sthlm

2008-12-07 @ 15:03:55
Nu sitter jag i Gustavs säng och vi har precis blivit våldgästade av Lars och Badde som kom hit från Jarse. Var inte speciellt kul när man inte ens vaknat riktigt, hade vaknat 30 sekunder innan dom bankade på fönstrena, så det var bara att flyga upp ur sängen och klä på sig snabbt och öppna dörren. Tack och lov så hade dörren vart låst :D

I fredags kom jag hit runt klockan 16, alltså till Mörby centrum då, där vi köpte lite chips och cola innan vi gick hem till honom och mös ihop oss innan vi skulle på bio. Vi såg på Body of Lies, och den var väl helt okej men man förväntade sig lite mer än vad den gav en. Biosalongen var inte och leka med däremot, den var gigantisk med balkonger och skit. Rigoletto hette den, om ni vill googla lite. Efter filmen så åkte vi hem till honom och såg på lite serier (?) och låg sen i sängen och pratade tills vi somnade.

Igår så var vi och lunchade med hans föräldrar som var här i Stockholm, då åt jag en grekisk sallad som var suverän. Efter det satt vi ett tag och pratade och hade det trevligt innan vi gick från resturangen och följde hans mor och far till drottninggatan där dom skulle kolla på några engelska koppar som hon hade spanat in. Då passade vi på att åka hem med tunnelbanan och se på lite filmer och ha det mer mys. Så allt som allt har detta vart en nykter och en lugn helg, vilket känns bra med en paus i drickandet lite.

Och nu dom närmsta helgerna är jag ganska upptagen med saker och ting. Emeliè ska firas nästa helg då hon fyller år den 9e december. Då ska vi nämligen äta lite hemma hos henne sen ska vi tjejer iväg till skybar och dricka drinkar och ha en riktig girls night out.

Helgen efter det så ska jag kanske på tentapub eller fira Madde, allt beror på hur ekonomin kommer se ut då. Men skulle vara kul o komma hit igen och säga god jul och ha en säker hemresa över julen. Och spana in Gustavs nya lägenhet som han fått på Flemingsberg. En studentlägenhet, som har en spis! Gud vad han kan laga mat sen du!
Och efter den helgen så är det jul och då ska man öppna paket och dricka glögg med julmaten i magen. Sen kommer nyår och då ska man väl supa sig redlös och inte ens veta vad man heter och ännu mindre, veta vart man bor.

Där har ni en liten uppdatering om min helg, hoppas eran har vart underbar. Emeliès kryssning verkade underbar iaf!

Comments

Comment what you've read:

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Your Blog:

Comment:

Trackback
RSS 2.0
Test