implossibLe

2009-06-29 @ 22:57:57
Läste nyss Emeliès blogg och jag vart nästan lite tårögd för jag såg en bild på henne med hennes mor och syster och jag bara kände hur jag saknar henne ><
Hade nästan glömt hur hon ser ut, löjligt nog, så jag satt ett tag och kollade på bilden och tänkte på allt som hon kommer att ha o berätta när hon kommer hem :) LÄNGTAR!

090629

2009-06-29 @ 11:44:12
Fick svar på mitt mail till Christina Nerin från Sysselsättning & Försörjningh hon sa att hon skickat avslag på min ansökan om försörjningsstöd för jag inte "gjort allt jag kan för att få försörjningsstöd", dvs inte skickat in försäkringspapper för att jag går på arbetslivsresurs.
1, jag har inte fått papper därifrån på ett BRA tag (närmare 4 månader)
2, hon skickade dom tillsammans med mitt avslag, hora.

Så nu har jag fyllt i alla de papprena oc hska få dom underskrivna imorgon när jag går på mitt veckomöte på arbetslivsresurs, sen så får jag mina pengar snarast hoppas jag. Får då pengar för 4 månader.
Alltså 135kr per dag, för 4 månader blir runt 16k om jag räknade rätt. Dock verkar det som en jäkla summa och jag vet inte om jag får den direkt eller uppdelad och jag vet inte allt för mycket, så jag ska kolla det imorgon.

Igår så spelade jag brännboll med massa andra på fridhemsplan. Det var askul! Sist jag sprang sådär mycket måste vart typ i 7an eller nåt då vi hade Bäckby OS på Bäckbyskolan (då jag sprang hela 400meter och kom fyra!) så träningsvärken är inte att leka med idag så jag ska stretcha lite och må bra. Längtar faktiskt tills vi ska spela igen :p Garvade ju konstant åt min bollrädsla. Så fort bollen kom åt mitt håll när mitt lag körde ute så hörde man mig skrika i panik "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!" samtidigt som jag försöker fånga bollen, men missar. Plus att jag kastade alltid snett när jag skulle föra bollen vidare till brännaren.

Långt inlägg, talk to you laterz aligatorz

bilder från fredags

2009-06-28 @ 13:10:39

090628

2009-06-28 @ 12:41:45
Okej, i fredags så träffade jag ju Alex i Vasa när jag var där med Kullis, Oskar, Ceder, Masse osv.
Det var jobbigt. En del av mig vill kasta mig i hans famn och säga att allt är glömt, när en annan del av mig skriker "NEJ, han har redan sårat dig, låt han vara!". Jag känner mig så kluven när hjärtat och hjärnan säger emot varandra.
Sen börjar jag analysera hela situationen, vilket tar evigheter för att alla tankar rusar runt. Först tänker jag att jag saknar honom, men så fort den tanken dyker upp så slår det mig att det är inte han jag saknar utan det är hur han fick mig att känna som jag saknar. För nu känner jag mig ensam, övergiven och bedragen. Vilket jag har full rätt till, och då känns det enklare att bara gå tillbaka till Alex, för jag vet hur han är och jag vet vart jag har honom. Eller egentligen vet jag väl inte vart jag har honom då han var otrogen mot mig flera gånger, men jag visste hur jag kände när han var runt mig.

Har jag kommit över honom? Till en stor del. Det är bara känslan jag saknar.
Problemet är bara illskan jag känner för honom, och jag måste släppa taget om den illskan för den håller mig kvar hos honom i tankarna. Ofta innan jag somnar så tänker jag ut olika sätt som jag kan såra honom på, så som han sårade mig, men jag har ingenting att komma med. För han är en sån person som inte bryr sig om nånting i princip (vilket var det som fick mig att falla för honom från början) och han bryr sig nog ännu mindre om mig än om omvärlden. Så slutsatsen är att jag har ingenting att komma med för han känner förmodligen ingenting för mig.
Men, jag tror att jag fick fram en reaktion iaf när han var vid oss i Vasa när jag kysste en kille. Jag kände hur han tittade och sen kommentaren efter jag berättade om ryktena om mig (att jag är lesbisk) och han säger "ja, men du kysste väl honom?". Jag vet inte alls hur jag ska tolka det där. Kände han sig sårad? Kände han svartsjuka? Jag har absolut ingen aning, men jag hoppas det gjorde ont.

