DÄR UTE FÖDDES JAG!

2010-08-27 @ 18:13:01
Jag har äntligen hittat låten till min favoritreklam om den där fula kameran! MONTY - SEGLAREN för er som undrar, finns på spotify och på youtube!

Ikväll bär det av in i dimman, Jack har sin krogen-debut och jag tänker inte missa den för allt ris i kina! Så här sitter jag i min rosa klänning och lyssnar på ljuv musik som jag sjunger till. Springer lite då och då för att tagga till, dansar för Coffe när han inte vibrerar till telefonens takt och hostar hit & dit.

Nu ska jag föna håret och bli en riktig píngla ;> PEACE.

VART ÄN JAG RESER VET JAG VAR JAG HAR MITT HEM
OCH HJÄRTAT SLÅR OCH SLÅR FÖR STOCKHOLMS SKÄRGÅRD YEAH
DÄR VITA SEGEL GÅR UT ÖVER BLÅA HAV
TILL VIND OCH MÅSARS SKRIK, DÄR UTE FÖDDES JAG

6 september, världens viktigaste dag!

2010-08-25 @ 00:36:59
Detta hände den 6e september, under olika årtal.

  • 1492Christofer Columbus avseglar från Kanarieöarna på sin första resa västerut.
  • 1813 – Slaget vid Dennewitz, där den allierade nordarmén under ledning av Sveriges kronprins Karl Johan besegrar fransmännen under marskalk Michel Ney.
  • 1901 – Den amerikanske presidenten William McKinley skjuts av anarkisten Leon F. Czolgosz, och dog av skadorna en dryg vecka senare, den 14 september.
  • 1914 – Första Marne-slaget börjar. I striderna deltar cirka 2 miljoner soldater och cirka 100 000 stupar eller såras i ett slag, som betecknas som framgångsrikt för de allierade.
  • 1936 – Den sista överlevande pungvargen, även kallad tasmansk varg, avlider på Hobart Zoo i Tasmanien.
  • 1944 Anne Frank och hennes familj anländer till Auschwitz.
  • 1968 Eric Clapton spelar in sitt solo på The Beatles låt While my guitar gently weeps.
  • 1968 Swaziland blir självständigt från Storbritannien.
  • 1970 – Palestinska PFLP kapar fyra passagerarplan; från El Al, Pan American, Swissair och TWA.
  • 1987 Patrik Sjöberg blir världsmästare i höjdhopp.
  • 1991 Sovjetunionen erkänner de baltiska staternas självständighet.
  • 1997 Uranus måne Caliban upptäcks.

Symmetry

2010-08-24 @ 01:41:55
Jag känner mig deprimerad. Trött. Utmätt. Jag är uttråkad. Det är något som saknas, jag känner det alltför väl.

Jag är glad över att det går så bra för mina vänner, med allt. Själv står jag och trampar på samma ställe i evigheter för jag vet inte vad jag vill, eller vart jag ska. Vilken väg bör jag gå, höger eller vänster? Ska jag göra vad som förväntas av mig eller ska jag gå min egen väg. Vilken är min egen väg? Vem är jag menad att bli och att vara. Vem är jag nu? Är jag nöjd med det jag åstadkommit såhär långt? Är jag lycklig?

Jag har en miljon frågor som susar i mitt huvud. Inte bara om vem jag är, vad jag bör göra, utan om allting runtom mig. Helt plötsligt så förstår jag inte hur allting fungerar, vad som är moroten för.. Livet, I guess. Vart hör jag hemma, och varför hör jag hemma där. Jag är vilse och jag ser inte hur jag ska komma härifrån.

Jag hade allt jag kunnat önska mig, och sedan var allting borta. Nej, inte borta, jag tappade det bara och nu vet jag inte hur jag ska få igen det.
Vart är alla midnattspromenader, stunderna under stjärnorna där vi satt och kedjerökte, pratade om allt och var lyckliga. När släpper vardagsångesten greppet om mig och låter mig andas normalt igen, istället för att jag behöver kippa efter andan dag in och dag ut.

För inte så länge sen var jag orädd för allt, jag tog för mig av det som fanns framför mig. Men nu helt plötsligt så ryggar jag tillbaka vid det okända och vill inte ha med det att göra. Jag behöver något nytt, något som stimulerar mig och ger mig en lycklig stund, om än bara för stundens timme.

När något händer mig, något negativt, så tänder jag till, blir arg och agressiv för att provocera. Alla handlingar har konsekvenser, good and bad, och jag vill se något som kanske, KANSKE, får mig att lysa igen. Något som ger mig min morot, ger mig en uppenbarelse och känslan att jag kan gå vart jag vill bara mina fötter följer mig. Det låter så sjukt fult och dumt, men jag söker någonting. Jag vet bara inte vad än. I'll let you know when i get there, and maybe we can meet up.

