helvettito

2010-05-08 @ 19:44:49
Igår så bestämde jag mig för att följa med mamma och pappa till Fredrik och Sanna för lite förfest innan vi åkte ner till stan för o kroga oss lite. Vi hade en otroligt spännande taxiresa till Fredrik och Sanna dock! Vi hade åkt med honom tidigare så vi pratade ikapp och hade jättekul i taxin och så kom han bort sig antar jag för rätt som det var så vinkar polisen in oss för en kontroll trodde jag, men dom skulle ge honom böter för han åkte 65 på en 50 väg! Vi trodde inte våra ögon haha, men vi skrattade åt det allihopa, och så sjöng vi en duett för honom som tröst. Och inte nog med det, när han var på väg att köra från polisen efter han fått sin böter så kör han nästan på en kille som sprang ut från ingenstans! Ingen av oss såg honom, då det var sjukt mörkt och han hade mörka kläder på sig. Gud vad skratten flödade.

Men allt som allt var hela kvällen hur kul som helst! Coffe och Sofia kom till oss på tabasco nästan direkt när vi ankommit, sen träffade vi André och en hel hög av vänner så våran kväll var cool. Och Oskars fina porrfilm i hans mobil, jisses.

Ikväll bär det av igen, en tvådagars! Har ni hört på maken? Becca klarar av en tvådagars! Ska bli kul och spännande att se vilka som är där! Vi hörs och på återseende.

Comments
Postat av: Skogstrollet

Ha så kul nu becco :)

2010-05-08 @ 21:11:11

Comment what you've read:

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Your Blog:

Comment:

Trackback
RSS 2.0
Test