Captain Jack Harkness.

2010-05-31 @ 11:39:41
Den här mannen. Rawr.


who the fuck

2010-05-30 @ 22:18:44
Kopierat från ett tidigare inlägg för länge sedan (2008-07-04). Vet fortfarande inte vem du är, läser du fortfarande min blogg? VARFÖR säger du inte vem du är :( nu blir jag ledsen.



Okej kolla nu, jag har läst din blogg i en evighet och jag vet vem du är irl osv. Ditt problem är ett problem du innerst inne vet om (som inte är ett problem egentligen, fel tankesätt bara); Du är kär i kärleken. Men samtidigt är inte det allt. Du vill ha det perfekta livet men samtidigt så har du fått hela konceptet i bakfoten. Du tänker att en pojkvän/man/whatever är lösningen på ditt tomrummet du vill fylla. Du kommer inte göra det genom att stressa över det. Du kommer däremot hitta den bästa killen på planeten på ett sätt. Häpna och hör: Älska dig själv, var dig själv, var nöjd med dig själv och sluta fråga dig själv efter varje kille "vad gör jag för fel?" Varför hittar jag inte den rätta? Och du kritiserar dig själv när du inte bör göra det. 
T ex så skriver du att du gjorde slut med en kille för du trodde han var en brat. Tror du att du hade brytt dig om du verkligen verkligen älskade honom? :) Och för att svara på din fråga du ställer till dig själv; "vad är det för fel på mig?" 
Ingenting! "felet" är att du söker en kärlek hos någon som inte finns. Visst ibland kan man hitta någon man tycker om, men det är när du hittar personen då det säger klick på en halv sekund och du skulle inte bry dig om personen i fråga är hjärndöd eller störst bäst och vackrast. Det enda kravet (stora kravet) du kommer ha är att han är din trogna käresta och livskamrat. 
En pojkvän kommer inte förfylla dig på det sättet du tror. Alla känner sig ensamma och förvirrade ibland. Du är 18-19bast? Lev livet! Om du inte vill leva livet ja.. LEV LIVET!!! 
Det största tipset jag kan ge dig är att du kommer få massa "misslyckade" förhållanden om du inte höjer upp dig ett steg och tänker att du klarar dig utan en man, är stolt och självgod. Du kan ha alla dina ideal hur en kille ska vara, att han ska ha storlek 43, bruna ögon, svart hår. (Oj nu beskrev jag mig själv) Men det kommer inte betyda ett skit när du träffar den rätte. 
Anledningen till att jag skriver allt det här är för att jag pallar inte se någon vara så ledsen över något som ska vara vackert. Och ja jag ska vara hemlig och du vet säkert vem jag är. Jag kan säga att du skulle bli helt förvånad av vem jag är av 2 anledningar. Dem kan jag inte heller säga. (Ja det är kul att vara en hemlig kille
No man is worth a single tear from a woman, peace out

<3

2010-05-30 @ 16:49:58
Det här är dom bästa vännerna man någonsin kan önska sig, jag lovar.



Alla har vi mist illusion efter illusion. T.ex när tomten inte längre fanns, när det visade sig att döden tog älskade ifrån oss och när kärleken inte längre gick att lita på.

123456789

2010-05-30 @ 16:20:11
When there's something strange in your neighborhood, who you gonna call? Doctor who!


Bilder från igår

2010-05-29 @ 19:11:34
Inte mycket till bilder dock.


982094

2010-05-28 @ 19:12:58
Minns ni att jag skrev om Joakim Forsbergs blogg? Att jag tyckte den var bra osv osv.
Jag har tröttnat. Känns inte så kul längre med det han skriver.

2010-05-28

2010-05-28 @ 14:53:16
Nu har jag precis blivit klar med att städat mitt rum och köket, så jag ska väl ta och stöka till igen med o göra mat. Sen ska jag hoppa in i duschen som den duktiga flicka jag är, för jag vill ju inte lukta usch. åh, vad fult. Tror jag ska chilla le sims lite innan maten. (med andra ord kommer jag inte komma ifrån förrns runt 18 någon gång och slippa laga maten själv då mamma är hemma)


fridens!

