i'll show you that i'll be the one.

2008-09-30 @ 23:56:23
Det känns som om jag förlorat något.. eller någon. Gråten i halsen har vart där hela dagen. Frågan är bara vem eller vad jag har förlorat. Kan det vara det onämnbara som är på gång? Eller är det bara själva känslan av att jag är ensam.

Jag behöver någon som kan hålla mig nere på jorden, och som kan möta dessa situationer tillsammans med mig. Någon som kan hantera den här situationen som jag konstant kan hamna i. Någon som kan hantera mig som person, och min familj.

Jag tycker inte att jag är en dålig person, speciellt inte flickvän. Jag är inte den som skapar drama eller är behövande och måste se min pojkvän vareviga sekund. Jag klarar mig utan att se honom ngn dag, och då finns det mer att konversera över.  Jag är den sortens flickvän som är förstående, och inte tar saker alltför seriöst. "Du glömde min födelsedag, so what? Du gottgör det säkert under dagen."

Jag är inte komplicerad, jag säger det jag menar. Självsäker, vet vem jag är, och vill ha kontroll över olika situationer. Killarna får det dom ser, men med så mycket mer under ytan. what's under your clothes, Rebecca?

Anywho. Känslan jag känner är densamma som man får när man blivit dumpad av sin pojkvän. Man känner sig unwanted och otillräcklig. Man börjar fundera på vad som är fel på sig själv. Man börjar undra varför det ska vara så svårt att hitta någon som stannar.
är detta möjligt?

dirty

2008-09-30 @ 15:23:33
We are the nobodies
We wanna be somebodies
When we're dead
They'll know just who we are




ah idag vet jag inte.
Är iaf tisdagspremiär idag.



verifikation

2008-09-29 @ 17:28:13
Följ min blogg med bloggkoll

Misson: abandoned

2008-09-29 @ 14:53:47
Im done helping you. Du behöver inte mig, du är fri. Jag friar dig från mig själv. Vad jag än gör så slår det tydligen tillbaka till mig, för ingenting är ditt fel, det är ett faktum i din värld. Men det är bara lögn, så sluta skylla ifrån dig dina misstag på andra för det hjälper inte. Och detta med att du ska lämna världen snart så fort "denne" kan klara sig utan dig är bara skit. Det är fegt och det bevisar bara att du inte är stark nog att ta hand om det som är fel utan du väljer den lätta vägen ut och drar.

jag är klar med dig.

Konstig dröm

2008-09-29 @ 12:41:06
Haha, drömde fett kefft inatt. Drömde att en tjej, vars blogg jag läser, ville som fan att jag skulle komma till henne där hon bor och bo med henne och hennes snubbe ett par dagar för hon hade så tråkigt. Så jag åker dit och är med henne och vi hittar på typ sjuka saker och så minns jag typ en dag så var henens snubbe borta och vi gick till hamnen och jag hade tydligen en båt där (???) och när vi kom dit så var Alle där o några fler. Skit skumt.  Anyways, när vi kom tillbaka till hennes lägenhet (som för övrigt var typ tom, vet inte om dom precis flyttat eller nått), så ska jag och hon laga lite mat, och så har vi druckit och jag skojar lite med henne (eller nåt) om att jag är kär i henne eller att jag börjar gilla henne och hon säger "utmana inte ödet, du vet hur jag är ;)" så kysser hon min hals och jag säger "ja justja!" och tar fram djupa tallrikar till soppan.

Asså jag minns drömmen så väl, som om jag verkligen var där, och jag minns hur hon log mot mig . Låter nästan som en jävla kärleksdröm vafan :D Nejmen. Det enda som var lite jobbigt var att jag tänkte konstant "varför beter jag mig såhär?", för jag betedde mig som när jag var 15 med mina vänner. Flum och skojade hela tiden typ, fast det var en blandning mellan den jag är nu och den jag var då. Aja, hon gillade det iaf och jag var tydligen halvt lesbisk.