Nu ska jag väcka bakfulla mamma och så ska vi fara in mot staden. Vi hörs sen, var bara tvungen o få ur mig några tankar så jag slipper brottas i huvudet idag.

090627

2009-06-27 @ 13:42:15
Fortfarande inga pengar från soc, vad är problemet?

Igår var en kul kväll :) började med förfest hos Este med massa folk och hade det skitkul, tills jag och alle och paola drog till stan och tabasco där mor och far och en massa folk var, fortsatte dricka där och hade ännu roligare, tills alle och de andra av förfest-gänget drog och jag stannade kvar med Kullis och Oskar osv, och sen drog vi till Vasa där det var mer folk! Och så köpte vi langos ^^ vilket satt hur fint som helst i magen på fyllan!

I vasa hände inte mycket, pissade mycket, snackade med poliser mycket haha. Till klockan blev mycket och jag förlorade pengar och cigg så jag och Kullis och Oskar bestämde oss för att GÅ hem. Innan löga tappade vi bort Oskar som skulle kissa men försvann så vi fortsatte gå. Vid statoil så får vi sms från honom "Jag har fått fitta, hörs imorgon" så han ordnade sin kväll :p

Var tur att Kullis hookade med mig hem så jag kom hem säkert ^^ skitsnällt. Och på vägen pratade vi om allt mellan himmel och jord, och skrattade åt hans askassa humor! typ vid varje skog så kom kommentaren "Ey.. den här busken är fin, ska vi ha kul där inne?" hahahhaha. Fan va det lät kul med hans tillgjorda dialekt och peddomin lol.
Så hemvägen bestod at urkass humor, prat om Tatiana och diskussioner om hur olika tjejer och killar är. Tex så måste killar tydligen pressa fram pisset när dom ska kissa och vi tjejer bara låter det flöda. INTRESSANT! :D

Idag mår jag bra faktiskt, lite småhungrig på skitmat, och så ska jag köpa nya skor. Och så äre Rev Run maraton, woho! Hörs då

090626

2009-06-26 @ 12:43:23
Alla vet att Michael Jacksson har dött, och jag håller med Wraith idag (första gången nånsin jag håller med oh lyssnar på en galen finne).

(Wr4ith) Michael Jackson will be with us forever... because plastic isn't biodegradable.

FUUUUUUUUUUU-

2009-06-25 @ 15:02:00
Jag får inte ge blod :(
för att, and I quote:
De tester som utförs på blodgivare avseende olika blodburna smittämnen var utan anmärkning. Emellertid var Ditt blodvärde (Hb) 119 g/L i underkant jämfört med önskade minst 125 g/L för kvinnor.

Om Du känner Dig frisk så är det betydelselöst att Du har ett något "lågt" blodvärde.

crap.

kommentar - svar

2009-06-24 @ 22:22:15
Anonym om outfit 090624:
Nej, snälla! Tänj inte ut öronen, snälla. Det är såklart personligt, men jag tycker inte att det är skitcoolt att ha STORA hål i öronen. Och än blir det när/om man skulle ångra sig och försöka f det att läka ihop snyggt. Snälla, snälla.


Svar: Jag tror inte jag kommer ta ur töjningarna i öronen, någonsinn, men om jag väljer att göra det så är det nog inga problem att få det att läka ihop, snyggt och snyggt vet jag inte om det blir, men vem fan ska kolla i mina hål? lol :)

090624

2009-06-24 @ 19:52:03
Coffe och Oscar drog nyss med en platta öl, dom sa att det var 2,2:or men jag såg nog allt 5,0 siffran på plattan Idioter haha.

F.ö så älskar jag och se tjocka människor cykla eller åka moped eller permobil (and so on). That cracks me up!
Såg en tjock dam på väg till ica, på sin cykel. Hela sadeln försvann i hennes stjärt haha!


bilder från idag have fun

2009-06-24 @ 13:54:32




outfit 090624

2009-06-24 @ 13:45:22

taskigt ansiktsuttryck jag har.
svarta tights - h&m
vit oversize tröja - h&m
töjningar - magic lines

topic

2009-06-24 @ 13:33:32
Men se där, solen lyser! Och jag fick ett sms av Emeliè idag och hon sa att hon är i Slovakien nu, och att hon saknar mig. Jag saknar henne som mest nu, come home.

