut? Vad ska jag klä mig i? Som sagt. Min värld är förstörd.

Förut, skrattade jag åt dom som jag nu kollar på. Jag tänkte "Hur kan dom leva som om gör, säga att dom har problem som alla andra, när det egentligen bara är ett litet drama som dom gnäller över". Jag hånade dom för dom trodde att dom visste hur svårt livet kan vara. Jag kände stark skadeglädje för dom så fort något litet gick snett i deras perfekta liv ( 1)ånej en nagel har gått av, 2)min klänning matchar inte mina skor, 3)jag har slut på mascara).
Jag skrattade åt dom för dom kunde aldrig förstå det som jag, och andra, får stå ut med nästan varje dag i sitt liv. Jag skrattar för dom sitter hemma och har ingen aning.
Ironiskt att jag nu sitter och vill vara en av dom.

Videoblogg 2

2008-10-13 @ 21:49:57
Min andra videoblogg, jag ska försöka att inte blogga när det är alkohol inblandat. Nästa blogg blir nyktert!


test

2008-10-13 @ 14:37:33
1. Namn ?- Rebecca
2. Ålder? - 20.
3. Vart bor du? - Hos föräldrar.
4. Bor tillsammans med? - Mamma, Pappa, Coffe och Jack.
5. Färg på ditt hus? - Gult tegel.
6 När är du född? - 1988.
8. Klass? - It-Gymnasiet 04B och 05B.
9. Vilket år tar du studenten? - Tog i sommras.
10. Något jobb? - Nej.
11. När gick du upp i morse? 13:40 ngt.
12. När ska du sova? - När det är dags.
13. Duschat idag? - Inte än.
14. Kramat någon idag? - Nej.
15. Pussat någon idag? - Nej.
16. Vad har du ätit idag? - Ingenting hittills.
17. Dagens klädsel? Det blir nog något med skate och rock.
18. Dagens smink?- Mascara, kajal.
19. Dagens sötnos? - Den som gör min dag.
20. Dagens roligaste? - Rayman Raving Rabbits.

SOCIALT.

21. Har du många vänner? - Jag tror det.
22. Hur många har du kysst? - Vem håller räkningen.
23. Vem kramade du senast? - Emeliè.
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - Ingen vad jag vet.
27. Har du pojk-/flickvän? - Nej jag har inte hittat snubben.
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Coffe.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det ? - Alle "Gott ;)"

FAVORIT:

31. Film? - Kan inte välja, sry.
32. Låt? - Samma här. Men idag äre random.
33. Mat? - Emeliès curry-kyckling-grej med ris.
34. Dryck? - Cola.
35. Färg? - Röd.
37. Stad? - Har inte vart på så många platser än.
38. Land? - Sverige?
39. Ämne i skolan? - Datorkommunikation.
40. Människa? - Jag själv.

SENASTE:

41. Personen du tänkte på? - Lars "LPE".
42. Gången du spydde? - Lördag morgon.
43. Gången du grät? - Lördags.
44. Pizzan du åt? - Räkpizza.
45. Personen du kysste? - Antar att det är Morgan, vem annars.
46. Gången du var i Göteborg? - Aldrig vart där.
47. Gången du var utomlands? - Haha.. Grekland för läänge sen.
48. Gången du drack alcohol? Lördags.
49. Gången du var hög? Nej.

ANTINGEN ELLER.

51. Svart eller vitt? - Svart.
52. Hund eller katt? - Hund.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Hemma och mysa.
54. Tvspel eller datorspel? - Tvspel om man är flera.
55. Singel eller upptagen? - Ska vi hooka?
56. Hångla eller ha sex? Både och.
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - Inget.
58. Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad.
59. Big Brother eller Paradise ? Varför existerar den här frågan.
61. Har du gröna ögon eller bruna? - Blåa?
62. Choklad eller lakrits? - Choklad.
63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm i guess.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger.
65. Coca cola eller fanta? - Cola.
66. Pizza eller kebab? - Kebab
67. Randigt eller prickigt? - ..
68. Älska eller älskas? - Att älska och bli älskad tillbaka.
69. Leva eller dö? - Jag lever för alltid.

