Men nog pratat om dig, nu pratar vi om mig

2008-06-30 @ 14:51:28
Okej, såhär är det.

Problemet med mig är att jag är osäker. Jag är delvis osäker på mig själv men samtidigt är jag mest osäker på mina förmågor. Kan jag verkligen hantera ett nätverksjobb på ett bra sätt? Är jag tillräckligt kvalificerad för det?
Sådana frågor rullar i mitt huvud dag in och dag ut, så därför har jag inte sökt ett enda nätverks eller dator relaterat jobb sen jag började på jobbcenter. Nej, för jag har sökt till mcdonalds, burger king, ica maxi etc etc. För jag tycker att det är dom jobb som jag skulle kunna klara av. Patetiskt? Ja. Dumt? Ja.

Och vad är det med mig och analysera allt som händer omkring mig? Jag förstår det inte. Jag drömmer om "David" och direkt så tänker jag "Jag kanske är kär i honom, jag kanske älskar honom" och förståss "Jag drömmer om honom för han var den sista som jag kände mig trygg och säker med, behövd". Och visst, det är sant, jag kände mig behövd, trygg, säker och allt skit som tillhör det här med att ligga i någons armar och ha det varmt och tryggt, hur sjukt det än låter med tanke på att jag haft pojkvän efter "David". 

Sen detta eviga sökande efter den rätta och att blicka tillbaka på ex och föredetta flörtar. Varje jävla gång jag åker förbi sjöhagen så tänker jag på Jonathan som jag dissade för jag tyckte han var en brat men han i själva verket inte alls var det utan en trevlig kille som kämpat för att få en stor tvåa, och lyxiga saker. En kille som mer än gärna hör av sig ibland till mig och vill att jag ska komma hem till honom, erbjuder sig att betala taxi och allt möjligt, bara för att få vara vid min sida. Vad är det för fel på mig? Jag dissar en helt normal kille, som faktiskt gillar mitt sällskap!

Och varför dumpar jag alla killar som jag har vart tillsammans med, och använder den lamaste ursäkten i världen till mina vänner när dom frågar varför jag gör som jag gör. "Jag är fortfarande rädd efter att Niklas dumpade mig och jag var ovetandes". Hellre dumpa eller bli dumpad som det heter, va? Nackdelen är att jag inte vet vad jag missar när jag håller på såhär, och letar, letar, letar efter en ny, det blir något som kan visa sig bli seriöst och jag sticker. Och jag dumpar inte rätt heller, om det finns rätt eller fel, utan jag ignorerar dom ibland i två veckor, eller jag gör det över msn, eller jag gör det över telefon, dumpar och tar tillbaka av sympati, eller så sitter jag och gråter med dom och nästa dag är allt tillbaks till normalt där jag super och festar med mina vänner.
jag är dömd till ett liv i ensamhet, omgiven av massa vänner, men ingen av dom som kan ge mig det en pojkvän kan ge mig.

Problem nummer två är att jag är så jävla kräsen och har en ideal pojkvän i mitt huvud, och vad han har för intressen, ögonfärg, hårfärg, hudfärg, kläder, skostorlek, ALLT. Så det gör det omöjligt för mig att hitta en kille i västerås eller över hela världen faktiskt.
Tänk om jag kände Dave Gahan och han var ungefär 20 år yngre, då skulle jag satsa. Men jag kan inte sitta och tänka på mina livs-idoler och hoppas att något mirakel ska inträffa så jag kan gifta mig med dom. 

Nu är det slutlekt. Nog pratat om dig, nu pratar vi om mig.

Torsdag

2008-06-26 @ 17:00:52
Idag hade jag min "riktiga" dag på jobbcenter, men dagen bestod mest av att springa runt till soc, arbetsförmedlingen, skriva på närvaropapper och löpa runt på stan med Alex och vänta på sitt nummer på nummergrejer. Och jag måste få klaga lite, för jag är helt pajj i fötterna för det vart så varmt  mot eftermiddagen/lunch och jag hade mina jeans på så mina fötter svällde upp rejält, och jag fick skavsår och ont i tårna. RIKTIGT JÄVLA FUCKING NICE MÅSTE JAG SÄGA.
Ska dit imorgon också och då ska jag prata med Ann-Sofie (som är min coach på jobbcenter) och förbättra mitt CV och personliga brev och sen ska jag kolla runt vad jag har för val av jobb tänkte jag. Riktigt mysigt. 
Sen slutar jag klockan 12 och då ska jag invänta Emeliè, Linda, ALina, Maria och Pitor som jag ska på stan med.
Ska också färga Emeliès utväxt imorgon, för jag orkade verkligen inte idag, vill itne se en enda människa till idag så många som jag sett :P Så jag tänkte isolera mig i mitt rum och se på madagaskar just nu, och äta kex med färskost från CantaDou, med peppar smak ^^ haha. 

Sex and the city: the movie

2008-06-25 @ 15:36:01
Daniela ringde mig när jag var på jobbcenter och hade möte, så jag kunde inte direkt svara så jag tröck på "upptaget" men då får jag ett sms och där frågar hon mig om jag vill gå och se SATC: The Movie med henne, och hon bjuder för hon hade 2 biobiljetter som går ut på söndag :) så jag tackade ja! 
Så jag ska möta henne utanför SF 20:30 och så har vi det nice :) tänkte faktiskt cykla ner till stan, för mamma har köpte en ny cykel som hon är skitglad över, och cyklar på nästan hela tiden vart hon än ska, men hon sa att jag kunde få låna den bara hon slipper hämta oss så sent på natten, trots att hon har sommarlov! HM.

Sen sa hon att vi ska åka till Ystad vecka 28, alltså 7 Juli efter power meet, och jag är super glad :D Måste bara hitta ett sätt att vara ledig från AMA den veckan. Blir nog att "jobba hemma" som det heter. Får fråga Alex om tips :) hihi. 
Nu ska jag kolla lite SATC avsnitt och värma upp :) 

Jobbcenter - Nu slutar livet

2008-06-25 @ 09:53:08
Idag börjar jag på Jobbcenter klockan 13:00 men först ska jag ner och lämna in papper till soc någonstanns innan där, typ 11-12 tiden. Sen kommer jag gå där från 9:00-15:00 varje dag utom på fredagar då jag slutar 12:00 ..