Gentlemen - It No Pretty

2010-05-25 @ 12:48:28



It no pretty out there at all
So many rises so many fall
So many standing in the middle of despair
Nobody cares nobody sees it clear

Them blinded by society
And now them can't see the quality
Me see them blinded capacity
Verbal verbosity
And them ignorant atrocity
Can't you see it's right here
So tell me what a cause so much damn poverty
Tell me why people them a lose gravity
It caused by a handful of minority
Who try to pull down the majority
Well this is up to you and me
Make we sit down and talk about long trinity
Sit down and reason conscious levity
Our natural ability
Give thanks for diversity

It no pretty out there at all
So many rises so many fall
So many standing in the middle of despair
Nobody cares nobody sees it clear

Somebody tell me what is happening out there
Some old story even though it's a new year
People die every day, see them cry every day
What a burden to bear, yeah
Me see how you a trick we with your politics of fear
No matter what you do them always try to smear
And your them want blame leave your standing in the rain
And i wonder if you hear

So tell me what a cause so much damn poverty
Tell me why people them a lose gravity
It caused by a handful of minority
Who try to pull down the majority

Drömmar

2010-05-24 @ 12:28:29
Inatt (eller imorse) drömde jag om TAPS, The sims och mördare och en väldigt skum person vid namn Jacob (Han i LOST) som gömde sig i ett hemligt rum i huset som TAPS undersökte efter att en familj i The sims hade flytt. I rummet fanns inte bara Jacob, utan Coffe var där inne också, och vad jag än sa till min bror så lyssnade han inte och bara ignorerade mig.  När jag gick in i det här rummet så gick jag till vad som egentligen var Jacks säng och såg någon ligga där, helt orörlig. När jag rörde vid kroppen så ser jag blod överallt och det är Jacob som hade offrat och ätit något/någon vid altaret och jag glömmer aldrig hans leende. Ondskefullt och lyckligt.
TAPS och jag misstänkte att det var The sims familjen som var på flykt så vi började undersöka om det var dom eller inte, så vi åkte från hus till hus där dom påståtts ha varit, samtidigt som vi är jagade av Jacob.



Fotnot: Det hemliga rummet såg precis ut som mitt & mina bröders sovrum fast med en gång till ett altare.
Fotnot2: När vi åkte från hus till hus så var vyn precis som i The Sims 3, att vi zoomade ut och sånt.







Robins födelsedagsfest, KRETZ!

2010-05-23 @ 12:00:28

IM FBI, SURRENDER NAOW!

2010-05-20 @ 23:35:58
The internet is the first thing that humanity has built that humanity doesn't understand, the largest experiment in anarchy that we have ever had. Eric Schmidt

The single biggest problem in communication is the illusion that it has taken place. George Bernard Shaw

8674531574655

2010-05-20 @ 14:59:32
Var nyss ute på en timmes rask promenad för o rensa tankarna och såklart få igång konditionen igen! Det var sjukt skönt, men när jag kom hem ville jag bara dö haha. Ska fortsätta med detta. Nu ska jag hoppa in i duschen och blaska av mig tröttheten. Sen ska jag slacka i sängen som aldrig förr. OJEAH FÖR NÄR JAG GÖR DET JAG GÖR SÅ GÖR JAG DET JÄVLIGT BRA!

Pink floyd - The trial

2010-05-19 @ 14:40:03

1hour summerwalk

2010-05-19 @ 14:21:46
Var nyss ute och gick med Emeliè i exakt en timme nu :)
Var skön, men ganska kvavt ute. Vi pratade om allt och inget, sånt som bara bästa vänner kan! Hon frågade om jag skulle med till Madde och Este ikväll och kolla på film men vi får se om jag orkar det, ska ju njuta av Lost och googla efter en söt klänning till fredag.

HÖRS!

Hockey

2010-05-19 @ 00:23:20
Ikväll var jag hemma hos Robin med Billy och kollade på hockeyn. Vi åt sippan såklart, men fick åka världens omväg för att komma hem till Robin för dom hade ju spärrat av typ allt vid sjöhagen/stan pga vårruset. Vart lite smått irriterad, men vi kom iallafall fram till honom och maten var fortfarande varm. Fick också höra hans egna låt! It was awesome.

Hockeyn vart ganska tråkig efter att sverige ledde med 3-0, och sen gjorde 2 extra mål. Där var matchen över för mig och jag kunde chilla och skratta åt hans katt Dexter istället. Allt som allt var det en lugn och skön kväll.

54713482131378

2010-05-18 @ 17:17:10
you do crazy things when you're in love. /HERCULES!

bakom mina solglasögon

2010-05-17 @ 17:57:32
Kom precis hem efter att ha vart på en solig promenad med Joel. Ibland äre skönt att prata med en kille och höra hans perspektiv haha. Men vi pratade om allt och inget. Och antal porrtidningar han hittat i skogarna omkring här på bäckby.