ANTAL:

70. Personer du älskar? - Ett fåtal.
71. Personer du hatar? - No one.
72. Pojk-/flickvänner du haft? - Två helt seriösa. Andra var bara trams.
74. Glassar du ätit på en dag? - Två.
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Ingen men vill till Arvikafestivalen.
76. Gånger du haft minnesluckor? - Ganska ofta.
77. Gånger du varit hög? Nej.
78. Personer du saknar just nu? - Jag vet inte, ingen?
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Två gånger.

VEM:

80. Vill du kyssa nu? - Jag vet inte.
81. Ska du träffa idag? - Det återstår att se, Miriam kanske för o få min kamera?.
82. Sjöng du senast för? - Sjunger alltid för mig själv.
83. Hade du senast en msn-konversation med? - Joel och Adde.
84. Spelade du tvspel med senast? - Coffe igårkväll.
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Någon som man känner ngt för kanske.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Hemligt.
87. Förtjänar att dö? - Kan inte jag bestämma.
88. Är söt? - Emeliè & Sarah ofc.
89. Vill du sova jämsides med i natt? - Han som gör mig lycklig.

VAD:

90. Gör dig glad? - Massor.
91. Gör dig ledsen?- Massor.
92. Vill du helst göra nu? - Jobba.
93. Önskar du att du slapp göra? - Ta ansvar.
94. Vill du ha nu? - Kärlek och Pengar.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Det är ett tag kvar nu så vet inte.
96. Längtar du till? - Att få lite cash och en lägenhet.
97. Tycker du om dina betyg? - Nej.
98. Ångrar du i ditt liv? - Ingenting, då hade jag inte vart här nu om jag inte gjort dom sakerna.
99. Är det bästa som hänt dig? - Familj och vänner, älskar er.

kamera problem: löst

2008-10-12 @ 13:59:17
Visade sig att Miriam råkat fått med sig den i sin ölkasse :D haha. Så problemet är löst, hämtar den nog senare idag eller så! Ni kan sluta leta!

Fyllesamtal

2008-10-12 @ 13:49:07
Ni vet när man har druckit lite och så får man för sig att smsa med folk och snacka med folk, vilket man egentligen inte borde göra när man är drucken men man gör ändå? Japp, jag är expert på det.

Men igår ångrar jag det inte, då jag fick en hel del saker klara för mig. Utom en sak som jag inte tycks få svar på. Men har jag fått reda på att detta är inget spel, oavsett vad någon säger. Men klart man blir orolig när nån säger "du kan inte ta något han säger på allvar då allt är ett spel för honom, och du är en del av det. Snart kommer han ditcha dig". Men jag fick snacka ut iaf, inte vad jag ville göra över telefon precis men gjort är gjort. Och jag är ganska säker på att han har hållt ensamrätt skiten också, vilket gör mig lugnare på ett sätt.

Anyway, jag hade med mig kameran igår till Marre och alla använde den. Den som använde kameran mest var Alle, vad jag såg. Och nu vet jag inte vart den är. För jag vet att jag inte tog med mig den från Marre för jag tänkte att jag kan lika gärna ta den imorgon, men Marre har inte hittat den hos sig (vet inte hur bra han letar) och Alle har inte den och Emeliè vet inte. Jag kan ha lagt den i Emils kläder, när vi bytte kläder där, och jag vet inte om han har den eller inte så jag ska smsa och fråga honom det nu typ.. Annars. Är den borta så FÅR jag ett helvette av pappa. Så är det bara. Så om någon vet vart den är så snälla, ring mig eller nåt.

ilska

2008-10-09 @ 19:26:38
topic beskriver mitt humör atm väldigt bra. Jag vet inte varför, men jag är arg.

Videoblogg 1

2008-10-09 @ 13:45:02
Min första videoblogg. Kan tillägga att .. ja. Den är ju bäst?