Så välkommen till mitt liv, hade ett hyffsat sommarlov med kasst väder mot slutändan, och nu kommer jag spendera mina dagar inomhus vid en dator, precis som hemma! Hoppas bara jag får ett jobb, det är allt jag begär. och socialbidrag denna månad, TACK.

youtube

2008-06-24 @ 00:28:47

Duran Duran - Finest Hour
Favorit låten just nu.

Familjemiddag

2008-06-23 @ 17:01:05
Åt nyss middag, som en riktig familj, idag. Det var underbart. Det var underbart av pappa att säga att han ångrar allt han sa igår, och jag märkte hur mycket han skämdes över hur han hade betett sig på eftermiddagen, och han förstod att han hade gjort det väldigt jobbigt för oss genom sina misstag. Och han sa det att han älskar mamma så otroligt mycket, att han vill itne förlora henne, han vill inte förlora oss heller, mig Jack och Coffe, för vi är hans barn hans älskade barn, och han sa att vi var underbara människor, och han vill också bli en underbar människa. Så han sa att han ska verkligen försöka sluta nu.

Och jag vet hur svårt det är för honom att erkänna att han har fel och att han gjort fel, och hur svårt det är för honom att dela med sig av känslor, så det betydde mycket för mig. Och det som betydde mest var att vi verkade som en familj igen, en familj som är samlad runt matbordet när vi äter, en familj som delar med sig av skratt och nya historier. Jag älskar min familj.


Måndag

2008-06-23 @ 15:39:07
Jag har aldrig påstått att mitt liv har vart enkelt, för det har ingens liv vart om man tänker efter. Det finns motgångar i varje hörn i ens liv, men man tar sig alltid igenom dom på ett smidigt sätt och tar lärdom av motgångarna. 

Mina motgångar lär mig inte mycket, mer än att jag känner på mig när det är på gång och att jag bör hålla mig undan dom motgångarna. Men det är inte lätt, för jag blir kluven. När det är svårt hemma så vill jag helst bara fly, ut och gå, bara vara för mig själv och rensa tankarna, men jag vill samtidigt inte lämna mamma ensam i hemmet, för då vet jag inte vad som händer. För jag vet att mamma behöver mig, och jag behöver henne, och jag känner att vi är absolut starkare när vi har varandra vid sidan när pappa står och skriker på oss och klandrar oss för att han har det så svårt och mår så dåligt, för hade vi stått ensam mot honom så hade vem som helst stått och stört tjurat och spruta krokodiltårar över lägenheten. Det är bättre att stå två mot en, stå starka och enade, hålla varandra starka och få varandra att känna att det han säger är lögn, det är han som gör det mot sig själv och mot våran familj, det är inte vi. Vi finns för att hjälpa honom, ge han den hjälp som han uppenbarligen inte vill ha, men vi hjälper ändå, för det är så en familj funkar. Vi finns där för varandra även när det är som svårast och det är det som gör oss starka. Alla motgångar vi har mött i den här familjen har gjort oss oerhört starka, och det har gjort mig praktiskt taget immun mot små motgångar som andra får stå ut med. Då talar jag om motgångar som dåliga betyg, mycket plugg, problem med sina vänner/pojkvän och allt annat som "vanligt" folk får stå ut med ibland. 
Jag säger inte att ni inte har rätt att må dåligt över sådant för det får ni hur mycket ni vill, jag säger bara att jag är immun mot dom problemen då jag har ett större problem hemma, min pappa.

Hela natten har jag tänkt att tänk om mamma inte vart hemma när Jack kom hem igår, och det bara var jag och pappa, och han behövde ju skjuts till sjukhuset. Skulle han köra då? Nej för det kunde han inte, verkligen inte. Och ännu mer gå utanför dörren för det vågar han inte "det känns som att alla tittar på mig och dömer mig". Och ja det kan du ge dig fan på att alla gör som vet om vem du egentligen är. Dom dömer dig så hårt att det är inte sant och du förtjänar det, det vet du.

Ibland blir jag så jäkla förbannad när en vän säger "Din pappa är så jäkla cool och rolig, en underbar person" för då kommer jag att tänka på att han är inte så jävla cool som alla tycker, han är inte så underbar som alla tror. Och det är för ni har inte sett det jag har sett. Sprutor med blod, pappa som skriker mitt i natten av smärta, att han kallsvettas och får spasmer och ryckningar som han inte kan kontrollera, hans humör och hans sätt att hota hela våran familj när han är på det här sättet.
Älskar jag min pappa ändå? Ja det gör jag, absolut. Jag älskar honom utav hela mitt hjärta och vill hjälpa honom. Men han vill uppenbarligen inte ge upp detta och vill inte ha hjälp. För så fort mamma har fixat möten, hjälp etc, så går han dit en gång men dom ser han aldrig mer igen. Han har vart på psyk och fårr piller, kom hem och var jätte glad och mådde bättre, men det varade inte längre än 2 dagar.

Mitt liv kan vara en enda stor katastrof, en orkan av ord, och känslor. Men jag står ut. Ni som känner mig vet att jag alltid är glad, jag ler för det mesta och är aldrig ledsen offentligt. Och det är riktigt, för det är inte falskt. Men när man kommer hem kommer osäkerheten för man vet inte hur situationen är hemma, då man vart borta någon timme. Mycket han hända under den timmen kan jag säga. 
Ge mig inte eran sympati, att känna "åh, stackars becca, jag hade ingen aning" för då mår jag sämre av att veta att mina vänner tycker synd om mig. That's it. Och våga inte stå vid min sida när jag har det svårt, om du inte tänker stanna när jag har det lätt. Vågar du inte stå vid min sida så tvingar jag dig inte, för då vill jag inte ha dig i min närhet.

Världens sämsta dag.

2008-06-23 @ 15:18:43
Igår kära vänner var inte världens enklaste dag kan jag säga. Den var fylld med tårar, skrik och blod.