Imorgon ska jag på jobbintervju hos FinnMobil (en search engine) och samma dag äre RixFm festival i Västerås, och dagen efter så börjar Cityfesetivalen/Arosfestivalen och varar hela helgen där EMD kommer spela tillsammans med Måns! o//

Och idag var jag hos tandläkarn. Alltid lika kul, eller? .... GASH VAD JAG ÄR UTTRÅKAD. HEJDÅ.

btw, katten dog i värmen i rummet lol


090623

2009-06-23 @ 12:01:15
hahaha förra inlägget vart visst i capslock, fastän jag inte ens aktiverat den funktionen :D sweet.

arbetsförmedlingen
2009-06-23 @ 11:40:16
Nu tillhör jag inte arbetsförmedlingen längre utan dom varslade över mig till arbetslivsresurs vilket verkar som ett mycket bättre val för mig :D och min gruppchef Lena Brangel är hur kul som helst ^^ tror verkligen jag kommer trivas där.

Efter mötet så gick jag ner mot stan och köpte mig en cola för o kyla ner mig från morgonvärmen och tog en Metro tills bussen kom. Metros horoskop var lite läskigt, läste drakens år (är ju född då) och det brukar stå vilket årtal det gäller för dagen och så stod det 1988, som är mitt födelseår, och så står det: Släpp taget om din älskade.
Så jag gjorde det.

Och även fast jag ibland tänker på honom (vilket också kan bero på smset jag fick igårnatt av han) så känns det inte lika mycket ångest och illska. Skönt. Men tar ett bra tag innan (om jag ens) kan bli vän med honom med tanke på det som hänt.


Nu ska jag leta fram min bikini som har haft vintersemester och sola lite på balkongen, hare!

Midsommar -09

2009-06-21 @ 22:45:57

brothers in arms

2009-06-21 @ 17:26:01
Sitter nu och chillar till Dire Straits - Brothers In Arms. Idag har jag inte gjort mycket alls, var ute en stund med Alle och Este men gick hem nästan direkt då mamma ringde och sa att maten snart är klar och jag var ju vrålhungrig så.

Igår mådde jag som en rutten kamel, orkade knappt gå upp ur sängen för att ens gå på toa och jag kunde inte sluta häva ur mig alkohol och all sorts vätska/föda jag haft i mig. Hemskt med andra ord. Sen mensvärk på det! Wunderbart.

Men fredagen var helkul :D Började klockan 15 hos min moster där vi åt sill och nubbe, och grillade sedan grillspettar och åt mer, och gud vad mätt jag var! Och gud vad full jag vart sen, drack halva min platta (kunde dricka mer men orkade inte släpa på plattan, så ni vet. haha!) sen kom Miriam och Marre med folk hem till min moster och söp lite där med oss och familjen och Coffes kompisar + flickvän, tills Kim (mitt ex) ringde mig och sa "Vartfan är du då, jag har väntat en timme på dig och dina vänner!" så vi drog dit direkt efter och det var en riktig kanonfest, som bara han kan fixa bör jag kanske lägga till ^^

Var massa folk, både nytt och gammalt vilket var kul :) tråkigt bara att Marre började må dåligt så han och Miriam drog, så då var det jag och Belle kvar, tills hon vart hämtad och då var jag ensam och hookade med Kim resten av kvällen haha. Men vi hade det kul och kastade ut alla runt 03 typ, då vi drog på en promenad och mötte Coffe som var på väg hem för att hjälpa pappa jaga katten som "rymt".

Egentligen så kastade pappa ut katten för hon är kåt på honom och han var full, så då var han ju tvungen att hämta in henne igen vilket var praktiskt taget omöjligt haha. Men pappa Coffe och Kim fick tag på henne efter mycket om och men, och jag har aldrig sett en fulare blöt katt i mitt liv! Garvade så jag trodde jag skulle dö!

Efter kattjakt så drog jag och Kim hem till hans morsa igen och däckade i deras kuddhav med tvn på och dagen efter mådde jag värre än vad jag förtjänade, men hjälpte honom städa lite iallafall ,sen satt vi på altanen ett tag och drack lite sprite innan jag drog hem och åt kebabrulle och dog i sängen, hah.