- videoblogg

2008-10-08 @ 13:54:24
ja.. asså.. jag lovade ett videoblogginlägg men jag kunde inte gå upp tidigt imorse, det var bara så. Och så var det lite strul hemma så jag sket i det och får kirra ngt ikväll eller så ^^

ska väl snart hem till marrelitos pappa och kirra lägenheten o sånt.. sen får vi se o mdet blir party ikväll, för jag är sugen på att bara försvinna :)

Videoblogg

2008-10-07 @ 23:39:06
Efter att ha tänkt till och från i några månader, så är jag fortfarande osäker på om jag ska skaffa en videoblogg. Emeliè visade mig en bloggsläkting som precis börjat med det och det verkar ju så kul. Om jag filmar mig med våran digitalkamera, lägger in på datorn och visar lite av hur jag är i verkligheten. Men vad fan ska jag snacka om. Jag som knappt bloggar alls längre, om det nu inte är skräp eller fett serious saker .Men vem vet, det kanske går lättare om jag får snacka? Ibland finner man ju inte orden. Aja, kan iaf lägga in en hälsning :D

Vill du bli hälsad på av självaste Becca "ninjannn" Edlund? Skriv en kommentar :) jag ska försöka säga något kort och gott om dig om jag vet vem du är. En person som kommer nämnas självklart är ju Emeliè ;) Det är givet!

Annars har jag precis fått reda på av självaste Joel att Depeche Mode ska spela på Arvikafestivalen och jag är så sjukt sugen på att åka dit. Även SMK och VNV Nation spelar och dom är ju bra. Men får se :) Man kan börja boka biljetter den 13e Oktober och jag har knappt pengar men vore så awesome! Se dom för andra gången lixx :) Jag skulle bli lika lycklig som jag var första gången!

Nu ska jag nörda mig lite mer vid datorn och komma på ngt o snacka om så ni får vänta och hålla tummarna :D


Bloggsläkting: Izza (länken öppnas i nytt fönster)

daddys home

2008-10-06 @ 19:27:24
Han kom hem. Efter en hel dag hemifrån. Inte sagt vart han är, han sitter bara vid köksbordet efter att mamma skällt på honom och jag kan säga att det är lugnare än vad jag förväntat mig. Men jag känner hur spänt det är hemma. Och jag vet inte om jag ska bete mig som vanligt eller om jag ska visa hur jag känner. Dvs är besviken och arg för man gör inte såhär. Och jag vet inte om han har skaffat, tagit, ska ta eller what-so-ever.  Frankly my dear, i dont have the strength to care.

Nu ska jag iaf gå på toa och sen spela mer.
Och jag ber om ursäkt för er läsare som hoppades på ett bra och roligt inlägg, men den här dagen och veckan och månaden har inte vart mycket till bra.

---

2008-10-06 @ 16:12:20
The question is, what do you do when you realize that your father isnt what you thought?

the world is just an illusion trying to change you

2008-10-06 @ 14:41:49
Jag kom precis i underfund med att jag vill inte vara hemma när pappa kommer hem. Men samtidigt så vill jag det för jag är nyfiken på vad han har gjort. Men jag vet att mamma kommer att skälla och så kommer dom bråka och om han gjort det onämnbara, eller åtminstone skaffat det, så kommer det bli mer bråk för han kommer att bli mer aggressiv. Och jag vill inte vara hemma när det händer. Jag hoppas bara att Coffe är hemma. Jag har inte nerverna till det, jag orkar inte längre. Jag hoppas verkligen inte han har gjort något dumt.

it feels like forever

2008-10-06 @ 14:02:25
Igårnatt så verkade pappa lite annorlunda. Betedde sig konstigt, nästan som förut. Han satt vid köksbordet sent på natten och svettades och det verkade som att det bara fanns luft i hans huvud. Som att han var helt lätt, eller tom.
Och nu är han borta. Förmodligen så åkte han mitt i natten. Han är inte på jobbet då han är sjuk. Han svarar inte i mobilen och vi har ingen aning om vart han är. Trots allt så verkar mamma helt lugn, men det kan bero på att hon också är sjuk och inte orkar tänka på det hela. Coffe verkar inte bry sig speciellt men sen har inte han vart så mycket för att visa känslor, så han åkte ner på stan och skulle käka med Masse. Jack vet ingenting, bättre så.

Välkommen till min värld, där varje dag består av oro och rädsla och besvikelse. Varje gång han är försenad och inte är med Coffe på jobbet så tänker man "är han och skaffar igen?". Men nu när han är borta så tänker jag bara "Vad händer sen? Ska jag fly nu, hoppa in i duschen och göra mig klar så snabbt som möjligt och bara dra?"