Det hela började egentligen i torsdags då moster berättade att Patrik inte skulle fira midsommar med oss, utan han skulle ut med båten istället, för han hade planerat det i ca 2 månader (såklart, utan att säga till oss varje gång vi frågade). Vi tänkte "Jamen då får han åka ut med båten och vara själv med Linnéa, för vi ska ha jätte roligt utan honom" och alla verkade jätte taggade till midsommar, en annorlunda midsommar, fylld med roligheter etc. 
Men den natten så gjorde pappa det onämnbara under natten, och till och med under midsommar, då vi hade gäster här. Jag vart självklart orolig och paranoid ifall någon gick på honom när han satt där i vardagsrummet/balkongen, för jag hade gjort det och sa direkt till mamma att titta till honom. På midsommar vart mamma förbannad. Men han var inte så dålig just då, för man mår bra några minuter säger han.

Två dagar senare, alltså igår, så hade Anton sovit över hos oss (från lördag - söndag) och under den natten hade pappa legat och mått skit hela natten, skrek av smärta, hade ryckningar som han inte kunde kontrollera (nästan som spasmer). Detta pågick hela natten, och mamma hittade saker värda 700kr st, etc.. Morgonen natten efter låg han i soffan, såsom resten av dagen, såg på film, åt sötsaker, och vägrade gå ut, var stirrig och paranoid hela dagen. Mamma och han bråkade relativt mycket på eftermiddagen, och han skyllde allt på mamma, att allt är hennes fel och han har inte gjort något fel i hela situationen. Sen skyller han på alla andra än sig själv. Blir våldsam och kastar saker runtom sig, säger att vi kan ta detta när han är nykter för nu är allting så rörigt i hans huvud. Han vägrar ta emot hjälp av oss i familjen för han förstår inte hur vi ska hjälpa honom. Det är bara en liten del jag delar med mig av, och jag vill helst inte ha följdfrågor då det är svårt nog att skriva om detta. Det jobbigaste är att jag och mamma har ingen att ringa för att prata allvar med honom (för oss lyssnar han inte på, vi är bara dumma i huvudet). För Jörgen är i samma grop bara det att han har väl mer kontroll över situationen (hur nu det fungerar) sen finns det ingen mer. Farmor och Farfar lyssnar han inte heller på så. Skit situation.

Så, runt 10 tiden kommer Jack hem, efter att jag och mamma hade suttit i min säng och kollat på lite Sex and the City. Allt vi hör är pappa som säger "JÄVLAR VAD MYCKET BLOD!", jag och mamma springer till hallen/badrummet för att hitta jack som det bokstavligen sprutar blod ur hans bakhuvud och hans haka, och själv står han och säger "Det är ingen fara.. Det är bara lite blod" för han själv ville inte hetsa upp sig, han förstod inte allvaret och han var i chock.Så jag försöker tvätta bort lite blod så man ser såren, medans mamma är i chock och försöker ringa akuten och vet inte nummret och är helt förvirrad i huvudet pga allt och minns knappt Jacks personnummer (konstigt nog så kunde pappa det). Medans mamma hetsade o försökte kolla på såret i huvudet, så står pappa och säger "nej han behöver väl itne sy" "jo han behöver sy" och ändrar sin åsikt hela tiden, och så säger han "Jamen jag kör då" och både jag och mamma säger "NEJ" antingen så tyckte jag att mamma kunde köra då hon bara druckit 2 öl och det gällde hennes sons liv, eller så försöker vi få tag på moster. Som tur var så fick vi tag på moster och hon kom i sin racerbil och jag följde med mamma och Jack till oxbacken där dom gjorde rent såret, sen skickade dom oss till akuten (kirurgen och röntgen) så vi var väl där på akuten och oxbacken sammanlagt 4h och 45min och försökte få svar på vad som kunde vara fel, om det var något fel, med hans huvud, sen fick han sy två stygn och inget i hakan, fast han blödde riktigt mkt där också. men det var mest bara ett litet jack i hakan som läkte av sig självt utan hjälp sa kirurgen. 

Det som han hade gjort var att cykla vid landhockeyplan på mitt område, i en relativt hög fart, och sen hade stänkskärmen lossnat och åkt fram så det skapade en tvärnit i framhjulet och han hade våltat och slagit sig rejält, men han kunde iallafall gå hem själv och var vid medvetande. 
Jag har aldrig vart så rädd i hela mitt liv, och så mycket på en dag tar jag inte igen säger jag bara, då blir det mental breakdown.



dock ser man inte mkt av såret i huvudet, då det var så mkt hår ivägen och jag stod relativt nära med kameran (stupid me) anyways. så ser min beloved lillebror ut. riktigt nerslagen.


Så, hur var eran söndag?


LördaG

2008-06-21 @ 23:51:42
Midsommar sög inte så mycket som jag hade väntat mig och det var ju tur det (:
Faktum var att jag hade skitkul! Och mamma höll inte i sin grudge mot pappa, eller ja hon kom med småpikar då och då, speciellt när jag sa åt henne att gå och titta till pappa på balkongen, men det visade sig att det inte var något, då hon kastade korken på morgonen. Men man vet ju aldrig, han kunde ju haft en extra gömd. Men men!

Det tråkiga var  väl att Patrik, min mosters fästman, inte ville vara med oss utan han ville med båten och var jätte barnslig så han mutade Linnéa (min kusin) att åka med honom, så han köpte TV-kort till sin dator så hon kunde se på tv i båten och annat kul, men det slutade med att hon ringde oss när vi satt och åt och hade det som roligast åt Coffe och Masse som skulle äta sill för att få en nubbe, och gnällde över att  hon hade fått torka båten efter regnet, med en LITEN trasa bara! Åh vad hon var sur och sa att hon hade tråkigt, haha. Hon skulle ha hängt med oss så hade Patrik lätt hängt med pga grupptrycket. Men det är väll som moster sa, att han är i någon sorts ålderskris.