Allt som allt så var det en underbart kul dag/kväll och längtar tills nästa gång han gör av sig för mer party lol. Hörsdå, och nästa inlägg innehåller bilder från fredagen!

http://heygia.bubbleroom.se/

2009-06-18 @ 20:54:53
stunningly beautiful girl, srsly guys..
Även om hon är yngre än mig, så diggar jag hennes stil och hennes utseende som fan... Och jag undrar varför folk tror jag är into girls.. Inte mitt fel att jag får tjejers msn och tycker att vissa är så breathtaking! stfu, lookie lookie, och nu länkar jag henne fnizz.


KÄTT

2009-06-18 @ 15:57:09
kätt!


haha jag ser cp ut :D tussan ser tjock ut, perfect match!


Hon ser ut som en kattunge ^^


kattmys

trashig

2009-06-18 @ 15:45:05
såhär trashig ser jag ut efter en STOR städomgång!
outfit:
vitt linne från h&m
mjukisar från team sportia
shorts under mjukisar Jacks
trosor från Cubus
bh från h&m
hår - mitt eget LOLOL



projekt

2009-06-17 @ 22:11:38
Projekt sy ett par jeans shorts som inte är "frasiga" eller trasiga. Detta kommer bli intressant. projektet börjar imorgon.

Går allt enligt planerna så kanske jag har dom på fredag till och med!

grattis kort

2009-06-17 @ 19:55:22
Älskar det här kortet som farmor skickade till mig när jag fyllde 19 :) älskar att Selma är med och Frida och att dom ser så glada ut och så fulla av liv ^^ och att dom tänker på mig!


090617

2009-06-17 @ 19:36:15
Jag älskar att ha idominsalva på mina läppar, då dom blir så mjuka och fina efteråt, istället för torra och smuliga ^^ Den enda nackdelen är ju att man ibland glömmer att man har det på läpparna och går ut och blir misstagen för en stockholms fjortis..

Men så värt det :D och sry för mina rosiga kinder ^^ satt i en stekhet bil och väntade på världens långsammaste snabbmat, fniss.


lost for words

2009-06-15 @ 16:34:19

I was spending my time in the doldrums
I was caught in the cauldron of hate
I felt persecuted and paralyzed
I thought that everything else would just wait
While you are wasting your time on your enemies
Engulfed in a fever of spite
Beyond your tunnel vision reality fades
Like shadows into the night

To martyr yourself to caution
Is not going to help at all
Because there'll be no safety in numbers
When the Right One walks out of the door

Can you see your days blighted by darkness?
Is it true you beat your fists on the floor?
Stuck in a world of isolation
While ivy grows over the door

So I open my door to my enemies
And I ask could we wipe the slate clean
But they tell me to please go fuck myself
You know you just can't win

090614

2009-06-14 @ 20:26:37
Jag ber för att min farmor ska må bättre. Jag verkligen ber. Till Gud. Det är allt jag ber om, det är allt jag vill.


090614

2009-06-14 @ 14:02:55
Det bara regnar och regnar. skitväder.

När jag vaknade imorse hade jag 6 sms från olika personer. Det var ju kul på sitt sätt bara det att jag orkade bara svara på Emeliès sms :p
För övrigt är jag sjuk, förkyld, men jag hoppas att det är på bättringsvägen för jag känner mig inte lika tjockskallig som jag gjorde igår haha.

Nu ska jag chilla med lite serier!

Grattis Madde :)

2009-06-13 @ 14:28:46
Vill passa på att säga grattis till Madde också för hon tog faktiskt studenten igår ^^ Och det var så kul och man längtade så mycket tillbaka till sin egen då man fick åka vagn och ha mottagning och sånt :) Men i år var det hennes tur! Här nedan kommer en liten video från när hon var på vagnen och sånt :) tänkte att det kunde vara lite småkul att lägga upp.

Annars blire mer party ikväll o/ hur ska jag orka med detta!


Min dröm

2009-06-13 @ 12:59:32
Drömde att jga var på väg någonstans på en flygplats med Alex (brushan), England (Mattias) och nån mer, och medans vi springer runt med packning osv så kommer det fram en man till oss som såg ut som Sayid i LOST och han började berätta hur vacker jag var och frågade om jag ville göra han en liten tjänst så jag frågar vad och han säger att han skulle vilja ha med mig i sin dokumentär film om Tjernobylolyckan. Så jag säger ja, och han börjar genast klä mig i ryska kläder och sånt skit, och måla röd färg med sina händer på mig (ingen aning om varför dock för jag såg ut som en indian typ) och precis när vi går ner i ngn sorts källare på flygplatsen så försvinner han och han är helt borta och då kommer polisen och berättar att han är en bedragare och att vi borde akta oss för honom osv.