Green Street Hooligans

2008-09-28 @ 16:57:02
Den här filmen är också bra.


A Rush and a Push and the land is Ours

2008-09-28 @ 16:28:25
tänkte inte skriva så mkt idag faktiskt. kanske senare. men bjuder på en bra låt och en bra bild. hejdå.





long time no see

2008-09-26 @ 01:10:55
hittade det här när jag googlade mitt namn :D något jag skrev på min gamla blogg. Jisses vad jag var kreativ!

NEWSFLASH!!1
I've just recieved some great and big news from the source of brotherhood.
They've found the long wanted song, that they have searched for in several days from now. After just hearing that song in just 10 seconds at the gym, the two teenage boys Viktor and Andreas, loved it from the minute they heard it.
- AWGÅPin 3. Says Viktor in an interview.
- It explains exactly how glad I am that we have found our beloved song.
He can't leave no further comments, cause he's must listen to the song a lot more.
The name of the song is Bodyrox_feat_Luciana_-_Yeah_Yeah.mp3 and comes from a clubmix album from 2006. This is Rebecca Edlund, reporting from home. Have a nice evening and enjoy the song.

hemlig som fan

2008-09-25 @ 02:49:26
Tillägnat dig, för att ge svar på din fråga.

Det som ordnade sig var helt enkelt min lillördag. Det började med att massor skulle hänga med ut, sen började folk droppa från gruppen och det var jag helt ensam. Men i sista sekunden så kom folk tillbaka och vi vart ett gäng iaf :) så det var det som ordnade sig!

Det jag vill ha sagt är att man ska inte oroa sig i onödan för det är då som allting skiter sig. Man ska helt enkelt chilla och ta det som det kommer. Se hur bra det gick för mig (: även om jag var lite tjurig under kvällen (kan bero på tequilan, jag borde lära mig nu men vafan) så gick allting bra och jag hamnade på ett varmt ställe med en coca cola!

det löser sig

2008-09-24 @ 20:17:47
Alex om du någon gång hoppar in i min blogg igen så vill jag bara säga, att allting ordnar sig visst! Det har precis ordnat sig för mig :) Och när vi ses härnäst ska jag berätta om det för dig, för du behöver lite optimist Becca i ditt liv märker jag!


så nöjd ser jag ut nu!

natt tråkigt

2008-09-24 @ 00:59:58
Blir du lätt kär? - Inte direkt, mer inbillning på senaste.
Vem kysste du senast? - Hemligt!
Är du sån som visar kärlek offentligt? - Oftast.
Hur gammal var du när du fick din första kyss? - 15 eller 14, någonstanns däremellan.
Har du varit otrogen någongång? - Ja..
Vilken kärleksfilm tycker du är bäst? - Moulin Rouge.
Har du haft sex med fler än 3 personer? - Ja.
Vad är det elakaste sättet att göra slut på? - Över sms, ett samtal, msn, genom att ignorera snubben. You name it.
Vad är det värsta en tjej/kille kan göra när det gäller kyssar? - När det känns som dom har en bassäng i käften.
Är dina föräldrar fortfarande tillsammans? - Ja, i snart 21 år!
Är du romantisk? - Ja det skulle jag vilja säga. Gillar romantik!
När gav du någon rosor senast? - Ingen aning
Är du svartsjuk? - Ja, och paranoid!
Vad tänder du på? - Självförtroende och när dom visar att dom gillar mig. Och en goddamn fine ass!
Har du haft sex den senaste månaden? - Ja.
Har du kysst någon i regnet? - Ja.
Umgås du med dina ex någongång? - Nej, eller.. Har träffat Kim på krogen och då är vi vänliga.
Tar du ofta första steget? - När jag känner mig säker på min sak.
Har du upplevt kärlek vid första ögonblicket? - Nej. Eller jo. På avstånd, men snubben har inget vetat.

tjejer ska flörta

2008-09-23 @ 23:16:41
Såhär tycker killar i en undersökning på aftonbladet att vi tjejer ska ragga på killar:



Jag ska nog ta och testa dessa metoder lite granna, se om det funkar. Sen gäller det bara att ta fram modet att snacka med någon, vilket inte bör vara ett problem. Och jag ska nog inte vara så full heller, en drink eller två duger nog så att självförtroendet stiger!

broder

2008-09-23 @ 14:24:50
Jag saknar att umgås som förut med Este, Alle, Alex osv. Det var tider, och det var dom jag förlitade mig på som fan. Dom var mina riktiga bröder en gång i tiden.