Senare så ringde Joel, precis när vi grillat klar och Coffe och Masse hade stuckit för o inkassera pengar av en snubbe som var skyldig som massor, och då bjöd jag över honom och Benjas syrra Fredrika (som för övrigt var mycket snällare än Benja! Henne  diggar jag). Så dom kom och då började partyt o supandet (: synd att Fredrika mådde dåligt senare på kvällen och gick hem till Joel (hon bor i sthlm annars men var här på besök över midsommar). Efter lite KISS imitationer och luftgitarr så gick jag och Joel och våldgästade Jonas som vägrar gå ut pga sin frisyr (super mario) och satt där o prata ett tag, sen gick vi för o möta Alex på bäckby centrum (nånstanns däremellan så ringde Joel Emeliè och frågade vad hon hade på sig etc, roligt samtal!) och vi följde med Alex till ngn sorts "efterfest" där det var yngre människor på sina fjortis fyllor :) men det var trevligt folk, dock så överreagerade jag aningen när snubbe som hette Lukas började hålla på med kniv och jag tog illa upp pga min klasskompis som avled för inte så länge sen. Jag tänkte direkt "vilken jävla idiot, han förtjänar inte att leva och behålla namnet Lucas, för den Lucas jag kände var en unik person som var underbar" så jag lackade och gick hem. hehe.


Idag har jag inte gjort så mycket, vart bjuden till Emeliè på grillning och sånt, så jag tackade ja och stack över dit klockan 17, och då började lite smådrickandet med smultronvin och sockerdricka, som smakade himmelskt.  Efter det så försökte vi hitta en fest att gå på men alla var så slitna från gårdagen så det sket sig men vi hade roligt ändå när vi dragit ut Peter och gick runt från 20:00- 22:30 och hälsade på Olov som har flyttat hemifrån, han har fått det riktigt mysigt hemma nu och vi vart också bjudna på hans inflyttningsfest på lördag så det var kul! Sen gick vi runt och pratade o flummade som vanligt och längtade till Augusti  då vi drar till kolmården för att bo i en stuga vi hyrt :) mys mys mys! 

jag ringer runt för o leta fest och driva med folk.

hemma hos Olov och hade trevlans.

Emeliè våldgästade mitt knä för o posa!


Midsommar

2008-06-20 @ 12:57:22
Glad midsommar på er. För min del så vet jag inte hur det kommer se ut just nu, så pappa har vart dum i natt och gjort saker som han inte borde, och som han sagt att han inte ska göra. Så mamma är typ, skitsur. Vilket gör att stämningen här är inte så trevlig. Hoppas bara att det blir bättre ikväll, för jag orkar inte vara här om det ska va så som det är nu. Mamma smäller i dörrar o är passivt aggressiv. Skitkul, ha en bra dag.

Jobbcenter

2008-06-19 @ 16:56:45
Kom precis hem därifrån, satt på infomötet och träffa en tjej som hette Sara som jag småpratade med och sen kom Joseph in xD Så vi satt bredvid varandra. Hon som höll föredraget hette Mi (kort och gott) och var trevlig. 
Anyway så fick vi fylla i några papper om oss och sånt och skriva på ett avtal eller något som hette det. 
Det jag vart gladast över var att jag fick en blå mapp och en penna ^^ hahahha. Sen kommer jag såklart med en dum kommentar när man ska skriva datum. 
Mi sa att det var den 19e så sitter jag där.. skriver 19/ ...... sen frågar jag Joseph "ehm..... vad äre för månad?" :D alla hörde också så Mi sa det "ja det är Juni" ... "det är år 2008 också!" hahaha.. åh vad jag gör bort mig ibland.

Efter det där så gick jag mot stan, fick sms av Joel att jag skulle höra av mig om jag ville ha skjuts hem för han var ändå på stan, och jag har ju inga pengar på mobilen så jag tänkte "äh jag tar bussen" men så vare så lång tid kvar så jag tog en runda på stan och kolla runt lite, och när jag var på väg in på punkt så ser jag Joel stå upptryckt mot fönstret i rullingången xD hahaha. Så då hängde jag med till systemet där han fyllde på sitt förråd på alkohol, sen ner mot natushopen där han köpte "kåtpiller" eller nåt. Men han vågade inte fråga först, för vi visste inte vad dom hette så jag var så nära på att fråga tanten "Hej, har ni något som stimulerar det manliga könet på ett bra sätt?" men innan jag hann säga det så var Joel igång o frågade om några piller han spanat in :P Så han köpte dom, sen drog vi oss hem med hans bil o hans 2 systrar(?). Lyssnade på Metal och hade de varmt o skönt.

Nu ska jag städa och ta reda på var mor håller hus :s

Torsdag

2008-06-19 @ 14:01:45
Ska snart ner mot stan och till Jobbcenter på informations möte klockan 15:00. Roligt att åka till samma byggnad som min gamla skola, kommer kännas som att jag ska dit så jag kommer säkert trycka på B knappen istället för D, och göra bort mig ännu en gång i hissarna där. :D

Idag ska jag inte göra så mycket mer än att städa här hemma då vi får gäster imorgon, midsommar ya' know. Så vi ska grilla här för mamma köpte en liten grill från Rusta idag, som vi ska ha på balkongen. Sen kommer Moster hit med Ludvig. Lite drama hos dom för Patrik vill ut med båten och att alla vi ska sova där, men det finns ingen värme i båten och vi är 5 i familjen, och dom 4, och vi får knappast plats i båten med så många personer tbh. Aja vore roligare om hela mosters familj var här xD som en familj. eh.

Aja annars vet jag inte riktigt vad som händer imorgon efter att vi käkat o sånt här, lär ju hitta på ngt med vännerna men vädret är inte det bästa så man kan nog inte glida ute och ha det skoj, utan vi borde hålla oss inne ngnstanns. Kanske krogen.......HEHEHEH nej. Jag vill inte. Det löser sig.