Det var första delen av drömmen. Efter att polisen hade kommit så är jag helt plötsligt en rookie polis med en skitsnygg partner som är lite äldre än mig och vi är ute på ett uppdrag. Och det var att hämta upp två stycken som höll på med något olagligt eller liknande, och de två personerna bestod av en gammal tant som var typ.. pedofil eller nåt, väldigt läskig och skulle hela tiden ta på mig, jag behöver kanske säga att hon hade typ tappat största delen av sina tänder pga alkohol och hon var riktigt ruskigt gammal. Den andra var ty pen tonnåring som var flintskallig och smal som en cancer patient och sa inte ett ord utan satt stilla hela tiden.

Medans vi satt i polisbilen så säger jag åt min partner att jag sätter mig vid andra ratten på andra sidan bilen (alltså fanns ingen bagagelucka utan det var en till ratt och sånt där) och min partner skämtar lite "hah, är du trött på mig nu" och jag svarar "nejdå, jag måste bara bort från henne" och pekar mot tanten.
Så medans jag går ut ur bilen så kan jag inte gå in i andra änden för bilen är typ fast i en vägg och man måste gå runt för att komma in dit, och då springer min partner ut ur bilen och så kommer det typ fler folk (ally's såklart) och dom börjar i panik att säga åt mig att fly, för någon kille är efter mig och jagar mig. Så vi springer ner för en trappa i ett varuhus och börjar komma ifrån varandra ju längre vi sprang och vi sprang genom dörrar och dörrar och jag såg hela tiden hur den här killen låg hack i häl på mig, och jag försökte finta honom och gömma mig och sånt. Men han fick tag i min arm när jag sprang in i en dörr som hade en skylt ovanför sig som sa "Gecc-o-door" eller nåt sånt, och jag slår mig ur hans grepp, sen vaknar jag.


090612

2009-06-12 @ 09:44:18
Haha kunde inte låta bli! natthumor


geblod.se

2009-06-11 @ 22:03:36
Idag var jag på stan med Alle, Jonas och Peter. Alle köpte tre piké tröjor i olika färger och ett par chinos, och Peter köpte ett par byxor och gjorde illa fingret!
Efter vi handlat lite så ville jag gå och ge blod för o vara en bra västeråsare, så jag och Peter fick fylla i en varsin blankett om sjukdomar och dylikt, sen fick vi vänta på våran tur att fylla fyra provrör med blod som ska skickas in för provtagning för att dom ska se om vi är kvalificerade!

Det skummaste och roligaste var att jag inte var beredd på att dom använder en nål för att ta blod, tanken slog mig aldrig så jag vart lite småchockad sådär. Men det gick bra och jag har stoltserat här hemma för att visa att jag är viktig!

så nu är det bara att vänta på att dom mailar mig angående att ge blod när det är dags :) Kvinnor får ge tre gånger per år, och män fyra gånger per år. Kul fakta.


Min dröm

2009-06-11 @ 13:07:19
Drömde att jag och Coffe, Oskar, Kullis och Markan bodde på ett ålderdomshem tillsammans med alla gamlingar för att vi skulle ha en matlagar tävling på stranden som låg precis nedanför.  Och på stranden så var det Mamma som låg och solade under ett parasoll som jag hade suttit upp med hjälp av glasering, och hon var domaren.

Det var typ allt jag minns.. Och att jag letade efter cigg hela tiden, för Oskar och Coffe snodde hela tiden från mig, eller tände eld på filtret på alla mina cigg..

090610

2009-06-10 @ 12:51:28
Såhär blek är jag väl ändå inte i verkligheten? Det måste ju vara blixten som gör detta så dramatiskt?


Min dröm

2009-06-10 @ 12:40:58
Jag drömde om hundar i burar och alex som opererat sig och han försökte hitta mig och jag försökte fly gång på gång. Men han hittade mig när jag försökta simma över till en ö eller liknande och simmade ikapp mig och fångade mig.
Jag känner fortfarande hur arg jag var i drömmen på honom (as irl) och jag vart bara mer och mer arg på honom när han hittade mig och bar mig i sin famn upp på land, sedan säger han något vilket jag inte kommer ihåg helt utan minns bara att han säger "håll i dig hårt" och jag klamrar mig fast och en otroligt stark vind kommer och försöker blåsa omkull oss, och jag ville ju inte i vattnet igen för jag var kall och frös.
När vindarna slutat blåsa så sätter han ner mig och så ser jag hur han sträcker ut sin hand mot mig som för att ge en gest åt mig att ta den för att göra allting bra igen, men istället så skriker jag åt honom och berättar hur mycket han har sårat mig och allt jag känner bara flyger ur mig och han vänder sig om och säger förlåt, sedan går han därifrån och låter mig vara.

