Feb, 19. 2011

2011-02-19 @ 18:59:14
Om två dagar fyller pojkvännen år :)
Dock har jag liiiite panik för jag vet inte vad jag ska ge honom för present då vi inte ens vart ett par så hemskt länge. Men jag funderar på att dra ihop en god middag och en avslappnande dag (efter han har jobbat ofc). Fast det kan bli lite knepigt det med eftersom han inte slutar förrns 22:00 och är hemma kanske en halvtimme efter det beroende på vart hans arbetsgivare är (Jacke är personlig assistent åt en kille och är han i skolan när Jacke slutar så är han hemma på ca 20min men är han någon annanstans så kan det ta lång tid att komma hem beroende på tågen etc).
Något ska jag nog allt hitta på. Tror han var ledig på onsdag så då får jag slå till med något! Får se hur det blir.
Btw, så har vi snart vart tillsammans i två månader.

Feb, 9. 2011

2011-02-09 @ 14:16:33
När Jacke kommer hem efter 16 någon gång så ska jag ta ett fult tåg hem till Västerås för att göra några ärenden samt catch up med Emeliè. Känns lite konstigt att åka hem och stanna där över natten och inte sova hos min käraste men samtidigt ska det bli skönt att slippa äckelhunden som luktar och låter och är allmänt dryg.

Idag har jag inte gjort så mycket, mer än att gå ut med hundarna och ta mig en liten promenad i solskenet. Så underbart att ha vårkänslor i hela kroppen! Dags att plocka fram solglasögonen.

I lördags hade jag en helt underbar dag. Runt 13:30 (tror jag det var) så gick jag och Jacke till norrköpings visualiseringscenter (som ligger knappt 5 min härifrån) och såg på en film om astronauter! Det var sjukt coolt, som stockholms cosmonova. Efter filmen handlade vi lite till maten vi skulle göra sen, nämligen tacos, även om det inte var taco-fredag. Till maten såg vi på en film (som var ganska seg och inte speciellt bra, den kom aldrig igång riktigt). När efter maten och filmen så var jag sprängfärdig och vi kollade lite på Raw comedy club när Axis of awesome uppträdde där och det bjöds på mycket skratt hela kvällen :) Minns knappt när jag var så glad sist.
Jag älskar verkligen att vara här, slippa all drama i Västerås (som jag fått höra om lite här och var) och vara med min underbara pojkvän.

Kan dra en sorts "dagens mening" som lyder: Fan ta pojkvänners ex och deras påhitt. Släpp honom oh gå vidare helt enkelt.

Feb, 1. 2011

2011-02-01 @ 09:27:44
Inatt var inte den bästa natten kan jag säga. Runt 03 så kände jag att det gjorde ont runt livmodern och det gjorde sjukt ont när jag gick på toa och jag misstänkte urinvägsinfektion, men det ska inte komma sådär plötsligt. Jag tror att jag har skjutit på mensen för länge med mina p-piller så jag ska nog ta den här veckan till min röda vecka. Efter jag sprungit på toa fem sex gånger för att "akut kissa" (det kändes som att jag var kissnödig hela tiden för det tryckte så pass mycket) så somnade jag om utav utmattning.
Runt 07 imorse tror jag klockan var, så kände Jacke att han mådde illa, som att han skulle behöva spy. Sagt och gjort, han gick och spydde upp middagen (kebab från ett ställe i närheten) och har fortsatt må dåligt hela morgonen så vi misstänker matförgiftning. Stackars babe. Nu ligger han och vilar iaf och jag hoppas att det hjälper.
Sen runt 10 ska jag ringa till vårdcentralen i Västerås och be dom skicka ett e-recept till apoteket så jag kan hämta ut resten av mina p-piller. Oturligt nog har jag tappat bort mitt recept papper hemma (tror jag råkat kasta det när jag städade i rummet för någon vecka sen) och jag har bara en vecka kvar av p-piller, och en vecka av sockerpiller. Så lite akut är det nog allt.
Vilken bra månadsdag vi har haft än så länge, jag och Jacke.

RSS 2.0
Test