Min dröm

2008-06-18 @ 13:10:52
Drömde ganska konstigt inatt med underbart vare faktiskt. Jag var kär och riktigt cpkär menar jag då, nykär galen osv. Ni hajjar?
Grejen var att killen jag var kär i och älskade var en som jag inte förväntade mig, vi kallar honom för David (för att hålla honom anonym, känns lite tarrigt annars). Och vi umgicks och jag var olyckligt kär och han visste ingenting för han höll hela tiden på med andra tjejer utom mig. Var med Emeliè, Madde, Sarah , ja alla tjejer jag känner (spelar ingen roll om ni har partner eller inte, för det hade ni inte i min dröm) men han tittade knappt åt mitt håll. Sen så var vi ute någonstanns, typ skogliknande och jag var där med David och sen började han flörta med mig och säga hur fin jag var och hur underbar jag var som person och allt sånt som man vill höra av den man älskar. Sen så ligger vi helt plötsligt och jag ligger i hans famn och han håller om mig och jag ligger och önskar att det var mer än så och att han visste att jag älskade honom, och då säger han helt plötsligt att detta är första gången på 6 år som han har starka känslor för någon och det var mig, för jag var speciell och han har äntligen kunna släppa taget om någon (vetefan vem det var men whatever) och sen kysser han mig och vi ligger kvar.

När jag vaknar är jag chockad, fylld av blandade känslor, och jag vetefan vad den drömmen ska betyda. Är det undertryckta känslor jag har? Älskar jag honom som mer än vän, och det är det mitt undermedvetna försöker berätta för mig? Jag har ingen aning. Får fråga en expert på drömmar, nämligen Emeliè :) Hon hade ju en dröm om pojkar häromdagen och det var en intressant analys på den serri. 

Tisdag

2008-06-17 @ 11:42:10
Såhär tidigt har jag inte gått upp på ett bra tag kan jag säga er! Och trött är jag, för jag kunde inte somna förrns kl 3-4 inatt, och så vaknar man till och från pga gräsklippare eller vad det var som dom höll på med ute, så jag dampade och smällde igen fönstret och somnade om, men inte hjälpte det speciellt mycket då man hörde det minst lika bra som innan..
Som tur var hade jag katten tussan i sängen, som jag låg o kramade (: 

Ja, anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är för jag ska ner på stan med Daniela, hon ska se om hon hittar någonting till midsommar som är nu på fredag. Sen ska vi ta en fika!

Någon som vet något man kan göra på midsommar? Iofs sa Jonas att man kunde vara hos honom och så, men då blire inte halva västerås utan bara några vänner, då hans föräldrar är i Dalarna och vill nog ha ett rent och klent hus att komma hem till.

Hör av er iaf, och när ska Grönalund resan äga plats? Samt Ystads resan? Datum tack.

Söndag

2008-06-15 @ 23:23:02
Ah.. har inte orkat skriva någonting under helgen, men kan säga att fredagen var en riktig dunderdag! hade så sjukt roligt, och det bästa var ju att få se Noice. Det negativa var att jag drack träsprit, IGEN, fast jag lovat mig själv och mamma att aldrig dricka det igen. Dock så vare omedvetet då jag trodde det var vanlig vodka som jag blandade ut. Säger då det, jag och sprit är ett sjujäkla par. Fick en del vin av Benson och Rosmarie också, det slog till som fan.
Senare kom Peter och Joel dit också, till båten då. 
vi fick för oss att åka med båten ner mot lögarängen o lägga till där så det inte vart så långt o gå till mälarscenen och så är det ju mysigt med båt!
så anyway. Jag hade skitkul, ännu roligare när jag kom hem och ramlade överallt. Skulle kasta ngt papper som låg på min säng, så jag tar det och snubblar, drar ner ljusstaken som står i vårat rum, ramlar raklång o ligger helt plötsligt vid Jacks säng och glömmer bort pappret totalt medans jag asgarvar. Sen kom jag på att jag ska fan inte se på tv och gnäller på Jack att stänga av, och arg som han är för jag väckt honom så skriker han "MEN HÅLL KÄFTEN!" och stänger av tvn... Jag kommer på att jag vill nog se på tv ändå för det vart ganska mörkt, så jag gnäller ännu en gång om att han ska sätta på tvn o ge mig kontrollen, vilket vi ligger och bråkar om i sisådär 10 minuter tills jag drar ner täcket från sängen o sover på golvet, med huvudet i kattkorgen.

Sen vaknar jag till och fattar inte alls varför jag ligger på golvet, reser mig ganska tarrigt upp, och vinglar mot mamma o pappas sovrum för jag tänkte "fyfan va nice o ha lite nattprat!" så jag vinglar in dit och viskar "mamma... mammaaaa" och hon vaknar, samtidigt som jag ramlar igen och asgarvar (utan att väcka pappa, förstår inte hur jag lyckades med det). 
Så mamma går upp för att röka sig lite och jag hade skitsvårt för att resa mig upp igen, så jag asgarvar ännu mer åt hur svårt det egentligen är, och jagar mamma, krypandes, genom lägenheten o skrik-viskar "maaaat! ge mig maaaaat!" och hon var ju också lite dragen så hon börjar fnissa o springa omkring här hemma, tills jag tappar grepp o ramlar omkull i köket, och där ligger jag i 10 minuter till och fnissar. 

På något sätt så hamnar jag i min säng till slut och somnar in där som ett spädbarn. När jag sen vaknar så var min migrän inte o leka med kan jag säga. trodde mitt huvud skulle sprängas, bokstavligt talat. så nu blire att ta det lugnt ett tag framöver. Visst kan jag festa, men inget alkohol tack.

bjuder på lite bilder.

    

Video 2

2008-06-13 @ 18:24:49
Filmade också ett metal band (?) som hette Station/All Ends/Avatar. Namnet är under diskussion men jag tror de heter All Ends efter att ha kollat på malarveckor.se ...
Enjoy




Video

2008-06-13 @ 18:21:56
Lägger upp videon på Looptroop och Timbuktu, dock filmade jag inte så länge, jag hade fan kramp i armen efter att ha stått och tagit kort och filmat, PHEW.
enjoy.




Looptroop

2008-06-13 @ 15:52:38
Igår så jag, Emeliè, Maddox, Tommy, Alle, Este, Sarah och Samuel på looptroop, och det var kul och dom var bra som alltid ^^ 
Innan vi såg dom så gick vi runt lite, kikade omedvetet på Almighty Lions, ett reggae band (Coffe känner dom som spelar) och chillade lite, träffade folk osv (: Jag tyckte dom spelade bra men sen kan det bero på att jag tycker alla reggae låtar och band låter likadant, samma stuk på allt. Men det är väl det som deffinerar reggae. Kan jämföra det med reggaeton som låter badinka badonka hela tiden. Samma grooove liksom.
Åh vad rolig info.