En tyngd släpptes från mina axlar, och jag kände mig så lättad. Sen vaknade jag.

090609

2009-06-09 @ 14:28:29
outfit för söndagen tror jag



090608

2009-06-08 @ 20:30:02
jag var fett djup nyss. ni kan ju gissa vem den är riktad mot också hah!

när kärleken inte längre gick att lita på
när den vi älskar bedrar oss hejdlöst
när du inte längre kan lita på män
när du står ensam och krossad
när den enda du har kvar är dig själv.


young folksz

2009-06-08 @ 20:10:47
Kände mig redigt glassig idag, men vädret ville inte att vi skulle vara glassiga då det var kallt fastän solen titta fram då och då, så jag gick hem och tog på mig oglassiga och nördiga kläder i hopp på bättre tider. Och bättre musik för den delen.


090608 - Sommaren är här!

2009-06-08 @ 13:30:55
Nu har äntligen solen kommit tillbaka och jag ska göra mig en pastasallad och sen hooka till basketplan och jobba på min hollywood-bränna HAHA. :) Orkar inte fysisk aktivitet så då latar man sig på bänken ;)

Hörs senare :D ciao

var inte en kvadrat, rösta pirat!

2009-06-07 @ 18:50:18
Var nyss och röstade och det kändes bra! Börjar gå mig lite på nerverna dom som inte har röstat eller tänker rösta.. För det är ju en viktig grej liksom.

Nu ska jag  göra potatisgratäng och svulla.

outfit 90606

2009-06-06 @ 19:24:00
Dagens, klickbar


kvällens, klickbar

sofie 18 år!

2009-06-06 @ 12:46:01
Bilderna är klickbara


småfakta om mig

2009-06-04 @ 19:56:35
  • När jag har tråkigt så börjar jag tokstäda till gammal musik från 2004 och neråt.
  • Innan jag går utanför ytterdörren så står jag oftast och gör en liten dans till musik i mitt huvud innan jag känner att jag är redo att gå.
  • Jag sjunger på tokiga låtar med allt för tokiga texter, tex "brush your cät with a hät or else he will get flät"
  • Jag älskar att klia mig själv på ryggen med en gaffel, det bästa som finns!
  • Jag är ute VARJE helg, oavsett om det är krogen eller fest eller bara dricka sig lite.
  • Jag är jätteslarvig med p-piller så jag har larm på mobilen som påminner mig om att ta ett om dagen. Och ibland funkar inte ens det.
  • Jag föredrar mIRC istället för msn.
  • Jag brukar flörta med fula/ensamma/outcast killar på krogen pga sympati.
  • Jag säger att jag hatar en viss låt men sen när jag kommer hem så lyssnar jag på den låten på repeat.
  • Jag spelar samma spel flera gånger, fast jag har klarat ut det, bara för att slå mitt senaste tidsrekord.
  • Jag har skitsvårt för att bli vän med tjejer för jag vet inte hur jag ska konversera med dom.
  • Jag har svår separationsångest. Kan tex inte kasta en bok som jag inte läst eller kommer läsa, sälja ett spel som jag spelat 500 gånger osv.
Kanske kommer på mer sen!

090604

2009-06-04 @ 18:58:39
jag minns när vi möttes, helt sjuk hur det gick
Kärleken brann och den var starkare än någonsin
dessa månader, jag minns knappt någonting
men jag minns hur vi älskade, jag minns hur vi var
jag minns hur vi brydde oss, jag minns allt det bra
Men problemet dom kom och trots att kärleken var stark
så var den också svår
och allt du ser i horisonten inte alltid det du får
av olika skäl gick allt sönder till slut
Jag sa vad jag kände sen checkade jag ut.

så, lite closure, som behövdes.

090601

2009-06-01 @ 23:57:07
ibland är något man inte väntar sig det enda man vill ha och inte kan sluta åtrå.

btw så är det slut mellan mig och Alex. Han var otrogen och jag hanterar inte sånt.

RSS 2.0
Test