Om jag kunde dra tillbaka tiden lite så hade jag haft Emeliè där uppe bland hjältarna, dvs mina bröder. Det var dom som gjorde mig lycklig och nu har jag uppdraget att rädda en av mina bröder, så som han räddat mig ur mitt miserabla liv jag hade då. Och kanske fortfarande har?

Uppdraget pågår.

topic

2008-09-22 @ 19:43:55
Idag har jag inte gjort så mkt, fick ett oroande samtal på morgone men inte mycket mer än det. Sov hos Morgan igår och såg en film som vanligt. Börjar bli en vana att åka dit numera, vet inte riktigt vad jag tycker om det hela än! Håller er uppdaterade.

När jag kom hem runt 15 så var det tänk att jag och Emeliè skulle gymma klockan 16, men när vi kom fram till gymmet så kände inte någon av oss för det så vi tog en promenad istället, och det gillar vi! Satte oss på en bänk i "hammarby skogen" som Emeliè döpte den till, och så hade vi ett seriöst samtal om hur man öppnar sig för en person, när man ska göra det osv.. Vi fick inget direkt svar på det, utan gick vidare och hon fotade i skogen "vi har en fotosession!" vilket var roligt. Speciellt när vi skulle hoppa från en sten och hon rullade runt ett tag efter landningen ^^ fyfan. Sen drog vi oss hemmåt med en omväg och snackade om familjelivet hemma och lite skvaller inblandat. Alltid lika roligt att gå en promenad med henne, man får verkligen snacka av sig till sin bästa vän!


blåbär som jag åt upp


Jag mitt i vårat seriösa snack


jag skulle tydligen krypa in i en "koja" som bestod av ett träd som ramlat. Jag vägrade.


jag leker tittut

"tänk som en struts"


sen hoppade jag. suddigt men härlig bild :)


Emeliès hopp..


och hennes fall.


den kojan gillade jag


Fredags

2008-09-21 @ 01:11:39
I fredags nyttjade jag systemet för första gången och det var inte ens till mig själv, men jag var glad ändå för det. Jag bringade lycka till ett par vänner istället, och jag sparade kvittot. Stort moment där.

Sen på eftermiddagen så åkte jag ner på stan igen för att träffa Sarah och vi snackade lite och gick runt och snokade i affärerna. Ett ämne som kom upp var att vi inte vet vilka vi är typ.. Vad våran stil är eller nåt. Samma sak snackade jag med Emeliè om och fan.. Vem är jag?

Det här är jag.
Jag vaknar runt kl 14, startar datorn, gör mitt som att borsta tänderna och gå på toa. Morgon rutiner ni vet. Sen sätter jag mig vid datorn, kollar läget på bilddagboken och bloggkoll, och facebook om jag orkar, lunarstorm med om jag är riktigt hurtig! Sen startar jag wow som vanligt och sitter och spelar smått hela dagen tills det är middag och mamma och pappa är hemma, så jag äter lite sen åter går jag till datorn där jag sitter resten av kvällen om det är något som fångat mitt intresse, annars ligger jag i sängen och myser för mig själv framför tvn tills klockan blir runt 04 (vet inte riktigt för jag brukar höra när vlt droppar ner i brevlådan), och sen somnar jag ngn gång där och vaknar runt kl 14 igen. Fast det är ju lite ändringar om det är en fredag eller lördag för då kan jag ju faktiskt gå ut om nätterna! Om ni förstår vad jag menar.