Men vart har jag och ta vägen egentligen. Hur kan jag lämna mamma om det nu är så som det är. Hur kan jag få Jack att vara borta om det är som det är. Vem kan jag ringa om det går över styr?

Det enda jag vet är att om han har skaffat igen, så märker vi det om några dagar då han blir hemsk.

VNV NATION - ILLUSION

2008-10-05 @ 20:14:23
Älskar den här låten och videon. Även om det inte är deras egna video utan ngn dude på internet som trollat med fingrarna så passar det in så jäkla bra. Usch vad känslosam man blir.


Ooh, but don't mention love

2008-10-05 @ 15:07:25
Min morgon var inte o leka med, då jag vaknade fly förbannad. Ingen aning om varför, men jag gick runt och muttrade för mig själv och såg allmänt livsfarlig ut. Tror det har något oh göra med min dröm men jag minns den knappt förutom känslan. Det var starkt.

Idag ska vi fira Coffe som fyllde år i tisdags. Så det blir tårta, bullar saft osv :)
För övrigt så är jag typ sjuk. Dagen jag blir frisk på blir jag sjuk på ett annat sätt. Inte kul.

horoskop - söndag

2008-10-05 @ 03:29:54
Jungfrun 24/8-23/9
Du är på dåligt humör redan från start, men trots detta blir söndagen ganska rolig och lite romantisk.

stupid girl, stupid boy

2008-10-05 @ 02:59:08
Nu känner jag mig riktigt dum. Hur kunde jag förvänta mig att han skulle ringa mig? Hur kunde jag ens vänta på att han skulle höra av sig?

Varför sitter jag och ägnar mina tankar åt honom, när jag egentligen inte borde. När jag egentligen inte ens vill det. Varför fortsätter jag försöka få kontakt på ngt plan med honom när han uppenbarligen inte bryr sig?

Jag antar att jag vill ha svar, och på något sätt  se klarare i hela den här situationen. Jag vill veta vad han vill. Jag vill veta varför vi håller på med det här. Jag vill veta om jag är bara en spelpjäs i hans meningslösa spel. Jag vill veta om jag kommer stå och stampa på samma ställe i flera veckor.. fuck that, månader (!) innan han vet om han ska kasta bort spelpjäs Becca eller behålla henne. Och om han behåller mig vad ska han då göra? Vad är nästa steg. Går jag frammåt eller bakåt. Det är hans regler, jag kan inget göra åt det.

FEL! Jag KAN göra något åt det, jag är min egen person. Och en sak ska jag säga dig, och er alla som läser. Jag är för bra för honom, jag är för bra för någon egentligen. Men jag låter killarna visa att dom har något att komma med iaf, vilket ingen hittills har gjort tydligen. Vad är det för  fel på er killar, vad i helvete är ni rädda för?

Jag ska berätta vad jag är rädd för. Jag är rädd för att låta någon komma mig inpå livet, för om dom kommer mig inpå livet så kommer dom mig inpå mina hemligheter och mina bördor som jag dras med varje dag. Och det är inte en lätt resa, det är inte som att sitta på ett gyllene moln och glitter sprutar omkring dig vart du är svävar. Det kan hända att någon gång, kanske 1-2 gånger i månaden om det är en bra månad, så kan vi flyga, vi kan glittra och skina som ingen annan gör. Men inte mer än så, för slappnar man av och tänker lyckliga tankar så kommer det en smäll rakt i ansiktet på dig som säger "Fortsätter du såhär så kommer jag igen". Och det är få som kanske vet vad jag menar med jag och det är jag nöjd med .Hela världen borde få veta samtidigt som inte för alla dömer mig. Alla dömer min familj och vad vi står för. Ytligt är vi en bra familj, en underbar familj. Men innanför är en helt annan dimension, som lätt skrämmer den som kliver innanför skalet.

Och jag bjöd in honom innanför skalet, jag berättade NÄSTAN hela sanningen. De hemska sakerna lämnade jag utanför för  det vill jag inte att någon ska få veta. Och varför gjorde jag detta? Bjuder in en nästan total främling in i den främmande dimensionen? Han bad om det. Han bad mig lita på honom till 100%, och jag sa att jag inte kan det. Men tillslut gav jag med mig. Jag måste ge med mig. Det är för tungt annars. Och sen den kvällen har han knappt snackat med mig. Vilket suger.