Aja vi hade det kul igår iaf :) Och en del roliga saker som att vi såg Mikael Persbrandt på statiol hammarbyrampen :D
Vi åkte dit så folk kunde köpa trisslotter, cigg och dricka, så jag och Tommy satt i bilen och så såg vi en feting bil, en porsche GT 2a (tror jag det var. Den var röd) så vi sa direkt att det är någon gubbe som hamnat i en 40års kris eller något, så vi tänkte inte mer på det. Sen när alla kom tillbaka i bilen så åkte vi och då ser vi snubben hoppa ur bilen och då ser vi Mikael Persbrandt :D Så Tommy öppnar dörren i farten (han körde) och skriker "TJENA GUNVALD!!!!" och stänger  dörren snabbt och åker iväg :D
När jag berättade det för mamma så vart hon "tjurig" för jag inte tagit kort på honom xD jag citerar: Du kunde ha tjänat en tusenlapp om du fått bild på honom och skapat en story o skickat in till aftonbladet! Vad göööru!!
Inte så att jag hann med me kameran direkt då jag satt inträngd i mitten av bilen och kameran låg i väskan.

Sen beställde vi korv innan looptroop och alla beställde en varsin bamsing (eller ah, maddox, tommy och alle) och så står jag i mitten av alle och Emeliè typ, och dom står och pratar. Jag känner att jag måste fan också beställa ju, han måste göra iordning min korv. Så jag hoppar fram och skriker åt snubben i kiosken "EN SMAL KORV!" och han säger ".. va?" så jag rycker tag i mig själv och säger "Ja.. Jag vill ha en smal korv, tack!" hahaha.
Sen står snubben där och frågar Tommy "Vad vill du ha på din bamsing?" oh alla kopplar ju lite snett där ^^

Mycket intressant inlägg måste jag säga. Har inte kraften att formulera mig riktigt idag känner ja.
Ringde till Soc och pratade, så hon sa att jag ska dit den 18e och skriva på papper, sen till Jobbcenter och gå på ett informationsmöte där den 19e. Sen ska jag på möte på arbetsförmedlingen den 26e Juni och den 1a Juli. Så jag är på G iaf. Tror hon sa att jag börjar på jobbcenter den 24e eller 23e. Så det känns ju bra iallafall, att jag får något gjort i mitt så kallade liv.

Annars äre Noice ikväll :D Ska haka på mamma och ta kort o vara rolig :) någon som vill med? Slå en plingelingeli.
och nu lite bilder från igår. Får en "dagens outfit" från igår också. Bjuder på en bild på mig med, trots att jag var mest sliten i hela västerås den kvällen. Ni anar inte. Desutom är mitt hår fail enligt mig. Vill ha långt hår igen ju :(

    

Tisdag

2008-06-10 @ 23:10:43
Nu tänkte jag vara lite mer mitt gam-jag eftersom jag är helt inne i Tomb Raider atm, för det är så sjukt bra?!
Idag skapade jag en ny profil i spelet (named KATT) som en test profil där jag kan testa mig fram i spelet och hitta möjliga buggar och hitta en del artifacts som jag inte bryr mig om på min "riktiga" profil (named NINJ) där jag bara fokuserar på att klara time trials och helt enkelt klara ut spelet på snabbaste sett. 

Iallafall, så kom jag ihåg att jag hade hittat en bugg i spelet, när man kommer till T-REX och ska döda honom, men då kom problemet (när jag väl kom till den sekvensen i spelet), jag kunde inte hitta vart buggen var, för det var tydligen tre likadana spik rull grejer, som det var likadana stenar runt. JOBBIGT tänkte jag direkt, så jag fösökte flera gånger hinna till varsin sten och varsin spik-grej och försökte hitta buggen och jag lyckades men tyvärr så höll inte buggen så bra som jag trodde för varje gång hans "raige-meter" blev full och han blev insaine så skakades Lara och han rubbades ur sin rätta position och kom mer och mer åt sidan och likaså jag med. Så tillslut så kom han åt mig och bet o slet och jag var tvungen att försöka lura in honom i det rätta läget igen, vilket inte var enkelt kan jag säga. Men jag lyckades och jag dödade honom, klarade till och med Time Trial och jag var nöjd.
Kommer bilder på det längre ner, så ni får se hur jag menar. (om ni inte är nördar som jag är så är det kanske lite svårt till och med me screen shots men whatever)


Annars idag så har jag vart på Hälla med mamma och Jack, som skulle köpa en kostym åt honom då han har bal på torsdag med sin skola (han går ju sista året på högstadiet så då är det bal), och det var snabbt och smärtfritt kan jag säga! Han gillade det hon tog fram på direkten vilket jag diggade hårt. Hade det vart Coffe vi shoppat med så hade det vart andra bullar då han vill se ut som Hitman med röd slips o kostym o skit. 
Efter kostymshoppingen så åkte vi till Mcdonalds och köpte mat åt oss tre (då pappa och Coffe inte var hemma och pappa precis kommit hem från jobbet), då passade vi på att köpa "EM MENYN" som var tastyyy. Efter det gick jag till Emeliè och såg på Gossip Girl och sen kom I huvudet på Gynning (chockerande då vi trodde det skulle vara Desperate Housewives hmm). Det var kul som vanligt med våra prat och skratt (: haha. Pratade lite om studentkvällen i Vasa, och fyfan ^^ Joel är en lättlurad stolle. Sen skratta jag åt hennes äventyr på väg hem från jobbet, och hon hade sand i ansiktet som en ansiktsmask pga blåsten o all skit som blåser omkring. :D
Aja, imorgon blire gym, var ett tag sen. Resten av veckan vete fan vad som händer, ska nog ta det lugnt och njuta av sommarlovet yes yes.