Mt Eden Dubstep - Sierra Leone

2010-08-23 @ 22:13:00


Visar sig att jag blir lesbisk när jag är på fyllan, alltid trevligt med surprises. Speciellt när man inte minns dom dagen efter, men vad gör man inte om man inte bjuder på sig själv.

På onsdag är det mer dubstep på Konrad och jag funderar seriöst på att gå dit, frågan är bara hur man tar sig hem igen. Bussarna är ju relativt gay och går inte sent.

Jag är sjukt uttråkad ikväll. ME WANNA DO STH, HALP.

SOLHATT ELLER BARA SPRATT

2010-08-21 @ 18:53:42

2010-08-19

2010-08-19 @ 14:30:51
Snart kommer mamma åka iväg med Tussan för att avliva henne. Hon har haft problem med att gå på lådan i ett bra tag nu, som att hon är rädd för det och vi har försökt allt vi kunnat för att avvänja henne beteendet men har inte lyckats, så det här är det enda vi kan göra. Inte kul att leva i kattkiss då hon kissar på kläder och i soffan.

Kommer sakna henne något otroligt, så mycket att ni inte kan förstå. Hon var världens bästa katt i hela universum. <3



Stephen King, Staden Som Försvann.

2010-08-17 @ 17:11:34
Klockan tre på morgonen flyter blodet sakta och tjockt, och sömnen är tung. Människan sover antingen i salig okunnighet om denna timme eller ser sig omkring i ren förtvivlan. Det finns inget däremellan. Klockan tre på morgonen är det pråliga sminket avlägsnat från den gamla horan som är världen, och hon har ingen näsa och ett emaljöga. Glädjen blir ihålig och bräcklig, som i Poes slott, omringat av den Röda Döden. Skräcken förgörs av leda. Kärleken är en dröm.

123143234

2010-08-08 @ 13:47:23
Musik tips: Oceanlab - Satellite

Annars har det inte hänt mycket alls i mitt liv sen sist. Mest bara fester på fester på fester, as usual.
Blir mer party till nästa helg ofc. Emeliè är tillbaka från turkland, vilket är sweet. Jag har dragit på mig en del pinsamma och ångestfyllda fyllesms också. Note to self: Glöm för i helvete mobilen hemma nästa fest du är mer tankad än en val.

Thats it. Återkommer när jag har något spännande att dela med mig av.

Sms knugen!

2010-08-03 @ 23:10:21
Om du har kompisar som inte har comviq kompis och du måste smsa dom men inte har pengar på mobilen så har jag svaret för dig.
Smskungen.se förser dig med gratis smskrediter och du kan smsa vem du vill med vilket abbonemang som helst! Bli medlem idag, precis som mig, och njut av smsen du kan skicka :)


slakt?

2010-08-03 @ 15:18:51
Man kan likna arbetsförmedlingen en våning upp med ett slakteri. Man kommer in i hagen från friheten och allt är frid och fröjd tills dom låser upp dörren och ropar ditt namn. Du följer med och går i en trång korridor fylld med dörrar till olika slaktare och undrar vart du kommer att dö.

Ibland hamnar du i ett stort slakteri-rum med andra djur och ni får information som ni kan behöva veta innan ni får släpas ut genom korridoren igen till eran enskilda slakt.

Hemma hos Whilliam

2010-08-02 @ 20:54:52
För att få slut på alla rykten om mig och Whilliam. Nej vi är inte tillsammans eller på G eller vad ni nu kallar det. Vi är bara vänner och vi blev det via våra föräldrars vänskap.
Sitter hemma hos honom nu och det ser lovande ut med tanke på att hela patrasket går och lämnar mig här ensam! Dis be awsum mon. Blir o dricka sig lite och bli lite glad om fötterna.
För övrigt har jag ett möte imorgon på arbetsförnedringen klockan 09 och det ser inte lovande ut. Sen har jag en jobbintervju på onsdag 16:30 hos Key solutions tele 2. Min bror sa att det förmodligen var ett knacka-dörr-jobb. Vet inte riktigt vad det är men jag är relativt säker på att jag inte sökt ett knacka-dörr-jobb medvetet men man vet aldrig. Dom brukar ju alltid hålla sånt hemligt förrns när man hamnar på ett informationsmöte efter man har blivit beviljad jobbet. Och säljer man ingenting under en månads tid så får man ändå sparken. Verkar lovande!
Allt är lovande! Emeliè kommer hem imorgon också! Jag är fett hype över det! Nej nu ljög jag. Det kommer bli sjukt sweet iaf. Saknat henne, har ju ingen som kan lyssna på mina konstiga tankar efter stockholmsresan alls. KOM HEM NU ANNARS SNOR JAG DIN FISK!

RSS 2.0
Test