Jag har ingen ork, ingen inspiration till någonting. Oj glömde väl nämna att jag ibland kollar jobbsidor men hittar aldrig ngt som intresserar mig så jag klickar ner det bara. bra va?

Jag känner lack of discipline, jag är uttråkad dag in och dag ut och jag vet inte ens vem jag är. På internet är det enkelt att hitta på en person att vara med främlingar som aldrig träffat mig, men IRL så är det svårare för mina vänner vet vem jag är och vet hur jag beter mig.

Det larvigaste problemet är ju att jag inte vet vad jag ska ta på mig längre om vi ska ut på krogen eller till ngn fest, för man vill ju känna sig lite mer speciell och uppklädd om man ska ut och dricka och möjligen träffa nya människor, men jag har slut på ideér. Det känns som att jag inte har några kläder alls, bara de jag har på mig när jag sitter vid datorn, dvs mjukisbyxor ett linne och ibland en tjocktröja pga kylan.
Sen vet jag inte ens vad jag ska ha på mig på vardagarna om jag skulle råka lämnga tryggheten i mitt hem och dra mig ner på stan eller hem till ngn. Så det slutar med att jag drar på mig ett par vardagliga jeans och kanske ett linne eller en tshirt.. Så fantasilöst!

Förut vart jag helt inspirerad av reklamerna på tvn med färgglada höstkläder och allt roligt, men inte ens det biter på mig längre utan jag har börjat tänka "nej så kan jag ju inte gå ut, det har ju färg på sig! Allt ska vara grått, vitt och svart" TRÅKIGT helt enkelt. Så kan jag beskriva min klädstil atm, tråkig och alldaglig. Och jag är inte tråkig och alldaglig utan jag är det där svarta fåret i en vit flock av .. kor. Förstår ni? Jag är inte en i mängden, jag är min egen mängd bestående av en enda person och det är mig själv.  Jag är den där unika tjejen, som ofta har koll på läget och vet vart hon står och hur hon ska klä sig nästa dag. Jag är hon som man lätt märker och kommer ihåg.

Hittar ni mitt rätta jag ngnstanns i gatustenen så messa mig, jag kommer dirr.

fippel

2008-09-18 @ 14:49:50
Satan i gatustenen vad jag är dålig på att uppdatera min blogg. Jag ber om ursäkt, eller gör jag? Jo till Emeliè :)

Jag hade min 20års fest i lördags på fordonsföreningens klubblokal. Kort sagt det är en bar/krog/pub. Synn bara att jag missuppfattade min egen bild i huvudet på hur stor lokalen egentligen var, för vi hade fått plats med minst 40 pers till.. Dumma mig. Men de som jag pratat med hade jättekul ändå och tycker jag lyckades totalt ;) Hela kvällen blev typ kareoke nästan, vilket var super kul för alla älskade det! Speciellt jag, Emeliè och mamma ^^ Coffe var också där uppe, chockerande nog! Och sjöng Backstreet Boys - I want it that way .. fast han ville egentligen sjunge Celine Dion - My heart will go on, men Reine sa stopp där :P

Sen hände det en del mindre bra saker, men som tur var så hade nästan alla av mina vänner åkt, utom Joel och Emeliè och några av Josefs (min kusin) kompisar. Och tur var väl det för jag skulle mått ännu sämre om dom hade fått se den pappa jag sett ^^ Men kan kort och gott säga att det var tårar, kramar, skrik och nävar som flög omkring och allt tack vare min farbrors fru som är en allmän idiot.