På fredag ska vi förmodligen fira Robin, han fyller år på söndag. Ser fram emot en lugn och skön kväll :) Nu ska jag försöka få tag på mor och far, jag svälter.


last night was a good night

2010-05-16 @ 23:13:33
Hade fest här hemma igårkväll, och allt som allt var en lugn kväll med mycket trevligt sällskap och alkohol.
Idag var inte jobbig på något vis, inget bakis eller något sånt otrevligt. Men kvällen fortsatte till 04 ungefär, mamma och pappa kom ju hem och fortsatte med musiken och var otroligt romantiska, så jag vart helt varm i kroppen ^^

Vaknade runt 12 idag och började städa undan ölburkar och vinflaskor och skurade bord osv tills det inte luktade sprit längre haha. Hatar den lukten på mornarna. Annars har jag bara tittat på serier och sett på en film, sovit och tagit det lugnt.

Känns som inlägget är flummigt men ja så kan det gå. Är ruskigt trött och väntar på att en film ska bli klar. Hare










Doctor Who 2005

2010-05-16 @ 15:22:47
Dreamlord: The prognosis is this; If you die in the dream and wake up in reality. Healthy recovery in next to no time. Ask me what happens if you die in reality?
Rory: What happens?
Dreamlord: You die, stupid, thats why it's called reality.

Boyce Avenue - Every Breath

2010-05-11 @ 22:06:04


It sounds like this is nothing new and that it hasn't been for awhile
You wake up on the other side and you strain to force a smile
The fairytale inside your head has become your new best friend
But I can assure you, that I'll be there 'fore the story ends

'Cause when I needed a place to hang my heart
You were there to wear it from the start
And with every breath I need, you'll be the only light I see

I'll meet you till the finish line our lifetime has barely started
The piece of mine I left behind, I pray you keep in your perfect garden
You waited on the minute hand and the countdown to last for days
But I'm here to tell you, it won't be long before I'm here to stay

'Cause when I needed a place to hang my heart
You were there to wear it from the start
And with every breath I make, you'll be the only light I see

The weightlessness and the lack of air
I will wait for you, I'll be on my hands
Even when it's dark before the dawn
I will feel your grace and carry on
And with every breath I need, you'll be the only light I see

When I needed a place to hang my heart
You were there to wear it from the start
And with every breath I need, you'll be the only light I see

Even when it's dark before the dawn
I will feel your grace and carry on
And with every breath I need, you'll be the only light I see
The only light I see

58965474

2010-05-11 @ 21:14:23
Hah, jag hade nyss ägg i håret. Hade precis skalat ett ägg och på något vänster hade jag en stor klump ägg i håret. Det tyckte jag var jätteroligt!

Bilder från igår

2010-05-08 @ 20:23:04

helvettito

2010-05-08 @ 19:44:49
Igår så bestämde jag mig för att följa med mamma och pappa till Fredrik och Sanna för lite förfest innan vi åkte ner till stan för o kroga oss lite. Vi hade en otroligt spännande taxiresa till Fredrik och Sanna dock! Vi hade åkt med honom tidigare så vi pratade ikapp och hade jättekul i taxin och så kom han bort sig antar jag för rätt som det var så vinkar polisen in oss för en kontroll trodde jag, men dom skulle ge honom böter för han åkte 65 på en 50 väg! Vi trodde inte våra ögon haha, men vi skrattade åt det allihopa, och så sjöng vi en duett för honom som tröst. Och inte nog med det, när han var på väg att köra från polisen efter han fått sin böter så kör han nästan på en kille som sprang ut från ingenstans! Ingen av oss såg honom, då det var sjukt mörkt och han hade mörka kläder på sig. Gud vad skratten flödade.

Men allt som allt var hela kvällen hur kul som helst! Coffe och Sofia kom till oss på tabasco nästan direkt när vi ankommit, sen träffade vi André och en hel hög av vänner så våran kväll var cool. Och Oskars fina porrfilm i hans mobil, jisses.

Ikväll bär det av igen, en tvådagars! Har ni hört på maken? Becca klarar av en tvådagars! Ska bli kul och spännande att se vilka som är där! Vi hörs och på återseende.

hej

2010-05-07 @ 20:49:29
Fick till min kännedom att folk har tagit åt sig och blivit sårade av ett av mina blogginlägg där jag hävdade vårdslöst att jag var mer  utvecklad mentalt.

Vill bara sägga att det kom ut fel när jag skrev det och orkade inte ändra det. Självklart är jag inte mer utvecklad mentalt än mina vänner, jag vet inte hur eran hjärnaktivitet ser ut eller hur ni fungerar i tankegång, jag vet bara hur jag själv är och fungerar. Men det är svårt för mig att förklara hur jag menade det jag skrev. men det viktigaste är att jag inte ville såra någon av mina vänner eller förolämpa er, min hjärna är fucked up på senaste bara och har så otroligt konstiga och ologiska och rationella tankar på senaste och då kommer ord och meningar fram på fel sätt.