Det är där alla känslorna kommer. Varje gång jag öppnar mig för någon, eller är på gränsen till att göra det så har killarna någon sorts radar som säger "shit nu händer det, det blir för seriöst" och sticker. Ni lämnar mig själv, och tänker inte mer på mig. Trots allt så är jag ju Rebecca fucking Edlund. Jag är en överlevare.

Lördag

2008-10-04 @ 22:19:47
Igår var jag ute med grabbarna vilket inte var sådär jätteroligt men det beror förmodligen på att jag var nykter och det var inte dom. Så jag åkte hem relativt tidigt. Och idag har jag inte gjort sådär jättemycket, var ner på stan en sväng och till systemet. Handlade för 500 kr, vilket inte är rekord men endå.

Sen har jag vart hemma.. Och vart till ica med Jack :D Haha. Han ville inte ens först men jag tvingade honom. Han satt och spelade wow så hämtade jag hans jacka och klädde på honom den, sen skorna och så hämtade jag hans cykelnyckel sen forde vi iväg :D haha. Var lite roligt för under hela processen så var han ganska motstridig! Men så kom vi iväg
Och när jag kom hem så hade jag glömt tre saker.. så jag cyklade iväg och köpte de (i spöregnet!) och får ett konstigt sms av en viss flicka.. "Det här är andra gången du är på ica" .. jag börjar titta runt och sen så smsar jag tillbaka "Hur dan?" (fan fanns inte på T9) så svarade hon att hon var ju på Melkis ^^ Så hon hade perfekt översyn över mig som sprang fram o tillbaka.
Aja, sen cyklade jag hem.. Och mamma frågade "vart är frillchipsen?" (frillchips är nytt ord för grillchips) och såklart hade jag glömt det.. så hon fick mina chips så tog jag lite godis och cola och satte mig vid datorn :)

Sen så ska vi göra om hela vårat kök är det bestämt! Så jag och mamma satt lite idag och skrev upp vad allting kostade och vad för grejer vi ska ha i köket. Allt ska vara rostfritt, och vita blanka skåpluckor med coola handtag (bråkar fortfarande om hur dom ska sitta på skåpen) och så ska vi kakla väggarna vid köksbänkarna, så det ser ut som tegelstenar :) skitsnyggt! Allting kommer gå på (allt blankt) ca 30k, och alternativa (matt vita skåp etc) kommer gå p åca 5k mindre. Så vi kör på det blanka för det ser mer exklusivt också :)

Nu vet ni det! Sen har jag fortfarande jobbiga tankar och känslor men jag dränker dom med skyhög musik och försöker tänka blankt tills ett tillfälle faller i mina knän.

Btw så har pappa hittat en kille åt mig. Han heter Robin (?) och bor i Bromma i sthlm, är elektriker och är 20-21 år gammal och jobbar åt pappa. Det låter nice, så pappa tog kort på mig när jag såg som bäst ut (innan utgång haha) och ska visa honom. en blind dejt är väll alltid kul. Och så sa pappa att han ser bra ut och jag litar ju på honom..


(klicka för större)

Trams

2008-10-02 @ 14:55:36
Jag är såndär som är rädd för att visa känslor, ifall det är för tidigt, eller fel känslor , eller om jag missuppfattat relationen eller liknande. Så jag går runt med det inom mig och väntar på att han säger ngt, eller så låter jag det bara sinas ut i sanden.

Det händer väldigt lätt att jag öppnar munnen och säger ngt som jag inte borde säga, iallafall när man inte är i ett förhållande, eller precis har påbörjat relationen. Men det är bara för att jag föreställer mig varenda sekund som en saga typ när jag är med ngn. Den där kliché romantiken och pussarna under ett träd en fin höstdag, eller en passionerad kyss i spöregnet.

Det som tynger ner mig är att jag är ensam, har svårt att hitta en kille jag kan förlita sig på, och dom jag förlitar mig på har en tendens att försvinna från mitt liv, eller så blir dom frånvarande och det blir spänt.

Nu vet ni.

----

2008-10-02 @ 14:50:11
Jag orkar fan inte skriva, det finns för mkt som händer i skallen på mig.

RSS 2.0
Test