Nu ska vi inte prata tråkigheter, nej för nu ska vi snacka om hur jävla bra jag är. Fast inte nu, sen.

gynundersökning

2008-09-15 @ 10:57:01
detta är min tolkning av en gynundersökning, när man sitter i den där stolen.

det känns som jävligt kasst förspel av en snubbe som aldrig rört en mutta, sen får han tag i ngt han inte borde ha tag på , och drar..

strandmulatt

2008-09-13 @ 14:44:17
Okej, nu gäller det alltså. Liten suprise till folk ikväll har jag också, det gäller mitt hår. Och jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning och ta dagens första sup. Kan ju erkänna att jag är aningen nervös, men det är lugnt för jag fick en låt som heter "här kommer Rebecca" av Morgan, vilket man lär sig digga efter ett tag. Den ska spelas ikväll, min kväll s'atte.

jag är stressad,.

summering

2008-09-11 @ 18:05:52
Länge sen jag skrev något av värde här på min blogg. Men kan väll uppdatera lite på vad jag gjort.

Sist jag skrev fyllde jag 20 år, och det firades med släkt och tårta, senare kom Emeliè och Joel hit till mig och vi började förfesta. Något senare kom Marrelito och Alle, Jonas och Markan sen var vi fullt hus och drog till Konrad! Fick en del fina presenter också av min mamma och pappa, moster osv osv. Något jag inte förväntade mig var att få present från tex Jonas och så, men det är ju alltid kul med överraskningar!

Annars har jag inte gjort så mycket faktiskt. Mestadels hängt här hemma och slappat, sökt lite jobb, och umgåtts med Morgan. Och umgåtts en hel del med Emeliè måste jag ju säga :D Vi har äntligen kommit igång med gym vilket känns otroligt skönt måste jag säga. Och nu har jag träningsvärk i heeeela kroppen, vilket är... mindre skönt.

Nu på lördag är det ju fest också, som de flesta redan vet. Information om festen (om du är bjuden dvs) finns i ett tidigare inlägg. Hör av dig om du är sugen på att komma så får vi snacka om det :)

Och snart, eller.. ja när Alex går att få tag på, så ska jag och han ut och promenera lite, snacka lite som förr i tiden :) Har nämligen bokat möte med honom, haha! Sen ska jag förmodligen kolla på innebandymatch. Problemet är bara att jag inte vet alls hur jag ska gå när jag väl kommer till råby, men det löser sig. Ska fota lite och se hur bra det blir, med tanke på att jag har en digitalkamera och inte en värsting system kamera jävel.

Jag har också köpt en ny bok, SLAM av Nick Hornby. Min favorit författare atm, och om ni undrar vem fasen snubben är så är det han som skrev boken "Om en pojke", som också är en av min och många andras favorit film.

Här följer lite bilder från dagarna som gått, enjoy. (Jag fick också chokladask av Markan, pengar av moster, pengar av morfar och annat. PÖSS)




Martini Rosso av Jonas


ljus etc av Emeliè <3


Sony ericsson k660i

EN JÄVLA BRA DAG

2008-09-06 @ 10:42:53
Det ska ni ge er fan på, för jag fyller 20 idag :D !! Säg grattis och vinn lite respekt från mig ;)

SIMPLICITY

2008-09-05 @ 19:42:00
Grejen är att jag är ingen "ok" tjej, jag är en jävligt bra tjej.

Precis som alla andra har jag haft motgångar i livet, inom familjen, vännerna och pojkvänner. Skillnaden mellan mig och de flesta är att jag har tagit lärdom av de upplevelser jag vart med om och vet hur jag ska hantera olika situationer på bästa sätt. Jag har lärt mit att stänga av känslor när det blir för jobbigt och jag vet när det är dags att låta en ny person in i mitt liv och jag vet när det inte är det. Jag vet när jag kan vara mig själv och rakt på sak, och när det inte passar sig.

Men nu är jag i den här återvändsgränden i mitt liv där jag inte vet hur jag ska bete mig, eller vad jag ska säga. Jag blir osäker, och jag är ingen osäker person, aldrig i livet. Jag är inte rakt på sak utan jag säger saker som man behöver analysera och tänka "vad menar hon egentligen" för att förstå vad jag försöker få fram.

