lost for words

2010-02-19 @ 23:15:10
Om du har en kille som är kär i dig men du inte är kär i honom så vet jag nog hur du kan bli av med killen och förmodligen aldrig höra av honom igen. OBS, läs inte om ni har ett hjärta eller ett samvete.

- Du får killen att tro att hans känslor är besvarade, du beter dig gulligt och flörtigt och kanske till och med erkänner din kärlek för honom för att hålla honom nöjd och tro att allt är på riktigt.

- När det har gått ungefär en vecka eller två och du har honom runt ditt lillfinger och han tror på varenda ord du säger så börjar du släppa in honom i ditt liv om komplicerade saker (alla har dom så det är bara att plocka fram dom) så att han kanske blir lite avskrämd men säger fortfarande att han älskar dig oavsett vad. Oroa er inte, älska är ett så overrated ord så det spelar ingen roll vid det här laget.

- När han väl accepterat att du är komplicerad och har dåliga vanor eller tankar så börjar du ignorera honom smått, inte för mycket för då kan han bli krävande, och du ska inte låta det rinna ut ur sanden för han kommer alltid att tänka på dig (speciellt om det är hans första kärlek). Du ska bara ignorera honom så att han söker bekräftelse "du älskar mig väl fortfarande?" "Mår du bra, du verkar annorlunda".

- När du har ignorerat honom ett tag så säger du att du mådde jättedåligt förra natten (eller vilken natt/dag som helst) och att du ringde ditt ex för att få tröst för "han förstår mig verkligen och vet precis hur jag är som person". Den här killen blir nu otroligt tveksam och oförstående. "Varför ringer du honom och inte mig, varför pratar du inte med mig längre" och mera BUHU grejer.

- Här kommer slutfinishen. Ni kommer nog att ha bråkat om det där att du ringde ditt ex och att han förstår dig så väl och bla bla (ja ni behöver ju inte bråka på riktigt eftersom du inte bryr dig egentligen), han kommer känna sig sviken för du ska ju älska honom så som han älskar dig men istället vänder du dig till en gammal romans. Här fortsätter du ignorera honom och han kommer förhoppningsvis få panik (jag gillar paniker) och få på känn att det är snart slut, vilket det är, för det här var egentligen inget riktigt förhållande.

Du kommer inte ens behöva prata med honom knappt efter det här, men när ni väl gör det och han frågar "hur mår du/är något fel/vad har hänt" eller dylikt så säger du att det funkar inte, du känner dig kvävd (pga att han söker bekräftelsen och sånt och blir aningen krävande av dig) och att du inte kan leva såhär.

The End.

Comments

Comment what you've read:

Name:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Your Blog:

Comment:

Trackback
RSS 2.0
Test