Fira Danne aka Sparvi7!

2010-09-26 @ 12:38:56

music tip top flop cop

2010-09-23 @ 18:33:15


Laid Blak - Red (Chasing Shadows Remix)


45684

2010-09-21 @ 23:28:38
A few days ago i got invited to a party this friday and i can't wait for it! Already picked out an outfit and makeup, and alcohol ofc. The annoying thing is tho that its on the other side of Västerås and it will take about an hour to get there. Its not gonna be epic to go home. IF i go home. Nah, i will go home. OR? .. Lets leave this subject and let me get back to it later.

And the next weekend im going on a cruise with the awesome girl Johanna, and its going to be crazy. She's never been on a cruise before so I gotta show her how its done.

Now im gonna get back to annoying the hell outta my friends on vent. They think im drunk but im not. Im just flipping out with crazy pedophile voice and offensive comments. THATS the way you do it!
Here's a pic. Happy becco is happy. (Halloween 2008)



Valet 2010

2010-09-21 @ 02:31:29
Först och främst vill jag påpeka att jag inte är så insatt i valet utan jag baserar detta inlägg på saker jag har hört och läst från säkra källor. Jag tänker inte avslöja vad jag röstade på då jag finner det som en personlig information jag inte vill dela med mig av.

Man kan minst sagt säga att Sverige åkte på ett törn nu när SD har kommit in i riksdagen. Men det är det svenska folkets egna röster som har gjort detta och då får vi befinna oss i det tycker jag. Jag tycker också att alliansen beter sig på dagisnivå så som dom fryser ut SD. Jag tycker att aftonbladet har gjort fel i att skriva om främlingsfientlighet, för vad jag trodde så är aftonbladet neutralt och tar inte någons sida. Det är en tidning.

Jag tycker att alla facebook statusar är skrattretande. Exempel: "Har du röstat på SD så tar jag bort dig som vän". Vänskap och politik har ingenting med varandra att göra. För att man röstat på SD så betyder det inte att man är en rasist eller nazist. Man kan inte säga att SD är främlingsfientliga utan att klanka ner på alliansen då dom beter sig aningen främlingsfientliga mot SD i riksdagen, likväl som alla andra.

Folk sitter och säger att nu måste invandrarna beväpna sig på gatorna, och varför bör dom göra det? Vad gör det för nytta? Är det så klokt att gå runt med vapen på sig och göra hela situationen värre än vad den redan är?

Jag tycker inte att SD gör rätt i att utvisa invandrare i Sverige, och dom gör verkligen inte rätt med att berätta vad som är svenskt och vad som inte är det. Du kan få vara muslim/jude/whatever och ha din tro och bo här i Sverige, och vara just det, SVENSK.

För mig är Sverige ett öppet och fritt land, där man får yttra sig själv och sin tro på sitt sätt och ändå vara svensk. Däremot tycker jag att man kan sätta en stopskylt på gränsen till Sverige, och sluta släppa in fler invandrare och lova dom ett bättre liv i det gröna under solen, för det finns knappt något liv för oss som redan bor här. Jag vill se att Sverige tar hand om de invandrare vi redan har och se till att dom får ett jobb, en bostad och en säker framtid innan vi kan se över att öppna gränserna igen.

Allt som allt så tror jag detta kommer bli ett sorts wake up call för Sveriges befolkning. Allt kan hända i ett val med medborgare som är missnöjda med sin levnadssituation. Jag hoppas bara att alliansen slutar bete sig och hanterar detta på ett moget och proffessionellt sätt, och faktiskt släpper in SD på riktigt för ett samarbete, istället för att stänga ut dom som kackerlackor.

Och att kalla dom för främlingsfientliga är nog bara deras sätt att inte alls prata om invandrarsituationen vi har, utan bara kolla åt andra hållet.

Bilder från en episk kväll

2010-09-11 @ 14:24:10

Dagen-efter dagar

2010-09-11 @ 11:46:22
Det är så skumt med dagen efter man har vart ute och druckit sig glad med sina vänner, för jag är alltid så van vid att må asdåligt något brutalt, men idag mår jag hyffsat bra! Förutom några småfel med att inte kunna äta än men jag har på känn att det kommer så småningom, pappa har ju köpt världens bästa frukost.

Gårdagen var hur bra som helst, även om jag lämnade mitt party på konrad vid ett tillfälle för anledningar jag inte ens minns. Vart också uppraggad av en brud med kort blondt hår utanför Musses Tobak ("Du kan få sova hos mig ikväll om du vill, jag bor bara runt hörnet" <- instant rape), träffade en snygg kille med underbart hår som var otroligt artig och småpratade med mig ("Hur står det till?" "Ganska vingligt"), hamnade på Å tillslut där jag mötte Whille och hans padre där jag väntade på min padre men han hade åkt hem, sen dog min mobil med batteri. Så jag tog hans jacka efter en farväl puss från Whille och drog mig mot bussarna och stötte på Alle, Jonas och Hirvo där vi tog sällskap hem! Allt som allt en underbar kväll med ett slut som slår inget. Tack alla mina kära vänner!

pirren

2010-09-06 @ 22:44:37
Firade min födelsedag med gemenskap och hemmamys. En otrolig dag.



Kära pirsten njuter av utsikten vid Caer Darrow, den döda staden.

RSS 2.0
Test