Summering

2009-03-10 @ 18:21:21
Sist jag skrev så nämnde jag rekryteringsmässan, vilket gick bra och jag mötte upp Alex på stora gatan. Vi gick direkt till SoF och lämnade in våra papper innan vi drog till donken där han åt lite och jag köpte en cola, sen iväg till rekryteringsmässan! Var betydligt färre folk än sist, men sen kan det ha vart för vi var nere vid 15, för vid lunch hade det vart massor enligt IKEA snubben. När vi vart där och jag propsat på Alex några arbetsgivare så drog vi ner mot staden, och jag hörde av mig till min Alex så vi kunde sammanstråla på stugan sen, sagt & gjort. Alex stannade ett tag tills hans buss kom och då drog han, så då var det bara min Alex och jag kvar. Vi satt där i timmar och gjorde ingenting typ, småpratade och rökte och satt tysta i en bekväm tystnad. Sen började vi diskutera framtiden med robotar och nano-grejer. Hetsig konversation och rolig ^^

Efter den dagen har jag inte gjort så mycket mer än att vart med Alex och myst.
I fredags drog vi igång lite drickande med öl och skit, vart full. Han vill ha med mig till London, jag säger Ja efter diskuterande och sånt. Jag vart glad :)
I lördags var jag med Emeliè till hennes tjejkompis Lena som fyllde 21 år och firade henne. Hon försökte definitivt supa ner mig, lyckades gjorde hon också! Så när jag och Emeliè drog oss hem så åkte jag till Alex som jag lovat honom och kommer in hos Snigel (som han är inneboende hos) och säger "So anyway.. I was doing this bitch from behind, see?" och flamsar runt tills jag däckar i sängen. Vaknar bakis bredvid en underbar Alex och mår prima!
Så vi drar oss och köper pizza på Råbyrian och äter, ser på cyberpunk filmer och var snuskiga.

Sen har jag inte gjort mycket mer.
Förutom att ha vart på en jobbintervju idag hos Betman Casino (fast intervjun ägde rum på Pluto Matsal & Bar)! Jag tror det gick bra, dom verkade gilla mig iaf, så jag hade nog ingenting att vara supernervös över egentligen. Förutom det faktum att dom kastade ett matteprov på oss det första dom gjorde, haha! Hjärnan fick en meltdown när han stod där och tog tid och alla tävlade om att bli klara först med flest rätt svar. För mig gick det sådär, jag och matte höhö. Men när den individuella intervjun gick bra! Jag är en begåvning.

Så medans adrenalinet och allt himmelskt pumpade i mig så tog jag tag i chansen och snacka med en greenpeace snubbe och verka jätteintresserad för att sen ge ut falska uppgifter om mig själv. Så enligt greenpeace heter jag Sara Andersson och bor i stockholm. Snubben kommer få det lite kul när han ringer mig på torsdag eftermiddag.

Han: Du vet att dom plöjer ner regnskogen vah?
Jag: Ja det är dom där jävla privatföretagarna! Dom försöker ta över världen och skapa globalisering!
Han: Ja precis! Det är hemskt! Och du verkar ganska insatt :DD
Jag: Klart man är insatt, det är våran planet man pratar om!
5 minuter senare..
Han: Du vet väl att dom skjuter valarna och sånt, det är inte bra!
Jag: Nej självklart inte! Det är ju absurdt! Vad har valarna gjort för att förtjäna ett sådant öde :o :(( !?

And so on, jag spann vidare på det där ett bra tag, haha!

Och snart ska jag få skjuts av Madde hem till henne på en sminkgrejs, så jag återkommer senare ikväll, om jag inte vill hem till Alex dvs och skvallra om min dag haha.

Comments

Comment what you've read:

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Your Blog:

Comment:

Trackback
RSS 2.0
Test