Jag är inte såhär med alla utan med en enda person. Och jag försöker verkligen skärpa mig och ta mig i kragen och sluta vara så nervig och osäker, för det är varken charmigt eller sött. Jag försöker vareviga minut att vara mig själv mer och mer och slappna av, och vet ni vad? Igår så funkade det, jag var mig själv, jag gömde mig inte när jag behövde röka och jag satt inte stel som en kratta i soffan utan jag tog för mig och var avslappnad och det var det bästa som hänt mig, för allt vart så mycket bättre. Allt vart enklare att göra och prata om, och det är sånt som jag gillar. Simplicity helt enkelt.

Nu får vi väll se hur länge detta håller i sig.

FESTINFO

2008-09-05 @ 15:04:31

Har du andra funderingar så är det bara att slå en pling eller skriva på msn! hejs!

för mycket fritid

2008-09-05 @ 14:29:02
Ja jag har för mycket fritid helt enkelt. Här är en video med bilder på mig och mina galna tider på fester. ENJOY!



remember me

2008-09-04 @ 01:35:27

!!

2008-09-03 @ 20:55:55
Kom på ännu en sak jag vill ha! Om ni hittar, så vill jag ha ett coolt påslakan set på typ.. depeche mode, pink floyd eller något annat coolt motiv som är rock :D GIEF. hejdå.

tråkig med åldern

2008-09-03 @ 20:02:11
EmeliÈ tyckte min önskelista var tråkig ^^ och ja, jag är tråkig. Jag vet ju inte ens vad jag vill ha :D så då blire tråkiga ordbajserier. Därför snodde jag listan Emeliè tyckte jag skulle haft. NU KAN NI LÅTAS INSPIRERAS!

Såhär skulle jag velat att hon gjorde:
  • 1 kilo tuggummin
  • Spelet Sanning eller konsekvens (den svåra versionen)
  • En rosa väska full med Aquatinis
  • En skolåda full med prasselpapper och Zoo- tablettaskar
  • Affish med "Becca genom åren" med massa roliga bilder på henne
  • En skattkarta med olika "mål" där det ligger ett paket på varje ställe
  • En bålskål med ciggaretter
  • Köpa en överdrivet stor flaska och fylla den med litervis av champagne som alla kan skåla ur

städning

2008-09-03 @ 19:02:57
Ja idag har jag städat lite i mitt rum, ska snart fortsätta efter lite anime och mat :)
Ganska roligt o se vad man har under sin säng, och jag hade ingen aning om att jag hade ca 10 chips påsar vid min säng ^^ Fatta hur lat och tjock jag är i skallen asså.

Anyways, imorgon ska vi boka lokal och se om vi får den, annars blir det nödlösning och jag måste gnugga tänkarknölarna och hitta en lösning. Men om jag får lokalen så blire mkt mkt enklare, och jag har till och med en gratis dj nu också ^^ Raffa erbjöd sig att vara det, helt gratis :) han älskar det så han ville inte ta betalt! Hur härligt är inte det? Otroligt snällt.

Annars då? Vad önskar jag mig i present, om du nu vill köpa ngt? gör en lista åt er.

  • Alkohol
  • Cigg/snus
  • En blomma
  • En kram
  • En vänskap.
Nu kan ni känna er motiverade. Underkläder är också roligt att få!

Utkast: Jag är ...

2008-09-03 @ 14:01:32
Jag är inte den som sviker min familj och vänner. Men det kommer till en gräns, där familjen går före vännerna. Blod är tjockare än vatten, som sagt.
Men det finns också dom som är mina vänner, och som jag klassar som familj. Dom är inget vatten utan dom är blod.
Men jag klassar inte vem som helst av mina vänner som familj, utan det är dom som är där för mig, på samma sätt som jag är där för dom. Det är dom som aldrig sviker.

Nu vet jag inte hur jag ska skriva eller fortsätta det här inlägget, kul va?
Det enda jag kan göra är att säga att jag älskar min familj, det är ni som är mitt blod och mitt hopp i livet. Det är ni som gör mig stark och ger mig en tanke om framtid. Jag finns alltid där för er, oavsett vad det gäller.

RSS 2.0
Test