SCREEN SHOTS.
  
bild1: rätt position, han morra mkt.
bild2: han hamna lite ur position.. läskigt.
bild3: farligt nära. han attackerade mig strax efter screen shot.

Måndag

2008-06-09 @ 12:45:28
Det är nu man börjar förstå att skolan är slut, när man inte behöver gå upp tidigt och hinna med en viss buss.
Men jag ska ändå iväg och fara, då jag ska till skolan ändå (yeah, thats right) och lämna in min skåpnyckel, få tillbaka pengar, sen till arbetsförmedlingen och skriva in mig där, sen iväg till soc och skaffa papper.

Min dag är guld. eller?

Im broader than broadway

2008-06-08 @ 21:11:29
Som alla vet så blir man ju alltid lite extra lat när sommarlovet kommer, och det är inget undantag för mig inte! Därför har jag inte orkat blogga för jag helt enkelt inte orkat skriva i mina inloggningsuppgifter. LAAT....

Men det har faktiskt hänt en hel del saker som jag har velat skriva om, som till exempelt att jag tog studenten i år :D den 5e Juni, så gratta mig om du inte gjort det. Fick en hel del fina sms iaf (: Och kramar från alla möjliga håll.
Det var nog min lyckligaste dag i livet, slår lätt förra året då jag bara var "bihang" och inte tog själva studenten ^^. Det roligaste på hela dagen (kan man verkligen välja "det roligaste" när allt var så himla sinnes kul!) var när vi åkte vagnen, samlad som en klass för sista gången :) Hoppas jag orkar hålla kontakten bara med några ^^ Typ de som man pratat med mest och fått kontakt med mest under detta år. Egentligen finner jag inte tillräckligt med ord för att beskriva studenten, för riktig lycka finns det inget ord för. Det blir bara en massa svammel och okordinerade bokstäver, så jag låter det va med detta :)

Sen så har jag mestadels solat och badat, bränt mig på axlarna, som vanligt ^^ Men också fått en del färg! Blir ju lätt så när man inte är van vid solen (som jag, en true gamer) men i år ska jag verkligen försöka få färg både hit och dit och här och där.
Var nere på löga både igår och idag, och hade det mys, fast mest mys idag för då var Emeliè och jag själva och fnissade, bada lite oh var myspysiga! Och igår var jag nere med Alle, Peter, Robin och Este. Träffade Mario och en del annat folk o snacka o slacka. Rambo var med såklart! Då cyklade vi ner och gud vad jag önskar att jag hade en cykel som inte blir stulen.

Annars har det inte hänt så mkt. Planerar att ha mat/mys/sol&bad dag på onsdag, på löga då, med en del vänner (: sitta ute där hela dagen, då man har både lunch och middag med sig i en kylväska! Blir nice. Sen Fredagen den 13e så ska Noice spela då det är mälardalen veckor nu, och då ska jag, mamma, pappa, benson o hans tjej och någon mer tror jag kolla (: dom är ju för bra?
Sen har jag införskaffat Tomb Raider: Anniversary till min PC (med andra ord, införskaffat genom i-net), och har spelat lite på det. Vart helt hyper när T-REX kom från ingenstanns så jag vart besatt av att hitta en bugg i spelet, där jag kunde stå och säga "CAN'T TOUCH ME, NANANANA", och det gjorde jag och stod o sköt på den jäveln med mina lame-ass pistoler i 5 minuter innan han fick cpryck och skulle döda mig så jag fick hoppa runt o finta in honom i templet.

Ah jag ska nog lägga upp bilder på presenter jag fick från studenten, om jag orkar. Lägger upp boken jag fick av Maddox ;) den var nice! Älskar dock Emeliès armband hon gav mig, är helt sinnes kär i dom. LÖÖVE.

Nog med game snack ^^ Nu ska jag chilla me fläkten o smörja mina axlar, det suger feting. Hare!
Oh justja... TJENARE STEFAN SE VAD DUKTIG JAG ÄR SOM UPPDATERAR... lol :)

    

Elev-Klippning

2008-06-03 @ 15:51:30
Som jag skrev tidigare så var jag nere på stan för att klippa och städa mitt skåp.
Jag tog en elevklippning, då det var vad jag hade råd med. Grejen var att mamma skulle väcka mig imorse o ge mig pengar till klippning, en riktig sådan, men hon glömde bort det och jag ville ha det gjort så tidigt som möjligt då studenten bara är om två dagar, så det blev en klippning av elev.

Först gick jag runt på alla ställen jag visste om, sen fick jag tips av en snäll tjej som sa att Hair&Nails hade elevklippning och så. Jag begav mig dit. Jag klippte mig. Och resultatet kommer nedan. Jag vet inte än vad jag ska tycka om det hela. Är i princip samma frisyr som jag hade sist jag klippte mig, men inte luggen. Luggen är för kort om jag får säga min åsikt. Tror inte riktigt tjejen visste vad hon höll på med när hon började klippa luggen tbh.. Men den växer forhoppningsvis ut snabbt, men inte tillräckligt till studenten så jag kommer på en lösning ska ni se. Enjoy.

 
snygg utsmetning på bild nr 2, jappjapp.

Men jag quotar Joel lite här.
"Ung o fräsch look!"
Och de kanske är sant. 

Tisdag

2008-06-03 @ 10:43:20
Idag ska jag förbi skolan och städa mitt skåp och lämna in datorn, hoppas bara det är någon lärare i skolan annars äre ganska kört?
Annars så ska jag eventuellt klippa mig, elevklippning då. Topparna oh uppklippt (då det som var uppklippt nu har blivit slitet i topparna) och så funtar jag på en hel lugg, inte sne utan hel.
sånhär lugg.


Mamma är trött på min snelugg så jag rockar på. Hare.

Måndag

2008-06-02 @ 19:04:37
Om jag var en sådan person som trodde på det övernaturliga och det som inte alltid går att förklara så skulle jag lätt ha en förklaring till mitt problem just nu, men nu är jag inte en sådan person så jag tänker det logiska. En nerv har hamnat fel eller liknande.

