Sanningens inblick

2008-11-13 @ 23:25:52
En simpel lista på vad som är värt och bäst.

  • Att använda badrummets kran istället för kökets. Varför?
    Det är simpelt, för att vattnet alltid är kallare där än vad det är i köket. Ingen aning om varför, men om ni vill veta så kan jag ta reda på det av far min som då är rörmokare.
  • Att sitta vid datorn utan byxor what-so-ever, endast trosor/kalsonger. Varför?
    För att det ger så mycket mer frihet och rörlighet när man väl sitter framför burken. Ett par jeans är endast tighta och inte så mjuka av sig, och mjukisbyxor kan ibland vara jobbiga för dom sitter inte på plats och ska vrida på sig. Shorts är ju ett alternativ, bara det att dom gärna glider upp och då sitter man ändå praktiskt taget i underkläderna på underkroppen.
  • Att använda en gaffel till att klia sig på ryggen, armen, huvudet.. Ja överallt! Varför?
    Enkelt.. En gaffel kliar dig precis som ett par naglar som du inte har. Och den når på ställen som du inte fysiskt kan nå med dina egna kroppsdelar. Och du kan justera hur hårt eller löst du vill klia. Funkar också bra till att fixa frillan!
  • Att sitta i sängen när man håller på med datorn. Varför?
    Det är helt enkelt skönare än att sitta på en hård datorstol eller en rullstol. Sängen är alltid skönast och när du är som tröttast är det bara att luta dig åt sidan så ligger du redan i sängen. Ryggstödet kanske inte är det allra bästa men fan vad du kommer sitta skönt och sova skönt sen du!
  • Att hitta på roliga svordomar när du är bra förbannad! Varför?
    Om man nu ändå ska förtära munnen med svordomar som fitta, hora och kuk, varför kan man inte göra det på ett roligare sätt så att man ändå kan skratta åt det i slutändan? Till exempel: Knullpung, snasebanan, kameltå, vildars vildar, ballifix and so on. See, much more fun!

Comments

Comment what you've read:

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Your Blog:

Comment:

Trackback
RSS 2.0
Test