Och om ni nu har blivit sårade eller förolämpade av något jag skrivit så kan ni komma till mig med det istället för att berätta det för någon annan som blir en budbärare, to be honest.

in the sky, there's a girl with wings

2010-05-07 @ 16:49:15
Ikväll vore nog en perfekt kväll att supa, för jag känner ett lugn i hela mig. Jag känner också ingenting annat, det är bara tomt. Men lugnet är så otroligt skönt, det känns som att jag bara svävar omkring. Ingenting kan röra mig idag.

the thin ice

2010-05-07 @ 16:08:58

Momma loves her baby
And daddy loves you too.
And the sea may look warm to you babe
And the sky may look blue
But ooooh Baby
Ooooh baby blue
Oooooh babe.

If you should go skating
On the thin ice of modern life
Dragging behind you the silent reproach
Of a million tear-stained eyes
Don't be surprised when a crack in the ice
Appears under your feet.
You slip out of your depth and out of your mind
With your fear flowing out behind you
As you claw the thin ice.

memorable youtube clips

2010-05-04 @ 19:06:22

123, här är jag.

2010-05-03 @ 14:52:15
Okej, jag vet att min blogg är lite ur balans, men det är jag också. Ganska rejält. But don't fear, jag sitter inte och tycker synd om mig för att jag är ostabil, utan jag försöker reparera mig och mitt inre, vilket kommer ta sin tid.

Idag är en dålig dag där jag behöver vara själv, helt själv, inga konversationer eller dylikt. Jag behöver bara få vara i mina tankar. För inatt drömde jag om farmor, att jag hade panik för jag var tvungen att berätta allt för henne innan hon försvann igen. Men känslan av att få krama henne och prata med henne var obeskrivlig. Det är allt jag önskar, att få prata med henne en sista gång bara. Att kolla min mail och se ett underbart mail från henne. Att få höra hennes skratt och tankar och hennes episka historier om släkten från hennes sida. Ingen var henne lik och jag ägnar alltid en tanke om dagen åt henne. Varje gång jag har på mig hennes klocka så känner jag hennes omtanke, värme, kärlek och framförallt hennes förståelse.
När farfar frågade mig om jag ville ha klockan, för att farmor hade velat det, så visste jag inte ens vad jag skulle säga och jag vet fortfarande inte det. Jag önskar att jag hade mer tid med henne och att jag inte var och är så instängd att någon måste dö för att jag ska förstå att jag måste släppa folk in.

Men det är svårt att släppa folk in. När jag väl har släppt in en så vill fler komma in och se & höra. Jag är så fruktansvärt rädd att folk inte ska acceptera den jag är inuti, för de flesta har ändå bara skrapat på ytan. Jag tror inte folk vet hur mörkt det är inuti mig.

De senaste två helgerna när jag har druckit på fester och events så har jag tillåtit mig själv att släppa ut en del känslor jag har, fast jag är livrädd att jag ska bryta ihop. Men jag har släppt ut bit för bit, och ibland är det inte en fin syn. Som förra helgen då jag totalt avsnoppade Emeliè, men hon stod bara i skottlinjen och jag menade ingenting mot henne. Nu i fredags så släppte jag ut en del mot Joel, med att ignorera och ge han onda blickar och tankar, men han stod bara i skottlinjen.

Jag vet inte varför jag bara skjuter mot dom två, men förmodligen så är det för att dom är mina närmaste vänner och för att jag på ett undermedvetet sätt vill se om dom fortfarande finns kvar dagen efter att dom har sett mitt dåliga beteende. Grejen är bara att dom har bara sett en otroligt liten del av det som finns i mig.

Nu de senaste dagarna har jag även skjutit mot mamma och pappa, för dom tänker avliva våran katt Tussan. Den katten har vart en sån otrolig tröst för mig när jag haft svårt att hantera mina känslor, för det är som att hon känner på sig när jag mår dåligt. Det är då hon kommer och gosar, jamar och är allmänt söt.

En sak jag vill påpeka också är att jag ska ta det vitt en tid nu. Jag måste lära mig att släppa ut känslor i nyktert tillstånd istället för när jag är onykter, för jag vill kunna kontrollera det ordentligt. Men jag ber om ursäkt i förväg om just du står i skottlinjen. Annars är det bara att flytta på dig så blir nog allt bra.

432

2010-05-02 @ 17:21:47
AAAAAAAAAAAAAAAAAH JAG VET INTE VEM JAG ÄR!!

gårdagens outfit

2010-05-01 @ 20:26:18

Valborg hos Johan

2010-05-01 @ 20:24:24

RSS 2.0
Test