Mitt problem är alltså att på senaste tiden så har jag fått ont i min vrist på foten när jag går, det kommer som en ilande känsla när jag går ibland, som när man har stukat foten. Skillnaden är att jag har inte stukat foten.
Nu till det konstiga, smärtan sitter precis där min "brushan" tatuering är, samma vrist, precis på tatueringen.

Okej, om jag var en övernaturlig-person så skulle jag förklara smärtan enkelt. Smärtan på tatueringen kommer för att påminna mig om mina bröder, att vi glider isär och att vi håller på att tappa kontakten. Eller att en av bröderna lider och känner en hemsk smärta (såsom krossat hjärta eller något annat psykiskt, inget fysiskt). Och grejen är att båda alternativen är korrekta. Men eftersom jag inte är en sådan person som tror på det övernaturliga och det som inte alltid går att förklara, så ignorerar jag helt enkelt smärtan och går vidare som att den inte fanns.

Kanske gör jag fel, kanske gör jag rätt. Vem vet, för in my opinion så har jag försökt få tillbaka kontakten med bröderna, iallafall en utav dom, och gällande den psykiska smärtan så kan jag inte göra mer än att erbjuda mina tjänster som en bra lyssnare och en bra vän. Vilket inte alltid är tillräckligt men det är allt jag kan erbjuda med tanke på omständigheterna.

Annars vill jag tipsa om en ny serie, Moonlight. Jag är helt inne i den och det går inte att sluta titta helt enkelt. 
Och så vill jag med glada ord säga att Emeliè ringde mig idag :D Hon har blivit brun, och jag är avundsjuk (: Saknar tösen.

Dagens Horoskop

2008-06-01 @ 15:41:34
Läste nyss Jossans blogg och såg att hon kollat sitt horoskop, och självklart så smittar det av sig och jag måste kolla mitt!

Jungfrun 24/8-23/9
Du får en trevlig söndag men av och till blir du ändå riktigt irriterad på människorna som du umgås med.

Ja jisses, tur att jag planerar att vara hemma hela dagen idag ^^ Slipper ni mitt gnällg o raseriutbrott!

Vill du se ditt horoskop? klicka här -> PEWPEW

Dag 3, 4 & 5

2008-06-01 @ 14:24:41
Sry att jag inte uppdaterat så mkt, har helt enkelt haft annat i tankarna.
Så alltså i torsdags gjorde jag inte så jättemkt.. faktiskt.  Satt mestadels vid datorn, var ute lite. Kom på idén att det vore så sjukt smart att göra is av flytande kväve ^^ För hur nice vore det inte om man är på en fest.. Och man har ingen is. Det är sjukt varmt ute och då måste man ju bara ha is helt enkelt. Och alla vet att det tar ett par timmar att göra is på, så därför borde man kunna göra is av flytande kväve, så is blir gjort på några sek. Och det är ju inte farligt att göra is av det heller.

I fredags så drog jag ut, igen lite spontant. Denna gång var det förfest hos alle, på hans balkong eftersom det var så fint väder ute! De som var där var Jag, Alle, Este, Sarah, Nadja, Helle, Jonas, Peter och Markan! Det var sjukt trevligt och kul, och sen drog vi till Pluto för att dansa o festa loss ^^ Alltså det här var den roligaste utgången hittills i år typ! Alla hade så sjukt kul och alla var glada och ignet tjaffs :) Sen träffade man en del på krogen också, som till exempel Jonas brorsa, Hirvo, Ljung, Robert.. eh.. En kille vars namn jag inte minns konstigt nog, för sist vi träffades var typ tre år sen? 
Anyways, det var sinnes (: Jag friade till Jonas när han började sjunga, oh jisses vad bra snubben kan sjunga! Så jag gick ner på mina knän, och friade med min cigarett, dock fick jag inget svar. Så vi fortsatte gå (detta hände efter krogen, då vi var på väg till mcdonalds för fyllekäk). Sen hitta jag en mcdonalds bricka på marken, såklart stoppar jag den under min skinnjacka och går på bussen xD Sen kom Joel och satte sig bredvid mig och utnyttjade min bricka och jävlar. 
Kan summera detta som att jag hade det kul :D Synn bara att Emeliè missade detta.
det är som vi sa innan hon åkte, när hon är borta så händer säkert något skitroligt!

Igår, så var det grill partajj som gällde. Men först hängde jag med Jonas och Alle till spåret, dom sprang, jag gick och genade och hade mig. Sen var de bara att gå hem, fixa musik till kvällen, duscha snabbt, klä på  sig och dra vidare till Este, för hans pappa skulle skjutsa oss till Glenn. 
Vi åkte inte raka vägen till Glenn utan vi åkte först till Ica Maxi för att köpa kött åt Este (: Och då passade jag på att köpa min efterlängtade Grov Potion som inte är white portion :D Jisses vad lycklig man är.
Iaf, när vi kom fram så korkades de upp för vissa, inte för mig alle och este för vi hade ingenting att dricka och alle och este dricker inte. 
Men vi började grilla, spelade kubb (det var då trädgårdstomten gick i kras, RIP) och köttet smakade finemang! Det var väll relativt trevligt ;P Inte de roligaste o sitta nykter direkt. Men senare när Alle och Este och Mille hade dragit så började vi prata smått och sen drog vi igång drickar spelet, och jag fick en flarra alkohol av Glenn som smakade gött. Iaf den första som var apple&kiwi, nästa flaska var bara apple och det var ... annorlunda.
Efter ett tag och mycket skratt åt "Oll - The ica cop".

Nu sitter jag här, lyssnar på coffe när han pratar i sömnen, fortfarande dragen ^^ 
Pappa frågade vad vi ville ha för pizza (för han vet inte vad man ska köpa för snabbmat om man är hungrig, då mcdonalds tar sådan tid och allt och pizzerian ligger 3 min från oss) och coffe säger "Jag vill ha en calzone..." pappa säger "okej då fixar vi det" och när pappa är på väg ut från rummet så säger coffe snabbt "EN VARM!" haha. så jävla sämst.

Aja nu ska jag gå och handla maten, och köpa cola, för det behövs! Hare och hejdå.
btw, 4 dagar kvar till studenten lol?! Och så lite bilder från dagarna.
    

RSS 2.0
Test